- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.921
canım niye üzüyorsun bu kadar kendini bende 31+0 da gttiğimde 1449 grmdı senden bir hfta sonra hemde iki hafta bol et yedim her gün nerdeyse 33+0 da gttim 1992 grm olmuştu 15 günde yarım kilo almış ama yine geriden geliyor bir sorun yok bebekte gelişimi normal önemli olan bu her bebek kilolu doğcak diye bir şey yok seninki bunda sonra hızlı alır bol et ye ve süt iç ve kafana takma streste etkiler.Kızlar selam.30+1 günlük hamileyim.Bebeğim 1450 gr..Doktor kilosu 10 gün geriden geliyor dedi..Çok canım sıkıldı..Ağlıyorum sabahtan bu yana..Sizce bu kilo normale göre çok mu düşük...
Kızlar selam.30+1 günlük hamileyim.Bebeğim 1450 gr..Doktor kilosu 10 gün geriden geliyor dedi..Çok canım sıkıldı..Ağlıyorum sabahtan bu yana..Sizce bu kilo normale göre çok mu düşük...
Günaydın kızlarHafif hafif sancılarım var taa sabahtan başladılar nstde de çıkmıştı zaten rüyalarımda habire doğuma giriyorum,kızım hala dönmedi sezeryan mı olucam düşüncesi kafamı kurcalıyor,oğlum artık kardeşinin gelmesini istiyor doktora gidelim makasla kessin karnını çıkarsın bebeği anne diyor Allah'ım çocukların kalbi temiz olur acaba sezeryanla olucam bu çocuk onu mu diyor diyorum:18:Ufak şeylere bazen acayip sinirleniyorum ya kendimle zor uğraşıyorum zaten bir de komşular filan:88:Apartman hayatından bazen aşırı sıkılıyorum.Oğlum da bu aralar çok iştahsız ve huysuzluk yapıyor hiçbir şeyden memnun kalmıyor.Eşim kıyamam işleriyle uğraşıyor,en ufak birşey yapıyım çabucak yoruluyorum.Yine çenem düştü
aKızlar günaydınn herkes iyidir umarımm güzel bir hafta sonu olur inşallah hepimizee....
doğumdan sonra bebeği ilk kez emzirmeden önce göğüse soğan sürülürse yara olmuyor diye birşey duymuştum sizlerden de fikri olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim:)
tünaydınn hatunlarr =) bende simdik oglusumun yeni kıyafetlerini yıkadım ve kurumaya bıraktım öpe koklaya astımm..ayy cok güzel bir duygu ya......şaka gibi haala inanamıyorum cok az kaldı mucizemize kavusmaya....
kızlar dün gece boyunca balgamlı öksürük rahatsızlıgım vardı..bogazım baya bi tahris oldu öksürük uyutmadı beni......bugün de acile gittim acildeki doktor ilac veremem dedi o zaman dogal bir yöntem söyleyin dedim otlar zararlı olabilir erken dogum riski yapar dedi...bende kendi doktorumu aradım o da demez mi önce kbb ye gitcen bogazını göstercen o nun verdigi ilacı bana söyleyecen bende onay verirsem içeçeksin ......ayyyy sinir oldum ya.........
kızlar siz bu balgamlı öksürügü ya da kuru öksürügü nasıl yendiniz??? ayyy ne olur bana akıl verin...öksüre öksüre bi kalıyom..bogazım cok acıyor ya.....karabiber+pekmez ve bal+limon+karabiber yaptım onlar da fayda etmedi..........lütfennn bana yardımcı olun şu öksürükten kurtulayımm.............
20 haftalıkken bende aynı öksürük sıkıntısını çektim. Sana tavsiyem ıhlamur tarçın limon ve bal karışımı günde 2 fincan içmen yeterli
bana iyi gelmişti. Hatta hala arada içiyorum. tavsiye ederim tekrar geçmiş olsun....
Gunaydin ve mutlu,huzurlu haftasonlariiii
Istersen bi de keci boynuzunu kaynatip suyunu icmeyi dene canim.Umarim en yakin zamanda gecer.
Canim merhaba azkalmis dogumuna da insallah sag saglim bebegini kucagina alirsin topiginize bir goz atayim dedim ama yazmadan gecemicem benim dogumuma bir hafta kala bir oksuruk bir oksuruk ne uyuyabi,iyordum ne yatabiliyordum oksurmekten karin kaslarim agriyordu:18:uyku esnadinda geliyordu oksuruk ve bogmaca gibi nefessiz birakiyordu beni korkuyordumda ya sezeryan olursam dikisler patlarsa diye:18:ama dr um bana nac verdi ve duzeldim dogum gunune kadar tabi sezeryan oldumama bir sorun yasamadim insallah biran evvel duzelirsin sende
aaaaa bsnowwww dsde ıle yarısıodunuz onun doğumu 15 nısanmışben geldimmmmmmmmmmmm:)oglusum 3.250 gr olmus maşallah bıze:)hersey yolunda cok sukur bacak boyu 38 haftalık cıktı onde gıdıyormus .szeryan ıstedıgımı soyledım normal doguma cok musaıtsın dedı.ama ben ıstemıyorum dedım.bel fıtıgım var dedım.bel fıtıgı ıcın rapor gereklı yoksa devlet ıstege baglı ıcın 550 tl alıyor dedi.onu hallederız dedı.tansıyonum 14 cıktı yarım saat bekle yıne olcucez dedı.yarım saat sonra gırdıgımızde ıyıydı tansıyonum ayın 8ınde gel bakalım dedı sezeryanı kesınlestırsek gununu dedım tmm senı sezeryan yapıcam 8ınde gel 2-3 gun sonrasına gun verıcem dedı.peki 10 olurmu ruyamda gordum dedım:)olur geldıgınde bakalım musaıtse olur dedi:)))))
gecmış ılsun cnm arkadslr soylemıs yapılacklarıcanım bi de onu deneyeyimm..yarın pazar esime aldırtayım ...tesekkürlerr tavsiyen için.. =) .dedim ohh ne güzel 8 ay boyunca hasta olmadım cok sükür....ama iştee bahara girerken hasta oldum......RABBİM daha beterinden korusun...amin......
Kızlar selam.30+1 günlük hamileyim.Bebeğim 1450 gr..Doktor kilosu 10 gün geriden geliyor dedi..Çok canım sıkıldı..Ağlıyorum sabahtan bu yana..Sizce bu kilo normale göre çok mu düşük...
Ah canım anlıyorum seni benimde etrafımda hiç arkadaşım yok belli bir saatten sonra insan artık arkadaş da edinemiyor. Aslında her zaman az olsun öz olsun dedim (arkadaş için) daha fazlasına kendimi kapattım benim suçum sanırım.. O az kitledeki arkadaşlarım öl desem ölürler ama hepsi de kmlerce uzakta yaşıyorlar... Herkesin kendi hayat kaygısı var zamanlada km ler insanlarıda uzaklaştırıyor.. Aynı şehirde olupta yakın olduğum kimse yok annemlede aynı şehirde değilim üstelik... Benimde eşim olmasa ne yaparım bilmiyorum herşeyimi yapıyor sağ olsun ama bir arkadaşın ya da arkadaşla yapılabilecek şeylerin yerini tutmuyor tutamıyor..
Ehh bizimde durumumuz bu buna kendimizi alıştırıcaz ya arkadaş edinmeye çalışıcaz hiç bir şey için geç değildir ama tabi düşlediğimiz gibi olmayabilir yani ünv. deyken ev arkadaşlarımla olduğum gibi olamam ya da evlenemeden önce yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşlarım gibi olamaz hiç bir zaman o çok aradığım yakın dostluğu artık bulamam biliyorum ama yinede samimi arkadaşlıklar belki kurulabilir kim bilir yinede denemkte fayda var umutluyum. Çok uzattım sündürdüm...
Ama şu anda yapabileceğin doğumdan sonra eve gelip eksik arayanlara hiççç kafaya takmamak onlar kim oluyorda seni üzmeye kadr oluyorlar beğenen olduğun gibi beğenir beğnmeyeninde keyfi bilir sen onları memnun etmek için yaşamıyorsun sen memnun ol çocuğun sağlıklı olsun yeter.. Hem o süreçte annende yanında olacaktır muhakkak, eşinde anlayışlıymış valla forumda öyle eşler okuyorum ki hayretler içinde kalıyorum bunlar nasıl insan diye... Bizim mutlu olmaya daha çok sebebimiz olduğumu düşün.. moralini gereksiz kişiler için bozma zaten seni eleştirmeye evibe gelen dostun hiçç olamaz..
Hastaneden çıktığın gün yemek bekleyenler zıkkım yesin vallahi..ben olsam çok tepki verirdim herhalde onlara (gerçi başa gelmeden bilemiyorum ama ) Aynı şeyleri yaşama bence sen canın ne istiyorsa nasıl mutlu olacaksan öyle yap seni görmeye değilde hizmet beklemeye gelenlerde kendi başlarının çaresine baksınlar bi zahmet..
Bu arada 1Nisan şakasını söylediğin iyi olmuş benim hiç aklıma gelmemiştibende yapıcam karar verdim
gecmıs olsun canım ınsallah zamanında geır ufaklıklar benımkıde kardesını beklıyo dort gozle bakalım gelınce ne yapacaklar.....
Kizlar uzun zamandan beri girmiyodum tasindik sonunda annem gunlerdir evimi temizliyor yerlestiriyor ama ben inanilmaz bunalimdayim..bebek de 32 haftasinda 1650 gr yani gayet minik..ama hic umurumda degil vitamin magnezyum kan hapi yada su icmiyorum..doktor hemen rahmin acilir hic is yapma demisti gerginlikten kac kez biseyler kaldirdim kendimi de zorladim agrim da oldu ama hastanelik olmadim neyseki..icim cok sıkılıyor halsiz ve mutsuzum.
Canım böyle diyorum diye ayıplama beni ama bazen annem yanımda olduğu iyi mi kötü mü ben de kestiremiyorumŞu da bir gerçek ki eşim annem kadar üzmüyor beni,bazen mesafe olması en iyisi olmuş oluyor,ne güzel kendi başına geldiği zaman krallar kraliçeler gibi ağırlayıp memnun bir şekilde geri gönderirsin.Kv kp de aynı şekilde.Ama yanında yakınında oldukları zaman ne yaptığın şey göze görünür,ne bir takdir edilirsin,sürekli bir egemenlik kurma çabası.Ne biliyim ya insan yoruluyor.Her zaman diyorum tamam ben onların gözünde çocuk olabilirim ama yada yaşım bana çocuk gibi davranılma yaşını geçti çoktan.Neyse,bir dokun bin ah işit oldu :)
Ben bu 1 Nisan şakasını geliştirip üzerime su falan döküp suyum geldi demeyi düşünüyorumAma yine benimle konuşmaz küser kocacım diye de çok korkuyorum :18: Kasılmalarım çok geliyor bu ara doktor erken doğumu önleyici hap da yazdı 2 farklı ilaç onları da alıyorum ama bu sefer gerçekten sancılarım tutacak kocam inanmayacak Sen de yap sonuçları yazarız Ben 31 Martı 1Nisana bağlayan gece yapıcam ki benimki çakmasın çok kurnazdır o Yani millet 1nisan şakası denemesi falan yapmadan ben yapıcam bakalım sonuç ne olacak.Kızım da bana şaka yapıp erken gelmesin de bir de
Kizlar uzun zamandan beri girmiyodum tasindik sonunda annem gunlerdir evimi temizliyor yerlestiriyor ama ben inanilmaz bunalimdayim..bebek de 32 haftasinda 1650 gr yani gayet minik..ama hic umurumda degil vitamin magnezyum kan hapi yada su icmiyorum..doktor hemen rahmin acilir hic is yapma demisti gerginlikten kac kez biseyler kaldirdim kendimi de zorladim agrim da oldu ama hastanelik olmadim neyseki..icim cok sıkılıyor halsiz ve mutsuzum.
Aslında haklısın bende belki yakında olsa çoktan bıkmıştımBüyükler bazen çok baskıcı olabiliyorlar. Muhtemelen uzakta olduklarından annemde kv de tatlı geliyor Ama düşündüm de eskiden sürekli evdeyken annem çok bunaltırdı şimdi 2 günlüğüne geldiğinden iyi geliyor 10 günü geçse... dayanamam muhtemelen Zati doğumdan sonra ikiside gelip bi süre kalır muhtemelen o zaman görücem bakalım
Bende senin gibi önceden yaparımbakalım ne olacak su olayı da iyi onuda deneyebilirim ayy çok komik olucak sabırsızlıkla bekliyorum
Aslında haklısın bende belki yakında olsa çoktan bıkmıştımBüyükler bazen çok baskıcı olabiliyorlar. Muhtemelen uzakta olduklarından annemde kv de tatlı geliyor Ama düşündüm de eskiden sürekli evdeyken annem çok bunaltırdı şimdi 2 günlüğüne geldiğinden iyi geliyor 10 günü geçse... dayanamam muhtemelen Zati doğumdan sonra ikiside gelip bi süre kalır muhtemelen o zaman görücem bakalım
Bende senin gibi önceden yaparımbakalım ne olacak su olayı da iyi onuda deneyebilirim ayy çok komik olucak sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar mobilyaların kokusu nasıl çıkçak yaa çıkmıo sürekli açık kapakları gündüz camda açıorum ama 4-5 gün oldu çıkmıo kıyafetleride yıkadım bugün yarın ütülryip koyucaktım ama koku varken koysammı koymasammı siz ne yaptınız bu durumu
Of resmen gobegimin yirtilacagini hissediyorum,o kadar gergin
CANIM yapma olur mu öyle taşınma halinde olur halsizlik mutsuzluk normal.. Ama suyunu yemeğini iyi ye bebişin kg su da düzelir sen mutsuz olunca o da mutsuz oluyordur annesi yazık kendine iyi bak
benimde içim sıkılıyor hep yatmak istiyorum
güzel günlerde otur canım ılaclarını kullan bence kızlar bırde ırsi oluyo bu bebek kıloları annem kucu dogururmus sutu cok ıyı beslermiş ama cabucak kılo alırlarmıs kv tarafın masalllahı var ama bakalım bızımkı kıme cekecek orata seker olsun yeter.) o sıkıntılarda hamıleleıkten olabılır bende cok sıkılıyorum gece kalkıp esıme bakıyorum yataktan 100 kere kalkıyorum adamın ruhu duymuyo dogurup kucagına versem duymayacak bıle az kaldı
....
Valla canım ben sadece oyun parkı aldım yatak filan yaptım içine onun kokusu vardı kurar kurmaz camları açtım ve hafif kokulu suyla sildim Allah'tan geçti kokusu.Koku çıkmazsa bebiş de yatamaz içinde.Onun burnundan ne olacak ki
Allahtan orda yatmıycak cnm, yanıma birde park yatak aldım orda yatırcam kuzumu,mobilyalar çocuk odasında ama eşyalarını koyamadım okadar yıkadım koysam onlara sinermi acaba bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?