2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar selam.30+1 günlük hamileyim.Bebeğim 1450 gr..Doktor kilosu 10 gün geriden geliyor dedi..Çok canım sıkıldı..Ağlıyorum sabahtan bu yana..Sizce bu kilo normale göre çok mu düşük...
canım niye üzüyorsun bu kadar kendini bende 31+0 da gttiğimde 1449 grmdı senden bir hfta sonra hemde iki hafta bol et yedim her gün nerdeyse 33+0 da gttim 1992 grm olmuştu 15 günde yarım kilo almış ama yine geriden geliyor bir sorun yok bebekte gelişimi normal önemli olan bu her bebek kilolu doğcak diye bir şey yok seninki bunda sonra hızlı alır bol et ye ve süt iç ve kafana takma streste etkiler.

Kızlar selam.30+1 günlük hamileyim.Bebeğim 1450 gr..Doktor kilosu 10 gün geriden geliyor dedi..Çok canım sıkıldı..Ağlıyorum sabahtan bu yana..Sizce bu kilo normale göre çok mu düşük...

canım neden aglayıp hem kendını hem bebegı uzuyosun ya dr gunu gununune bılmezki ne zamn hamıle kaldıgını son adet gunune gore bakıyolar bence sen canını sıkma ıns hersey yolunda gıdecek...

gecmıs olsun canım ınsallah zamanında geır ufaklıklar benımkıde kardesını beklıyo dort gozle bakalım gelınce ne yapacaklar.....

a

bende duymustum 1.cıde cok cektım aglaya aglaya emzırmıstım resmen kanıyodu valla duydugum herseyı deneyecem 1 hafta oncede kreme baslayacam...

canım gecmıs olsun bıde soganı reneleyıp ıcıne bal koy oyle dene.... bende de alerjıler cıktı genellıkle sıkıntıya dusunce cıkıyodu ve serum taktırmadan odu sımdı ne yapcam bılmıyorum ılacta kullananamam...

canım tesekkürlerr

inann bendee öksürüktenn bogazım karnım acıyor...bende korkuyom bişi olcak diye.........

canım gecmıs olsun bıde soganı reneleyıp ıcıne bal koy oyle dene.... bende de alerjıler cıktı genellıkle sıkıntıya dusunce cıkıyodu ve serum taktırmadan odu sımdı ne yapcam bılmıyorum ılacta kullananamam...[/QUOTE]

sagol canım sana da gecmiş olsun..RABBİM HASTA OLAN KARDESLERİME SİFA VERSİN...amin

aaaaa bsnowwww dsde ıle yarısıodunuz onun doğumu 15 nısanmış
senınkı daha once olcak ocaman 10 nısansa
ayyy teker keker gelıck bebeler nısanda
gecmış ılsun cnm arkadslr soylemıs yapılackları
ılık su öneebılırım bende 3-4 lıtre gunde..

bebeğin en guzelı besını annenın moralıdir cnm
sen ağlarsan yavruck nappsın
sutu coğlatabılırsın cnm gunde 2 bardak sut ıkı kase yogurt
gece kalkıp iç bı bardagını..ve muz yemenı öerıurım gece uyandığında
proterın agırlıklı beslenırdsen hızla toparlanır bebiş merak etme..

Canım böyle diyorum diye ayıplama beni ama bazen annem yanımda olduğu iyi mi kötü mü ben de kestiremiyorum Şu da bir gerçek ki eşim annem kadar üzmüyor beni,bazen mesafe olması en iyisi olmuş oluyor,ne güzel kendi başına geldiği zaman krallar kraliçeler gibi ağırlayıp memnun bir şekilde geri gönderirsin.Kv kp de aynı şekilde.Ama yanında yakınında oldukları zaman ne yaptığın şey göze görünür,ne bir takdir edilirsin,sürekli bir egemenlik kurma çabası.Ne biliyim ya insan yoruluyor.Her zaman diyorum tamam ben onların gözünde çocuk olabilirim ama yada yaşım bana çocuk gibi davranılma yaşını geçti çoktan.Neyse,bir dokun bin ah işit oldu :)

Ben bu 1 Nisan şakasını geliştirip üzerime su falan döküp suyum geldi demeyi düşünüyorum Ama yine benimle konuşmaz küser kocacım diye de çok korkuyorum :18: Kasılmalarım çok geliyor bu ara doktor erken doğumu önleyici hap da yazdı 2 farklı ilaç onları da alıyorum ama bu sefer gerçekten sancılarım tutacak kocam inanmayacak Sen de yap sonuçları yazarız Ben 31 Martı 1Nisana bağlayan gece yapıcam ki benimki çakmasın çok kurnazdır o Yani millet 1nisan şakası denemesi falan yapmadan ben yapıcam bakalım sonuç ne olacak.Kızım da bana şaka yapıp erken gelmesin de bir de

gecmıs olsun canım ınsallah zamanında geır ufaklıklar benımkıde kardesını beklıyo dort gozle bakalım gelınce ne yapacaklar.....

Canım sağol inşallah herşeyin hayırlısı bir yandan kucağıma almak istiyorum bebişimi bir yandan da azıcık daha büyüsün diye atmadığım takla kalmıyor Seninkisi kaç yaşında bu arada?Benimkisi çok heyecanlı hatta oto koltuğu aldık geçen gün bak annecim bebeği getirdim sana falan dedim nasıl sevindi nasıl sevindi anlatamam Koşturarak bi gelişi var ki hani bakıyım bebeğe diyeOy yerim ben onu annesinin kuzusu Sonradan şaka olduğunu söyledim bu sefer de üzüldü kıyamam.Yani şimdilik herşey yolunda gibi gözüküyor ama bebek gelince aşırı kıskançlıklar vs olur mu bilmem.Benim hassas olduğum nokta ise oğlumun kendini dışlanmış hissetmesi.Yada öyle algılaması.Bazen şimdi bile bebekten bahsederken gözlerini kırpıştırıyor,inşallah doğunca daha da kötü olmaz.Annesinin aşkı o Geçen eşime sesleniyorum aşkım diye oğlum yanıt veriyor efendim annecim diye

bizee gelince teyzoşlar
bugun babamızla alışveriş yaptıkk
çok güzel tulumlar aldıkk

dahada sabırsızlandık
ıkı tane nevresım takımı aldım civilden park yatak için
ve yastık bulduk en incesınden
çook gezdık bugun hiç eve gırmek gelmedi içimizden,
bu arada kalça ağrılarım oluo bıraz fazla yüruyunce,
bebek yeliymiş drumun deyımıyle,tam kalcamın içi sağ taraf yalnızca
hakaten penguenleştım iyice
oylekı yaslı bı teyze bana acıdı sen otur kızım dedı tabureye
kızımızın odasıda 20 nısan gıbı gelıcekmiş..
biraz geç oldu ama kokusu gecer umarım doğuma kadar..
bu arada gögüs yaralarına değinilmiş,
öncesınde sürdüğümüz kremlerın hiç bi faydası olmuomus
ılık suyla yukayacakmısız ayrıntılı okumak ıstersenız
Nilü

Kizlar uzun zamandan beri girmiyodum tasindik sonunda annem gunlerdir evimi temizliyor yerlestiriyor ama ben inanilmaz bunalimdayim..bebek de 32 haftasinda 1650 gr yani gayet minik..ama hic umurumda degil vitamin magnezyum kan hapi yada su icmiyorum..doktor hemen rahmin acilir hic is yapma demisti gerginlikten kac kez biseyler kaldirdim kendimi de zorladim agrim da oldu ama hastanelik olmadim neyseki..icim cok sıkılıyor halsiz ve mutsuzum.

benimde içim sıkılıyor hep yatmak istiyorum

Aslında haklısın bende belki yakında olsa çoktan bıkmıştım Büyükler bazen çok baskıcı olabiliyorlar. Muhtemelen uzakta olduklarından annemde kv de tatlı geliyor Ama düşündüm de eskiden sürekli evdeyken annem çok bunaltırdı şimdi 2 günlüğüne geldiğinden iyi geliyor 10 günü geçse... dayanamam muhtemelen Zati doğumdan sonra ikiside gelip bi süre kalır muhtemelen o zaman görücem bakalım

Bende senin gibi önceden yaparım bakalım ne olacak su olayı da iyi onuda deneyebilirim ayy çok komik olucak sabırsızlıkla bekliyorum

CANIM yapma olur mu öyle taşınma halinde olur halsizlik mutsuzluk normal.. Ama suyunu yemeğini iyi ye bebişin kg su da düzelir sen mutsuz olunca o da mutsuz oluyordur annesi yazık kendine iyi bak

kızlar mobilyaların kokusu nasıl çıkçak yaa çıkmıo sürekli açık kapakları gündüz camda açıorum ama 4-5 gün oldu çıkmıo kıyafetleride yıkadım bugün yarın ütülryip koyucaktım ama koku varken koysammı koymasammı siz ne yaptınız bu durumu

güzel günlerde otur canım ılaclarını kullan bence kızlar bırde ırsi oluyo bu bebek kıloları annem kucu dogururmus sutu cok ıyı beslermiş ama cabucak kılo alırlarmıs kv tarafın masalllahı var ama bakalım bızımkı kıme cekecek orata seker olsun yeter.) o sıkıntılarda hamıleleıkten olabılır bende cok sıkılıyorum gece kalkıp esıme bakıyorum yataktan 100 kere kalkıyorum adamın ruhu duymuyo dogurup kucagına versem duymayacak bıle az kaldı canım hayırlısıyla vaktıyle dogsunlarda kıloyu aldırıdırız ıns...

benım ılk dogumumda ıkısı bırlıkte geldı benı ssınır ettı kv oturuyodu annem ıs yemek herseyı yapıyordu canım benım bu sefer gelmesını ıstemıyorum veya bebek dogsun annem gıtsın oyle cagıracam ıns senınkı ıyıdır.... su sakayıda yapsammıkı :)

Canım sağol inşallah herşeyin hayırlısı bir yandan kucağıma almak istiyorum bebişimi bir yandan da azıcık daha büyüsün diye atmadığım takla kalmıyor Seninkisi kaç yaşında bu arada?Benimkisi çok heyecanlı hatta oto koltuğu aldık geçen gün bak annecim bebeği getirdim sana falan dedim nasıl sevindi nasıl sevindi anlatamam Koşturarak bi gelişi var ki hani bakıyım bebeğe diyeOy yerim ben onu annesinin kuzusu Sonradan şaka olduğunu söyledim bu sefer de üzüldü kıyamam.Yani şimdilik herşey yolunda gibi gözüküyor ama bebek gelince aşırı kıskançlıklar vs olur mu bilmem.Benim hassas olduğum nokta ise oğlumun kendini dışlanmış hissetmesi.Yada öyle algılamm cıldırasım
Bazen şimdi bile bebekten bahsederken gözlerini kırpıştırıyor,inşallah doğunca daha da kötü olmaz.Annesinin aşkı o Geçen eşime sesleniyorum aşkım diye oğlum yanıt veriyor efendim annecim diye

benımkı 3 yasında cok heyacanlı gobegımı oksayıp gel artık dıyo bakalım gelınce ne yapacaklar ....

Hani nasıl balla pekmez aynı anda yenmezse anne ve kv de bir arada olmuyor Oğlumu doğurduğumda annem diyor ben kalıyım yanında kv diyor ben kalıyım Ne diyeceğimi şaşırdım Allah'tan eşim yok yaa siz gidin ben kalırım dedi de seçim yapma ızdırabından kurtuldum Tabii yanımda kocamı isterim gece kalktık oğlumuzun altını değiştirdik filan.2 kişi bebeğin altını anca değiştiriyor dokunmaya korkuyoruz acemiliğe bakHaziranda 4 yaşına girecek oğlum zaman ne hızlı geçiyor kucağıma verdikleri günü,doğarken ilk gördüğüm küçücük poposu daha dün gibi aklımda

Ayy şu şaka işi için çok heyecanlıyımBakalım tepkileri ne olacakUmut sevgim sen de yap Bu arada seninkiler arası 3 yaş olacak demek 20li yaşlara gelince ikiz gibi bile olurlarNe güzel.

Valla canım ben sadece oyun parkı aldım yatak filan yaptım içine onun kokusu vardı kurar kurmaz camları açtım ve hafif kokulu suyla sildim Allah'tan geçti kokusu.Koku çıkmazsa bebiş de yatamaz içinde.Onun burnundan ne olacak ki

Of resmen gobegimin yirtilacagini hissediyorum,o kadar gergin

Sancıların var demek ki hiç nstye girdin mi canım?Benim de karnım ağrıyor sanki ameliyat olmuşum gibi:105:

CANIM yapma olur mu öyle taşınma halinde olur halsizlik mutsuzluk normal.. Ama suyunu yemeğini iyi ye bebişin kg su da düzelir sen mutsuz olunca o da mutsuz oluyordur annesi yazık kendine iyi bak

benimde içim sıkılıyor hep yatmak istiyorum

bilmiyorum kizlar çok mutsuzum, esimle de aramiz bozuk yuzunu gormek bile rahatsizlik veriyor..annem o kadar evimle temizlikle ugrasti 4-5 gundur bizde..oyle bunaldimki bugun icin is yÃpmayalim biraz gezelim demistim ama yine is yapti bende yattim mutsuz bir suratla..esim anneme bugunde kal dedi ben hic kal demedim cunku biktim is yapmasindan kendimi hep suclu hissettim..halim yok keyfim yok yardim edemedim..yardim etmedikce de kotu hissettim..bir gun daha is yapmasina sabretmek istemedim..bu tasinma işine kadar cok pozitif hep gülen bir hamilelik gecirdim ama taşınma isi beni bitirdi..sakın hamileligin agir zamanlarinda tasinmayin benden size tavsiye..

Valla canım ben sadece oyun parkı aldım yatak filan yaptım içine onun kokusu vardı kurar kurmaz camları açtım ve hafif kokulu suyla sildim Allah'tan geçti kokusu.Koku çıkmazsa bebiş de yatamaz içinde.Onun burnundan ne olacak ki

Allahtan orda yatmıycak cnm, yanıma birde park yatak aldım orda yatırcam kuzumu,mobilyalar çocuk odasında ama eşyalarını koyamadım okadar yıkadım koysam onlara sinermi acaba bilemedim

Hımm öyle desene fıstık Valla ben olsam bebeği yatırmıcaksam özellikle birrrr güzel domestoslu suyla silerdim,koku falan kalmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…