2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bizim sirkette rus asilli bir arkadas vardi cocuklarina balin icine sogan rendeleyip ilac niyetine yedirirdi. Bal sogan bisey yapmaz heralde bir arastirip dene istersen...

Off canım hiç yatmak istemiyor kaç gündür oğluma ördüğüm yeleği bitiricem bitiremiyorum tembellikten

Yok canım kontraksiyon degil.Baya yedim,bi de bebis oyle bi geriniyo ki,valla yırtacak gibi

Özel hastanedemi isteğe bağlı sezeryandan 550 tl alıyor ne güzel benim hastanem isteğe bağlı sezeryandan 2000 tl alıyor yoksa dediğin devlet hastanesimi
hayır cnm devlet degıl doktorum sezeryan 850 ıstege baglı olursan +550 devlet alıyor dedı.bı arastır ıstersen 1300 fln tutuyo ama bel fıtıgından rapor alıcam 550 odemıcem

sorma cnm dsde ıle muhtemelen aynı gun olcak dogum onada en son 10 nısan demıslerdı bakalım saglıkla hayırlsıyla dogsunlar ıns

cnm benımkının fazla bı kokusu yok her gun havalandırıyorum odayı esyaları da yerlestırdım

günaydın kızlar artık çok abuk saatlerde uyanıyorum gözler cin gibi açılıyo birden
bugün hava çok güzel olacakmış bilginize kalkınca koşun hemen dışarı bol oksijenli bol güneşli havanın keyfini çıkarın

Melicim, en azindan annen saglikli ve istekli sana yardim edebiliyor. Sen de anne olacaksin ve cocugun icin yaptiklarin sana agir gelmeyecek. Hamileligin son zamanlarinda cok gergin stresli olunuyomus ben de yakin zamanda arkadaslarimdan duymustum. İcinden sabir cek dua et icin ferahlasin. Tasinmak ne kadar is yapmasan da yormustur seni. Kiloyu da takma bence baksana herkes ultrasonlar yaniliyor diyor. Sen nasil beslenirsen beslen onu Allah koruyor ve kanindan ihtiyacin olan herseyi aliyor. Belki sen halsiz dusersin o kadar... Yeni evine alistikca bikac gun icinde insallah duzelir hersey :)

15 gun oldu benim mobilyam geleli. İcini sildim de ustelik ama bilmiyorum ben mi aliyorum kokuyu yoksa normal mi bana hala koku varmis gibi geliyor. Ama bu hafta tekrar silip yerlestiricem. Cam surekli yukardan acik ama halaaa ben koku aliyorum...

Gunaydin anneler
bugun yine erkenciyiz hoss ne zaman uyudukkiii
bizimde mobilyalarimiz geldi dun... Hemen silmeyin dedikleri icin bugun basliycam sanirim...
Bu arada nisan annelerine bakiyorumda nerdeyse dogurmayan kalmamis gibi... Onlari okudukca heyecan basiyor...

Günaydın. Kargalara eşlik eden sadece biz değilmişiz Çok güzel bir hava var dışarıda, artık kış bitiyor, minik kuzularımızın gelme vakitleri yaklaşıyor çok şükür. Mutlu olmak için yeterli bence dimi?

günaydın kızlar.... biz iki gecedir uyuyamıyoruz... tam yatıyorum adet oluyorum gibi kasık ağrısıyla uyanıyorum. gün içinde de aynı ağrı... 2 gecedir doğurucam diye korkmaya başladım. çocuğumun hareketleri normal.. ama nolur söyleyin benim gibi ağrı çeken var mı? sanki içim sökülüyormuş gibi ağrıyor... dayanamıyorum doktora gidicem ama 100 km uzakta... bir fikir verin.. yarın sağlık ocağına falan gidip sorayım diyorum... doktoru da yarın ararım bugün ulaşamam sanırım...

Günaydınlar...
Hamileliğimin başından beri uyku sorunu çekiyorum ama en zor olanı şimdiki sanırım...
Zaman geçmek bilmiyor..İlk zamanlar en azından çalışıyordum, bir şekilde günler daha hızlı geçiyordu.
Ama şimdi doğum iznine erken doğum riskinden çıkmak durumunda kaldım.Yatarak zaman geçmiyor.Üstüne birde uyuyamama, bitip tükenmeyen vücut ağrıları, erken doğum korkusu eklenince Çin İşkencesine döndü bu dönem.
Rahat hareket edebilenler hallerine şükretsinler. Bu şekilde aciz ve çaresiz olmak çok kötü...
Gene de şükür buna tabiki..Allah daha beterinden sakınsın, bebeklerimizi korusun.Sayılı gün en azından, askerlik misali elbet bir sonu var.
Yeterki bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım...
Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun...
Ara ara bende de oluyor o ağrılar.
Ağrılarnız sıksa ve beraberinde kasılmalarınız da varsa doktorunuza danışın derim ben. Bu aylar zaten doğum sancılarının, vücut doğuma hazırlansın diye başlayabileceği dönemler.O nedenle ağrılar normal.Fakat her ağrı durumu doktora sorulmalı.Her insan hamileliği farklı yaşıyor.O nedenle her alarmı önemsemek gerek sanırım.

Kizlar gunaydin ben bugun aksam 6ya kadar calisiyorum. Veli toplantim var Ama napalim az kaldi 2 hafta sonra evdeyim neyseki. Ben de dun minigimin kiyafetlerini yikadim astim bugun utuleyebilirsem-yani halim olursa-:) cantamizi da hazirliycam. Herkese guzel bir pazar dilerim. Sevgiler:))

ben de iki ay önce aynıydım öksürmekten çocuğu doğurcam zannediyodum neyseki geçti..normalde zencefilli ball işe yarıyo ama zencefil bende kasık ağrısı yapıyor ve hamilelikte dikkatli kullanılması gerektiğini biliyorum.
ben kestane balı ile atmıştım öksürüğümü her öğünden önce 1 çay kaşığı yedim, bir günde yumuşatıyo, bir haftaya kalmadan da öksürüğü attırıyo canım tavsiye ederim..çok geçmiş olsun..

kızlarr günaydınn,, benim göbeğimin üzerinde kırmızı kırmızı isilik gibi bi sürü nokta çıkmışş, bunlar nedir bir fikri olan var mı, kaşıntısı falan yok ama bayaa çok, korktum açıkçası..

yine kötü bir geceden ben geldim dun aksam 9 dan sonra mıde yanması basladı bende
esımde işte erkek kardesım geldı ona caktırmıyım dıye gece 2 ye kadar dayandım ama nerde sıddetlendı ıyıce ve bu yasıma kadar bır kere bıle kusmus bırı degılım 2 kere kustum ve her seferınde tıtreme usume agrı uyuyamıyorum ılkdefa kendımı ölüme yakın hıssettım bebegıme bısey olucak dıye Rabbıme yalvardım ona acı nolur dıye .. ben öleyım ama karnımı kesıp alsınlar yavrumu sureklı bunu sayıkladım sabah 6 gıbı bır kusma daha yasadım bebegımın besıgı halı ustum battı kova yanımda olmasına ragmen sonrası nefes alabıldım namazımı kıldım uyumayı denedım ama nerde esımde ısten cıkmıs bana taze sut alcak dıye 50 dk sut satan yerın onunde beklemıs kardesım sureklı tepemde cekyatta kıvrılıp oyle uyumus usumus esıme gece haber vermedım telaslanmasın dıye .. sımdıde uykusuz olarak oturuyorum sadece su ıcebıldım aranızda kusma sonrası yıyecek tavsıye edenınız varmı hıc bısey yıcek gıbı degılım ama bebısım ac kalıyor dıye uzuluyorum
ve cıdden bana ne oluyo her gece ayrı bır vukuat Rabbımın ımtıhanı ıse başım üstüne yeterkı yavruma bısey olmasın

Canım git druna bence, artık doğum yaklaşıyor benim de sancı ve ağrılarım var ancak herkesin bir olmaz eminim, benim için riskli olmayan durum senin için çok önemli olabilir.
Kolay gelsin tatlım, özelde öğretmensin heralde, Allah yardımcın olsun.
Tatlım aynısı benim karnımda vardı, bide bende göbek deliğimin hemen üstünde bazen kırmızı olan bazen kahverengileşen bir leke vardı, tabii ben de kaşıntı da var. Kortizonlu krem verdi drum, onu kullandım ama çok geçtiği söylenemez. Sen de bi druna göster.

Gülcüm çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun ya. Allah yardımcın olsun. Derdi veren O ama dermanı da veren O, sen dualarını eksik etme. Kızarmış ekmek ve beyaz peynir mide bulantısı için birebirdir. Hem kalsiyum da almış olursun.

Yap yap bence sende yap :)

Benim Kv iyi bin şükür olsun ki annemle de iyi anlaşıyorlar zaten.. Ben zaten KV ye güveniyorum yardımcı olması için. Babam çalıştığı için annem sık sık gelemez KV olmasa yanarım valla...

Canım eşimde bende acemiyiz ilk çocuk bende korkarım dokunmaya valla

Kızarmış ekmeğin üzerine yoğurt sürüp yiyince bana iyi geliyor.. Yada peynir ekmek..... benimde her gece yanıyor miğdem ama sen birazda üşütmüşsün sanki korkma bişey olmaz aynı şeyleri kaç gece yaşadım bebiş sağlıklı çok şükür yiyemiyorsanda zorlama kendini fazla geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…