- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.941
canım bi de onu deneyeyimm..yarın pazar esime aldırtayım ...tesekkürlerr tavsiyen için.. =) .dedim ohh ne güzel 8 ay boyunca hasta olmadım cok sükür....ama iştee bahara girerken hasta oldum......RABBİM daha beterinden korusun...amin......
Hani nasıl balla pekmez aynı anda yenmezse anne ve kv de bir arada olmuyorOğlumu doğurduğumda annem diyor ben kalıyım yanında kv diyor ben kalıyım Ne diyeceğimi şaşırdım Allah'tan eşim yok yaa siz gidin ben kalırım dedi de seçim yapma ızdırabından kurtuldum Tabii yanımda kocamı isterim gece kalktık oğlumuzun altını değiştirdik filan.2 kişi bebeğin altını anca değiştiriyor dokunmaya korkuyoruz acemiliğe bak Haziranda 4 yaşına girecek oğlum zaman ne hızlı geçiyor kucağıma verdikleri günü,doğarken ilk gördüğüm küçücük poposu daha dün gibi aklımda
Ayy şu şaka işi için çok heyecanlıyımBakalım tepkileri ne olacak Umut sevgim sen de yap Bu arada seninkiler arası 3 yaş olacak demek 20li yaşlara gelince ikiz gibi bile olurlar Ne güzel.
Valla canım ben sadece oyun parkı aldım yatak filan yaptım içine onun kokusu vardı kurar kurmaz camları açtım ve hafif kokulu suyla sildim Allah'tan geçti kokusu.Koku çıkmazsa bebiş de yatamaz içinde.Onun burnundan ne olacak ki
Sancıların var demek ki hiç nstye girdin mi canım?Benim de karnım ağrıyor sanki ameliyat olmuşum gibi:105:
hayır cnm devlet degıl doktorum sezeryan 850 ıstege baglı olursan +550 devlet alıyor dedı.bı arastır ıstersen 1300 fln tutuyo ama bel fıtıgından rapor alıcam 550 odemıcemÖzel hastanedemi isteğe bağlı sezeryandan 550 tl alıyor ne güzel benim hastanem isteğe bağlı sezeryandan 2000 tl alıyor yoksa dediğin devlet hastanesimi
sorma cnm dsde ıle muhtemelen aynı gun olcak dogum onada en son 10 nısan demıslerdı bakalım saglıkla hayırlsıyla dogsunlar ınsaaaaa bsnowwww dsde ıle yarısıodunuz onun doğumu 15 nısanmış
senınkı daha once olcak ocaman 10 nısansa
ayyy teker keker gelıck bebeler nısanda
gecmış ılsun cnm arkadslr soylemıs yapılackları
ılık su öneebılırım bende 3-4 lıtre gunde..
bebeğin en guzelı besını annenın moralıdir cnm
sen ağlarsan yavruck nappsın
sutu coğlatabılırsın cnm gunde 2 bardak sut ıkı kase yogurt
gece kalkıp iç bı bardagını..ve muz yemenı öerıurım gece uyandığında
proterın agırlıklı beslenırdsen hızla toparlanır bebiş merak etme..
kızlar mobilyaların kokusu nasıl çıkçak yaa çıkmıo sürekli açık kapakları gündüz camda açıorum ama 4-5 gün oldu çıkmıo kıyafetleride yıkadım bugün yarın ütülryip koyucaktım ama koku varken koysammı koymasammı siz ne yaptınız bu durumu
bilmiyorum kizlar çok mutsuzum, esimle de aramiz bozuk yuzunu gormek bile rahatsizlik veriyor..annem o kadar evimle temizlikle ugrasti 4-5 gundur bizde..oyle bunaldimki bugun icin is yÃpmayalim biraz gezelim demistim ama yine is yapti bende yattim mutsuz bir suratla..esim anneme bugunde kal dedi ben hic kal demedim cunku biktim is yapmasindan kendimi hep suclu hissettim..halim yok keyfim yok yardim edemedim..yardim etmedikce de kotu hissettim..bir gun daha is yapmasina sabretmek istemedim..bu tasinma işine kadar cok pozitif hep gülen bir hamilelik gecirdim ama taşınma isi beni bitirdi..sakın hamileligin agir zamanlarinda tasinmayin benden size tavsiye..
kızlar mobilyaların kokusu nasıl çıkçak yaa çıkmıo sürekli açık kapakları gündüz camda açıorum ama 4-5 gün oldu çıkmıo kıyafetleride yıkadım bugün yarın ütülryip koyucaktım ama koku varken koysammı koymasammı siz ne yaptınız bu durumu
Ara ara bende de oluyor o ağrılar.günaydın kızlar.... biz iki gecedir uyuyamıyoruz... tam yatıyorum adet oluyorum gibi kasık ağrısıyla uyanıyorum. gün içinde de aynı ağrı... 2 gecedir doğurucam diye korkmaya başladım. çocuğumun hareketleri normal.. ama nolur söyleyin benim gibi ağrı çeken var mı? sanki içim sökülüyormuş gibi ağrıyor... dayanamıyorum doktora gidicem ama 100 km uzakta... bir fikir verin.. yarın sağlık ocağına falan gidip sorayım diyorum... doktoru da yarın ararım bugün ulaşamam sanırım...
canım simdik pekmeze karabiber atıp öyle içtim....belki fayda eder diye ama balgamlı öksürük cok acıtıyor bogazımı...her öksürdügümde bebek bile rahatsız oluyo .....zencefili hiç sevmem baska bir yolu yok mu acep kızlar siz hiç denediniz mi pekmez +karabiber içmeyii.......off yaa yanıyo bogazım öksürmekten........
Canım git druna bence, artık doğum yaklaşıyor benim de sancı ve ağrılarım var ancak herkesin bir olmaz eminim, benim için riskli olmayan durum senin için çok önemli olabilir.günaydın kızlar.... biz iki gecedir uyuyamıyoruz... tam yatıyorum adet oluyorum gibi kasık ağrısıyla uyanıyorum. gün içinde de aynı ağrı... 2 gecedir doğurucam diye korkmaya başladım. çocuğumun hareketleri normal.. ama nolur söyleyin benim gibi ağrı çeken var mı? sanki içim sökülüyormuş gibi ağrıyor... dayanamıyorum doktora gidicem ama 100 km uzakta... bir fikir verin.. yarın sağlık ocağına falan gidip sorayım diyorum... doktoru da yarın ararım bugün ulaşamam sanırım...
Kolay gelsin tatlım, özelde öğretmensin heralde, Allah yardımcın olsun.Kizlar gunaydin ben bugun aksam 6ya kadar calisiyorum. Veli toplantim varAma napalim az kaldi 2 hafta sonra evdeyim neyseki. Ben de dun minigimin kiyafetlerini yikadim astim bugun utuleyebilirsem-yani halim olursa-:) cantamizi da hazirliycam. Herkese guzel bir pazar dilerim. Sevgiler:))
Tatlım aynısı benim karnımda vardı, bide bende göbek deliğimin hemen üstünde bazen kırmızı olan bazen kahverengileşen bir leke vardı, tabii ben de kaşıntı da var. Kortizonlu krem verdi drum, onu kullandım ama çok geçtiği söylenemez. Sen de bi druna göster.kızlarr günaydınn,, benim göbeğimin üzerinde kırmızı kırmızı isilik gibi bi sürü nokta çıkmışş, bunlar nedir bir fikri olan var mı, kaşıntısı falan yok ama bayaa çok, korktum açıkçası..
Gülcüm çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun ya. Allah yardımcın olsun. Derdi veren O ama dermanı da veren O, sen dualarını eksik etme. Kızarmış ekmek ve beyaz peynir mide bulantısı için birebirdir. Hem kalsiyum da almış olursun.yine kötü bir geceden ben geldimdun aksam 9 dan sonra mıde yanması basladı bende
esımde işte erkek kardesım geldı ona caktırmıyım dıye gece 2 ye kadar dayandım ama nerde sıddetlendı ıyıce ve bu yasıma kadar bır kere bıle kusmus bırı degılım 2 kere kustum ve her seferınde tıtreme usume agrı uyuyamıyorum ılkdefa kendımı ölüme yakın hıssettım bebegıme bısey olucak dıye Rabbıme yalvardım ona acı nolur dıye .. ben öleyım ama karnımı kesıp alsınlar yavrumu sureklı bunu sayıkladımsabah 6 gıbı bır kusma daha yasadım bebegımın besıgı halı ustum battı kova yanımda olmasına ragmen sonrası nefes alabıldım namazımı kıldım uyumayı denedım ama nerde esımde ısten cıkmıs bana taze sut alcak dıye 50 dk sut satan yerın onunde beklemıs kardesım sureklı tepemde cekyatta kıvrılıp oyle uyumus usumus esıme gece haber vermedım telaslanmasın dıye .. sımdıde uykusuz olarak oturuyorum sadece su ıcebıldım aranızda kusma sonrası yıyecek tavsıye edenınız varmı hıc bısey yıcek gıbı degılım ama bebısım ac kalıyor dıye uzuluyorum
ve cıdden bana ne oluyo her gece ayrı bır vukuat Rabbımın ımtıhanı ıse başım üstüne yeterkı yavruma bısey olmasın
güzel günlerde otur canım ılaclarını kullan bence kızlar bırde ırsi oluyo bu bebek kıloları annem kucu dogururmus sutu cok ıyı beslermiş ama cabucak kılo alırlarmıs kv tarafın masalllahı var ama bakalım bızımkı kıme cekecek orata seker olsun yeter.) o sıkıntılarda hamıleleıkten olabılır bende cok sıkılıyorum gece kalkıp esıme bakıyorum yataktan 100 kere kalkıyorum adamın ruhu duymuyo dogurup kucagına versem duymayacak bıle az kaldı canım hayırlısıyla vaktıyle dogsunlarda kıloyu aldırıdırız ıns...
benım ılk dogumumda ıkısı bırlıkte geldı benı ssınır ettı kv oturuyodu annem ıs yemek herseyı yapıyordu canım benım bu sefer gelmesını ıstemıyorum veya bebek dogsun annem gıtsın oyle cagıracam ıns senınkı ıyıdır.... su sakayıda yapsammıkı :)
Hani nasıl balla pekmez aynı anda yenmezse anne ve kv de bir arada olmuyorOğlumu doğurduğumda annem diyor ben kalıyım yanında kv diyor ben kalıyım Ne diyeceğimi şaşırdım Allah'tan eşim yok yaa siz gidin ben kalırım dedi de seçim yapma ızdırabından kurtuldum Tabii yanımda kocamı isterim gece kalktık oğlumuzun altını değiştirdik filan.2 kişi bebeğin altını anca değiştiriyor dokunmaya korkuyoruz acemiliğe bak Haziranda 4 yaşına girecek oğlum zaman ne hızlı geçiyor kucağıma verdikleri günü,doğarken ilk gördüğüm küçücük poposu daha dün gibi aklımda
Ayy şu şaka işi için çok heyecanlıyımBakalım tepkileri ne olacak Umut sevgim sen de yap Bu arada seninkiler arası 3 yaş olacak demek 20li yaşlara gelince ikiz gibi bile olurlar Ne güzel.
Valla canım ben sadece oyun parkı aldım yatak filan yaptım içine onun kokusu vardı kurar kurmaz camları açtım ve hafif kokulu suyla sildim Allah'tan geçti kokusu.Koku çıkmazsa bebiş de yatamaz içinde.Onun burnundan ne olacak ki
Sancıların var demek ki hiç nstye girdin mi canım?Benim de karnım ağrıyor sanki ameliyat olmuşum gibi:105:
yine kötü bir geceden ben geldimdun aksam 9 dan sonra mıde yanması basladı bende
esımde işte erkek kardesım geldı ona caktırmıyım dıye gece 2 ye kadar dayandım ama nerde sıddetlendı ıyıce ve bu yasıma kadar bır kere bıle kusmus bırı degılım 2 kere kustum ve her seferınde tıtreme usume agrı uyuyamıyorum ılkdefa kendımı ölüme yakın hıssettım bebegıme bısey olucak dıye Rabbıme yalvardım ona acı nolur dıye .. ben öleyım ama karnımı kesıp alsınlar yavrumu sureklı bunu sayıkladımsabah 6 gıbı bır kusma daha yasadım bebegımın besıgı halı ustum battı kova yanımda olmasına ragmen sonrası nefes alabıldım namazımı kıldım uyumayı denedım ama nerde esımde ısten cıkmıs bana taze sut alcak dıye 50 dk sut satan yerın onunde beklemıs kardesım sureklı tepemde cekyatta kıvrılıp oyle uyumus usumus esıme gece haber vermedım telaslanmasın dıye .. sımdıde uykusuz olarak oturuyorum sadece su ıcebıldım aranızda kusma sonrası yıyecek tavsıye edenınız varmı hıc bısey yıcek gıbı degılım ama bebısım ac kalıyor dıye uzuluyorum
ve cıdden bana ne oluyo her gece ayrı bır vukuat Rabbımın ımtıhanı ıse başım üstüne yeterkı yavruma bısey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?