2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Gülsevdam çok geçmiş olsun,oğlumdayken ben de yaşamıştım benzer durumu,hatta gece 4'te acile gidince karnım burnumda doğurucam zannetmişlerdi,sabaha kadar serum bağladılar anca yatabildim,yazık eşim hiç yatamamıştı başımda durmaktan,afedersiniz ama benim kusma fobim var ben kolay kolay kusamam da,burnumdan bile çıkmıştı o derece mahvolmuştum anlayacağınız.Onu takiben 1-1,5 hafta içerisinde filan doğum yaptım.Hala daha bilmem o gece öyle neden kustuğumu.Gıda zehirlenmesi desen değil,soğuk alma desen değil...Geçenlerde duydum ki doğumu yaklaşan bir arkadaş habire kusuyormuş,uyuyamıyormuş filan..Bikaç hafta sonra onun da doğum haberini aldıkYani beninm durumumda da aşağı yukarı böyle olmuştu,ama tesadüfi mi acaba yoksa tıbbi bir açıklaması var mıdır bilemiyorum.

Oğlumda mide yanmam hiç olmamıştı ama,bu hamileliğimde beni benden etti diyebilirim.Bazen ben de kusacak gibi oluyorum,yatamıyorum,oturamıyorum.Bebeğim de ters duruyor zaten o da kaburgalarıma baskı yapıyor sürekli,bazen de böyle basınç hissediyorum kafamda kulaklarıma doğru göğsümden sanki süzerek nefes alabiliyormuşum gibi oluyor,1-2 dkya geçiyor.İnşallah çabucak toparlanırsın.Şimdi nasıl durumun?Allah'a emanet olun

Astirid canımm Mesajını yeni gördüm.İlk çocuk çok heyecanlı oluyor,ama çoğu şeyi kısa zamanda unutuyorsun,ben fotoğraflı anı defteri gibi birşey tutmanı öneririm,ben oğlumun gelişimlerini ay ay yazıyordum,hani mesela işte haziran 2009da doğdu,temmuz 2009da neler oldu,ağustos 2009da neler yapabildi vs. fotoğraflarla bir defter yapmıştım,yapabilirssem kızıma da yapacağım

Son düzenleme:

amin canım gecen hafta cuma gününden başladı bugüne kadar her gece ayrı bı olay artık doktorumu aramaya cekınır oldum
hepımıze hep dua edıyorum hamılelıgımız kolay gecsın sağlıkla yavrularımız gelsın dıye ..ama bu bı hafta benı artık korkutmaya başladı
hep boylemı gıdıcek dıye ..Rabbımın bı bıldıgı var elbet ..Allahtan bebıs gecede sımdıde tekmelıyorda ondan yana içim rahat ..
ekmek yıyebılırmıyım bılemıyorum gozumu kapıyım bır anda ağzıma atıyım peynırle sağol canım

gecmiş olsun canım cok agır seyler yeme bebege bısey olmaz sevıyosan sut falan ıc kendıne dıkkat et....bende dun yatamadım cım sıkıldı camı actm oladı balkona cıktım olmadı sabah 5 te falan yatabıldım hamılelıkten dolayı heralde hayırlısıyla bı dogsalardı ozamana gece uykuları haram olacak uslu olurlar ınsallah....

bende 3 ay çok şiddetti kusma yaşamıştım patates haşlayıp biraz tuzla ve ye bana iyi gelmişti birde sarımsaklı yoğurtlu şeyleri rahat yedim elma ve havucun kusmayı kestiğini söylemişlerdi ama bende işe yaramadı deneyebilirsin

Bence doktorunu ara,bi gidip gorun tatlim.Benim de 2 gun daha yogun kasik agrim olmustu.Hastaneye gittigimde sanci cikmisti nstde.Belki senin sadece agridir ama icin rahat etsin en iyisi.

Bu arada iyi pazarlar herkese

Canim gecmis olsun allah yardimcin olsun kusma icin baslarda oluyordu bana haslanmis patates ve sade cubuk kraker iyi geliyordu baska birsey yiyemiyordum bi dene

Cnm çok geçmiş olsun bana da geçenlerde öyle oldu. İşten geldim biraz uzanayım dedim karın ağrısıyla uyandım aniden karnımın heryerine ağrı girip çıkıyordu, ödüm koptu sancım mı geldi acaba diye sonra mide bulantısı başladı bayağı bir kustum ben de çok korkmuştum eşim dışarı çıkacaktı o da korkup çıkmadı nane limon içtim midem rahatlasın kalan birşey varsa çıksın diye öyle geçti Allah'tan. Ben de peynir ekmeğin midene iyi geleceğini düşünüyorum, cnm korkmakta çok haklısın ama merak etme yavrun sağsalim kucağında olacak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik nazara mı geliyorsun acaba?

Pazarlardan nefret ettigim icin cok cok iyi degilim,normal,sukur diyelim Senin de kontrolun vardi canim,nasil durumlar ?

durumlar iyi buyumesi devam ediyor,simdi de suyumuz fazla cikti,seker hastaligi olasiligi olabilir dedi ama bence cok gec surda 1 ay kaldi,once ki test normaldi, neyse 100 luk yaptik yine bugun,bakalim 37.ci haftaya girince bir usg daha yapilcak son olur herhalde

cnm çok geçmiş olsun noluyor allah aşkına böle, nekadar iyi gidiyordun, bencenazar oluosun sen, kendine dikkat et kusmaların devam ederse bence dr git nolur nolmaz

cnm suyun fazla olmasıda eksiklii kadar sorun die biliorum bu durumu ihmal etme gerçi drun gereğini sölemiştir ama sende üstünde dur, geçmiş olsun

Canim cok gecmis olsun. Bende duymustum son zamanlarinda boyle olanlari. Patates iyi gelebilir bide eksi elma iyi geliyomus. Rahatlatiyomus ama azar azar ye. Bide dr u mutlaka ara. İnsallah sag salim alirsin bebegini kucagina.

cnm cok geçmiş olsun
mide bulantısı kusma,mıde usutmesınden olabıleceği gibi
preeklemsının de belırtılerınden bırıdır cnm
tansıyonun nasıl? evde mutlaka sık sık ölç baş ağrın varmı?
vücudun bişeylere tepki verıyor bellı ki cnm..
eğer reflüden kaynaklanıyorsa bulantın,
gavıskonu cok rahtalıkla kullanabilirsin,
yemeklerden yarım saat once içersen,rahatlıkla yemek yersin..
ama drunu mutlaka haberdar et cnm

Canım Allah yardımcın olsun benımde mıgdem yanıyor bazan kotulesıyor ama sen baya bı kötü olmuşun dedıgın gıbı ımtıhan ana olmak kolay degıl rabbıme sığın bugünler. Geçecek sag sağlım bebeklerımızı kucağımıza alıcaz ınsallah

Aaaa çok iyi fikir canım valla hiç aklıma gelmemişti :26: kendimden utandım şimdi beynim durmuş sanırım iyi oldu söylediğin teşekkür ederim ,

Su fazlalığı ile şekerin ne alakası varmış bende var şeker suyun normal ama hafif bir azlık var dedi doktor bol bol su iç dedi şimdi benimkide artmış olmasın acaba :26: sonuç alınca haberlerini bekliyorum canım inşallah sonuç normal gelir

bende omrumde kusmus bırı degılım acıle gıtmeye korktum
ıkı kere bu hafta gıttım bıdaha gıdersem artık hastaneden çıkarmazlar benı
bana yedıgım bısey dokundu sebze yemegı yemıstım en son ve onu komple çıkardım ..
suan ıyıyım ama korkuyorum bısey olcak dıye malum her hergece ayrı bı sorun
tek kalamıyorum evde kardesım bende annemde yenı gıttı evıne
esım sabah gelıcek gececı olmasa bu donemımde cok ısterdım
Rabbıme dua edıyorum hepımız sag salım yavrularımızı kucaklarımıza alalım
benım gıbı kotu günler yasamayın inşallah

bende 1 2 saate gecer dedım ama nerde gece bı anda kusma ısaretlerını gordum
axcık kusunca rahatladım ama sonrası bacak ttıreme usume agırlar kıvrandım
enson sabah 6 dan sonra burnumdan bıle geldı oderece kustum sonrası nefes alabıdım
oncesı kardesımle ısaretle anlasıyorduk konusamıyordum bıle
omrumde kusmamıstım bu deneyımıde yasadım ama saatlerce cekerek
peynır ekmek leblebı yedım aksamada annem sagolsun yemek yaptı sevdıgım korka korka ondan yedım nazara artık ınanıyorum cunku ust uste hep bıseyelr yasıyorum

cnm çok geçmiş olsun noluyor allah aşkına böle, nekadar iyi gidiyordun, bencenazar oluosun sen, kendine dikkat et kusmaların devam ederse bence dr git nolur nolmaz
gecen hafta 2 ker gıttım bu haftada salı gunu randevum artık sık sık gıdıcem
eskı gunlerımı cok ozluyorum bıde 1 haftadır evdeyım cıdden sıkıntıan patladım
dısarı cıkmak ıstıyorum bakalım doktorum ınsallah ızın verır
kendımı okutucam dıyorum hep unutuyorum nazarlık bıseyım yok ama ıste ne olur ne olmaz

kızarmıs ekmek kurtarıcım oldu zehırlenme dıye cok korktum ama yavrum sureklı tekmelıyor Allahtan evde paso yatıyorum ayagımda cıft corap battaneyı hep ustumde
ama ıste geldım ıgelıyor ust uste hastalıklar ..

uykusuzluk kankım oldu artık bebıslere hazırlanıyor vucudumuz onlar dogunca uyku nasılsa uzak olucak bıze

tansıyon bugune kadar hep ıyı cıktı hatta baygınlık gecırdıgımde bıle
bas agrım yok canım normal mıde yanması olunca ıkı yudum soguk sut cok ıse yarıyordu
ama bu baska bıseydı 11 saat falan cektım Rabbım kımseye yasatmasın

amin inşallah canım hastalıkta sıhhatımızın dahada kıymetını bılıyoruz
evde kapalı kalmakta ıyıce bunalıma soktu benı ınsallah bu ruh halınden bıranonce kurtulurum ..
hepınıze hayırlı geceler kızlar bugun ınsallah sorunsuz bı gece gecırıcem uyumayı deneyım
guzel bır gune merhaba demek temennısyle yavrularımızla bol tekmelı bır gece bızlerle olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…