2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
yalnız degılmısım uyuyamıyorum sabahda gec kalkıyorum buggun erken kalkacam bakalım bi degısıklık lacakmı....

gunaydin kizlar yeni bir hafta daha basladi bu hfta misafirmiz var kv min isleri iste :) dogurmadan gitsinlerde ben de rahat edeyim :)

çok geçmiş olsunn canım bende yaşadım bi çok defa böyle inanki yemeye korkuyordum hastalanmamak için 4 ay meyve suyuyula gezdim.acile gidiyoruz gaz sancısı fln fln diyip bi igne yapıpı serum takıp yolluyolar en sonunda çok ciddi bi atak geçirdim ve o tuhaf doktorlar tüm tetkiklerimi yapıp safra kesemde çamur oldugunu buldu.ve bu arada bebegim 4 aylık oldu onunla acillerde heba oldugumuz (( tek kolumda serum digerinde bebgim emmeye çalışıyo fln ......sonra ameliyat oldum.benimki genetik galiba bi ay sonradababam oldu çünkü fakat safra kesesi hamilelik döneminde genelde ortaya çıkan bir rahatsızıkmış.... bi genel batın bölgesine usg ççekilmesini rica et varsa bi sorun bilip ona göre tedavi uygulanır yoksa aylarca çekip dahada kötüye gidebiir ki allah korusun

Günaydın arkadaşlar. Hafta sonu gezmeleri ve ev işinden sonra yorgun bir pazartesiye merhaba dedik. Neyseki 4 haftamız kaldı işte geçireceğimiz.
Gülsevdam canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.

valla canım o bende uzun süredir oluyo karnımın farklı bölgelerinde çıkıyo belli bir süre sonra sönüyor ama doktora sormadım açıkcası çok önemsemedim

günaydın kızlar
ben de pek uyuyamadım gece. imzamda yazdığı gibi rahat pozisyon bulamadım bi türlü. bi de dün gittim ebemle tanıştım sabaha kadar doğum düşündüm ya da rüyasını gördüm tam hatırlamıyorum.
3 gündür hafif hafif midem bulanıyor. yaklaşık 15 dakikadır hafif şekilde kasık ağrım var. cuma akşamı da oldu yarım saat kadar. cumartesi kontrolüm vardı doktora sordum. artık gün sancıların başladı ara sıra olacak bunlar dedi. ebem gün sancısı şimdiden olmaz son zamanlarda olur dedi anlamadım gitti :26:

Günaydın kızlar cumartesi gününden sonra yazamadım malesef haftasonu nişanımız vardı koşuşturmayla geçti bir de bebişim bir posta çamaşırlarını yıkadım valla çok yoruldum kızlar şu an eşimi dinleyip o çalışamaz raporunu aldığıma o kadar çok pişmanım ki anlatamam
cumartesi günü doktorumuzdaydık şükür herşey iyi çıktı bebişim 3 kilo olmuş ve sanırsam böyle giderse sezeryan kaçınılmaz olmaya başladı yapacak birşey yok artık hayırlısı ne ise o olsun...
umarım sizler de iyisinizdir dilerim bu hafta da çarçabuk göz açıp kapayıncaya kadar geçer

Günaydın hanımlar, cumartesi günü gittiğim hastanenin gebelik eğitimi vardı eşimle gittik çok faydalı oldu, odaları gördüm beğendim, hem de doğumda yanımda olacak ekibi tanımış oldum ebeyi, hemşireleri filan artık doğumda yabancılık çekmem dr eşlerin doğuma girmesine izin veriyormuş hatta tavsiye ediyor o anı kaçırmayın diye bakalım şimdilik eşimin yanımda olmasını istiyorum ama eşim de biraz hassastır dayanabilir mi bilmiyorum :44:

günaydın kızlar hepinize hayırlı haftalar diliyorum.ctesi günü kontrole gittim.bebeğimiz 34+5 günlüktü. kilosu 2.025gr.bana biraz zayıf geldi.boyu tam gününde çıkıyor ama..uzun boylu olcak inşallah kızım. :)) bu arada hala doğum pozisyonuna geçmemiş.saf makat pozisyonunda.( suyu tam dedi doktpr.biraz daha fazla olsa geçer dedi.bakalım artık beklicez.
bu arada normal doğum düşünen arkadaslar için nette gezinirken bi siteye rastladım linkini gönderiyorum.güzel şeyler yazıyor.tavsiyeler var okumanızı öneririm.

Doğum Meleği: Doğum Pozisyonları

Anne karnındaki bebeğin ters duruşu, bebeğin anne karnında ters dönmesi

Bu terliğii beğeniyorum geceliğimle de uyumlu ama hastanede giyilir mi sizce? Orada giyersem eve gelince iyice yıkamam gerekecek, sokak terliği gibi birşey mi koysam hastane çantamın eksikleri bir türlü bitmedi yaaa

bence bu tarz bisey tercih etme canım sokak terliği al bende öyle yaptım bu terlik kirlenince yıkasam da içime sinmez benim.

terlik çok hoş ama bence bunu tercih etme birazdaha basit kiri fazla tutmayan ıslak zemin terliği tarzı bişi al cnm ben öle düşünüorum hatta aslında hastanede terlik bile veriolar hiç gerek yokta alınıo işte

Günaydın bugün bizim için evdeki ilk günümüz, birazdan çarşıya gidecez 2 tane iç zıbın alalım, ben almamıştım çıtlı badi almıştım. Görümcem göbek bağı düşene kdar iç zıbın daha kullanışlı oluyo dedi. Ben de gidip alıyım dedim. Hepinize sağlıklı bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…