- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.001
Eki Görüntüle 673288 Bu terliğii beğeniyorum geceliğimle de uyumlu ama hastanede giyilir mi sizce? Orada giyersem eve gelince iyice yıkamam gerekecek, sokak terliği gibi birşey mi koysam hastane çantamın eksikleri bir türlü bitmedi yaaa
bence bu tarz bisey tercih etme canım sokak terliği al bende öyle yaptım bu terlik kirlenince yıkasam da içime sinmez benim.
terlik çok hoş ama bence bunu tercih etme birazdaha basit kiri fazla tutmayan ıslak zemin terliği tarzı bişi al cnm ben öle düşünüorum hatta aslında hastanede terlik bile veriolar hiç gerek yokta alınıo işte
cnm biz hep su anki iklim şartalrına göre alışveriş yapıoruz sanırım
bende uzun kollu bıraz da sıcak olbılecek bı pijam almısım
şimdiden bukadar ısındıysa havalar mayısta giyebileceğimden şüpheliyim onu
acaba buda kışlık gibi dururmu die düşündüm bende ben yanıorum ateş basıo ya
ozamana cok sıcak gelir gibi geldi,ben dısarda gıyılck türden bişey götürcem
Evet mayısta ben de sıcak olacağını düşünüyorm ben pijama koymayacağım galiba, bir uzun kollu bir kısa kollu gecelik koydum, iki de sabahlık koydum biri kalın diğeri ince üşüyünce birini sıcaklanınca diğerini giyerim lohusayken insan çok üşür diyorlar ya terlik de bir bakayım evde uygun birşey var mı yoksa alayım
kızlara benim geceliklerim pijamalarım hep uzun kollu cok mu sıcak olur acep gerçi aşırı kalın değil kumaşları ama bu arada hastane cantama 2 gecelik 1 pijama takımı koydum ben yeter sanırım benim hastanede normalde 1 gece sezeryanda 2 gece yatırıyormuş birde yarım kollu pijama takımımı alsam acaba evde belli bir süre giyilecek sonucta bilemedim ki???
iclalcim ben de almayacaktım ama havalar birden ısındı
ısınmyada devam edecekmiş,
lohusaykende bi yanma bi üşüme gelıomus
kısa kollu fakat sabahlıklı bır pijama alıcam
sıcak basınca sabahlığı cıkarırırım,üşüme gelince giyerim diye düşündümm
günaydınn bu arada
hastane çantam hazır gibiydi aslında ama
yeni öğrendiğim bazı ayrıntılar nedeniyle
yeniden gözden gecirip değiştircem bazı şeyleri
ayy aklın yolu birbende bir tane alayım o zaman bide şey düşündüm canım ben uzun kollu pijama takımımın üstü yerine askılı, kolsuz yada yarım kollu bir badi alsam rengine uygun mavili benim ki üşüyünce sabahlık giyerdim sıcaklayınca da öyle badi ile dururdum nasıl olur sizce?
Ben de kabaca 1 ay önce hazırlamıştım ama bir türlü bitiremedim bir tarafım yeter diyor diğer tarafım ya lazım olursa diyor. Mesela kaç tane bebek bezi götürüyorsun ve yeni öğrendiğin ayrıntılar neler? belki benim de aklıma gelmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?