2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın güzel hamişler ve günden güne büyüyen bebişler:)

inşallah çabucak geçen bir hafta olur. Bu hafta herkes horul horul uyuyabilir ve rahatsızlığı olan arkadaşlarda sağlıklarına kavuşurlar.

Bebişlerimize de allah sabır versinde günlerini beklesinler inşallah. Şöyle bir 37. haftalarımızı bir tamamlayalım ondan sonra artık gelebilir yavrular

arkadaşlar bebişlerin kilolarına fazla takılmayalım bence bazı bebekler zayıf oluyor bazıları ise normale göre fazla. Ben şahsen sağlıklı doğsunlarda emzirme ve bizim sevgimizle kilo alacaklarına inanıyorum.

cnm daha iyi olduguna çok sevındım
son ay zormus gercekten,bide evde yatmak oturmak zorunda olunca cok daha zor geçıo
ben çalısırken of puf dıodum ama daha hızlı geçıomus zaman
nazara bende ınanırım cnm helede bebek ve hamıleler savunmasız oldugu için daha çok ınanırım
bana arkadasım bebeğin kıloosunu söyleme dedi..bende bı tek burda soyluodum hep
sonra bı kaç arkadasa daha söyledım ılk defa..ve gecen kontrolde bebek az kılo almıs beslenmene dıkkat et dedı dr
yanı bu kucucuk bir örnek...oram buram cıkmadı die bile nazar edebılıo ınsanlar
bol bol oku cnm yatarak da okuyabilirsin mazaretin var çünkü
bide iyiyim deme ofla pufla hep cevrene zor geçio de

cnm biz hep su anki iklim şartalrına göre alışveriş yapıoruz sanırım
bende uzun kollu bıraz da sıcak olbılecek bı pijam almısım
şimdiden bukadar ısındıysa havalar mayısta giyebileceğimden şüpheliyim onu
acaba buda kışlık gibi dururmu die düşündüm bende ben yanıorum ateş basıo ya
ozamana cok sıcak gelir gibi geldi,ben dısarda gıyılck türden bişey götürcem

bence bu tarz bisey tercih etme canım sokak terliği al bende öyle yaptım bu terlik kirlenince yıkasam da içime sinmez benim.

Doğru söylüyorsunuz sonuçta hastane orası ne kadar yıkasam da içime sinmez, evet bazı hastaneler terlik veriyormuş ama bilmiyorum ki benimki veriyor mu bari sokak terliği gibi birşey koyayım teşekkürler kızlar

Evet mayısta ben de sıcak olacağını düşünüyorm ben pijama koymayacağım galiba, bir uzun kollu bir kısa kollu gecelik koydum, iki de sabahlık koydum biri kalın diğeri ince üşüyünce birini sıcaklanınca diğerini giyerim lohusayken insan çok üşür diyorlar ya terlik de bir bakayım evde uygun birşey var mı yoksa alayım

yeni doğum yapmış bir arkadasıma sordum
hastanedeyken hep gecelik giymiş,
hastaneden çıkarken pijama giyip çıkmış
bende kısa kollu bi pijama daha alıcam
hatanede pek gıyılmese dahi eve cıkınca bi süre pijamayla olucaz mecburen

burda kısa kollu pijama alan arkadaslar link paylaşmıştı
hem kısa kollu olup hem de sabahlığı olan var mı arkadaşlar lınkı yollasanız burdan

günaydınn bu arada

hastane çantam hazır gibiydi aslında ama
yeni öğrendiğim bazı ayrıntılar nedeniyle
yeniden gözden gecirip değiştircem bazı şeyleri

Arkadaşlar herkese günaydın Gülsevdam tekrar geçmiş olsun canım ama sen üşütmüş gibisin sade miyde yanmasına benzemiyor bol bol dinlen duş alıp yat

arkadaşlar çok mu uçuk düşünüyoruz bılmıyorum ama
oto koltuğu-anakucağını ve park yatağını yıkmaya gerek varmı
cıkabılıo yıkanabılıo bızımkı...babamızın dahiyane fikri yıkamak lazımmıs
benimde içime kurt düştü

kızlara benim geceliklerim pijamalarım hep uzun kollu cok mu sıcak olur acep gerçi aşırı kalın değil kumaşları ama bu arada hastane cantama 2 gecelik 1 pijama takımı koydum ben yeter sanırım benim hastanede normalde 1 gece sezeryanda 2 gece yatırıyormuş birde yarım kollu pijama takımımı alsam acaba evde belli bir süre giyilecek sonucta bilemedim ki???

iclalcim ben de almayacaktım ama havalar birden ısındı
ısınmyada devam edecekmiş,
lohusaykende bi yanma bi üşüme gelıomus
kısa kollu fakat sabahlıklı bır pijama alıcam
sıcak basınca sabahlığı cıkarırırım,üşüme gelince giyerim diye düşündümm

bende bir tane alayım o zaman bide şey düşündüm canım ben uzun kollu pijama takımımın üstü yerine askılı, kolsuz yada yarım kollu bir badi alsam rengine uygun mavili benim ki üşüyünce sabahlık giyerdim sıcaklayınca da öyle badi ile dururdum nasıl olur sizce?

Son düzenleme:
günaydınn bu arada

hastane çantam hazır gibiydi aslında ama
yeni öğrendiğim bazı ayrıntılar nedeniyle
yeniden gözden gecirip değiştircem bazı şeyleri

Ben de kabaca 1 ay önce hazırlamıştım ama bir türlü bitiremedim bir tarafım yeter diyor diğer tarafım ya lazım olursa diyor. Mesela kaç tane bebek bezi götürüyorsun ve yeni öğrendiğin ayrıntılar neler? belki benim de aklıma gelmemiştir

Kızlar günaydın guzel bır gün olsun ınsallah hepimize Gulsevdam nazar duası kızıma okudum çok tesırlı oldu arkaslar hepsinize tavsıye edlerim bı kenara yazın kendınızı ve bebıslerınıze okuyun 818 selamun kavlen mırrabbır rahîm 100 salavat 3 fatıha suya okuyun ıcın sıfa Allahdan

ya bişey daha geldi aklıma bizim gecelikler uzun kollu serum falan takılırsa elin üzerinden mi takılır koldan mı acaba? koldan takılacak olursa yukarı çeksek yeterli olur mu acaba?
ay ben cok detay mı düşünmeye başladım yahu kızlar?

ayy aklın yolu bir onu bende düşündümm illa dedim takım olmak zorunda değil
eve gelıncede sanırım alt pijama gıyılır ustunu yıne badi yada tişört giyebiliriz evde de
ama yine biraz bol olsun cnm rahım hemen küçülmediği için karnımız da hemen küçülmüyormuş
onun ıcın aklında bulunsun cnm külotlarınıda normal gıydiğinden 2 beden buyuk al( hasta beziı vs olacak)

aynen cnm bende 2-3 hafta oldu hazırlayalı
,ilk olarak bebeğin kıyafetlerını değiştircem
tulumlu bır hastane cıkısı koymustum ama
ayaksızmıs o..ılk gunden çorap giymez coocuk
onu ayaklı bızr tulumla değiştircem
bıde göbek bağından dolayı,zıbın daha kullanıslı oluomus ılk bır hafta
daha sonrasındada ıcınden atlet nıyetıne cıt cıtlı badi..
ozaman havalarısınsa dahii bebekler bızden bır kat daha kalın gıyınmelıymıs
tulum tek kat az gelebilir onun için iç pijama gibi bişey koyucam..
bez olarak cnm ben kendımde kenaralrını kesıp bebeğin bezınden kullancam
20 tane koydum ben..gunde 7-8 kez değişilıomuş..
bızım hastaenın polıtıkası bır gun kalınıo..ıkı gun kalıcaklar daha fazla almalı..

Herkese merhaba, bugun hic tadim yok halsizim, canim birsey yapmak istemiyor enerji sifir, butunnnnn gunnnn oturasim ya da yatasim var, hic Boyle degildim enerji doluydum niye Boyle oldum ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…