2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ben bebek için ayaklı koydum ama çorap da koydum ne olur ne olmaz. Kendim için depend'in büyük boyunu aldım açtım rahat birşeye benziyor onu kullanacağım, benim hastanede sezeryanda 2 gece kalınıyor ama benim ne olacağım daha belli değil bu çantalar daha çok değiştirilecek belli ki

Bu arada fena gaza geldim bebek kurabiyesi yapacağım birisi koymuştu nisan annelerinden biri yapmış çok hoşuma gitti hastanede eğitim sırasında da dağıttılar iyice kafama koydum şuanda araştırma içerisindeyim malzemeyi nereden alsam, kurabiyeleri nasıl süslesem diye:44:

Günaydın canım, ben de geldim eğitime başka bir hamile arkadaşımla. Faydalı şeyler öğrendik, bilmediğimiz şeyler varmış hala. Bu arada benim rapor tanımlamam yapıldı SGK için Cuma günü, muhasebeye maili de gelmiş. Sıkıntı yok bakalım şimdilik.

Bebek kurabiyesi yapımı için internette baya bi tarif ve video var. Kolayca yapabilirsin o tarifleri.

bilmiyorum koldan mi elden mi takilir serum dogum sonrasi ama geceliginin kolunu cekersin yukari problem olmaz canim dert ettigin seye bak

bence 3 takim yeterli canim hastane cantan icin
ben de 2 pijama bir gecelik koydum ne olur ne olmaz diye
ama 1 gecelik 1 pijama da yeterli oluyordur

ben 15 tane koydum bebek bezini. 2 gun kalirim ben sezeryanda yeter herhalde
yetmezse market yakin annemler alir getirir.

merhaba mayıs anneleri

gülsevdam çok geçmiş olsun okudum başına gelenleri...

en son sancılarımdan bahsetmiştim dün akşam olmadı, sanırım magnezyumdan kaynaklı.. yatmadan önce magnezyum eritip içtim ve ağrısız uyudum.. magnezyum kasılmaları önlüyor artık eminim.. çünkü magnezyum ilacını 3 gün içmemiştim... doğal sürecine bırakmak için magnezyum da içmek istemiyorum bu kasılmalarla doğum kanalına yerleşiyormuş çocuk.. napacağımı bilemedim ama şuan her şey yolunda. 2 gün ağrıdan sonra hemen oğlancığımın kıyafetlerini yıkadım kuruyor şuan ve kendi çantamı hazırladım artık ne kadar korktuysam doğurcam diye.. şimdi doğurabilirim diyorum bugünden itibaren izne de ayrıldık... darısı çalışan arkadaşların başına inşallah...

Aaa gelmişmiydin ben son anda üşendim hava da güzeldi ya acaba Eminönü'ne mi gitsem diye düşündüm ama iyiki gitmişim, anestezi uzmanı epidurali çok övdü eşimin bayağı aklına yattı ben karar verdim epidural yaptır diyor Zaten epidural olmazsam doğuma giremezmiş yüreği kaldırmazmış, daha doğum moduna giirmedim çooook uzun zaman varmış gibi geliyor bakalım dr da henüz doğumdan bahsetmiyor zaten cuma randevum var belki konuşurum.
Rapor işinin hallolmasına sevindim benimki de olmuştur umarım
Bakalım şimdilik çok hevesliyim inş. güzel birşeyler çıkar ortaya, nisan topiğindeki arkadaş serin bir yerde ve cam kavanozda 1-2 ay bayatlamadan kalabilir demiş ama ben riske atmak istemiyorum izne ayrıldıktan sonra yapacağım doğuma az kalsın öyle şimdilik araştırma aşamasındayım internetteki videoları izliyorum tarifleri inceliyorum filan

ben 15 tane koydum bebek bezini. 2 gun kalirim ben sezeryanda yeter herhalde
yetmezse market yakin annemler alir getirir.

canım kesin sezeryan mı oluyorsun sen mi öyle istedin yoksa dr mu öyle uygun gördü?

Dün televizyonda bir programda kadın doğuma hazırlanıyordu koldan açmışlardı damar yolunu ama geceliğiniin kolu dar değilse sorun olmaz bu arada hakikaten çok detaylı düşünmeye başlamışsın

bırdha aynı seyı yasamam inşallah yasarsam kesınlıkle doktorumdan ısterım yarın randevum var anlatıcam neler yasadıgımı bakalım .. bebegınle acıllerde yasadıkların cok zormuş canım ya
Günaydın arkadaşlar. Hafta sonu gezmeleri ve ev işinden sonra yorgun bir pazartesiye merhaba dedik. Neyseki 4 haftamız kaldı işte geçireceğimiz.
Gülsevdam canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.
sagol canım
Coook gecmis olsun umarim en kisa surede iyi olursun Rabbim sana ve tum hamislere saglik versin...

amın canım cumlemıze

Bu terliğii beğeniyorum geceliğimle de uyumlu ama hastanede giyilir mi sizce? Orada giyersem eve gelince iyice yıkamam gerekecek, sokak terliği gibi birşey mi koysam hastane çantamın eksikleri bir türlü bitmedi yaaa

ben normal dısarda gıyılebılcek bı terlık alcam canım sıcak tutsun dıye onu kapalı olsun dıyorlar yoksa normal önu acık alıcam

ben hıc iç zıbın almadım ya bı yengeme sorayım o kızına kullanmısmı

bundan sonra aynen oflayıp poflucam kımısı hamıle oldugmu anlamıyordu hep hareket ederdım

sdersımı aldım artı k

Arkadaşlar herkese günaydın Gülsevdam tekrar geçmiş olsun canım ama sen üşütmüş gibisin sade miyde yanmasına benzemiyor bol bol dinlen duş alıp yat

bol bol yatıyorum canım emın ol :) bugun daha ıyıyım cok sukur ..

ben anakucagı almıstım ıcınden cıkan parcaları yıkadım bebıs onda yatıcak onlarda ne mıkropalr vardır kımbılır ..

Rabbım razı olsun senden canım hergun okuyorum kendıme .Rabbım hepımızı kem gozlerden korusun ..

ılk verdıgın lınk bıze egıtımde anlatılanların aynısı:) kendı doktoruma sordugumda

klasık dogum seklı olucagını belırttı yoksa yerde cömelerek dogum yapmayı cok ıstıyordum

vajınal kesıgı engellıyen bır pozısyon .. sancı odasında yatak var dogumhaneyı gordum bakalım banakalırsa dogum oncesı dayanabılırsem resımdekı hareketlerı yapmak ıstıyorum egıtımde uygulamalı esımle yapmıstık umarım sorun cıkarmazlar ıstedıgm gıbı hareket ederım

yatıp sancıyı cekmek daha cok agrı hıssettırır ..

Merhaba kızlar cumartesi doktorumuzdaydık nihayet biraz kilo almışız 2,350 olmuş oğlum 43 cm de boyumuz olmuş doktorun tahmini 3000 gram ile doğması inşallah tabiiiii

Birde sizlerde oluyormu bilmiyorum ama benim yavaştan suyum gelmeye başladı sordum doktora normalmiş ama sürekli su içmem gerekiyormuş günde 2 litre he birde su gelmesini merak edenler için

söylüyorum anlamamız mümkün değil çünkü beyaz renkte kokusuz ve geldiiğinde sadece çamaşırınız ıslanmıyor artık tayt pijama ve varsa avuç içi kadar o da ıslanıyor bilginizeeeee

perşembe gunu maalesef gıdemedım evde yatmam gerektıgınden
bu seferkı gebzede olucak bana cok uzak gıdebılen varsa kesınlıkle tavsıye ederım kızlar ...

maşallah oğluna canım ..3 lg dogması zatı ıdeal hele normal doğum ıcın :)
acılde yatarken bır cok hamılede su geldıgnı gordum aynen pıjaman ıc camasırn ıslanıyo
2 lt mı ben aylardır 3 lt ıcıyıyorum doktorum ebem kesınlıkle 3 lt ıc dıyo :)
doktorun normal dedıyse ıyı ama sen yınede bol sıvı al dıkkat et canım

saol canımmm::) biraz küçüktüük biz azıcık daha büyümüşüz sevindim o yüzden inşallah herşey normal görünüyor şuan dilerim öyle de olur,

evet evet bayağı ıslanıyor bacak arana kadar iniyor su bolbol içmek lazım en az 2 lt dedi cnmmm neyseki bu dönemde normalmiş gelmesi hatta bu sabah eşimi işe yolcu ederken

eşim uzun olduğundan parmaklarımla yükselip öptüm göbeğimi çarptım yanlışlıkla o an geldiiii rastlantımı oldu o kadarını bilmiyorum ama çarpar çarpmaz boşaldı

Canım benim de o gün aklıma çok yattı epidural, sezeryan ya da normal farketmez, yaptıracağım diye düşündüm. Dün çocuk doğuran tanıdıklarla biraz oturduk, onlar da sakın epidural yaptırma, çok bel ağrısı oluyor, yaptıranlar pişman olmuş falan dediler. Sezeryan olacaksan genel anestezi yaptır dediler, yine aklım karıştı. Her kafadan bir ses çıkıyor, hala emin değilim.

Kurabiye dağıtmayı ben de istiyorum ama kendim yapabilirmiyim bilmiyorum. Geçen gün burda bir ilan gördüm, ufak boy kurabiyeleri tanesi 1 liradan yapıyorlar. 40-50 tane yaptırsam 2 memlekete de yeter. Çikolata da ayarlayacağız İnşallah. Çikolata- kurabiye karışık bir sepet yaparım belki. Bana 15 gün dayanıyor dediler ve en geç 1 hafta öncesinden sipariş vermemiz gerekiyormuş. Artanları da buzdolabında saklarım bitene kadar, daha geç bozulur.

Senin de girişini yapmışlardır mutlaka ama muhasebecinizle konuş derim, SGK'dan otomatik mail falan gelmiş mi?

hayırlı olsun....ne güzel bende 15 ni iple çekiyorum....uykusuz zor oluyo.demek ki ağrılar artınca işler tamamlanıyormuş.:)çünkü bende dün hazırladım.çantayı.ağrılar olunca korktum doğururum diye...

günde bir kaç tane yemek için medine hurması almıştım ama biaraz abarttım çok tattlı geldi bir tabak yiyorum benim gbi abartan varmı çok yararlımış ama doğum için de uyarıcı olduğu için tedirgnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…