- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.041
Selam arkadaşlar
hastalara acil şifalar bebişlere sağlıklı bir gün olur inşallah...
ben birşey danışcam size... kışın lohusa pijamalarımı almıştım ama buradaki arkadaşlar benden daha uygun fiyata almışlardı... (şu meşhur haluk bayram lohusa pijamaları)
yeni sezonda öyle indirimli mi istanbulda... ben ankarada uygun biryer bulamadım da heryer hemen hemen aynı şimdi gecelik sabahlıklı takım alacam 110 tl fiyatı var içim acıyor yani...
araba bugün bendeydi .eşim otobüsle işe gitti.
müdürüm eşimi aradı biz hastaneye gidiyoruz.telaş yapma.bekleyelim mi ? gidelim mi diye
oda siz gidin ben hemen çıkıyorum demiş kuzum..
öğretmen arkadaştan arabasını almış çıkmış yola ..allahtan çok beklemeden aradıkta yoldan döndü..:)))
eşekk şakası yaptıkkkk. kısskısss kıss.
sonra ben aradım hem gülüyor hem kızgın. bi değişik olmuş yazık..akşam sana yemek yok dedi.. :)) sabah ben ona çok acıkıyom ben artık eskisi gibi az yemek kesmiyo beni demiştim de.
aşkım kortun mu sen .diyorum..hı hı görürsün sen diyo
gerçekten doğuruyom dersende inanmıcam diyo
çok korkmuş...yazıkk.
bende müdüre gitcem artık yemeğe napayım..:))
şaka yaptık ama kıyamadım sonradan...neyse akşam gönlünü alayım artık...
ben netten baktım ..mağzadan baktım..lohusa diyince fiyat dediğin gibi oluyordu genelde.sonra bide bakırköye gideyim dedim.. haluk bayramın lohusası denk geldi.mavi şirinde kısakollu pijama takımı sabahlıklı 50 tl yanlış hatırlamıyorsam aldım geçtim.
gecelikte yine öyle denk geldi.mağzada çok uyguna .şirin yine onuda öle aldım.normalde gecelik giymiyorum.
gecelikte bak istersen burda bir arkadaş paylaşmıştı lcw kırmızı bi geceliği nette satışı var.
günde bir kaç tane yemek için medine hurması almıştım ama biaraz abarttım çok tattlı geldi bir tabak yiyorum benim gbi abartan varmı çok yararlımış ama doğum için de uyarıcı olduğu için tedirgnim
Canım bence fazla olması güzel yedek kıyafetlerin, ne olacağı belli olmuyor benim oğlum çok kusmuştu o yüzden üstünü çok değiştirdik, yanıma aldıklarım yetmedi evden getirtmiştim. Fazla olsun yanında bulunsun. Pudra bebeğin cildine nefes aldırmıyor avrupa ülkelerinde satışı bile yasaklanmış. Bence onun yerine eczaneden pişik kremi al.kendime: 2 gecelik(bir uzunkollu bir kısa)
1 pijama takım sabahlıklı (kısa kollu)
2 emzirme atleti(sütyen koymadım)
2 lohusa kilodu(siyah)
2 normal kilot(siyah)
2 çorap
1el havlusu
1 paket ıslak mendil.
gögüs pedi (bi poşete 6 tane falan koydum)
tarak-lastik toka,lohusa tacım
gögüs kremimi koymadım daha evdede 1 hafta önceden süremeye başlarım diye.
hasta bezini almadım alınca koycam.yada bebek bezlerinden koyayım dimi??
bebeğime şöyle yaptım
1 hastane çıkışı koydum(penye battaniye ,çıtçıtlı badi-alt üst takım.şapka eldiven,iç zıbın var içinde .atletle kilotu çıkardım çıtçıtlı var diye)
1 penye battaniye daha üşürmüş diyolar ya belki 2 taneye sarmak isterler diye emin değilim...
1 adet bez.
1 yelek penye
kusmuk mendili 1 tane bilemediğim şeylerden yine ?bilemedim.
ıslak mendil.lazım olurmuki ilkinde hemşireye giydiririken bilemedim.ama koydum bilemedim.
ben bunları ayrı yazmaya sardım koydum..hemşireye hazır verilmesi için..eşime çok mu cins oldu dedim(yazmaya sarma işi) yok ya nolcak dedi.
sonra:
10 tane bebek bezi
2 kusmuk mendili
biberon DRbrows
sebamed pişik kremi.
1 hastane çıkışı
1 tulum, 1 çıtçıtlı badi, 1 şapka ,1 polar battaniye,1 çorap da ayrıca koydum. gerek olmaz gibiyse söyleyin çıkarayım...bilemedim yani.
fotoğraf mak.arabaya koyduk unuturuz diye
öncelikle çoksa söyleyin bana fazla geldi. ama hep bilmemekten... şu bebim özellikle bilemedim le bitenlere cevap verirseniz sevinirim. :) :) :)
ben bebek çantası olarak böyle trekking tarzı bir çanta almıştım eminönünden içte o doldu..( ağırda .yani ben taşımıcamda :)) işte öle..bu kadar teferruatlı olmamalı diye düşündüm...yada banamı öle geliyor.
bide eşim ayrı kendine yapcak :) o abartmaz ölede işte belki yapmaz bile...
birde pudra kullanılmıyor heralde dimi artık
bende bir tane alayım o zaman bide şey düşündüm canım ben uzun kollu pijama takımımın üstü yerine askılı, kolsuz yada yarım kollu bir badi alsam rengine uygun mavili benim ki üşüyünce sabahlık giyerdim sıcaklayınca da öyle badi ile dururdum nasıl olur sizce?
Merhaba kızlar cumartesi doktorumuzdaydık nihayet biraz kilo almışız 2,350 olmuş oğlum 43 cm de boyumuz olmuş doktorun tahmini 3000 gram ile doğması inşallah tabiiiii
Birde sizlerde oluyormu bilmiyorum ama benim yavaştan suyum gelmeye başladı sordum doktora normalmiş ama sürekli su içmem gerekiyormuş günde 2 litre he birde su gelmesini merak edenler için
söylüyorum anlamamız mümkün değil çünkü beyaz renkte kokusuz ve geldiiğinde sadece çamaşırınız ıslanmıyor artık tayt pijama ve varsa avuç içi kadar o da ıslanıyor bilginizeeeee
Selam arkadaşlar
hastalara acil şifalar bebişlere sağlıklı bir gün olur inşallah...
ben birşey danışcam size... kışın lohusa pijamalarımı almıştım ama buradaki arkadaşlar benden daha uygun fiyata almışlardı... (şu meşhur haluk bayram lohusa pijamaları)
yeni sezonda öyle indirimli mi istanbulda... ben ankarada uygun biryer bulamadım da heryer hemen hemen aynı şimdi gecelik sabahlıklı takım alacam 110 tl fiyatı var içim acıyor yani...
anaaamm benimkileri kocam yiyor benden önce doğurcan diyorum döbüşüne döbüşüne
Valla çok zekice uzun kollu aldıklarımızı da değerlendirmek lazım ben bunu düşünmemiştimbende öyle yapıyım
Yaa su geliyor demek bende bazen bi ıslaklık hissediyorum iyi kurulayamadım sanıyordumoff sürekli su içiyorum zaten.. Bu suyun yavaştan gelmesi doğumun yaklaştığı anlamına mı geliyormuş peki? Oğlunun kg su da çok iyiymiş maşallah. Umarım bizim kg da normal çıkar fazla çıkmaz
evet eveeet geliyor artık suyumuuuz ama dediğim gibi normalmiş şuan bu ama önemli olan azalan suyu yerine geri koymak oğlum azıcık zayıftııı da 2350 olmuş şükür dedik nihayet....inşallah seninkide normal çıkar can
Ben Kocabeyoğlu pasajından 50 tl ye kısa kollu pijama takımı aldım sabahlığı da var. Çok şirin bişey hala varmıdır bilmiyorum ama.. Giriş değil alt katta pijamacı yanlız GMK Bulvarı tarafından girip aşşağı inince gördüğümüz ilk pijamacı değil içeri doğru ilerliyoruz bir yüncü var hemen onun karşısında gecelik takımlarda vardı içlerinde ben o zaman pijama tercih etmiştim. Şimdi tek bir gecelik aldım 30tl ye ona sabahlık almıycam lizöz giyerim diye düşünüyorum. Bu arada hemen girişteki pijamacı dediğim pijamacının web sitesi var şimdi baktım ordada fiyatlar uygun geldi pijamadünyası diye aratırsanız bulursunuz sanırım webten satışları var
Valla benimkideben sevmiyorum zaten bana alıyor sonra bi bakıyorum bitmiş kendisi yiyip bitiriyor
kızlara benim geceliklerim pijamalarım hep uzun kollu cok mu sıcak olur acep gerçi aşırı kalın değil kumaşları ama bu arada hastane cantama 2 gecelik 1 pijama takımı koydum ben yeter sanırım benim hastanede normalde 1 gece sezeryanda 2 gece yatırıyormuş birde yarım kollu pijama takımımı alsam acaba evde belli bir süre giyilecek sonucta bilemedim ki???
ben pudrada koycam çantaya.. bizim burası çok sıcak oluyor belki bebeğe olmasa bile bana lazım olur ne bilim, göğüsler maşallah büyük arası falan pişerse diye koydum işte amaaaan...
günde bir kaç tane yemek için medine hurması almıştım ama biaraz abarttım çok tattlı geldi bir tabak yiyorum benim gbi abartan varmı çok yararlımış ama doğum için de uyarıcı olduğu için tedirgnim
canım kesin sezeryan mı oluyorsun sen mi öyle istedin yoksa dr mu öyle uygun gördü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?