- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.061
34.cü haftaya girdik 1 ay 10 gün kaldı şaka gibi
ben ne hamile olduğuma inanabiliyorum nede bu kadar az zaman kaldığına
çok şükür çok güzel geçiyor hamileliğim inşallah öyle devam eder
kızımda çok iyi haftada 1 görüyorum artık yavrumu nst ye giriyoruz
umarım hepiniz iyisinizdir iyi sohbetler
haftada 1 için ve nst için erken değil mi? her doktor farklı oluyor demek ki..
36.haftam oldu canım bebegım ters duruyor
tam makat gelısı ve donmuyor
suyum da bol degıl donmesı ıcın uygun degıl
o yuzden mecburı sezeryanolacak benım
bende bugün 8, 9 tane hurma yedim dün 11, 12 daha yeni bşldım yemeye her gün bu kadar çok yemiyorum bu iki gün abarttım şu ana kadar bir sorun bebeğim faydalancak en azından :) ama dr sormk lazım hiç bilmiyom ne kdr ycğimi :)gunde 4 ya da 5ı gecmemeye calısıyorum ben ne olur ne olmaz dıye
bıze de nst her seferınde yapımaya basladıhaftada 1 için ve nst için erken değil mi? her doktor farklı oluyor demek ki..
ben de ıstıyorum canım ama hıc umıdım yok benımkındenbenimki de hala ters dönmesini çok istiyorummbacakları hep aşağıda oynuyo
bende bugün 8, 9 tane hurma yedim dün 11, 12 daha yeni bşldım yemeye her gün bu kadar çok yemiyorum bu iki gün abarttım şu ana kadar bir sorun bebeğim faydalancak en azından :) ama dr sormk lazım hiç bilmiyom ne kdr ycğimi :)
Kızlar bugün sabahtan beri bi bunaltı var bende...terleme geliyor sürekli.. ishal de olmuşum afedersiniz ama... kocam da yok ya... bu gece ve önümüzdeki gece de olmayacakmış... saçma salak iş yerinin futbol turnuvasına adını yazmışlar... çıldırmama az kaldı.. bu sinirle doğuvercem o olcak...
bunalııııımmmm.... kocam yok bu gece.. yatakta ona tutunup zor dönüyodum ben ya.... telefonda ağlamamak için zor tuttum kendimi.. sen yoksun nasıl döncem ben yatakta dedim... iyi ki oğluşum var...
ilk bebeğimiz geldi kızlar :) dsde doğum yapmış az once görüştüm gayet ıyı
spinal anestezi sezeryan olmuş sesı cıvıl cıvıl cok ıyıydı gunduz 5 de doğum olmuş gecesı ateşi çıkınca hastaneye gitmiş
zeynebimiz kuvezde inşallah dua edelım bıranonce kuvezden çıksın annesiyle evıne gıtsın :)
hayırlsıyla vaktı saatınde hepımıze Rabbım yavrulaırmızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :)
ilk bebeğimiz geldi kızlar :) dsde doğum yapmış az once görüştüm gayet ıyı
spinal anestezi sezeryan olmuş sesı cıvıl cıvıl cok ıyıydı gunduz 5 de doğum olmuş gecesı ateşi çıkınca hastaneye gitmiş
zeynebimiz kuvezde inşallah dua edelım bıranonce kuvezden çıksın annesiyle evıne gıtsın :)
hayırlsıyla vaktı saatınde hepımıze Rabbım yavrulaırmızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Darisi basimizaaaaa :) hayirli olsun :))ilk bebeğimiz geldi kızlar :) dsde doğum yapmış az once görüştüm gayet ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?