2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
34.cü haftaya girdik 1 ay 10 gün kaldı şaka gibi
ben ne hamile olduğuma inanabiliyorum nede bu kadar az zaman kaldığına
çok şükür çok güzel geçiyor hamileliğim inşallah öyle devam eder
kızımda çok iyi haftada 1 görüyorum artık yavrumu nst ye giriyoruz
umarım hepiniz iyisinizdir iyi sohbetler

haftada 1 için ve nst için erken değil mi? her doktor farklı oluyor demek ki..

gunde 4 ya da 5ı gecmemeye calısıyorum ben ne olur ne olmaz dıye
bende bugün 8, 9 tane hurma yedim dün 11, 12 daha yeni bşldım yemeye her gün bu kadar çok yemiyorum bu iki gün abarttım şu ana kadar bir sorun bebeğim faydalancak en azından :) ama dr sormk lazım hiç bilmiyom ne kdr ycğimi :)

haftada 1 için ve nst için erken değil mi? her doktor farklı oluyor demek ki..
bıze de nst her seferınde yapımaya basladı
ıkı haftaya bırdı ama 36 hafta oldu bakalım haftaya bır mı cagıracak
benimki de hala ters dönmesini çok istiyorumm bacakları hep aşağıda oynuyo
ben de ıstıyorum canım ama hıc umıdım yok benımkınden

cok faydalı bebıs ıcın bır suru mıneral bol bol faydalanmıstır bebısın

bunalııııımmmm.... kocam yok bu gece.. yatakta ona tutunup zor dönüyodum ben ya.... telefonda ağlamamak için zor tuttum kendimi.. sen yoksun nasıl döncem ben yatakta dedim... iyi ki oğluşum var...

bunalııııımmmm.... kocam yok bu gece.. yatakta ona tutunup zor dönüyodum ben ya.... telefonda ağlamamak için zor tuttum kendimi.. sen yoksun nasıl döncem ben yatakta dedim... iyi ki oğluşum var...

canım senı anlıyorum rahatsız olunca dahada bunalıyorsun ama kendıne lütfen stres yapma bebısın ıcın
esın gıtmese ıyı olurdu ama bıdaha böyle bırsey olmaz hep yanında olur
benımkı mecburen bı hafta gece bı hafta gunduz bugun tekım mesela ama alıştım artık napım ..

bizimde randevumuz vardı 30 haftadan beri erken doğum rskimiz vardı çok şükür bugün 36+1 e girdik
nstde sancılaırım çıkıyor açılmam yok ama heran hazırlı ol dedi
3 kg olmuş bebişim

ilk bebeğimiz geldi kızlar :) dsde doğum yapmış az once görüştüm gayet ıyı
spinal anestezi sezeryan olmuş sesı cıvıl cıvıl cok ıyıydı gunduz 5 de doğum olmuş gecesı ateşi çıkınca hastaneye gitmiş
zeynebimiz kuvezde inşallah dua edelım bıranonce kuvezden çıksın annesiyle evıne gıtsın :)
hayırlsıyla vaktı saatınde hepımıze Rabbım yavrulaırmızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Son düzenleme:

Ayy inanmiyorum:) Birden heyecanlandimm hayirlisi olsun ikisinede sihhat diliyorumm)

Ayyy inanmiorum 1 nisan sakasi yapmis bizim cadi kiz annesine tebrikk ediorum dsde cnm sagluk sihat diliorum ikinizede

Ay hayirli olsun. İnsallah cikar kuvezden biran once. İnsallah bize de nasip olur sag salim kucagimiza almak.

Ayyyy Sabah Sabah ne guzel haber bu, cokkkkk sevindim, bebegide biran once cikar insallah, kendisi niye ateslendi acaba Allah sifasini versin... Yavrusunu Allah anali babali saglikli buyutsun... Kac haftalik dogdu bilen var mi?

Darisi basimizaaaaa :) hayirli olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…