2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ben en iyisi hiç söylemeyeyim zaten kilolu hamile kaldım bide üstüne haylice aldım durumum fena anlicanız hala nasıl ayaktayım bazen ben bile şaşıyorum

benim bebeğim şuan ters duruyo yani kafası aşağıda, hıçkırıkları da göbek deliği civarında ve aşağısında hissediyorum hep, kasıklarıma yakın yani.

canım ben 13 nisanda gidicem nts ye gircem vajinalde mi bakkıyolar...

pöffffffffffff.........................

qeceleri 4 4.5 a kadar ayaktayım sancı falan hiç birşey yok ama uyku da yokkkkkkkkkkkk....hiçççç uykum gelmiyo.

benim bebeğim şuan ters duruyo yani kafası aşağıda, hıçkırıkları da göbek deliği civarında ve aşağısında hissediyorum hep, kasıklarıma yakın yani.
canım bebeğimin hıçkırıklarını bende oralarda hissddiyorum acaba benimkide midöndü..

canım ben 13 nisanda gidicem nts ye gircem vajinalde mi bakkıyolar...

ben ıkı kez acıllık oldum ıkı kerede muayene yapıldı açılma varmı dıye
normalde catı muayenesı yapılıyor son haftalarda ama her doktor yapmıyor nts de sancı görürse yada bı sıkıntın olursa yapar belkı
merak edıyorum benım gıbı olan varmı

anladım cok gecmiş olsun canım...doğuma yakın alttan bakcaz dedi banada bilmiorum bakalım..alttan muayene yaparsa sorarım..

geçmiş olsun canım

Öyle cnm aşağı yukarı aynı oluyor fiyatlar bence Eminönü'nün tek esprisi çok çeşit olması. Benim eşim de geliyor ilgileniyor ama hadi seç diyor yaa sen de birşey söyle karar veremiyorum diyorum sen seç diyor, içime fenalık geldi bir de tabi alınacak şeyler benim aklımda söyle ne eksik var alalım diyor düşün düşün kafam durdu orada

Snowflaken nerede o da doğurdu mu yoksa, en son 10 nisan dediğini hatırlıyorum ama belli olmaz bizim yaramazların işleri

yok artık ne korsesi yaaa:// ben bu insanları anlamıyorum, sizin dediğiniz gibi tuhaf tuhaf bakalnların yanı sıra bi de ' senin de hiç güzelliğin kalmadı, sen şu arkana hiç bakıyo musun kocamn oldu' falan gibi 'kendince' şaka yapan densizler var... bunu yapan bi de kadın ne biçim insanlar yaaa... tamam umrumda değil bebeğim sağlıklı olsun başka bişi istemiyorum nasolsa gidicek bu kilolar ama öyle de denmez ki yaaa!!

aynen ölee bende her seferinde eksik listesi yazıp öle çıkıorum dışarı ama genede kalıo genede kalıo eksik hayırlısı bakalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık eksiklerde olucak elbet napalım

Snowflaken nerede o da doğurdu mu yoksa, en son 10 nisan dediğini hatırlıyorum ama belli olmaz bizim yaramazların işleri

sanmıorum cnm sezeryan olucaktı oyüzden tarih koymuşlardı başka bir belirtisi yoktu die biliorum ama genede belli lmaz tabi bu işler:)

Korkmayın bişeyi yoktu en son dün :) ama çok yoğun ondan giremiyodur yalnız everyden bî haber alabiliriz belki daha önceden haber geldimi bilmiyorum ama

Canım ben söyledim 56 cm güzel ama yine 2 takım 50 cm al bence çünkü yeni doğan bebeğe 56 cm likleri giydirince çok komik oluyor el kadarlar zaten bebek en fazla doğduğunda 50-53 cm oluyor kafaya ölçüsünü çıkar birde bundan yani ben gördüğümü söyledim zaten herihtimale karşı ben 2-3 takım 50 cm aldım geri kalanı 56-62 cm ondan büyük kıyafette almadım annem kilo ve boyunu bilemezsin alırsın mevsimi tutmaz falan dedi vazgeçtim günü gelince oğlumla gidip alırız Allah nasip ederse inşallah

aynen bende ıkı takım 0 50 aldım 3 takımda 56 cm boy kılo ne olucak bılemıyoruz ve mevsım degısıklıgı donemındeyız
arıtk eksıgı olunca dogsun alırız :)

Lâ ilâhe illâ ente subhaneke inni küntü minez zâlimiyn..
kolay doğum için bol bol tesbıh gıbı çekmek
ve hergun 1 yasın 41 fatiha okumak Meryem suresıde ablamdan aldığım tavsıyeler sızınlede paylasıyım ıstedım

canım bebeğimin hıçkırıklarını bende oralarda hissddiyorum acaba benimkide midöndü..

ben 35. haftamın ortasındayım ve uzun zamandır dönmüş olarak duruyo maşallah :) dönmesi demek illa doğum kanalına girmesi demek değil ama normal olan bu zaten, demekki seninki de dönmüş, genelde herkesin bu aralar döner ztn

evet ya bana da ebem tam yerleşmemiş diyip duruyor, şuan baş aşağı ama makat gelişi olabilir her an yerleşmediği için diyor... her gidişimde strese sokuyor beni :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…