- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.261
Benimkide sağa doğru yamuk
Valla en son eşine doğruyorum diye 1 Nisan şakası yapacaktı diye hatırlıyorum sonra bir daha sesi çıkmadı
Tiramisu canım hak veriyorum sana vallahi çikolata pasta hiç uğraşacak gibi değilim ben orada acı çekiyim millet çikolata yesinhiç mümkün değil gelen çikolatasını istiyorsa getirsin yahu hastanede kalacağım 1 gün bütün hısım akrabanın hastaneye doluşmasına gerek varmı ben anlamadım. Kv çikolata yaptıralım hastaneye gelenelere dedi bende dedim ki yemeyiversinler, gelmeyiversinler ne işleri var Benimde eşimden başka yakında yardım edecek yok valla sağ olsun o yapıyor ağır işleri bende yan gelip oturuyorum (yatamıyorum miğde yanmasından ) Şaka bi yana erkeğin yaptığı temizlikten ne olacak mecbur gene o evde değilken köşe bucağı bir süpürüveriyorum görse kızacak da ama ne yapayım ortayı süpürüyor koltukların arkası filan duruyor... Ama artık bende yapamıyorum belim ağrıyor bazı yerlere eğilmek lazım bazen eğilipte kalkamıyorum o sebeple bırak olduğu gibi kalsın dedim artık eşimin yaptığı kadar... Bence sende kendini fazla zorlama yorma doktor beline çok dikkat et sonra bir ömür çekersin dedi..
Yaa kg çok değil diyorsun ama ben zaten tombulumbide bu kiloların yarısı kalsa yandığımın resmidir bi dolap kıyafet heba... hiç birine sığamam şu günden sonra da daha kg alırsam işim zor hayır zayıf olsam 25 kg hiç koymaz zaten 86 kg ile başladım şimdi 94 kg yum sen düşün halimi Allahtan boyum normal ama yinede hamilelikten öncede tombul halim vardı hamileliğim o yüzden çok bellide olamadı.. aMAn saçmaladım durdum neyse oğluşum sağ salim gelsin de artık kilolarıda ne yaparız görücez (Rejim -Spor en sevmediğim şeylerdir )
Kızlar bişey sorcam,bebeğiniz hıçkırdığı zaman hıçkırığı nerenizde hissediyorsunuz tam olarak?Özellikle bebeği normal pozisyonda duranlar cevaplarsa sevinirim.Benimkisi ters duruyor ya teyzeleri,acaba dönüyor mu anlamak için soruyorum
canım ben 13 nisanda gidicem nts ye gircem vajinalde mi bakkıyolar...kızlar aranızda muayene olucak varsa vajinal .. yumuşama varmı dıye rahımde sorabılır mı ?
merak edıyorum sadece benmı boyleyım .. dogumakadar yat yat patlarım gercı dun doktora gıttım geldım
gece ve sabah ağrılarım oldu 4 saat falan uyudum ...
canım bebeğimin hıçkırıklarını bende oralarda hissddiyorum acaba benimkide midöndü..benim bebeğim şuan ters duruyo yani kafası aşağıda, hıçkırıkları da göbek deliği civarında ve aşağısında hissediyorum hep, kasıklarıma yakın yani.
canım ben 13 nisanda gidicem nts ye gircem vajinalde mi bakkıyolar...
anladım cok gecmiş olsun canım...doğuma yakın alttan bakcaz dedi banada bilmiorum bakalım..alttan muayene yaparsa sorarım..ben ıkı kez acıllık oldum ıkı kerede muayene yapıldı açılma varmı dıye
normalde catı muayenesı yapılıyor son haftalarda ama her doktor yapmıyor nts de sancı görürse yada bı sıkıntın olursa yapar belkı
merak edıyorum benım gıbı olan varmı
ben ıkı kez acıllık oldum ıkı kerede muayene yapıldı açılma varmı dıye
normalde catı muayenesı yapılıyor son haftalarda ama her doktor yapmıyor nts de sancı görürse yada bı sıkıntın olursa yapar belkı
ben ıkı kez acıllık oldum ıkı kerede muayene yapıldı açılma varmı dıye
anladım canım genelde aynı demekki fiyatlar bende kapı süslerini hep 25-45 arası sordum denk geldiim yerlerde, önümüzdeki hafta bende o işleri halletsem ii olcak:)ayy ayrıntı ayrıntı fenalık geldi nie herşeyi kadınlar düşünmek zorunda kiii....
Snowflaken nerede o da doğurdu mu yoksa, en son 10 nisan dediğini hatırlıyorum ama belli olmaz bizim yaramazların işleri
AAa dönmüştür belki (İnşallah) valla ben bu hıçkırıklar esnasında fenalık geçiriyorum..okşuyorum yapma diyorum nafile tık tık tık...
Benimde eller ayaklar şişiyor sabahları ayakkabıya zor bela sığdırıyorumama ben alyansımı çıkardım vallahi parmağımı acıtıyordu ne yapayım normalde bende hiç çıkarmam ama..
bende 2-3 kg aldım hiç almam zannediyorum artık off ben zaten tombiktim iyice tombalak oldum.. yakında yuvarlanarak gidicem her yereayy bu preeklemsiden bende korkuyorum gerçi şişmelerde normal herhalde artık çok belirgin başka bir işaret varmı canım? Tansiyonum normalde düşüktür ama bu aralar normal sınırlarda yani çok yüksek değil ama benim normalde 10-8 filandır 11-9 12-9 filan çıkıyor çok bir fark sayılmaz herhalde..
Aman siz benim çektiklerimi görseniz kimse hamile olduğumu anlamıyor direk şişko muamelesi yapıyorlargeçen pijama bakıyorum iç çamaşırı mağazasında satıcı kız korse önermesin mi çıldırdım o noktada ne korsesi hamileyim hayret bişey ya.. sana ne benim göbeğimden belki ben öyle seviyorum... Yolda yürürken bakanlar şişko olarak bakıyorlar...
Öyle cnm aşağı yukarı aynı oluyor fiyatlar bence Eminönü'nün tek esprisi çok çeşit olması. Benim eşim de geliyor ilgileniyor ama hadi seç diyor yaa sen de birşey söyle karar veremiyorum diyorum sen seç diyor, içime fenalık geldi bir de tabi alınacak şeyler benim aklımda söyle ne eksik var alalım diyor düşün düşün kafam durdu orada
Snowflaken nerede o da doğurdu mu yoksa, en son 10 nisan dediğini hatırlıyorum ama belli olmaz bizim yaramazların işleri
Canım kuzenimin oğlu 3 700 doğdu maşallah 8 aylık olmasına rağmen toplu bi bebektı ya bide biri şey yazmış 56 büyük geliyo diye yeni doğan bebeğe çok üzüldüm bizim hemen hemen bütün ikili takımlarımız 56 ne yapcamben
Canım ben söyledim 56 cm güzel ama yine 2 takım 50 cm al bence çünkü yeni doğan bebeğe 56 cm likleri giydirince çok komik oluyor el kadarlar zaten bebek en fazla doğduğunda 50-53 cm oluyor kafaya ölçüsünü çıkar birde bundan yani ben gördüğümü söyledim zaten herihtimale karşı ben 2-3 takım 50 cm aldım geri kalanı 56-62 cm ondan büyük kıyafette almadım annem kilo ve boyunu bilemezsin alırsın mevsimi tutmaz falan dedi vazgeçtim günü gelince oğlumla gidip alırız Allah nasip ederse inşallah
canım bebeğimin hıçkırıklarını bende oralarda hissddiyorum acaba benimkide midöndü..
ben 35. haftamın ortasındayım ve uzun zamandır dönmüş olarak duruyo maşallah :) dönmesi demek illa doğum kanalına girmesi demek değil ama normal olan bu zaten, demekki seninki de dönmüş, genelde herkesin bu aralar döner ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?