- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.281
canım yine sen bilirsin ama bence perdeleri asma işini sen yapma. özellikle bu dönemlerde çok riskli olduğu ile ilgili şeyler biliyorum. O sebeple ben hiç bu işe girişme derim ama yine de sen bilirsin.
benim bebeğim şuan ters duruyo yani kafası aşağıda, hıçkırıkları da göbek deliği civarında ve aşağısında hissediyorum hep, kasıklarıma yakın yani.
Benimkide sağa doğru yamuk
Valla en son eşine doğruyorum diye 1 Nisan şakası yapacaktı diye hatırlıyorum sonra bir daha sesi çıkmadı
Tiramisu canım hak veriyorum sana vallahi çikolata pasta hiç uğraşacak gibi değilim ben orada acı çekiyim millet çikolata yesinhiç mümkün değil gelen çikolatasını istiyorsa getirsin yahu hastanede kalacağım 1 gün bütün hısım akrabanın hastaneye doluşmasına gerek varmı ben anlamadım. Kv çikolata yaptıralım hastaneye gelenelere dedi bende dedim ki yemeyiversinler, gelmeyiversinler ne işleri var Benimde eşimden başka yakında yardım edecek yok valla sağ olsun o yapıyor ağır işleri bende yan gelip oturuyorum (yatamıyorum miğde yanmasından ) Şaka bi yana erkeğin yaptığı temizlikten ne olacak mecbur gene o evde değilken köşe bucağı bir süpürüveriyorum görse kızacak da ama ne yapayım ortayı süpürüyor koltukların arkası filan duruyor... Ama artık bende yapamıyorum belim ağrıyor bazı yerlere eğilmek lazım bazen eğilipte kalkamıyorum o sebeple bırak olduğu gibi kalsın dedim artık eşimin yaptığı kadar... Bence sende kendini fazla zorlama yorma doktor beline çok dikkat et sonra bir ömür çekersin dedi..
Yaa kg çok değil diyorsun ama ben zaten tombulumbide bu kiloların yarısı kalsa yandığımın resmidir bi dolap kıyafet heba... hiç birine sığamam şu günden sonra da daha kg alırsam işim zor hayır zayıf olsam 25 kg hiç koymaz zaten 86 kg ile başladım şimdi 94 kg yum sen düşün halimi Allahtan boyum normal ama yinede hamilelikten öncede tombul halim vardı hamileliğim o yüzden çok bellide olamadı.. aMAn saçmaladım durdum neyse oğluşum sağ salim gelsin de artık kilolarıda ne yaparız görücez (Rejim -Spor en sevmediğim şeylerdir )
kızlar ya ben yorgunluktan ölüorum 6 olsa da bi çıksam artık işten19 nisanda da izne çıkıcam dayanamıorum artık çok kilo aldım ben 24 kg:S Ama doğukan için değer mi bence değer:)
sağol canım bende yarın 33. haftaya giriyorum 13 nisanda kntrolümüz var nts yede gircez dr söyler döndüğünü heralde..:)ben 35. haftamın ortasındayım ve uzun zamandır dönmüş olarak duruyo maşallah :) dönmesi demek illa doğum kanalına girmesi demek değil ama normal olan bu zaten, demekki seninki de dönmüş, genelde herkesin bu aralar döner ztn
Kizlar oldum oldum merak tan 1 haftadir goremiyorum internet hattini deyistirdik sorundu suydu buyudu derken catladim merak tan naptiniz diye ama bir günde bitirdim yazdıklarınızı 3 cu bebisimiz gelmiş Allah anali babali büyütsün sıra kimde acaba ben yatıyorum daha İyiyiz şimdilik merak eden arkadaslar olmuş Tskler kızlar insanların tuaf bakmaları konuşulmuş kicinizi kasiyin nazar nazar onlar bize hayranlarda kiskaniyokardir gobusunumzu gere gere dolaşın ben özellikle karnımı okşuyorum vala ....... Son hazırlıklar son gaz devam gözüküyor kaç ay oldu bitmiyor kiz bu hazırlık hep bı eksik var saglık olsun şişme durumu bende de felaket kızım dalga geçiyor benle ;
(anne sen cok sisko oldun diyor sonra ben suratımı asinca biraz saka saka elisa var onun Icin demi anne diyor ) ohhhh rahatladım biraz özlemişim sizleri bide yatıyorum hep zaman geçmiyordu :):):):)
Kizlar oldum oldum merak tan 1 haftadir goremiyorum internet hattini deyistirdik sorundu suydu buyudu derken catladim merak tan naptiniz diye ama bir günde bitirdim yazdıklarınızı 3 cu bebisimiz gelmiş Allah anali babali büyütsün sıra kimde acaba ben yatıyorum daha İyiyiz şimdilik merak eden arkadaslar olmuş Tskler kızlar insanların tuaf bakmaları konuşulmuş kicinizi kasiyin nazar nazar onlar bize hayranlarda kiskaniyokardir gobusunumzu gere gere dolaşın ben özellikle karnımı okşuyorum vala ....... Son hazırlıklar son gaz devam gözüküyor kaç ay oldu bitmiyor kiz bu hazırlık hep bı eksik var saglık olsun şişme durumu bende de felaket kızım dalga geçiyor benle ;
(anne sen cok sisko oldun diyor sonra ben suratımı asinca biraz saka saka elisa var onun Icin demi anne diyor ) ohhhh rahatladım biraz özlemişim sizleri bide yatıyorum hep zaman geçmiyordu :):):):)
bizde seni merak ettik valla.. iyi gözünaydın internetine kavuşmuşsun.. benim kocam telekomcu bilsem gönderiverirdim
Canım sağol tavsiyen için,zaten ben yapamıyorum olmazsa bi gün eşimi kandırıyım yemek börek çörek kek pasta filan yapıyım ardından da perdeleri yıkayım sıra sıra asmasını istiyim
Ben de aşağıda hissediyorum özellikle sağ tarafıma yakın ama acayip olan birşey var ki hep sağ taraftan tekme atıyor geriniyor filan çözemedim:26:Teyzeleri duydu işte kızım yine geriniyor şimdi de
Aaaa vallahi aynı benBen de sevmiyorum kalori hesabıymış yok bilmem neymiş,duramam yerim ben zaten Abur cubur çok severim her zaman,hele şimdilerde bir de kuruyemiş merakı başladı anlatamam acayip yiyorum Fındık ve badem çok tüketiyorum.Bir de kaşar Bu üçü olsun yanımda bir de arada süt içeyim öyle yaşar giderim ben
Ya bu arada ben de yatamıyorum midem yanıyor,sıkışıyorum sürekli lavaboya kalkıyorum.Temizlik yine ben kendim yapıyorum eşim yapma nolcak der
Bir de başkası organize etse şöyle yiyecek içeceği yada gerçekten yemeyiversinler diyesim geliyor ama kızlar sayesinde ben de özenmedim değil birşeyler ben de yapsam ama ne yapsam acaba?
Hoşgeldin kucukmeleklerimBenim oğlum da bana geçen gün anne sen şişko musun diye sordu Annecim o da nerden çktı dedim Sonra gitmiş anneanne sen şişkosun demiş,annem de bu sıralar kilo almaya başlamıştı,kadıncağızın morallar sıfır olmuş küçücük oğlan bile fark ediyor kilolarımı diye Senin açılman mı vardı canm neden yatıyorsun?Bu arada herkes yemek pişiriyor sankim kimsecikler yok ortada
Ayy bana da fındık kaşar birde süzme yoğurt olsun başka şey istemem vallahiBuldum sende hastaneye gelenlere kuruyemiş ikram et ne dersin
Vallahi şaka yapacaktın ya ne oldu yoksa gerçekten mi doğuma gittin diye merak ettim
Ay yazık annene üzüldüm kadın yikilmistir ...... Evet açılma vardı 31 haftalikken yattım hep dün Dr geldi eve hiç ağrım çıkmadı korktum dedim ben doğurmak istiyorum artık güldü ....dedi stresle alakalı ....kızlar gecen hafta taşınma yerleşme isim bitti dedim gel artık kızım ...hiç ağrı yok kalktım bugün normal hayata dondum 36 haftama giriyorum bu arada doğurmak istiyorum artık cok şiştim sıkılmaya başladım artık göbeğim sığmıyor biryere:)
Kızlar ben yiyorum yiyorum doymuyorum yaaaaa 15 kilo aldım yaaa nasıl düzene koyacam kendimi::
benimde kilom durdu...kilo almıyorum artık anlamadım gitti.........
Astirid seninki oğlan mıydı süzme yoğurt hariç diğerleri aynıBir de ben mevsimi geçti diye artık almıyorum ama,haftada 8 kilo portakal aldığımı bilirim Yediğim yetmiyormuş gibi bir d e suyunu sıkıp içiyordum.Ama sonradan tadı bozuldu diye bıraktım kuruyemişe yöneldim
Ben de doğurmak istiyorum bananeSancılarım da sıklaşmaya başladı aslında ama doktorumla bi görüşemiyoruz ki.Gerçi doğuma almaz zaten ama Çok merak ediyorum acaba bu sefer suyum gelecek mi,sancılarım yoğun mu olacak Canım stresten uzak dur Allah çocuklarımıza bağışlasın bizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?