2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım yine sen bilirsin ama bence perdeleri asma işini sen yapma. özellikle bu dönemlerde çok riskli olduğu ile ilgili şeyler biliyorum. O sebeple ben hiç bu işe girişme derim ama yine de sen bilirsin.

Canım sağol tavsiyen için,zaten ben yapamıyorum olmazsa bi gün eşimi kandırıyım yemek börek çörek kek pasta filan yapıyım ardından da perdeleri yıkayım sıra sıra asmasını istiyim

benim bebeğim şuan ters duruyo yani kafası aşağıda, hıçkırıkları da göbek deliği civarında ve aşağısında hissediyorum hep, kasıklarıma yakın yani.

Ben de aşağıda hissediyorum özellikle sağ tarafıma yakın ama acayip olan birşey var ki hep sağ taraftan tekme atıyor geriniyor filan çözemedim:26:Teyzeleri duydu işte kızım yine geriniyor şimdi de

Aaaa vallahi aynı ben Ben de sevmiyorum kalori hesabıymış yok bilmem neymiş,duramam yerim ben zatenAbur cubur çok severim her zaman,hele şimdilerde bir de kuruyemiş merakı başladı anlatamam acayip yiyorum Fındık ve badem çok tüketiyorum.Bir de kaşar Bu üçü olsun yanımda bir de arada süt içeyim öyle yaşar giderim ben
Ya bu arada ben de yatamıyorum midem yanıyor,sıkışıyorum sürekli lavaboya kalkıyorum.Temizlik yine ben kendim yapıyorum eşim yapma nolcak der
Bir de başkası organize etse şöyle yiyecek içeceği yada gerçekten yemeyiversinler diyesim geliyor ama kızlar sayesinde ben de özenmedim değil birşeyler ben de yapsam ama ne yapsam acaba?

Son düzenleme:
kızlar ya ben yorgunluktan ölüorum 6 olsa da bi çıksam artık işten19 nisanda da izne çıkıcam dayanamıorum artık çok kilo aldım ben 24 kg:S Ama doğukan için değer mi bence değer:)

merhaba kızlar... 2-3 gündür bebek hareket ederken karnımdan çıt diye sesler geliyor.... aranızda duyanınız var mı? arattım da kadınlar kulübünde yaşayanlar varmış,konu açılmış.ama nedeni tam olarak belli değil.. çok komikti ya penyemde filan ses çıkaracak birşey aradım yok içerden geliyor ses...

bakalım........................................................................................

kızlar ya ben yorgunluktan ölüorum 6 olsa da bi çıksam artık işten19 nisanda da izne çıkıcam dayanamıorum artık çok kilo aldım ben 24 kg:S Ama doğukan için değer mi bence değer:)

Kilolar çok çabuk gidiyor canım hiç kafana takmaDemek ismi Doğukan olacak maaşallah adıyla büyüsün

sağol canım bende yarın 33. haftaya giriyorum 13 nisanda kntrolümüz var nts yede gircez dr söyler döndüğünü heralde..:)

Kizlar oldum oldum merak tan 1 haftadir goremiyorum internet hattini deyistirdik sorundu suydu buyudu derken catladim merak tan naptiniz diye ama bir günde bitirdim yazdıklarınızı 3 cu bebisimiz gelmiş Allah anali babali büyütsün sıra kimde acaba ben yatıyorum daha İyiyiz şimdilik merak eden arkadaslar olmuş Tskler kızlar insanların tuaf bakmaları konuşulmuş kicinizi kasiyin nazar nazar onlar bize hayranlarda kiskaniyokardir gobusunumzu gere gere dolaşın ben özellikle karnımı okşuyorum vala ....... Son hazırlıklar son gaz devam gözüküyor kaç ay oldu bitmiyor kiz bu hazırlık hep bı eksik var saglık olsun şişme durumu bende de felaket kızım dalga geçiyor benle ;
(anne sen cok sisko oldun diyor sonra ben suratımı asinca biraz saka saka elisa var onun Icin demi anne diyor ) ohhhh rahatladım biraz özlemişim sizleri bide yatıyorum hep zaman geçmiyordu :):):):)

bizde seni merak ettik valla.. iyi gözünaydın internetine kavuşmuşsun.. benim kocam telekomcu bilsem gönderiverirdim

Hoşgeldin kucukmeleklerimBenim oğlum da bana geçen gün anne sen şişko musun diye sorduAnnecim o da nerden çktı dedim Sonra gitmiş anneanne sen şişkosun demiş,annem de bu sıralar kilo almaya başlamıştı,kadıncağızın morallar sıfır olmuş küçücük oğlan bile fark ediyor kilolarımı diye Senin açılman mı vardı canm neden yatıyorsun?Bu arada herkes yemek pişiriyor sankim kimsecikler yok ortada

Ayy bana da fındık kaşar birde süzme yoğurt olsun başka şey istemem vallahi Buldum sende hastaneye gelenlere kuruyemiş ikram et ne dersin

Vallahi şaka yapacaktın ya ne oldu yoksa gerçekten mi doğuma gittin diye merak ettim

Ay yazık annene üzüldüm kadın yikilmistir ...... Evet açılma vardı 31 haftalikken yattım hep dün Dr geldi eve hiç ağrım çıkmadı korktum dedim ben doğurmak istiyorum artık güldü ....dedi stresle alakalı ....kızlar gecen hafta taşınma yerleşme isim bitti dedim gel artık kızım ...hiç ağrı yok kalktım bugün normal hayata dondum 36 haftama giriyorum bu arada doğurmak istiyorum artık cok şiştim sıkılmaya başladım artık göbeğim sığmıyor biryere:)

Yok canım ben değildim o benim ki panik atak adam giderdi kalpten ilk kızımın doğumda başlamadan kaçtı hafif sanci oldu biraz bagirdim bayılıyordu hemşireler beni bıraktı ona koştular kendimi bıraktım ona bakalaldim yani kendim yanliz doğurdum saka yapsam basıma bı is alırım aman aman şimdiden hergun söylüyorum bak bu yollardan gitcez diye beni kesin götürür başka yere:):)

Astirid seninki oğlan mıydı süzme yoğurt hariç diğerleri aynıBir de ben mevsimi geçti diye artık almıyorum ama,haftada 8 kilo portakal aldığımı bilirimYediğim yetmiyormuş gibi bir d e suyunu sıkıp içiyordum.Ama sonradan tadı bozuldu diye bıraktım kuruyemişe yöneldim

Ben de doğurmak istiyorum banane Sancılarım da sıklaşmaya başladı aslında ama doktorumla bi görüşemiyoruz ki.Gerçi doğuma almaz zaten ama Çok merak ediyorum acaba bu sefer suyum gelecek mi,sancılarım yoğun mu olacak Canım stresten uzak dur Allah çocuklarımıza bağışlasın bizleri.

Kızlar göğüs ucumu bıçak kesmiş gibi oluyor size de oluyor mu

Benimde Mayıs 11 dogum tabi tahmini 2 gün var aramızda bakalım kim önce doğuracak hızlansa su doğumlar şenlense topik yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…