2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Benimde Mayıs 11 dogum tabi tahmini 2 gün var aramızda bakalım kim önce doğuracak hızlansa su doğumlar şenlense topik yaaa

Ne yalan söyleyim ben mayısa kalacağımızı pek zannetmiyorum,hatta ayın 20sine kadar doğururum diye içimden geçiyor nedense Ama tabii ki Allah bilir,harbiden bakalım önce hangimiz doğuracak

Gecmis olsun gulsevdam bu arada 35 haftayı gectiysen cok stres yapma canım rahat ol hayirlisiyla gunünü bilir ooo

hosgeldın canım eksıklerıde bıranonce tamamlarsın inşallah ..
34. haftama gırıyorum yarın benımkı gelısımı gerıde doktor 25 nısana kadar sıkı yonetım ılan ettı
o tarıhı atlatıyım oh be dıcem hayırlısıyla:)

ben bugün oğluşumun kıyafetlerini yıkadım teyzeleri
çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

küçükmeleklerim hoşgeldin geçmiş olsun internetsiz çok zor ben olmadığı zamanlar google ı bile özlüyorum

gülsevdam sende dikkat et kendine sadece 3 haftan kaldı inşallah. bakalım bizimkiler ne zaman olacak. Rabbim bilir

Ne yalan söyleyim ben mayısa kalacağımızı pek zannetmiyorum,hatta ayın 20sine kadar doğururum diye içimden geçiyor nedense Ama tabii ki Allah bilir,harbiden bakalım önce hangimiz doğuracak

tiramisu canım şu nickini her gördüğümde canım tatlı çekiyor
bende sanki mayısa kalmayacakmışım gibi hissediyorum hatta tutuştum ama müjde arkadaşlar artık bir hastane çıkışım var ve yıkadım onları ütüleyip inşallah bende hazırlayacağım hastane çantamı... bebek şekerlerimi de halledersem ufak tefek işler kalıyor inşallah onları da hallederim artık yavaş yavaş...

bugün sağlık ocağına kontrole gittim oğluşumun başı sol kasığımın biraz üstünde yavaş yavaş kanala girer dedi hemşire bende zaten hıçkırıklarını ordan hissediyorum. bu cumartesi dr kontrolumuz var çok merak ediyorum nasıl durduğunu...

Korkmayın bişeyi yoktu en son dün :) ama çok yoğun ondan giremiyodur yalnız everyden bî haber alabiliriz belki daha önceden haber geldimi bilmiyorum ama

sen nerelerdesin yaa niye hiç biriniz girmiosunuz artık buraya pekbicici, sen, every, sdrkyn hiçbiriniz yoksunuz başka biyerdenmi görüşüoosunuz, sizlerden hiç haber almıoruz...

Tmm canim sinirdir 25 nisan yat dinlen aman dikkat 1 gun 1gun dur sık dısını 36 olsan bile yeter bana dün cok ısrar etmedi sadece dinlen dedi 1 hafta önce hiç kıynasma diyodu .... Benim sınır 19 Nisan

Ben normalde telden giriyorum hep 1 haftadır tel elime bile almıyorum arkadaslar aramışlar duymamisim başka zaman hemen acardi diye doğurdu sanmışlar onlarda

Ben Nisan 19. Gectimi ritmimi hizlandircam biraz dans mı yaparım spor mü bilmiyorum yada tepeden tırnağa evi temizlicem doğsun artık kuzum kucama alayım kızım 6 yasında sınırlı sevdiriyor artık yetmiyor vala ben böleyim ilk bebisi olanları düşünemiyorum !!!

neden 3 haftan kaldı senin ama daha 34 desn sezeryan desem 39 da alıyorlar anlamadım

erken doğum rıskım var doktor ozellıkle 25 nısana kadar bebısın karnımda uslu durmasını ıstıyor
dahada fazla durursa ne ala inşallah en azından 38. haftayı tamamlar bakalım hayırlısı belkıde 40da geçer ne olucagını yasayıp gorucem ..

Tmm canim sinirdir 25 nisan yat dinlen aman dikkat 1 gun 1gun dur sık dısını 36 olsan bile yeter bana dün cok ısrar etmedi sadece dinlen dedi 1 hafta önce hiç kıynasma diyodu .... Benim sınır 19 Nisan

yatıyorum ve patlıyorum bol bol hadı bakalım ıkımızde verılen sınırları atlatırız gününde gelır bebısler inşallah

evet ya bana da ebem tam yerleşmemiş diyip duruyor, şuan baş aşağı ama makat gelişi olabilir her an yerleşmediği için diyor... her gidişimde strese sokuyor beni :S

Baş aşşağıya duruyorsa makat geliş olmaz makat gelişte hiç bebek aşşağıya dönmüyor yerleşmemiş dediği doğum kanalına girmemiş demek olabilir

Ya ben sende yapacaksın gibi hatırlamıştım ben yaptım amarol yapmayı beceremediğimden benimki inanmadı çok sakindi Ama gerçek olsa seninki gibi davranır eminim

Oğlan teyzesi ama benim canım hep tuzlu ve ekşi şeyler çekiyor hatta şu anda süzme yoğrut yiyorum yine turşuya baya dayanmıştım ilk zamanlar şimdi bıraktım. Neyseki tatlı sevmiyorum yoksa bu şekerle mahvolmuştum

Kızlar göğüs ucumu bıçak kesmiş gibi oluyor size de oluyor mu

Evet benimkide 2 ucu varmış gibi bölündü krem filanda sürüyorum ama nafile

Benimde Mayıs 11 dogum tabi tahmini 2 gün var aramızda bakalım kim önce doğuracak hızlansa su doğumlar şenlense topik yaaa

O tarihe kalmazlar inşallah be Nisan sonu gibi bekliyorum valla bir an evvel gelsinler diyorum bir taraftan ama gelincede bakalım ne diycez keşke biraz daha dursaydın içerde dermiyiz ki

Nisan 19 sırrını çözemedim:26: Demek aralarında 6 yaş var maaşallah bak birini büyütmüşsün,hem kıskançlık da o kadar olmaz büyük ihtimalle...

Valla canım benim de bu aralar canım tatlı vs çekiyor ama yapıyorum bizimkiler yemiyorlar da,eşim de diyor ki yiyorum gözüne görünmüyor diyor,oğlum zaten çöp adam o konuya hiç değinmeyim

Sağlık ocağına gitmekten hiç hoşlanmıyorum ya nedense bana çok pis geliyor:26:4'ünde gel dedi hemşire ama her seferinde geçiştirmeye çalışıyorum.Ben de çoktan yıkadım ütüledim koydum kıyafetleri filan ama tekrardan mı yıkasam acaba?Yani çantanın ağzını kapadım güzelce ütüledim katladım koydum ama...ne yapiyim ne dersiniz?

MaaşallahYoğurtta bol kalsiyum var,yarasın ikinize deYalnız göğüs ucu için acı bakımından öyle demiştim,yani görünürde yarılma filan yok ama hissiyatta var.Ya bir de ilk zamanlar bebişler hep uyuyor insan birşey anlamıyor ki 2-3 aylık olunca özellikle tepki vermeye başlıyor ilk 1 ay hep uyuyor.Hele ilk günler gözlerini bile açmayanlar var.Benim oğlum 4. gün gözlerini aaçmıştı doğru düzgün bu sefer de büyük insan gibi bana bakıyordu cimbil cimbil

SELAM kızlar bende 1 nisanda gittim bebişimi görmeye 35+3 bebeğim 2530 gr doğuma kadar 1 kilo daha alır dedi drum tam gününde ilerliomuş,sizler ne alemdesiniz...

Sağol canım bol kalsiyum depoladım Gögüs ucum cidden yarıldı içi beyaz beyaz olmuş çok sinirime gidiyor

Hep uyuyor ama sürekli emzirmek lazım değil mi gene uyku yok bize :26:

Sağlık ocağı konusunda bende aynı durumdayım hiç gitmek istemiyorum bende sürekli geçiştirdim hemşire arayıp duruyor ama demir ilacım bitti mecbur gidicem artık yarın hatta dün ve bugün ilaç içmedim artık yarın mecbur gidicem.

Kıyafetler yıkanıp ütülenmiş çanta kapatılmış iş mi arıyorsun tekrar yıkayacakmış kız otur dinlensene anaa zorla iş arıyor kendine...

Selam kizlar.Buralarda her sey yolunda gibi gorunuyor,masallah.Sadece agrilarimiz,yorgunluklarimiz kacinilmaz tabi. Benim de bel-sirt agrilarim baya artti,yalanci kasilmalarim da.Neyse az kaldi,bugun 34.haftamiza giriyoruz,yuppi.Opuyoruz herkesi

Astirid o beyazlıklar demek ki hafiften süt sızıyor göğüslerinden bende de var hafiften ilk çıkarken hissetmiyorum gerçi ama sonradan anlıyorum.Canım inanır mısın ne uyku kalıyor ne birşey Allah tarafından 2 saatte bir de uyanırsın emzirirsin de,ne bileyim insan hemen kalkıveriyorBen ilk başlarda 2 saatte bir alarm kurup yatıyordum,baktım ki alarm çalmadan kalkıyorum,alarmdan da eşim de rahatsız oluyor,artık kendi kendime kalkmaya başladım.Zaten bebek büyüdükçe de emzirme azalıyor,aslında bebek daha fazla emiyor o yüzden emme süresi daha fazla olabilir ama tok kalma süresi de uzuyor,sonra zaten ek gıdalar geliyor püreler çorbalar yoğurtlar filanBir bakmışsın kocaman olmuş annesiiii

Kan ilacı almam lazım aslında benim de kan değerlerim 9'a düşmüş,ama o kan ilacı da dokunuyor bana ya,içmek istemiyorum İlaç konusunda çok kötüyüm normalde migrenim vardır bazen ataklarım çok ağır geliyor o zamanlarda bile ilaç içmem kolay kolay.Oturuyorum çocuk gibi ağlıyorum ama ilaç içmiyorum

İş arama konusunda haklısın galiba:26:Aslında iş çok hem de gezmek dolaşmak da istiyorum ama oğlum yol yürümüyor kiArabayla da gidiyoruz gerçi ama e sonuçta arabayı bi yerde bırakıp yine yürüyorsun ya 2 adım,beyefendi onu da yürümez.Sonra da hep susar çişi gelir süt ister meyve suyu ister en sonunda da acıktım der bir yere otutturur ama hiçbir şey de yemez.Gittiğine pişman eder anlayacağın:105:Neyse yarın nasılsa evdeyim ve sanırım hava yağmurlu da olacak mecburen evdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…