- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.301
Benimde Mayıs 11 dogum tabi tahmini 2 gün var aramızda bakalım kim önce doğuracak hızlansa su doğumlar şenlense topik yaaa
Gecmis olsun gulsevdam bu arada 35 haftayı gectiysen cok stres yapma canım rahat ol hayirlisiyla gunünü bilir ooo
Ne yalan söyleyim ben mayısa kalacağımızı pek zannetmiyorum,hatta ayın 20sine kadar doğururum diye içimden geçiyor nedenseAma tabii ki Allah bilir,harbiden bakalım önce hangimiz doğuracak
Korkmayın bişeyi yoktu en son dün :) ama çok yoğun ondan giremiyodur yalnız everyden bî haber alabiliriz belki daha önceden haber geldimi bilmiyorum ama
Tmm canim sinirdir 25 nisan yat dinlen aman dikkat 1 gun 1gun dur sık dısını 36 olsan bile yeter bana dün cok ısrar etmedi sadece dinlen dedi 1 hafta önce hiç kıynasma diyodu .... Benim sınır 19 Nisanhosgeldın canım eksıklerıde bıranonce tamamlarsın inşallah ..
34. haftama gırıyorum yarın benımkı gelısımı gerıde doktor 25 nısana kadar sıkı yonetım ılan ettı
o tarıhı atlatıyım oh be dıcem hayırlısıyla:)
ben bugün oğluşumun kıyafetlerini yıkadım teyzeleri
çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
küçükmeleklerim hoşgeldin geçmiş olsun internetsiz çok zor ben olmadığı zamanlar google ı bile özlüyorum
gülsevdam sende dikkat et kendine sadece 3 haftan kaldı inşallah. bakalım bizimkiler ne zaman olacak. Rabbim bilir
Ne yalan söyleyim ben mayısa kalacağımızı pek zannetmiyorum,hatta ayın 20sine kadar doğururum diye içimden geçiyor nedenseAma tabii ki Allah bilir,harbiden bakalım önce hangimiz doğuracak
neden 3 haftan kaldı senin ama daha 34 desn sezeryan desem 39 da alıyorlar anlamadım
Tmm canim sinirdir 25 nisan yat dinlen aman dikkat 1 gun 1gun dur sık dısını 36 olsan bile yeter bana dün cok ısrar etmedi sadece dinlen dedi 1 hafta önce hiç kıynasma diyodu .... Benim sınır 19 Nisan
evet ya bana da ebem tam yerleşmemiş diyip duruyor, şuan baş aşağı ama makat gelişi olabilir her an yerleşmediği için diyor... her gidişimde strese sokuyor beni :S
Yok canım ben değildim o benim ki panik atak adam giderdi kalpten ilk kızımın doğumda başlamadan kaçtı hafif sanci oldu biraz bagirdim bayılıyordu hemşireler beni bıraktı ona koştular kendimi bıraktım ona bakalaldim yani kendim yanliz doğurdum saka yapsam basıma bı is alırım aman aman şimdiden hergun söylüyorum bak bu yollardan gitcez diye beni kesin götürür başka yere:):)
Oğlan teyzesi ama benim canım hep tuzlu ve ekşi şeyler çekiyor hatta şu anda süzme yoğrut yiyorum yineAstirid seninki oğlan mıydı süzme yoğurt hariç diğerleri aynıBir de ben mevsimi geçti diye artık almıyorum ama,haftada 8 kilo portakal aldığımı bilirim Yediğim yetmiyormuş gibi bir d e suyunu sıkıp içiyordum.Ama sonradan tadı bozuldu diye bıraktım kuruyemişe yöneldim
Kızlar göğüs ucumu bıçak kesmiş gibi oluyor size de oluyor mu
Benimde Mayıs 11 dogum tabi tahmini 2 gün var aramızda bakalım kim önce doğuracak hızlansa su doğumlar şenlense topik yaaa
Ben Nisan 19. Gectimi ritmimi hizlandircam biraz dans mı yaparım spor mü bilmiyorum yada tepeden tırnağa evi temizlicem doğsun artık kuzum kucama alayım kızım 6 yasında sınırlı sevdiriyor artık yetmiyor vala ben böleyim ilk bebisi olanları düşünemiyorum !!!
tiramisu canım şu nickini her gördüğümde canım tatlı çekiyor
bende sanki mayısa kalmayacakmışım gibi hissediyorum hatta tutuştum ama müjde arkadaşlar artık bir hastane çıkışım var ve yıkadım onları ütüleyip inşallah bende hazırlayacağım hastane çantamı...bebek şekerlerimi de halledersem ufak tefek işler kalıyor inşallah onları da hallederim artık yavaş yavaş...
bugün sağlık ocağına kontrole gittim oğluşumun başı sol kasığımın biraz üstünde yavaş yavaş kanala girer dedi hemşire bende zaten hıçkırıklarını ordan hissediyorum. bu cumartesi dr kontrolumuz var çok merak ediyorum nasıl durduğunu...
Oğlan teyzesi ama benim canım hep tuzlu ve ekşi şeyler çekiyor hatta şu anda süzme yoğrut yiyorum yineturşuya baya dayanmıştım ilk zamanlar şimdi bıraktım. Neyseki tatlı sevmiyorum yoksa bu şekerle mahvolmuştum
...
Evet benimkide 2 ucu varmış gibi bölündü krem filanda sürüyorum ama nafile
...
O tarihe kalmazlar inşallah be Nisan sonu gibi bekliyorum valla bir an evvel gelsinler diyorum bir taraftan ama gelincede bakalım ne diycez keşke biraz daha dursaydın içerde dermiyiz ki
Nisan 19 sırrını çözemedim:26: Demek aralarında 6 yaş var maaşallah bak birini büyütmüşsün,hem kıskançlık da o kadar olmaz büyük ihtimalle...
Valla canım benim de bu aralar canım tatlı vs çekiyor ama yapıyorum bizimkiler yemiyorlar da,eşim de diyor ki yiyorum gözüne görünmüyor diyor,oğlum zaten çöp adam o konuya hiç değinmeyim
Sağlık ocağına gitmekten hiç hoşlanmıyorum ya nedense bana çok pis geliyor:26:4'ünde gel dedi hemşire ama her seferinde geçiştirmeye çalışıyorum.Ben de çoktan yıkadım ütüledim koydum kıyafetleri filan ama tekrardan mı yıkasam acaba?Yani çantanın ağzını kapadım güzelce ütüledim katladım koydum ama...ne yapiyim ne dersiniz?
MaaşallahYoğurtta bol kalsiyum var,yarasın ikinize de Yalnız göğüs ucu için acı bakımından öyle demiştim,yani görünürde yarılma filan yok ama hissiyatta var.Ya bir de ilk zamanlar bebişler hep uyuyor insan birşey anlamıyor ki 2-3 aylık olunca özellikle tepki vermeye başlıyor ilk 1 ay hep uyuyor.Hele ilk günler gözlerini bile açmayanlar var.Benim oğlum 4. gün gözlerini aaçmıştı doğru düzgün bu sefer de büyük insan gibi bana bakıyordu cimbil cimbil
Sağol canım bol kalsiyum depoladım Gögüs ucum cidden yarıldı içi beyaz beyaz olmuş çok sinirime gidiyor
Hep uyuyor ama sürekli emzirmek lazım değil mi gene uyku yok bize :26:
Sağlık ocağı konusunda bende aynı durumdayım hiç gitmek istemiyorum bende sürekli geçiştirdim hemşire arayıp duruyor ama demir ilacım bitti mecbur gidicem artık yarın hatta dün ve bugün ilaç içmedimartık yarın mecbur gidicem.
Kıyafetler yıkanıp ütülenmiş çanta kapatılmış iş mi arıyorsun tekrar yıkayacakmışkız otur dinlensene anaa zorla iş arıyor kendine...
Uykum kacti yinesebebi de hamilelik ve gereksiz düşünceler..tasindigim ev bahce kati korkuyorum, alışamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?