- 26 Haziran 2007
- 271
- 69
- 643
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.321
niye takıntılısın canım bebiş önden mi gidiyor geriden mi geliyor?
canım bende nefes almada çok zorluk çekiyorum birde ne yesem sanki gırtlağımda takılıp kalıyor
gunaydin nasiliz bugun?bu hftada bitti nerdeyse calisan hanimlar ha gayret
erken doğum rıskım var doktor ozellıkle 25 nısana kadar bebısın karnımda uslu durmasını ıstıyor
dahada fazla durursa ne ala inşallah en azından 38. haftayı tamamlar bakalım hayırlısı belkıde 40da geçer ne olucagını yasayıp gorucem ..
yatıyorum ve patlıyorum bol bolhadı bakalım ıkımızde verılen sınırları atlatırız gününde gelır bebısler inşallah
Kizlar oldum oldum merak tan 1 haftadir goremiyorum internet hattini deyistirdik sorundu suydu buyudu derken catladim merak tan naptiniz diye ama bir günde bitirdim yazdıklarınızı 3 cu bebisimiz gelmiş Allah anali babali büyütsün sıra kimde acaba ben yatıyorum daha İyiyiz şimdilik merak eden arkadaslar olmuş Tskler kızlar insanların tuaf bakmaları konuşulmuş kicinizi kasiyin nazar nazar onlar bize hayranlarda kiskaniyokardir gobusunumzu gere gere dolaşın ben özellikle karnımı okşuyorum vala ....... Son hazırlıklar son gaz devam gözüküyor kaç ay oldu bitmiyor kiz bu hazırlık hep bı eksik var saglık olsun şişme durumu bende de felaket kızım dalga geçiyor benle ;
(anne sen cok sisko oldun diyor sonra ben suratımı asinca biraz saka saka elisa var onun Icin demi anne diyor ) ohhhh rahatladım biraz özlemişim sizleri bide yatıyorum hep zaman geçmiyordu :):):):)
Ne yalan söyleyim ben mayısa kalacağımızı pek zannetmiyorum,hatta ayın 20sine kadar doğururum diye içimden geçiyor nedenseAma tabii ki Allah bilir,harbiden bakalım önce hangimiz doğuracak
ay kızlar siz böyle dedikçe beni bir heyecan kaplıyor.ben kızıma tembihliyorum annen daha işten ayrılmadı, daha eşyalarının , odanın yerleşmesi bitmedi, daha ev temizlenecek , sen orda rahatına bak ben işlerim bitince sana söyleyeceğim diye. tabi anne sözü dinlerse
Günaydın canlarım.. nasılsınız bugün bakalım ben geceyi sancıyla geçirdim çok şükür sabaha karşı geçti ben çok korkuyorum erken doğum olacak diye. Bebeği gününden önce gelmesini isteyen arkadaşlarımız var kızdım onlara elimde olmadan. Sabırsızsınız bir an önce bebeğinizi kucağınıza almak istiyorsunuz bunu anlıyorum ama bebişlerin sağlığını düşünün onun tam olarak gelişimini tamamlaması için 40 haftayı doldurması lazım. Anne karnında geçirdiği bir gün dışarıda geçirdiği 3 aya bedel. Tabi erken doğum riski ve sezeryan olanların zorunlu olarak erken gelecek. Bırakın bebişler anne karnındaki rahat, huzurlu ortamın tadını sonuna kadar çıkarsınlar. Sakın onlara erken gel demeyin, şartlanır yavrular. Allah zamanında ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, daha onlarla geçireceğiimiz uzun günler, geceler bizi bekliyor.
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldimsonundabır bugun evdeyım ve tekım o da suan ılerısaatlerde neolurbılmem haftaya dogumum var ve ben dınlenemeden doguma gırıcem bıraz yatmakıstıyorum amaolmuyor pff yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?