2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
niye takıntılısın canım bebiş önden mi gidiyor geriden mi geliyor?

yok canım bır hafta gerıydı baslarda sonra geç döllenme olmuş dedıler son adet tarıhımızı bır hafta ılerı aldılar ...dun kontrolumuz vardı ve bebişim maşallah 2496 gr olmuş boyumuzda 47 cm olmuş ama dr kızdı pekmez fılan yeme bebıs kılolu olursa sezeryana alırız dedı ya ben tombiş bi bebişim olsun ıstıyorum zaten(( ne yapsamkı kızlarrrrrrr

Günaydın canlarım.. nasılsınız bugün bakalım ben geceyi sancıyla geçirdim çok şükür sabaha karşı geçti ben çok korkuyorum erken doğum olacak diye. Bebeği gününden önce gelmesini isteyen arkadaşlarımız var kızdım onlara elimde olmadan. Sabırsızsınız bir an önce bebeğinizi kucağınıza almak istiyorsunuz bunu anlıyorum ama bebişlerin sağlığını düşünün onun tam olarak gelişimini tamamlaması için 40 haftayı doldurması lazım. Anne karnında geçirdiği bir gün dışarıda geçirdiği 3 aya bedel. Tabi erken doğum riski ve sezeryan olanların zorunlu olarak erken gelecek. Bırakın bebişler anne karnındaki rahat, huzurlu ortamın tadını sonuna kadar çıkarsınlar. Sakın onlara erken gel demeyin, şartlanır yavrular. Allah zamanında ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, daha onlarla geçireceğiimiz uzun günler, geceler bizi bekliyor.

Kizlaar gunaydin,bnde bugun hasta gbi uyandim yaa midem bulaniodu kahw ettm gecti ama burnum akuo hmn ihlamur kaynattim balli limonlu simdi onu iciorum gezmemde var napsam bilemedim

Allah yardımcın olsun canım bebeişin sabreder inşallah, vaktinde gelir.

Hoşgeldin canım iyi olmana sevindim benim oğlumda anne karnın balon gibi oldu iyice büyüyor patlarmı diye korkmaya başladı yavrum, birde ilk defa dün neden benim erkek kardeşim olmuyor ben erkek istiyorum dedi çok şaşırdım halbuki kız olacak diye çok sevinirdi.

Günaydınnn tüm güzel anneler ve muhteşem bebişleri :)) evet neredeyse haftasonuna geldik artık iyiden iyiye sabırsızlanmaya başladık. Artık başlasın doğumlar ya :))
Küçükmeleklerim sende hoşgeldin dün bi heyecanlandıydım doğum haberi alcaz senden diye :)
Benimde sanırsam yarın son günüm hala karar veremedim valla 1 hafta daha gelsem mi diyorum eşim zorluyor koca karnımı gördükçe :) benim karnım çok büyüdü kızlar ya kilo da var haliyle zaten kiloluydum 19 kilo aldım bide tam topik oldum :)) ama umursamıyorum valla kızım sağlıklı olsun yueter bana biraz zorlanıcam ama vericem o kiloları Allahın izniyle ama böyle kilolu bir hamilelik geçirmeseydim eminim ki çok daha rahat geçerdi çünkü gerçekten bu cüsseyle hala nasıl ayaktayım ben bile şaşıyorum kendime :)) neyse bakalım cumartesi gideyim bi doktora yine nst ye de giricem o zaman karar veririm 1 hafta daha sıkayım mı dişimi diye
Ay ne çok yazmışım ya okurken sıkılacaksınız :)) hepinize kolaylıklar dolu ağrısız acısız bir gün diliyorum canlarım :))

Ne yalan söyleyim ben mayısa kalacağımızı pek zannetmiyorum,hatta ayın 20sine kadar doğururum diye içimden geçiyor nedense Ama tabii ki Allah bilir,harbiden bakalım önce hangimiz doğuracak

ay kızlar siz böyle dedikçe beni bir heyecan kaplıyor. ben kızıma tembihliyorum annen daha işten ayrılmadı, daha eşyalarının , odanın yerleşmesi bitmedi, daha ev temizlenecek , sen orda rahatına bak ben işlerim bitince sana söyleyeceğim diye. tabi anne sözü dinlerse

of izne ayrılınca da iş bitmiyor ki ya ev temizliği var odayı hazırlamak var ben sadece dolabı yerleştirdim temizlikten sonra yatağı falan yapılacak bebişin ay zamanını beklesin bebişler cidden ben 37 ye kadar çalışmak için kendimi kasıyorum artık hemen gelirse bebiş 37 den sonra 3 haftam yanar biraz dinleneyim hazırlıklarda bitsin ondan sonra sağlıkla gelsin bebişim inşallah

Günaydın kızlarValla bebişlerin ne yapacağı belli olmaz kimi de yaramazlık yapıp doğmamaya filan karar veriyor,o da kötü:26:2-3 yıl önce bir komşum vardı günü geçmişti bebeğin doğmamıştı kendini hep dışarı atıyordu yürüyüşlere filan bebek doğsun diyeSonrasında nasıl doğdu çıkaramadım şimdi :26:Şu iş mevzuları için Allah yardımcınız olsun diyorum kızlar.Ya bir de rapor almayıncaa doğum parasından kesiyorlar e nerden bileyim ne zaman doğuracağımı bu sistemin düzeltilmesi gerekiyor izinlerin de uzatılması gerekiyor bence bebişler daha fazla annelerinin yanında olsunlar

Canım sen 32. haftandasın bense 35. haftamdayım.Sen doğum yapsan erken sayılabilir ama artık benim yada bu ayarda olan diğer arkadaşlar için çok da erken doğum sayılmaz.Sayfalar çok diye sanırım okuyamadın yazıları,ben oğlumu 36. haftasında kucağıma almıştım ve Allah'a şükür o da ben de sağlıklıydık.Bebeklerin tamamına yakını gününü doldurmadan geliyor zaten,hem Allah ona göre o gücü,sağlığı veriyor insana.
İyi dileklerin için teşekkürler,amin.Hayırlı doğumlar sana da...

Günaydın annişler çok fazla yazmasamda hergün takip ediyorum yazılarınızı ve 3. bebişin gelmesiyle gözler biz koca göbeklilere doğru çevrilmiş durumda :) Herkes iyidir umarım buda sabah haberinden alıntı artık ne olacaksa karar verilsinde bizde rahat edelim yaaa... ''Paket kapsamında kadınların çocuk doğurduktan sonra da çalışma hayatının içinde kalmasını sağlamak amacıyla doğum ve süt izin süreleri yeniden düzenleniyor. Mevcut uygulamada 8 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğum sonrası ücretli izin veriliyor.
Bu konuda bakanlığa sunulan raporlar, kadınların doğum öncesi 8 hafta olan izinlerini tam olarak kullanmadığını, iznin bir kısmını doğum sonrası döneme eklediğini ortaya koydu. Bu nedenle de pakette doğum öncesi 8 hafta olan izin süresinin 6 haftaya çekilmesi, doğum sonrası 8 hafta olan izin süresinin de 4 aya çıkarılması planlandı. Doğum sonrası iznin 6 ay olması seçeneği, işçi konfederasyonları ve Çalışma Bakanlığı'nın "6 aylık süre çok uzun, kadın istihdamını olumsuz etkiler" görüşü üzerine rafa kaldırıldı''

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben geldimsonunda bır bugun evdeyım ve tekımo da suan ılerısaatlerde neolurbılmem haftaya dogumum var ve ben dınlenemeden doguma gırıcem bıraz yatmakıstıyorum amaolmuyor pff yaa

Günaydın heyecan dolu tontişler

Dün kontrolümüz vardı. Allah'a şükür çok büyük sıkıntılarımız yok bebişkomla. doktorum yine nst ye almadı beni bir sonraki gidişimde hem vajinal muayene :18: hem de nst olacakmış inşallah.

sorularım
1- bu vajinal muayene ne oluyor, nasıl oluyor? yaptıran var mı?
2- normalde 32.haftadan sonra 2 haftada bir gitmek gerekmiyor mu doktora? benim doktorum sıkıntı görmyorum 3 hafta sonra gel dedi. sizce ben unutmuş gibi yapıp 2 hafta sonra mı gitsem yoksa sıkıntım olmazsa 3.haftayı beklesem mi?:18:
3- benim düşük riskim filan vardı başlarda hareket sıfırdı neredeyse o dönem. sonra da idrarda protein çıktı doktorum sakın kendini yorma dedi. Allah'a şükür dün artık tehlikeler geçti hergün 30-45 dakika yürüyüş dedi ama şu pelvis için karın kasları için olan hareketleri yapıyor musunuz? onlara da başlasam mı dün sormayı unuttum da

bu arada zaten uyku kaçmalarım başlamıştı şimdi bir de hazırlıkların derdine düştüm. alınacaklar, ikramlar, çanta, yıkamalar, ütüler...

çoook güzel şeyler Allah'a bin şükür ama çalışınca da insan hiçbir şeye yetişemiyor, stres oluyor.

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben geldimsonunda bır bugun evdeyım ve tekımo da suan ılerısaatlerde neolurbılmem haftaya dogumum var ve ben dınlenemeden doguma gırıcem bıraz yatmakıstıyorum amaolmuyor pff yaa

bende sesin cıkmayınca dogurdun sanmıstım canım:) neyse daha 1 haftan varmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…