2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bu arda bugün itibariyle 20 kilo almış bulunuyorum artık almak istemiyorum nasıl gidecek bu kilolar bunalıma gireceğim of offffff

vajina muaynesi disci koltuguna benzer bi koltuga oturuyorsun canim tek farki doktor bi etek giydiriyor ve bacaklarini aciyorsun acilip acipmadigini kontrol ediyor ve de rahim kaslarinin gevseyip gevsemedigini benim iltihap vardi ayni sekilde bakmisti gecen ay sakin kasma doktor icin ilginc degil o ben de basta kasildim hemsire hic kasma canim ne ilksin ne de son demisti:)

sağ ol canım, ben de inşallah kasmamaya çalışacağım kendimi millet "ay çok acıyor, canım çıktı" filan demiş te korktum biraz :18: yani smear testinden çoook mu daha kötü bilemedim. doğum yapacağız ya olacak o kadar acı artık sanırım değil mi?

nedense herkez ay aman cok zor hele dogum olumcul diyo ama pes pese doguruyorlar canim hic umursama zor olsa hic kimse ikinciyi dusunmez bize hikaye anlatmasinlar ve tafsiyem kimseyi dineleyinn hic kimseye de ne kilonuzu ne bebegin kilosunu anlatmayin cidden etrafta dostan cok dusman var aci olursa da olsun canim aciyi hissedelim ki sonra bebiskolarimizla mutlu bi son bizi beklesin ben normal dusunuyorum Allahin izniyle ne suni sanci ne epidural hicbir sey eskiden nasil normal doguruyorlarmis onlarin ki can degilmiymis hem de 9-10 tane hic umursama kimseyi ben sir bunun icin pskolok bi arkadasima danistim sakin hic kimsenin dogum hikayesini dinleme dedi hicbir kadinin dogumu da acisi da sancisi da ayni degildir dedi rahat ol Allahin izniyle hem biz hem yavrularimiz saglikli bir sekilde cikalim hastaneden yuvamiza Allah olmayanlara da nasip etsin Amin

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben geldimsonunda bır bugun evdeyım ve tekımo da suan ılerısaatlerde neolurbılmem haftaya dogumum var ve ben dınlenemeden doguma gırıcem bıraz yatmakıstıyorum amaolmuyor pff yaa

kesinleşti mi canım senin doğum tarihi? nasıl heyecan durumu? ben olsam günler geçmek bilmezdi bir türlü o zaman bu hafta bol dinlen haftaya bebişinle dinlenmiş olarak kavuşursunuz inşallah:)

hayır canım bebiş ne zaman gelirse gelsin kullanmadığın izinler yanmaz. doğumdan sonra raporunda kullanmadığı şu kadar izni doğum sonrası iznine eklenecektir diye yazacaklar ve iznin yanmayacak

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben geldimsonunda bır bugun evdeyım ve tekımo da suan ılerısaatlerde neolurbılmem haftaya dogumum var ve ben dınlenemeden doguma gırıcem bıraz yatmakıstıyorum amaolmuyor pff yaa

Ay azicikkkk kalmis bana basti heyecan hadi saglikli haberlerini alalim bide cok yorma kendini hersey oldugu kadar

bende sesin cıkmayınca dogurdun sanmıstım canım:) neyse daha 1 haftan varmıs
yok cnmnerdee beklıyoruzzz bakalımmpek evdeyanlız bırakmıyorlar benı onun ıcın ugrayamıyorum
bu arda bugün itibariyle 20 kilo almış bulunuyorum artık almak istemiyorum nasıl gidecek bu kilolar bunalıma gireceğim of offffff
ben de tam tamına 24kılo aldım
selam herkeslereeeeeeeeeee
snowflken canım hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini kucağına
aminnn cnmm hepımız ınsallah
kesinleşti mi canım senin doğum tarihi? nasıl heyecan durumu? ben olsam günler geçmek bilmezdi bir türlü o zaman bu hafta bol dinlen haftaya bebişinle dinlenmiş olarak kavuşursunuz inşallah:)
cnm doktorum pazartesı gel 2-3 gun sonraya gun verıcem dedı carsamba olurmu dedım pazartesı gel o gun musaıtse olur dedı bakalım.1 dk bos anım yok cnm pek bırsey anlamıyorum cnmama boylekonusuncaellerımtıtrıyo yanı net hersey pazartesı bellı oacak.yarın temızlıgım var cnm 2 kısı gelıp temızlıcek ben yorulmucam da yınede ınsanın kendı evı bılmemnasıl oclak
Ay azicikkkk kalmis bana basti heyecan hadi saglikli haberlerini alalim bide cok yorma kendini hersey oldugu kadar

evet cnm az kaldıı

hayır canım bebiş ne zaman gelirse gelsin kullanmadığın izinler yanmaz. doğumdan sonra raporunda kullanmadığı şu kadar izni doğum sonrası iznine eklenecektir diye yazacaklar ve iznin yanmayacak

Canım 37. haftadan sonrakiler izinler doğum sonrasına aktarılamıyor ki

Canım 37. haftadan sonrakiler izinler doğum sonrasına aktarılamıyor ki

Tabiiki 37ye kadar çalışabiliyor ve 37den sonrasını kendi isteğinle aktaramıyosun fakat doğum erken olursa kullanamadığın izinlerin tamamı doğum sonrasına aktarılıyor. Bak buda komuyla ilgili yazı
''Erken doğum halinde, kullanılamayan doğum izni daha önce yanıyordu. (burda yıllar öncesinden bahsediyor) Ancak, kamuoyunda Torba Yasa olarak adlandırılan yasa ile yapılan değişiklikle yanma işi kaldırıldı. Doğum öncesi izninizi kullanırken erken doğum yaparsanız, erken doğum nedeniyle kullanamadığınız izin süresi, doğum sonrası izninize eklenir.
benim arkadaşım 37. haftada izne ayrıldı ve ertesi gün doğum yaptı kullanamadığı 3 hafta doğum sonrasına eklendi. sonuçta burda elde olmayan sebepler var :)

Bende aynı düşünüyorum arkadaşım bu zaman gelene kadar milyonlarca kadın nasıl başardıyasa doğumu biz de başarıcaz inşallah Babaannem babamın doğumunu anlatırdı hep dağda tek başına doğum yapmış başındaki yazmaya sarmış babamı ki bizim gerçekten imkanlarımız eskiye göre daha fazla benim ilk doğumum zor oldu tamam olacak o kadar canımımızdan can kopuyor ikici de normal olsun istiyorum hakkımızda hayırlısı dua edelim bol bol.

Herkese günaydın
Bugün güneşli bir güne uyandık:)
İzin konusu ile ilgili benimde bildiğim kullanamadığın tüm günler aktarılıyor diye biliyorum

günaydın anneler ve miniklerrr

bu sabah ellerimi tanıyamadım sosis gibi olmuş parmaklarım 8-9 kilo kadar aldım ödem mi bu kızlar yaa

aaa gerçekten bende aktarılmıyor diye biliyordum öyleyse çok iyi çalışmaktan korkmayalım o zaman

ben bi daha sorayım o zaman şimdi bu durumda doktor raporunda yazacak değil mi aktarıldığı şu kadar gün eklendi diye öyle olursa şirkette uygulamak zorunda:) hadi inşallah diyeyim ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…