- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.361
aaa gerçekten bende aktarılmıyor diye biliyordum öyleyse çok iyi çalışmaktan korkmayalım o zaman
Canım 37. haftadan sonrakiler izinler doğum sonrasına aktarılamıyor ki
Kızlar kasıklarımda adet olmuşum ya da olacakmışım gibi bir ağrı var, sancı böyle birşey mi ki? :18: ara ara oluyordu ama şu anki en şiddetlisi
Kızlar kasıklarımda adet olmuşum ya da olacakmışım gibi bir ağrı var, sancı böyle birşey mi ki? :18: ara ara oluyordu ama şu anki en şiddetlisi
2 gündür bende de oluyor ara en son dün akşam oldu
daha geçen hafta konustum insan kaynakları ile aktarılmıyor dediler bak kafam karıstı yine
Herkese günaydın gece ağrım oldu ama şimdi geçti bugün evdeki eşyaları düzenleyeceğim yatakları yorganları falan annemler gelecek kalmak için şimdi yıkadım onları çarşaflayıp kaldıraıcam kıyafetleri falan sonra mutfak dolaplarını silicem camları temizliycem bir sürü iş var yap yap bitmiyor yahu bu ne
Astirid o beyazlıklar demek ki hafiften süt sızıyor göğüslerinden bende de var hafiften ilk çıkarken hissetmiyorum gerçi ama sonradan anlıyorum.Canım inanır mısın ne uyku kalıyor ne birşey Allah tarafından 2 saatte bir de uyanırsın emzirirsin de,ne bileyim insan hemen kalkıveriyorBen ilk başlarda 2 saatte bir alarm kurup yatıyordum,baktım ki alarm çalmadan kalkıyorum,alarmdan da eşim de rahatsız oluyor,artık kendi kendime kalkmaya başladım.Zaten bebek büyüdükçe de emzirme azalıyor,aslında bebek daha fazla emiyor o yüzden emme süresi daha fazla olabilir ama tok kalma süresi de uzuyor,sonra zaten ek gıdalar geliyor püreler çorbalar yoğurtlar filan Bir bakmışsın kocaman olmuş annesiiii
Kan ilacı almam lazım aslında benim de kan değerlerim 9'a düşmüş,ama o kan ilacı da dokunuyor bana ya,içmek istemiyorumİlaç konusunda çok kötüyüm normalde migrenim vardır bazen ataklarım çok ağır geliyor o zamanlarda bile ilaç içmem kolay kolay.Oturuyorum çocuk gibi ağlıyorum ama ilaç içmiyorum
İş arama konusunda haklısın galiba:26:Aslında iş çok hem de gezmek dolaşmak da istiyorum ama oğlum yol yürümüyor kiArabayla da gidiyoruz gerçi ama e sonuçta arabayı bi yerde bırakıp yine yürüyorsun ya 2 adım,beyefendi onu da yürümez.Sonra da hep susar çişi gelir süt ister meyve suyu ister en sonunda da acıktım der bir yere otutturur ama hiçbir şey de yemez.Gittiğine pişman eder anlayacağın:105:Neyse yarın nasılsa evdeyim ve sanırım hava yağmurlu da olacak mecburen evdeyiz
yok canım bır hafta gerıydı baslarda sonra geç döllenme olmuş dedıler son adet tarıhımızı bır hafta ılerı aldılar ...dun kontrolumuz vardı ve bebişim maşallah 2496 gr olmuş boyumuzda 47 cm olmuş ama dr kızdı pekmez fılan yeme bebıs kılolu olursa sezeryana alırız dedı ya ben tombiş bi bebişim olsun ıstıyorum zaten(( ne yapsamkı kızlarrrrrrr
ay kızlar siz böyle dedikçe beni bir heyecan kaplıyor.ben kızıma tembihliyorum annen daha işten ayrılmadı, daha eşyalarının , odanın yerleşmesi bitmedi, daha ev temizlenecek , sen orda rahatına bak ben işlerim bitince sana söyleyeceğim diye. tabi anne sözü dinlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?