2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
aaa gerçekten bende aktarılmıyor diye biliyordum öyleyse çok iyi çalışmaktan korkmayalım o zaman

bu konuyla ilgili çok fazla şey konuşuldu en sonunda doktoruma sordum çalışabilir raporu alırken 37. haftamda izne ayrılıyorum 38 sonunda doğumum gerçekleşecek kalan 2 haftalık süreyi doğum sonrasına aktaramıyorlarmış sadece çalıştıpım doğum öncesi olan 5 haftayı aktarabiliyorlarmış bilginiz olsun kızlar...

Kızlar kasıklarımda adet olmuşum ya da olacakmışım gibi bir ağrı var, sancı böyle birşey mi ki? :18: ara ara oluyordu ama şu anki en şiddetlisi

günaydın kızlar ,

ya karnım taş gibi bir türlü yumuşamadı bugün sanki karnım yarılcak bebiş çıkçak o derece hareketleri var bebişin ama tüm gün böyle nasıl durcam canım acıyor yarın doktora gidecegim nasipse bi yarın olaydı :)

40 lı günleri görünce bende heyecanlandım ay yani 49 gün sonra nasipse benim prenses bizim eve mi geliyor oyyy yerim onu ben :)

Kızlar kasıklarımda adet olmuşum ya da olacakmışım gibi bir ağrı var, sancı böyle birşey mi ki? :18: ara ara oluyordu ama şu anki en şiddetlisi

benim her gece olmaya başladı. kesin gece doğurcam ben... uyuyamıyorum ağrıdan... gündüz bişi yok anlamadım..

Merhaba kızlar nasılsınız:) Biz iple 25 misanı çekiyoruz bebiş henüz dönmediği için başını kaburgalarımda hissediyorum ama olsun bu günler için çok bekledim şükürler olsun Allaha olmayanlara da nasip etsin inşallah . Bu arada ben kendi personel büroma sordum o 3 haftadan kullanamadığımız izin aktarılıyormuş. Zaten geçen yıl doğum yapan arkadaşlarımda aktarmıştı.

daha geçen hafta konustum insan kaynakları ile aktarılmıyor dediler bak kafam karıstı yine

işlerine gelmiyordur yada eski yasaya (çok eskiden öyleymiş) bakıyorlardır. Doğumdan sonraki doktor bunu rapora yazıyor zaten senin yapman gereken bişey yokki. Onlar raporu aynen yazdığı haliyle uygulamak zorundalar

bu izin işini devlet memurları aktarabiliyor da özel sektördekiler mi aktaramıyor acaba

selam kızlar kasık ağrısı demişsiniz dünden beri bendede bi kasık ağrısı başladı ara ara sancı gibi vuruyor :44::44:

Herkese günaydın gece ağrım oldu ama şimdi geçti bugün evdeki eşyaları düzenleyeceğim yatakları yorganları falan annemler gelecek kalmak için şimdi yıkadım onları çarşaflayıp kaldıraıcam kıyafetleri falan sonra mutfak dolaplarını silicem camları temizliycem bir sürü iş var yap yap bitmiyor yahu bu ne

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bebeişler nasıl dün doktorumla görüşdüm oda şaşırdı bebeğin yolundan dönmesine makat gelişli dedi sezeryan için gün kararlaştırdık netürlü olursa olsun bebeğime kavuşacağım günü bilmek çok heycan verici dedim doktora en erken nezaman alabiliriz çok ağrım var felan doktorumun cevabı aynen şu oldu " hiç kusura bakma senin keyfin için ben kızımın sağlığını bozamam son ana kadar bebeğimiz kalacak annelik böle bişey dayancaksın" dedi "zaten bebişin suyu felan çok iyi keyfide yerinde hiç gelmeye niyeti yok ben sana söleyim" dedi saolsun doktorum bebeğimden başka birşey düşünmüyor ben bile kendimi düşünürken :26: velhasıl kızlar sata göre doktorum belirledi sezeryan günümü ultrasonda kızım 19 nisan doğum çıkkıyor ama satım 1 mayıs normalde oyüzden
----- 23 nisan ------ da prensesim sabah saatlerinde kucağımda olacak allahın izniyle ama doktorum eğer rahatsızlanır yada sancılanırsam acil sezeryana alcak o ayrı

darısı herkeslerin başına kızlar sağlıklıca bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah

----- ŞAFAK 19 -----

günaydın anneler ve miniklerrr

bu sabah ellerimi tanıyamadım sosis gibi olmuş parmaklarım 8-9 kilo kadar aldım ödem mi bu kızlar yaa[/B][/QUOTE

Benim de aynı, 9 kilo aldım, hatta kilo almam durdu. Bu hafta vermiş bile olabilirim, ama sabahları ellerim kütük gibi uyanıyorum.

arkadaşım günaydın benimde 1 aydır kasık ağrılarım var ama hiç iş yapmuyorum bu sıra bebek için alışverişe çıktım sık sık o daq beni çok yordu artık gezemiyorum onu anladım ...canım iş yapıcam falan demissin sakın yapma cam falanda silme arkadaşım allah korusunda cam silerken bebeğine düşürdü halamda aynı şekilde doğuma 3 gün kala iş yapmış bebek düştü inan yapma bak annlerde geliyomuş onlar yaparlar bebeğin ve sen herşeyden önelisiniz

Benimde migrenim var aynen senin gibi bende ilaç içme konusunda çok istekli değilim ama kanımda düşmüş mecburen alıcam artık bugün ilacı yoksa kocam gidip kendi alıcak bu gidişle adam ilaçları sayıyor normalde

Oğlunla benziyoruz demek bende dışarda öyleyim

Canım benim uykum çok hafitir zati çocuk vıyk dese uyanırım anca 1-2 ay sonra uyku uyuycaz desene

Bana normal gibi geldi kg su ne kadar olması gerekiyormuş ki fazla dedi doktor acaba? son haftalar haftada 100-200 gr alıyormuş ya bende 2500 olmuştur diye tahmin ediyorum ama şimdi korktum daha gitmeme de 2 hafta var ama ben haftaya gideyim bari

VAlla bende tembihliyorum izne ayrılıyım 1 hafta evde olup işleri halledeyim öyle gel diye inşallah dinler benimkide

Tunaydiiiin,guzel bi gun diliyorum herkese...Kasik agrilarindan bahsetmissiniz.Tavsiyem,ihmal etmeyin bu agrilari.Siddeti biraz artarsa ve dinlenince gecmiyosa doktora gorunun.Benim sancim cikmisti cunku...Rabbim bebislerimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…