2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım sen nasıl yıkadın ve neyle yıkadın

vallahi ben özel deterjan almadım arielin sıvı deterjanı var onlar daha az artık madde bırakıyor toz deterjanlara göre onunla yıkadım yumuşatıcıda kullanmadım zaten kendine has kokusu var kısa programda 40 derecede yıkadım canım. sonrada ütüledim hepsini pırıl pırıl oldular.

kızlar bebişlerimizin kıyafetlerini yıkamasak ne olur ?

canım muhakkak yıkanması lazım tekstilin kimyasalının gitmesi lazım. ki zaten bebeklerin cildi hassas oluyor. ben dalin sıvı çamaşır deterjanı ve dalin flower konsatre yumuşatıcıyla yıkadım misler gibi kokuyor. gerçi çoğu doktorlar yumuşatıcı kullanılmasını tavsiye etmiyor ama ben kullandım:)

ha makinada yıkadın renkleri karışmadımı yada çekmedilermi.ben sabun tozuyla yıkasam ne dersin çünkü ablam bebğinin kıyafetlerini onunla yıkıyodu

yıkanıp ütülenince mis gibi oluyor bence bozulmaz nolcak bozulsa da bebişten önemli değil sonuçta

yıkanınca bozulmuş gibi geliyor insana ama ütülenince çok güzel oluyorlar, hem mis gibi kokuyor hemde tertemiz çok tatlış oluyorlar

sabun tozuda olur demi

olur tabi zaten bebek deterjanlarını da tavsiye etmiyorlar kimyasal olduğu için genelde bitkisel ve doğal ürünler öneriyorlar. benim bildiğim dalan roxy %100 bitkisel toz deterjan var mesela

ben de yıkadım oğlancığımın kıyafetleri.. dalin sıvı deterjanla yıkadım... yumuşatıcıyı da kullanmadım... bir de kendi pijamalarımı falan da makinede dalin deterjanıyla yıkadım bebeğimi emzirirken falan yumuşatıcı kokusu ya da farklı bir koku duymasın istedim

bende yıkaayı hiç düşünmüyodum.hatta hastane çantamı bile öyle hazırladım

Uykum kacti yine sebebi de hamilelik ve gereksiz düşünceler..tasindigim ev bahce kati korkuyorum, alışamadım
canım ev 4. kat dahı olsa ılk zamanlar yadırgıyorsun alısıcaksın inşallah ..
dayanabılırsen canım 1 haftada kar senın ıcın nts ınsallah sancısız güzel çıkar canım..
ıkı kez oldum canım vajinal muayene açıklık varmı rahıdme yumuşama varmı ona bakıyorlar rahat ol korkulcak gıbı degıl bırde kendını cok yorma yapılcakları yavaş yavaş yap bıranda olursa cok yorulursun
günaydın anneler ve miniklerrr

bu sabah ellerimi tanıyamadım sosis gibi olmuş parmaklarım 8-9 kilo kadar aldım ödem mi bu kızlar yaa
tuzlu yıyormusun canım ondan ödem olmuş olabılır ...
Kızlar kasıklarımda adet olmuşum ya da olacakmışım gibi bir ağrı var, sancı böyle birşey mi ki? :18: ara ara oluyordu ama şu anki en şiddetlisi
belden başlayıp asagı kasıklara doğru gıden agrı sancı oluyor ama bazende sancı gelıp gıdıyor anlamıyoruz kendın ıtakıp et günde uzak aralıklarla arada olması normalde devamlı gelıyorsa doktorunla gorus canım nts yapsınlar
canım dur yavaş bu kadar ısı bır anda yapma ben her gun mınık bır dolapı temızleyıp yerlestırmıstım oyle oyle 1 haftada yaptım gerı agır ıslerı ablam esım yaptı son haftalarda kendımızı cok yormamalıyız ..
helal olsun doktoruna son ana kadar bekletiyor ne güzel :)
olmaz canım kıyafetlerde ne mıkroplar vardır battanıye dahıl herseyını yıkadım oyuncaklarını bıle 30 derece kımı kımısıde 40 derece 6 makına yaptım kısa programda
ha makinada yıkadın renkleri karışmadımı yada çekmedilermi.ben sabun tozuyla yıkasam ne dersin çünkü ablam bebğinin kıyafetlerini onunla yıkıyodu
renklerı karıstırmıcaksınkı beyazlar ayrı koyu renkler ayrı acık renkler ayrı nohutlu battanıyeyı yıkadım mesela hıc bozulmadan cıktı ütü yapınca hepsı mıs gıbı oluyo granur sabun en ıyısı bende o da var bebıslere ozel sıvı babyme deterjanda var saglıgı ıcın onların kuayfetlerı ozel yıkanmalı hatta 1 yasına kadar.... canım kendı pıjama ve ıccamasırlamı bıle o ozel deterjanla yıkadım bebısı emzırıcem kıyafelterımde ozel olsun :) ve yumuşatıcı sakın kullanma

Son düzenleme:
SELAM kızlar bende 1 nisanda gittim bebişimi görmeye 35+3 bebeğim 2530 gr doğuma kadar 1 kilo daha alır dedi drum tam gününde ilerliomuş,sizler ne alemdesiniz...

canm bende bugün gittim kontrole bebişim 3klo olmuş bile daha 1 ayımız var 1 kilo daha alır dedi banada normal doğuramam yani ben de sezeryan olucam galiba kendime hep diyordum 3 kilodan fazla doğuramam diye kızım şimdiden 3 olmuş artık 2 hafta bi gel dedi bana ha bide 10 mayıstı 2 mayısa düştü nolucak bilmiyorum

Son düzenleme:
Arkadaslar biberonumu aldim bugun eczaneden, Dr. Brown's diye bir marka, gaz yapmaanlardanmis , icinde Boru gibi birsey var, alaniniz oldu mu ya da duydunuz aldigim nasil bisey acaba? Hic arastirmadan bunu aldim cunku...

bende chicco almıştım doğal akışlı kauçuk emzikli anne memesine yakınmış inşallah sütler bol bol olur da biberona gerek kalmaz

Valla ben bir kere aldığım bir atleti paket içersinde diye giymiştim sonra vücudum alerji oldu düşün ben böyle oluyorsam minnacık savunmasız hiç mikrop görmemiş bebeğe ne yapar?? Arkadaşların dediği gibi onlar dikilirken kim bilir kaç kişi elliyor kaç kere yere düşüyor sonra ütüleyip koyuyorlar pakete artı boyalarındaki kimyasallar.... Geçen internette bi arkadaş gösterdi aldığı çamaşırı yıkamadan giyen bir kadının gögüs ucundan kurtlar çıkmış Düşünün minnacık çocuğa kim bilir nasıl zarar verir

bende chicco almıştım doğal akışlı kauçuk emzikli anne memesine yakınmış inşallah sütler bol bol olur da biberona gerek kalmaz

ben bi yerde anne memesine yakın olanının daha sonra memeyi almayı zorlaştırdığını duymuştum, saçma geldi ama acaba demeden edemedim, bi fikriniz varmı?

Arkadaslar biberonumu aldim bugun eczaneden, Dr. Brown's diye bir marka, gaz yapmaanlardanmis , icinde Boru gibi birsey var, alaniniz oldu mu ya da duydunuz aldigim nasil bisey acaba? Hic arastirmadan bunu aldim cunku...

Bende aldım ondan gaz yapmıyormuş dediler ama ben araştırdım ama yinede deneyip görücez ben 2 ayrı model biberon aldım bir tanede annem almış şimdi bir Dr. Browns bir Avent birde Bebedor biberonumuz var bakalım hangisi işimizi görecek deneyip görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…