- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.401
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldimsonundabır bugun evdeyım ve tekım o da suan ılerısaatlerde neolurbılmem haftaya dogumum var ve ben dınlenemeden doguma gırıcem bıraz yatmakıstıyorum amaolmuyor pff yaa
Benim de aynı, 9 kilo aldım, hatta kilo almam durdu. Bu hafta vermiş bile olabilirim, ama sabahları ellerim kütük gibi uyanıyorum.
olur tabi zaten bebek deterjanlarını da tavsiye etmiyorlar kimyasal olduğu için genelde bitkisel ve doğal ürünler öneriyorlar. benim bildiğim dalan roxy %100 bitkisel toz deterjan var mesela
tuzlu yıyormusun canım ondan ödem olmuş olabılır ...
Arkadaslar biberonumu aldim bugun eczaneden, Dr. Brown's diye bir marka, gaz yapmaanlardanmis , icinde Boru gibi birsey var, alaniniz oldu mu ya da duydunuz aldigim nasil bisey acaba? Hic arastirmadan bunu aldim cunku...
Bende aldım ondan gaz yapmıyormuş dediler ama ben araştırdım ama yinede deneyip görücez ben 2 ayrı model biberon aldım bir tanede annem almış şimdi bir Dr. Browns bir Avent birde Bebedor biberonumuz var bakalım hangisi işimizi görecek deneyip görücez
Ben biberon almadım,oğlumda heves edip 2 tane almıştım,bir de emzik almıştım hatta ama oğlum hiçbirini kullanmadı.Zaten ben de kullanmamışım annem anlatır dururBebek sarılık olduğu zaman bol bol emzirmek ve kaynatılmış soğumuş su içirmek lazım ki idrarından atsın sarılığını.Ama ben oğluma da çay kaşığıyla su içirmiştim zaten 1-2 kaşık içebiliyor Hem biberon yada emziğe alışınca bırakmak bilmiyorlar hatta memeden ayrılmaktan daha zor oluyor bazılarınınki.Bazen dışarda görüyorum 4-5 yaşında çocuk olmuşlar artık hala ağızlarında emzik pek hoş durmuyor açıkcası
ha makinada yıkadın renkleri karışmadımı yada çekmedilermi.ben sabun tozuyla yıkasam ne dersin çünkü ablam bebğinin kıyafetlerini onunla yıkıyodu
olur tabi zaten bebek deterjanlarını da tavsiye etmiyorlar kimyasal olduğu için genelde bitkisel ve doğal ürünler öneriyorlar. benim bildiğim dalan roxy %100 bitkisel toz deterjan var mesela
Arkadaslar biberonumu aldim bugun eczaneden, Dr. Brown's diye bir marka, gaz yapmaanlardanmis , icinde Boru gibi birsey var, alaniniz oldu mu ya da duydunuz aldigim nasil bisey acaba? Hic arastirmadan bunu aldim cunku...
ıkı kez oldum canım vajinal muayene açıklık varmı rahıdme yumuşama varmı ona bakıyorlar rahat ol korkulcak gıbı degıl bırde kendını cok yorma yapılcakları yavaş yavaş yap bıranda olursa cok yorulursun
Ben biberon almadım,oğlumda heves edip 2 tane almıştım,bir de emzik almıştım hatta ama oğlum hiçbirini kullanmadı.Zaten ben de kullanmamışım annem anlatır dururBebek sarılık olduğu zaman bol bol emzirmek ve kaynatılmış soğumuş su içirmek lazım ki idrarından atsın sarılığını.Ama ben oğluma da çay kaşığıyla su içirmiştim zaten 1-2 kaşık içebiliyor Hem biberon yada emziğe alışınca bırakmak bilmiyorlar hatta memeden ayrılmaktan daha zor oluyor bazılarınınki.Bazen dışarda görüyorum 4-5 yaşında çocuk olmuşlar artık hala ağızlarında emzik pek hoş durmuyor açıkcası
yıkanıp ütülenince mis gibi oluyor bence bozulmaz nolcak bozulsa da bebişten önemli değil sonuçta
doğru egıtımde ebemız zor emecegı cıft başlıklı alın ılla alıcaksanız bebıs zorlansın kullanımda kı memeyı bırakmasın demiştiben bi yerde anne memesine yakın olanının daha sonra memeyi almayı zorlaştırdığını duymuştum, saçma geldi ama acaba demeden edemedim, bi fikriniz varmı?
canım bende peynırı cok tuketıyorum sevıyorum ama once suya koyuyorum bır kalıbı bır gun tuzu gıtmıs oluyor oyle yıyorum ama kalıbı bırkackere kesıyorum kı tuz ıyıce çıksın
peyniri biraz fazla kaçırdım sanırım :44: bu hafta başı bir kalıp almıştım bir kibrit kutusu kadar kalmışyemeğin yanında bile peynir yiyesim var bırakayım iyisi mi ellerim berbat halde
canım bende peynırı cok tuketıyorum sevıyorum ama once suya koyuyorum bır kalıbı bır gun tuzu gıtmıs oluyor oyle yıyorum ama kalıbı bırkackere kesıyorum kı tuz ıyıce çıksın
hiç yapmadım bu senin yaptığını direk hüplettim olacağı buydu tabii nasıl gidericem ödemi biliyomusun canım peki belki eğitimlerde anlatmışlardır ağrı yapıyor çünkü ellerim gerildi iyice:18::18:
mrb arkadaşlar benm gebeliğim riskli biraz bebeğimde sorun var ben çapada kont. yaptırıyorum ve Alkan yıldırıma gidiyorum bu hocaya giden yada doğumunu yaptıran varmı sizler hangi hastaneye gidiyorsunuz ve nereleri öneririsiniz acaba RABBİM hepimizede evlatlarımızı hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?