2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

saol canım ben ellerim için de uygulayayım bu yöntemi belki işe yarar peynirden vazgeçmem mümkün değil zaten 4 günde koca kalıbı yemişim tuzunu çıkarayım en azından:18:

Yok canım öyle bildiğin ev işi yapamıyorum zaten hemen yoruluyorum camları dışarıdan yıkımayı düşünüyorum benim balkonuma eşim musluk koydurmuştu hortumda var camları sabunlu su yapıp hortumla yıkıyorum içerden silinecek olursa onu eşim yada annem yapar zaten yemek yapmak dışında bir iş yaptığım yok

kızlar bebişlerimizin kıyafetlerini yıkamasak ne olur ?

Ben dalinin granül sabun deterjanıyla yıkadım ütüledim hiç eskimiş gibi değil benim makinada bebek çamaşırları için seçim var onu seçtim kaç derece nasıl yıkadı hiç bakmadım ama yıkanmasa olmaz canım kaç kişi elliyor onları giyilirmi yere bile düşüyor

Ah canım hepsini yapmak mıçok güldüm akşama kadar sadece battaniyeme çarşaf geçirebildim birde evi süpürdüm gözüm yatacak yer arıyor hamile kalmadan önce bunların hepsini bitirmiştim bugün ama kendimi zor taşıyorum nerde bir sürü iş yapmak doğuma kadar yavaş yavaş

Bende dalinle yıkadım ama dediğin gibi hiç bir sıkıntı yaşamadım mis gibi oldular ama hepsini ters çevirip yıkadım ütüledim sonra düz taraflarını çevirip katlayıp yerleştirdim renkliler belki ondan solmuştur yada dereceyimi yüksek tuttun acaba 40 dan yüksek ısıda yıkadıysanda olabilir

ne bılım bı an korkuttun benı :) doğuma yakın annelere bı enerjı gelırmıs benım akıllı yengem tek basına koca vıtrını bıle cekmıs
bızden yardım ıstemek yok .. sende yazınca oyle hepsını bı anda yapıcan sandım :)

bebıs kıyafetlerı yıkıcaklar kıyafetlerı ters cevırıp renk ayırımı yapıp beyazları 40 koyu renklılerı 30 da yıkayaıblır ben 40 dklık programda cıft durulama yaptım
hıc bır kıyafetı deforme olmadı rahat olun utuyude tersten yapın renkler solmasın dıye

Uykum kacti yine sebebi de hamilelik ve gereksiz düşünceler..tasindigim ev bahce kati korkuyorum, alışamadım

Al benden de o kadar vücut kaldırmıyor bu kadar hızlı yasamayı 2 hafta oldu tasinali benim ki ev 3 kat üzerine yatak odama wc koydurmadim istemedim koku olmasın diye 2 kata inmeye korkuyorum esimle iniyoruz mecbur yoksa koşarak inip çıkıyorum düşerim diye korkuyor yazık mecbur bekliyor

Cocuklarımız bizle dalga geçiyor yaaa esimle kızım kilolulardi ben hep dikkat ettirirdim simdi beni takan yok herkez Ozgur Ozgur yiyor bende dahil sesim çıkmıyor ...,, bebis oldumu kardesim diye sever ooo bakma annesi öyle soyledine

Hoşbulduk canım 1 çi bebeğinde alınıyor canım birinciyse verirsin ben 30 almistim verdim ama ikinci de kaliyor diyorlar gorucez artık

herkese selam
doktor amcadan geliyorum ama kızım kendini göstermiyo plesantasını yorgan gibi çekmiş üzerine ister 3 boyutlu ister 4 boyutlu bak tamamen gizem dolu bizim kız şu ana kadar da hep büyüyünce daha iyi görünür diye beklemiştik hayallerim suya düştü neyseki az kaldı artık bi kaç hafta daha sabredicez mecbur

Aynen canım katılıyorum ben birinci perudual normal dogum yaptım bunda çatır çatır dogurcam hiç korkmuyorum vala özellikle omuzları çıkınca kendi ellerimle cikarcam kızımı nasip olursa her is zor yapmak istemeyene tabi sorunlu olanlara bişey diyemem

Gunünü bilmek güzel bişey hazırlık yönünden ama insan cok heycanlanir ya hayilisiyla bebisini alırsın inşallah

12 haftaya kadar düşük sayılıyor canım düşük olmaz o yanlış bilgi bence düşük yasamış biri olarak bu konulara hakimim farklı sorundur bence diyorum tabi temizlik bu donemde cok önermiyorlar ancak suyun patlar ani harekette

Merhabalar arkadaslar benım yaramaz ters donmuş beklıcez bakalım hayırlısı

hayırlısı Allah'tan canım çok diretmemek lazım doğum konusunda hangisi iyi olacaksa o olsun ben bugün normal doğum şansımın olmadığını öğrendim (fıtığım var da) biraz üzüldüm açıkçası ama bunda da vardır bi hayır

Tunaydiiiin,guzel bi gun diliyorum herkese...Kasik agrilarindan bahsetmissiniz.Tavsiyem,ihmal etmeyin bu agrilari.Siddeti biraz artarsa ve dinlenince gecmiyosa doktora gorunun.Benim sancim cikmisti cunku...Rabbim bebislerimizi korusun.
kızlar bence öye sancıda falan gitmeyin ben keşke gitmeseydim diyorum.suyun kanaman gelmedikçe bebekde hareket ediyorsa sorun yok dayabildiginizkadar evde çekin sancınızı banyoyo ılık suya girin çok faydası oluyo suyun.....
Arkadaslar biberonumu aldim bugun eczaneden, Dr. Brown's diye bir marka, gaz yapmaanlardanmis , icinde Boru gibi birsey var, alaniniz oldu mu ya da duydunuz aldigim nasil bisey acaba? Hic arastirmadan bunu aldim cunku...
bende aldım ama hiç kullanmadı sıpam bakalım 2, kullanacakmı

ben hergün içiyordum bi kaşık ıyyyy

bizimde bugun kontrolumuz vardı sukur hersey yolundaymıs bundan sonra 10 gunde gıdecekmısım herkese sımdıden hayırlı saglıklı dogumlar ... gecelerı uyuyamıyorum kızlar onerecegınız bısey varmı ıcım sıkılıyo dar gelıyo bana ev....

Ya tabı hayırlısı benım 4. Dogum ısterdım Buda normal olsun gercı daha bellı degıl ınsallah doner bendede fıtık var 3 numara hamıleykende vardı çok şükür bı surun olmadı senın çokmu kotu

Canım şöyle söyliyim oğlum küçükken dışarı çıkmadan önce her zaman karnını doyurur altını değiştirir öyle dışarı çıkardım.Eğer dışarda acıkırsa emzirirdim,zaten 1-2 saatten fazla da dışarda kalmazdım çünkü çocuklar telef oluyorlar dışarda,küçük çocukla mecbur olmadıkça 3-4 saat dışarda gezmenin alemi yok.Suyu da hep bardakla içirdim ben teyzesi yani bilemiyorum tercih meselesi

peyniri biraz fazla kaçırdım sanırım :44: bu hafta başı bir kalıp almıştım bir kibrit kutusu kadar kalmış yemeğin yanında bile peynir yiyesim var bırakayım iyisi mi ellerim berbat halde

Valla bende peynir dendi mi hiç dayanıyorum suda bekleterek de yedim nafile gene dayanmıyor peynir bana şimdi ayaklar davul... ben bazen sofraya da getiriyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…