2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bizim sığa da hiç yüzünü göstermiyor sağolsun ya hep yüzüstü yatıyor yada elleri ile yüzünü kapatıyor. Babamızın doğum gününde kontrolümüz vardı gittik eller gene yanağındaydı. Drmuz zorladıkça sinirlendi alnına kadar kapadı kapadı elleri yüzünü hiç göremedik gene

(((

selam annişler. bizde bugün kızımla dr a gittik. 2550 gr olmuş. ama hala dönmemiş suyumda sınırda muhtemelen dönmeyecek. oysa normal doğuma odaklamıştım kendimi ne yapalık yeterki sağlıklı olsun dimi.

bu arda bugün itibariyle 20 kilo almış bulunuyorum artık almak istemiyorum nasıl gidecek bu kilolar bunalıma gireceğim of offffff

ben girdim bile artık tartılmıorum cnnm::((

Arkadaslar biberonumu aldim bugun eczaneden, Dr. Brown's diye bir marka, gaz yapmaanlardanmis , icinde Boru gibi birsey var, alaniniz oldu mu ya da duydunuz aldigim nasil bisey acaba? Hic arastirmadan bunu aldim cunku...

bende o markayı almayı düşünüorum cnm yalnız sana sorum cam mı plastikmi aldın ve doğal akışlının standartmı geniş ağızlısınımı aldın bana yardımcı olurmusun

Herkes uyumuş sanırım? Başım çok ağrıyor acaba migrenim mi tutuyor

kızlar uykuda aniden burnumdan bir avuç dolusu kan geldi...Sizdede oluyor mu?Artan kan basıncından kaynaklı diyor google amcam.uykum kaçtı

kızlar uykuda aniden burnumdan bir avuç dolusu kan geldi...Sizdede oluyor mu?Artan kan basıncından kaynaklı diyor google amcam.uykum kaçtı

Kan basıncından,hormonlardan herşeyden olabilir.Bazen her yanım farklı ağrıyor.Şuram ağrıyor demeye çekiniyorum.Bu gecenin yıldızı ise baş ağrım ve böbrek ağrım.Uyuyamadım da.Burnum kanamadı hiç ama çok tıkandı sebepsiz.Geçmiş olsun canım.

gunaydin kizlar kasik agrilarindan bahsetmisiniz o agrilara tipta Braxton Hicks deniyor yani rahimin dogum oncesi kendini kasmak icin yapmis oldugu hareketler bi nevi pratik gibi dusunun ve cok normal o sancilar genelde pozisyon degistirince ilik bir dus alinca gecer gercek dogum agrilari daha siddetli dakkiklar ilerledikce artan ve pozisyon degistirince gecmiyen agrilardir boye durumda doktorunuzu aramanizi oneririm Hepimize hayirli saglikli kolay dogumlar Amin

Günaydın hanımlar, dün gayet keyifliydim ama kv ile konuşunca sinirim bozuldu bayağı geç yattım şimdi de çok uykum var. Kendime de kızıyorum niye o kadar takıyorum yavrum iyi olsun yeter diyorum ama tutamıyorum kendimi Bugün oğluşu görme günü bakalım şu kasık ağrılarımdan bahsedeceğim dr teyzemiz ne diyecek?

Aynen katiliyorum kizlar. Tabii herkesin karari ve tercihine saygi duymak gerek ozel durumlarda oluyor tabii ama genelde kadınlar korkuyor normal dogumdan eski kadınlar ne kadar da dayanikliymis artık yeni neslin cani cok kiymetli canim:))

Günaydınnnn tüm güzel annelere :)))
evet en sonunda işteki son günüm ama dün de dediğim gibi içim biraz buruk ( ama haftaya hazırlıklarla geçeceği için bu durumda geçer elbet :))

Günaydın anneler,

bugün geçer mi? uykusuzluk şiddetli baş ağrısı
bizimde yarın doktor kontrolümüz var bakalım bizim oğlan nasılmış?

Günaydınnnn tüm güzel annelere :)))
evet en sonunda işteki son günüm ama dün de dediğim gibi içim biraz buruk ( ama haftaya hazırlıklarla geçeceği için bu durumda geçer elbet :))

hayırlısı olsun canım son günler hep biraz buruk geçer

son güne kadar çalışmaya devam edenleri gerçekten tebrik ediyorum. ben bir hafta daha çalışabilsem 36. hafta başında ayrılsam yeter diyorum artık. İşe gelmek artık beni çok zorluyor. Resmen gün sayıyorum. iş yerimle evim arasında mesafe çok uzak servisle yeri geliyor 1,5 saatte geliyoruz. yol ve sabah erken kalmak beni öldürüyor. Neyse az kaldı biraz daha sabır:)

Canim cam aldim, genis agiz ya da YENİ Dogan gibi bir yazi goremedim AMA emzik kismi seffaf ve kucuk. Eczaci beni hamile gorunce bunu verdi, cam Tavsiye ederim plastic cok saglikli degil cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…