- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.441
herkese selam
doktor amcadan geliyorum ama kızım kendini göstermiyo plesantasını yorgan gibi çekmiş üzerine ister 3 boyutlu ister 4 boyutlu bak tamamen gizem dolu bizim kız şu ana kadar da hep büyüyünce daha iyi görünür diye beklemiştik hayallerim suya düştüneyseki az kaldı artık bi kaç hafta daha sabredicez mecbur
Merhabalar arkadaslar benım yaramaz ters donmuş beklıcez bakalım hayırlısı
bu arda bugün itibariyle 20 kilo almış bulunuyorumartık almak istemiyorum nasıl gidecek bu kilolar bunalıma gireceğim of offffff
Arkadaslar biberonumu aldim bugun eczaneden, Dr. Brown's diye bir marka, gaz yapmaanlardanmis , icinde Boru gibi birsey var, alaniniz oldu mu ya da duydunuz aldigim nasil bisey acaba? Hic arastirmadan bunu aldim cunku...
kızlar uykuda aniden burnumdan bir avuç dolusu kan geldi...Sizdede oluyor mu?Artan kan basıncından kaynaklı diyor google amcam.uykum kaçtı
Hoşbulduk canım 1 çi bebeğinde alınıyor canım birinciyse verirsin ben 30 almistim verdim ama ikinci de kaliyor diyorlar gorucez artık
Aynen canım katılıyorum ben birinci perudual normal dogum yaptım bunda çatır çatır dogurcam hiç korkmuyorum vala özellikle omuzları çıkınca kendi ellerimle cikarcam kızımı nasip olursa her is zor yapmak istemeyene tabi sorunlu olanlara bişey diyemem
gunaydin
Günaydınnnn tüm güzel annelere :)))
evet en sonunda işteki son günüm ama dün de dediğim gibi içim biraz buruk( ama haftaya hazırlıklarla geçeceği için bu durumda geçer elbet :))
ben girdim bile artık tartılmıorum cnnm::((
bende o markayı almayı düşünüorum cnm yalnız sana sorum cam mı plastikmi aldın ve doğal akışlının standartmı geniş ağızlısınımı aldın bana yardımcı olurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?