2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım onemlı olan bebeişin ve senın sağlığın onedenle sıkma canını hıc hayırlısı olsun

bu haftada bitti çok şükür 2 haftam +2 günüm kaldı iş yerinde sağ salim atlatsaydık geriye kalan zamanıda bu günler zor ama oğluşumla geçirmeyi düşündüğüm günler için değer

canım ben 2 aydır 10 dakikadan fazla ayakta kalamıyorum yemekleri mutfağa sandalye koydum oturarak yapıyorum eğilip doğrulmak tamamen bi ızdırap ama tabi en azından sürekli yatmıyorum sürekli yatanlarda var ben hamilelikten önce fizik tedavi görmüştüm sanırım o beni yatmaktan kurtardı

bizim kızlar gizemi seviyo desene geldiğinde intikamım çok lezzetli olacak tabi sadece benim için yiycem göbüşünü

ben girdim bile artık tartılmıorum cnnm::((

bende bunalımdayım teee ne zamandır hemde kardan kadın gibi görünüyorum böyle topaç gibi kiloya karşı oldum olası takıntılıyımdır ama yine de iyi idare ediyorum bi de bizde herkes sanki benim kilomu takip ediyo gören oooo dikkat et ama çok almışsın diyo sanane kardeşim ya sanane ne gereksik arsız insanlar var bi bilsen 2 aydır gitmiyorum artık onlara eşime dedim bana iyi gelmiyo bu insanlar kusura bakma doğurmadan görmesinler beni (onun akrabaları da)

bende o markayı almayı düşünüorum cnm yalnız sana sorum cam mı plastikmi aldın ve doğal akışlının standartmı geniş ağızlısınımı aldın bana yardımcı olurmusun[/QUOTE]

bende aldım cam olanından internette herkes onu tavsiye etmiş doğal akışlı

kızlar uykuda aniden burnumdan bir avuç dolusu kan geldi...Sizdede oluyor mu?Artan kan basıncından kaynaklı diyor google amcam.uykum kaçtı
bende uzun süredir oluyo canım ama akmıyo her gece burnum tıkanıyo tuvalete kalktığımda nefes alamadığımı fark edip sildiğimde görüyorum kanamış ve kurumuş oluyo doktoruma sormuştum ben endişe edicek bişey yok kan basıncından oluyo tabi tansiyonuna da bi bak normal mi eğer normalse endişe etme

Son düzenleme:
Kızlar günaydın aranıza yeni katıldım genelde sadece okurdum yazmazdım fakat bu kez yazmak istedim.
Benim doüumda kısmet ise mayıs 21 gibi fakat dun dr a gittim bana plasente yaşlanmaya başlamış calsiyum birikmesi var dedi aynı durummuş terim farklıymış sadece dedi kan sayımı yaptı normal çıktıgı için sorundeğil dedı net den araştırdım plasente yaşlanması eşin yaşlanması demekmiş fakat bazen iyi bazen de kötü sonuç oluyormuş kafam karısştı biraz ben şu an 33+3 deyim
kızlar aranızda bu konu da bilgisi olan var mı ?

canım hoşgeldin
ben doktora daha dün gittim bakarken plesanta yaşlanması normal dedi o ne dedim bu sıralar yaşlanmaya başlar artık yani normal bi durum dedi senin dr da kanına falan bakmış normal demiş yani bence kafana takacak bişey değil bi de internetten herşeyi okuma inan bana hiçbiri seni panikletmekten öteye geçmiyo doktorun sorun yok dediyse güven ona cnm

hoşbulduk :) cok tşk ederim evet bir kaç kişi daha normal dedi hatta biri böyle olunca beş hafta gidiyor yaşlanma zaten 34.haftdasın normal zamana geliyor doğum dedi ama işte sanırım anne olmak olmaya çalışmak böyle bir şey söz konusu biz den bir parça olunca panik istesek de istemesek de yapıyoruz sanırım :) dr sorun yok takma bile dedi kilosu da 33+2 de idi dun 2300 kg idi ki çok iyi gelişmesi dedi inşallah da böyle devam eder allah hepimizinkine saglık versin sağlık ile kucağımıza verip büyütmeyi nasip etsin..

Bende düşünüyorum benim kasık ağrım yok diye buna braxton hicks normal bunların olması ama geçici saten karnınız tas gibi olur 1 .2 saniyede gecer doguma hazırlar kendini ama ilk ağrı böyle olmadı kızlar adet agrisiyla başlıyor bacak kalça göbek bel ağrı oluyor ama şiddetli degildi bu braxton hicks dedimiz önce saatte bı oluyor sonra yavaş yavaş saat düşüyor benim bes dk bı olmuştu gittim 5 cm acil mis dédiler dogum basliyor Yani dayanilmiycak bi agri degil di ama bu gunler de olmasi Yani kaslariniz kendini hazirliyor normal Yani gece béni uykudan uyandiriyor vala

Hosgeldin canim midmaya katiliyorum sana hepimizinki yaslaniyor artik yoksa suyumumuz nasil patliycak normalde o kadar saglam ki bisey olmuyor artik yavas yavas yaslaniyor normal durum

amin cnm maşallah cnm benle aynı demekki beklenen doğum tarihin benimde bugün 33+3 yani 22 mayıs oluyo tabi muhtemelen daha önce gelecek bizim zilli de tombik o da 2200 kg Allah analı babalı büyütsün cnm
ben biraz meraklıyımdır bu tahlildir doktordu olaylarına dr ne dese hemen internetten araştırırdım tabi sonra okuduklarım yüzünden uykularım kaçardı hafiften bir panik atak durumumda söz konusu sonunda dr hafiften kızdı ve internetten araştırmayı yasakladı bazı insanlar resmen sırf panikletmek için ya da dalga geçmek için bile yazabiliyo o yüzden sen aklına bişey takılırsa doktoruna sor sadece
bu arada istersen sende bu hamilelik takviminden yap benim takvime tıkla beklenen doğum tarihim kısmına gün-ay-yıl formatında yazacaksın

Canim ne takiyisun kv bosver bebegine stres yansitma 9 senedir évliyim baslarda her gun aglatirdi béni bende deliymisim simdi umruma getirmiyorum az konusuyorum kizima hic yansitmam sorunumu kizim cok sévèr mésela onun yaninda balli boregiz sonra telefonda soylerim canimin istedini simdi ben ONU aglatiyorum ne dérse Tmm de canının istedini yap

biz birazdan çıkıp doktora gidicez bakalım doktorcum ne dicek bugün :18:
inşallah iyi şeyler söyler. birde şu ayaklarımın şişine çare bulsa, bazen yürürken çok acıyor

Günaydınnnn tüm güzel annelere :)))
evet en sonunda işteki son günüm ama dün de dediğim gibi içim biraz buruk ( ama haftaya hazırlıklarla geçeceği için bu durumda geçer elbet :))

Hadi gecmis olsun aman sende bosver bebisin geldimi esın ikinci plan olcak mecburen özlemek daha güzel arada lazım

biz birazdan çıkıp doktora gidicez bakalım doktorcum ne dicek bugün :18:
inşallah iyi şeyler söyler. birde şu ayaklarımın şişine çare bulsa, bazen yürürken çok acıyor

bi çözüm sunarsa bize de söyle benim ayaklar da çok acıyo hani çizgi filmlerde olur ya balığı şişirirler sonra uçar aynı onlara benziyo :26::26::26:

Pazartesi itibariyle kendime bı ceki düzen veriyorum agdaciyla rd var soracima tırnaklarım topuk temizliği Icin aldım rdv sonrasında bı masaj sonra tmız tmız gelsin kızım bügünde Almanya ya gidiyorum bebek alışverişi Icin bez bile almadım daha bizim buraya göre cok uygun poussette Cumartesi geliyor küçük sepet aldım yatamin yanına o da pazar gelcek bı kurabiyeler kaldı fırınım yeni bozuk çıktı yenisi erken gelirse yaparım gelmesse kalır Besini sifonyerini kurdum kızımdan kalma yerleştirdim hazır gibiyim hersey yolunda giderse bakalım

süpersin cnm bizde herşeyini aldık ama daha mobilyaları gelmedi dolayısıyla odası yerleşmedi evde çok kötü durumda aldıklarımız kaldıramadığımızdan heryer heryerde duruyo biri gelse de beni bu durumdan kurtarsa diye bakıyorum öyle ama yok herşeyi bu halimle ben yapmak zorundayım

10-15 gün sonra gelecekmiş, ne zaman gider Allah bilir, şu an gerek yok doğumdan sonra gelirsiniz dedik ama geçen gün tmm dedi dün konuştuğumuzda geleceğim dedi doğumdan sonra da eltimler gelecekmiş gel de takma kafaya offf yaa anlattıkça moralim bozuluyor dua et de gelemesinler

günaydın kızlarr,, benim oğlan nerdeyse günde 2 kez hıçkırığa yakalanıyor yaff zavallım tık tık tık, çok fazla değilmi bu, sizdede oluyormu?

gunayydınnn
bı kaç gundur sancılanıorum kıslar resgl sancısı gibi
gece uyuyamadım..dahada kontrole nerdeyse bır hfta var...
bugun daha yogundu sabah sanki...
sizlerde de oluomus obıraz rahatlattı dmekkı normal süreç die..

bu arada dsde ıle haberlesen oldumu kıslar kuvezden cıktımı zeynepcik acaba
snow unda her an haberını alabılırız demiştı bı arkadas:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…