2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bi çözüm sunarsa bize de söyle benim ayaklar da çok acıyo hani çizgi filmlerde olur ya balığı şişirirler sonra uçar aynı onlara benziyo :26::26::26:

bende ameliyat eldiveninin şişirirsin ya böyle parmaklar tombul tombul ona benzetiyorum ayakalarımı.:))) amaan boşverin.az bi zamanımız kaldı nasılsa

Benim de oluyordu arada ama iki gündür sıklaştı ve şiddetlendi, randevum var bugün soracağım dra bakalım ne diyecek? Ama bu sıralar olması normal diye düşünüyorum çünkü aynı anda birçoğumuz bu ağrıdan şikayet etmeye başladı, bebişler kafayı kanala yerleştirmeye çalışıyorlar galiba:44:

Kızlar şimdi dr geldik çok şükür oğluşum dönmüş 2 kiloymuş haftasında gayet güzel dedi nts bağlandım sancım falan çıkmadı.Sırtını döndü oğlum yüzünü hiç göstermedi olsun sağlıklı olsun yeter.Birde bende cam biberon aldım dr brown ın o ayını ama şimdi aventin alacağım en iyi marka oymuş kolik sıkıntısını önlüyormuş bebeğin

günaydın annişler:) bizde bugün kontrole gidiyoruz bakalım kızımız ne kadar büyümüş :) ve bakalım artık dikbaşlılığı bırakıp dönmüş mü :) Benimde son günlerde regl sancısı gibi ağrım oluyo ama kasılma falan nedir nasıl bişeydir hiç bilmiyorum banamı olmuyo acaba benmi anlamıyorum. birde ben hiç bebeğimin hıçkırığını hissetmedim. veee 3 hafta daha çalışcam sonra bittiiiii. iş neysede işe gelmek eve gitmek yani yol beni öldürüyo
Herkesden güzel haberler alırız inşallah gelsin patır patır doğum hikayeleri:)))

Kızlar bir bilgi
"İstihdam Paketinden Babaya da Doğum İzni Çıktı,
çalışan babaların doğum sonrasında 3 gün ücretli izni var. Erkek memurlarda bu süre 10 gün. İzin süresinin erkek işçi için memur düzeyine çekilmesi öngörülüyor. Yeni düzenlemede kadına doğum sonrası verilen izin (Başbakan onaylarsa 4 aya kadar) babaya da izin verilecek. Bu durumun, işveren açısından kadın işçi çalıştırmanın dezavantajını da ortadan kaldıracağı belirtiliyor. Babanın bu izni nasıl kullanacağına ilişkin iki seçenek tartışılıyor. Biri, babanın da anneyle aynı anda iznini kullanması, diğeri annenin izninin bitmesiyle babanın izninin başlaması. Kadın çalışan açısından hangisinin daha uygun olacağı değerlendirilerek, nihai karar verilecek. Burada, babaya sağlanan iznin anneye transfer edilememesi koşulu var. Babaya verilen iznin, anneye transferi halinde kadının, çalışma hayatının dışında kalacağı belirtiliyor. Ayrıca ‘Ebeveyn İzni’ kavramı benimsendi. ‘Ebeveyn İzni’ düzenlemesi, doğum izin sürelerinin, babaları da içerecek şekilde uygulanmasını, iznin ücretli olması ve ücreti SGK’nın karşılamasını içeriyor."

Son düzenleme:

bende de oluyor canım regl sancısı
normaldır bır sorunolmuyor
snowun 10 nısan gıbı gorunuyor dogumu

selam kızar ne zamandır takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı bn de bir mayıs 2013 annesiyim inşallah..kızım maşallah çok iyi hareketli kilosu boyu yerinde ama bende hamilelik boyunca idrarada enfeksyon görüldü doktorum da het seferinde cefaks antibiyotik verdi .Daha dün bitti ilaç ama bnm sol kasığımda ağrım deam ediyo ya.Bu ilaç mı bana yaramıyo bilmiyrum pazartesi kontrolüm var ne dersiniz bebeğime bir zararı olur mu benm gibi bu dururmu yaşayan var mıı

bi çözüm sunarsa bize de söyle benim ayaklar da çok acıyo hani çizgi filmlerde olur ya balığı şişirirler sonra uçar aynı onlara benziyo :26::26::26:

Yaa evet bizde bilelelim bende balığa benzettim ayaklarımı sanki balığı şişirmişsin patlıycak gibi dün çok yağmur yağıyordu çizmeye sığdıramadım spor ayakkabı giymek zorunda kaldım ayaklarım hep ıslandı

Valla bende senin tersine kv biran evvel gelse diye bekliyorum çok yoruldum bunaldım bi sürrü ütü birikti her gün ne yemek yapacam diye düşünmekten bıktım gerçi eltilerin gelmesini bende istemiyorum birlikte dua edelim gelmesinler :18: ama doğum olunca sade eltiler olsa iyi tüm hısım akraba tepeme doluşacak ben zaten kalabalıktan hoşlanmayan asosyal insanın biriyim işim var her dakka birileri gelirse yandım ki gelir off karabahtım kem talihimmm

günaydın kızlarr,, benim oğlan nerdeyse günde 2 kez hıçkırığa yakalanıyor yaff zavallım tık tık tık, çok fazla değilmi bu, sizdede oluyormu?

Valla benimki bazen 3 bile oluyor bugün başlamadı ama bazen tam gece yatıyorum başlıyor tık tık tık kalp atıyormuş gibi bayada uzun hıçkırıyor sıpacık okşuyorum konuşuyorum nafile..... çok rahatsız oluyorum ne yapayım

A ne güzel haber maşallah

Canım biberon hem dr brown hemde cam mı? bende Dr Brown aldım benimki plastik avent aldım o da cam değil ama plastikte değil... :26:

ılacı doktorun verdıyse guvenmekten baska care yok canım
bebegıne zarar verecek olsa doktorunvermezdı sen ıcını ferah tut
zaten enfeksiyon bebege daha zarar verir dogumdan sonra tedavisi gerekebilir onun da
umarım gecmiştir enfeksiyonun bol su ıc sen hem bunun ıcın hem amnıyon sıvın ıcın

cevabın için sağol canım .dediğin gibi inşallah geçmiştir .Valla tek sıkıntım bu, içim içimi yiyo. Hyırlısıyla bi doğum yapsak ta sağlıklı bir şekilde alsak şu bebişleirmizi inşallah..

slmlar.iki gündür bir kıpraşma gidiyor.dün akşam tiyatro izlerken yüksek sesten mi rahatsız oldu.hiç durmadı.kıpır kıpır...:))

Kizlar,sizde de kontraksiyon oldugu zaman basinizin icinde boyle bi baski hissediyomusunuz,ne bilim sanki patlayacak gibi ? Ya bilmiyorum anlatabildim mi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…