- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.481
günaydın kızlarr,, benim oğlan nerdeyse günde 2 kez hıçkırığa yakalanıyor yaff zavallım tık tık tık, çok fazla değilmi bu, sizdede oluyormu?
bi çözüm sunarsa bize de söyle benim ayaklar da çok acıyo hani çizgi filmlerde olur ya balığı şişirirler sonra uçar aynı onlara benziyo :26::26::26:
süpersin cnm bizde herşeyini aldık ama daha mobilyaları gelmedi dolayısıyla odası yerleşmedi evde çok kötü durumda aldıklarımız kaldıramadığımızdan heryer heryerde duruyo biri gelse de beni bu durumdan kurtarsa diye bakıyorum öyle ama yok herşeyi bu halimle ben yapmak zorundayım
kızlar uykuda aniden burnumdan bir avuç dolusu kan geldi...Sizdede oluyor mu?Artan kan basıncından kaynaklı diyor google amcam.uykum kaçtı
gunayydınnn
bı kaç gundur sancılanıorum kıslar resgl sancısı gibi
gece uyuyamadım..dahada kontrole nerdeyse bır hfta var...
bugun daha yogundu sabah sanki...
sizlerde de oluomus obıraz rahatlattı dmekkı normal süreç die..
günaydın kızlarr,, benim oğlan nerdeyse günde 2 kez hıçkırığa yakalanıyor yaff zavallım tık tık tık, çok fazla değilmi bu, sizdede oluyormu?
gunayydınnn
bı kaç gundur sancılanıorum kıslar resgl sancısı gibi
gece uyuyamadım..dahada kontrole nerdeyse bır hfta var...
bugun daha yogundu sabah sanki...
sizlerde de oluomus obıraz rahatlattı dmekkı normal süreç die..
bu arada dsde ıle haberlesen oldumu kıslar kuvezden cıktımı zeynepcik acaba
snow unda her an haberını alabılırız demiştı bı arkadas:26:
bi çözüm sunarsa bize de söyle benim ayaklar da çok acıyo hani çizgi filmlerde olur ya balığı şişirirler sonra uçar aynı onlara benziyo :26::26::26:
10-15 gün sonra gelecekmiş, ne zaman gider Allah bilir, şu an gerek yok doğumdan sonra gelirsiniz dedik ama geçen gün tmm dedi dün konuştuğumuzda geleceğim dedi doğumdan sonra da eltimler gelecekmiş gel de takma kafaya offf yaa anlattıkça moralim bozuluyor dua et de gelemesinler
Kızlar şimdi dr geldik çok şükür oğluşum dönmüş 2 kiloymuş haftasında gayet güzel dedi nts bağlandım sancım falan çıkmadı.Sırtını döndü oğlum yüzünü hiç göstermedi olsun sağlıklı olsun yeter.Birde bende cam biberon aldım dr brown ın o ayını ama şimdi aventin alacağım en iyi marka oymuş kolik sıkıntısını önlüyormuş bebeğin
selam kızar ne zamandır takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı bn de bir mayıs 2013 annesiyim inşallah..kızım maşallah çok iyi hareketli kilosu boyu yerinde ama bende hamilelik boyunca idrarada enfeksyon görüldü doktorum da het seferinde cefaks antibiyotik verdi .Daha dün bitti ilaç ama bnm sol kasığımda ağrım deam ediyo ya.Bu ilaç mı bana yaramıyo bilmiyrum pazartesi kontrolüm var ne dersiniz bebeğime bir zararı olur mu benm gibi bu dururmu yaşayan var mıı
ılacı doktorun verdıyse guvenmekten baska care yok canım
bebegıne zarar verecek olsa doktorunvermezdı sen ıcını ferah tut
zaten enfeksiyon bebege daha zarar verir dogumdan sonra tedavisi gerekebilir onun da
umarım gecmiştir enfeksiyonun bol su ıc sen hem bunun ıcın hem amnıyon sıvın ıcın
slmlar.iki gündür bir kıpraşma gidiyor.dün akşam tiyatro izlerken yüksek sesten mi rahatsız oldu.hiç durmadı.kıpır kıpır...:))
Hadi gecmis olsun aman sende bosver bebisin geldimi esın ikinci plan olcak mecburen özlemek daha güzel arada lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?