- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.501
günaydın kızlarr,, benim oğlan nerdeyse günde 2 kez hıçkırığa yakalanıyor yaff zavallım tık tık tık, çok fazla değilmi bu, sizdede oluyormu?
bu da güzel benzetmeydibende ameliyat eldiveninin şişirirsin ya böyle parmaklar tombul tombul ona benzetiyorum ayakalarımı.:))) amaan boşverin.az bi zamanımız kaldı nasılsa
benimde hamileliğin başlarında aldığım çok rahat bi babetim vardı bi giyiyim dedim olmadı tek conversim kaldı hala olan 1 numara büyük almıştım alırken ama o bile zor oluyo artıkYaa evet bizde bilelelim bende balığa benzettim ayaklarımısanki balığı şişirmişsin patlıycak gibi dün çok yağmur yağıyordu çizmeye sığdıramadım spor ayakkabı giymek zorunda kaldım ayaklarım hep ıslandı
doğum günün kutlu olsun canım iyi ki doğdunherken hayırlı cumalar kızlar...bugun benım dogum gunum esım oncekı dogum gunumu unutmustu sınır olmustum bu seferde unutursa bosayacam bu adamı:) dr kontrolu olan arkadslar ıyı haberlelerle gelırsınız ınsalllah....
benım dıger dogumumda kv gelmıstı eltımle kavga edıp 1.5 ay oncesınden gelmıstı sagolsun hep oturdu temızlıgı bıle esım yapıyodu dogumdan 40 gun sonra gıttı...bakalım bu dogumuma ne zaman gelecek sımdılık cıt yok dogum nısan sonu mayıs bası gıbı burdan seslenıyorum ey eltıler ve ıse yaramaz herseye karısan kv lutfen dogummuza gelmeyın bızler sızı zıyarete gelırız:) ayyy ne kadar gıcık gelınlerınız bı duysalarrr:)....
herken hayırlı cumalar kızlar...bugun benım dogum gunum esım oncekı dogum gunumu unutmustu sınır olmustum bu seferde unutursa bosayacam bu adamı:) dr kontrolu olan arkadslar ıyı haberlelerle gelırsınız ınsalllah....
benım dıger dogumumda kv gelmıstı eltımle kavga edıp 1.5 ay oncesınden gelmıstı sagolsun hep oturdu temızlıgı bıle esım yapıyodu dogumdan 40 gun sonra gıttı...bakalım bu dogumuma ne zaman gelecek sımdılık cıt yok dogum nısan sonu mayıs bası gıbı burdan seslenıyorum ey eltıler ve ıse yaramaz herseye karısan kv lutfen dogummuza gelmeyın bızler sızı zıyarete gelırız:) ayyy ne kadar gıcık gelınlerınız bı duysalarrr:)....
Ne kadar bahtsizim bugun kurs yokmus o kadar yolu bosuna gelmisim
10-15 gün sonra gelecekmiş, ne zaman gider Allah bilir, şu an gerek yok doğumdan sonra gelirsiniz dedik ama geçen gün tmm dedi dün konuştuğumuzda geleceğim dedi doğumdan sonra da eltimler gelecekmiş gel de takma kafaya offf yaa anlattıkça moralim bozuluyor dua et de gelemesinler
çok acayip birşey yaşıyorum bir kac gündür karnımdan ses gelıyordu çıt çıt diye.böyle kemik sesi gibi parmak kütletmesi gibi...kendimden gelıyordur diyordum ama değilmiş.kızımdan gelıyor sesler bazen kıpırdadığında böyle sesler gelıyor karnımdan.babamızda duydu üstelik.hayretler içindeyim.
yaşayanınız var mı?
Kızlar şimdi dr geldik çok şükür oğluşum dönmüş 2 kiloymuş haftasında gayet güzel dedi nts bağlandım sancım falan çıkmadı.Sırtını döndü oğlum yüzünü hiç göstermedi olsun sağlıklı olsun yeter.Birde bende cam biberon aldım dr brown ın o ayını ama şimdi aventin alacağım en iyi marka oymuş kolik sıkıntısını önlüyormuş bebeğin
slmlar.iki gündür bir kıpraşma gidiyor.dün akşam tiyatro izlerken yüksek sesten mi rahatsız oldu.hiç durmadı.kıpır kıpır...:))
Yaa evet bizde bilelelim bende balığa benzettim ayaklarımısanki balığı şişirmişsin patlıycak gibi dün çok yağmur yağıyordu çizmeye sığdıramadım spor ayakkabı giymek zorunda kaldım ayaklarım hep ıslandı
Valla bende senin tersine kv biran evvel gelse diye bekliyorum çok yoruldum bunaldım bi sürrü ütü birikti her gün ne yemek yapacam diye düşünmekten bıktımgerçi eltilerin gelmesini bende istemiyorum birlikte dua edelim gelmesinler :18: ama doğum olunca sade eltiler olsa iyi tüm hısım akraba tepeme doluşacak ben zaten kalabalıktan hoşlanmayan asosyal insanın biriyim işim var her dakka birileri gelirse yandım ki gelir off karabahtım kem talihimmm
Valla benimki bazen 3 bile oluyor bugün başlamadı ama bazen tam gece yatıyorum başlıyor tık tık tık kalp atıyormuş gibi bayada uzun hıçkırıyor sıpacık okşuyorum konuşuyorum nafile..... çok rahatsız oluyorum ne yapayım
A ne güzel haber maşallah
Canım biberon hem dr brown hemde cam mı? bende Dr Brown aldım benimki plastik avent aldım o da cam değil ama plastikte değil... :26:
canım yaa sen döndünğünü hissettin mi yada anladın mı??benimkisi de ters ve sanki hala öyle.1hafta sonra randevum var ama merak ediyorum döndü mü diye..belirtileri nasıl oluyor yanii :)))
canım yaa sen döndünğünü hissettin mi yada anladın mı??benimkisi de ters ve sanki hala öyle.1hafta sonra randevum var ama merak ediyorum döndü mü diye..belirtileri nasıl oluyor yanii :)))
bu da güzel benzetmeydi
benimde hamileliğin başlarında aldığım çok rahat bi babetim vardı bi giyiyim dedim olmadı tek conversim kaldı hala olan 1 numara büyük almıştım alırken ama o bile zor oluyo artık
bu arada dr browns un cam olanı var ama çok satılıyo sanırım bulmak biraz zor oluyo ben cam olması konusunda biraz takıntılıyım
evet diycektim ama sen sorunca bir daha baktım bebe-dor unmuş cam 125 lik gerek olmaz diye almıştım ama en güzeli aventin dediler şimdi onu alıcam ama 250 likler büyükmü olur acaba alan varmı hiç
sert bir kütle(kafası oluyor) yukarıda duruyor ve genellikle elinle hissediyorsun canım :) popo az daha yumuşak oluyo kafaya göre. benimkide yukarıda hala dönmeyede pek niyeti yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?