- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.521
slm güzel annişler
ptesi günü paşamı sünnet ettirdik.. abi olmadan adam olsun dedik:18: çok stres yaptım sabah 5 de sancılarım bi başladı bütün gün sürdü... ama stres yaptığım kadar değilmiş oğlum maşallah diyim düz duvara tırmanacak kadar hareketliydi meğer benim oğlum ne kadar güçlü kocaman olmuş darısı artık oğluşu olacakların başına...
salı günü lohusa pilamalarımın siparişini verdim.. çarşamba elimdeydibeklediğimden de çok çok güzeller... eğer hala alacaklar varsa kalite ve fiyat konusunda lohusa sepeti.com u tavsiye ederim üstelik kapıda ödeme seçeneğide var... ben çok memnun kaldım... bone ve haluk bayram ın ürünlerinden aldım...
http://www................../urun/lohusa-sabahlikli-pijama-3lu-takim/107 bunun turkuaz rengini aldım,
http://www................../urun/sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/95 bunun da ekru rengini aldım.
inş ekleyebilmişimdir...
bu arada arkadaşlar bebek alışverişi için hangi siteleri tercih ediyosunuz? fiyat ve kalite konusunda hangisi güvenilir...
anane ve babanne saolsun ihtiyaçların büyük kısmını almışlar... abimizden kalan cicilerde var.. fazla eksik yok.. bikaç şey için de çarşıya çıkmak istemiyorum.. internetten alsam diyorum ama nerden hangi siteden alıcam bilmiyorum
bu arada 3-5 gündür çok ağrım oluyo.. sizde durumlar nasıl?? gece uyuyamıyorum.. yatamıyorum kalkamıyorum dönemiyorum :2: daha 45 gün var nasıl geçicek bilmiyorum... ilk hamileliğim de bu kadar değildi.... 2. hamilelik gerçekten daha zor oluyomuş.. hele arası azsa :18: ama doktorum doğumun daha kolay olur diyoinş...
selam kızlar...artık mide yanmalarım daha fazla olmaya basladıı özellikle geceleri...........doktorun verdigi 1 sise gavisconu nerdeyse komple içesim geliyor..........oy oyyyyy oyyyyyy adeta kavruluyorr midem......kızlar sizde de oluyo mu ya daa doguma yakın haftalarda mide yanması daha da fazlalastı mı???? =(
HAyırlı olsun canım
Aldığın pijamaları göremedim pijama dünyası diye bir site var ordada dediğin markanın ürünleri var bu lohusa sepetine bende bakmıştım ama sonra çarşıdan gözümle görüp aldım.
Bebek malzemeleri için 3 site kullandım;
annelutfen
e-bebek
bebekbezi
çok acayip birşey yaşıyorum bir kac gündür karnımdan ses gelıyordu çıt çıt diye.böyle kemik sesi gibi parmak kütletmesi gibi...kendimden gelıyordur diyordum ama değilmiş.kızımdan gelıyor sesler bazen kıpırdadığında böyle sesler gelıyor karnımdan.babamızda duydu üstelik.hayretler içindeyim.
yaşayanınız var mı?
Hiç anlamıyorum yeni doğurmuş kadının evinde ne isleri var bı rahat bırakın yaaa sınır oluyorum elti falan saten bebeğine alışma donemi kızdığın kadar var ama moralimizi bozmuyoruz
evet geçen ben de yazmıştım...duyuyorum ben de.demin gene oldu.. ,,,kontrolde doktora sorucam bakalım ne diyecek...
bende sana aynı haberi vermek için forumu açmıştım ama fark etmişsinŞu an itibari ile butik bebe de Dr. Browns un cam biberonunu gördümsaçımı başımı yolasım var o kadar aradım yok şu işe bak yaa
selam kızlar...artık mide yanmalarım daha fazla olmaya basladıı özellikle geceleri...........doktorun verdigi 1 sise gavisconu nerdeyse komple içesim geliyor..........oy oyyyyy oyyyyyy adeta kavruluyorr midem......kızlar sizde de oluyo mu ya daa doguma yakın haftalarda mide yanması daha da fazlalastı mı???? =(
canm bende 1 aydır var o çıt sesleri bebişim hareket ettikçe çıkıyor anlamadım vallaa çok tuhaf
doktora sormadın mı peki... hamilelerden sorunlar bölümünde konusu var.orda okudum da,doktorlarda farklı şeyler söylemiş,,yok eklem sesi,yok elektriklenme sesi
bende sana aynı haberi vermek için forumu açmıştım ama fark etmişsinal bence iyi diyolar ona kolik önlüyomuş bulmuşken kaçırma
bende de oluyo hatta bazen ağzıma mide suyu geliyo genelde de ya sabahları kalkmadan önce ya da yatınca oluyo çok nefretlik bişey üstelik ben bişey içmiyorum da doktorum olur öyle dedi ama şunu iç demedi bende zaten korkuyorum ilaç kullanmaya
ben bu kv konusunda biraz şanslıyım sanırım benimki bana hiçbir iş yaptırmaz ta ilk zamanlardan beri öyleydi sağolsun onlardayken otur sen hep yapıyosun keyfine bak diye sokmaz mutfağa buraya geldiğinde de hamilesin ayakta bu kadar uzun kalma diye kovalar ama bi huyu var fazla titiz her yere bakar siler herşeyi bi yerlere tıkar o gidince hiçbişeyi yerinde bulamambuna da şükür Allah razı olsun iyi kadındır vesselam
ama zaman zaman oğlunu kıskanmadığını bazen laf sokmadığını söylesem yalan olur e bu da çok normal bence olur o kadar yaniçok takmamak lazım bence insanları yoksa kendi ömründen yiyosun kimseye bişey olduğu yok ya susup kafana takmıycan ya da konuşup cevabını vercen ben genelde susup unutuyorum
Al benden de o kadar bende renuu kullanıyorum tüm şişeyi tepeme dikesim var tüm gece yanıyor
bende sana aynı haberi vermek için forumu açmıştım ama fark etmişsinal bence iyi diyolar ona kolik önlüyomuş bulmuşken kaçırma
bende de oluyo hatta bazen ağzıma mide suyu geliyo genelde de ya sabahları kalkmadan önce ya da yatınca oluyo çok nefretlik bişey üstelik ben bişey içmiyorum da doktorum olur öyle dedi ama şunu iç demedi bende zaten korkuyorum ilaç kullanmaya
iyiymiş o zaman ya doktora bi soruyum iç derse bende başlarım şarapçılar gibi takılmayaCanım ben miydem yanıyor deyince doktor verdi sabah öğle akşam birde yanınca iç dedi ben o kadar çok içmeyim diye bir kere içiyordum (yatarken) ama doktor dediki dediğim gibi iç ki faydası olsun hiç bir zararı yok kana karışan bir ilaç değil direk miğdeden atılıyor çocukla hiç ilişkisi olmaz dedi. Gerçi ben yinede sadece yandığında kullanıyorum.
Biberonu alıyım bari
Bende senle birlikte şanslı azınlıktanım sanırım benim kv hamile değilken de bişey yaptırmazdı eve gelirim yemek filan hazır oh temizlik yapılmış mis gibi ama deidğin gibi bende o gidince hiç birşeyi bulamıyorum artık kadın o kadar yaparken bişey sölemeye hakkım yok ne yapayım öle laf filan sokması da yok bizimkinin genelde çok iyidir onlara filan gittiğimizde bi bakarım en sevdiğim yemekleri yapmış ama tabi şimdi çocuğa bakmak için uzun süre kalcak bakalım ne yapcaz bende evde sürekli kendi annem olsa istememDaha önce 1-2 ay kaldığı olmuştu bir zararı olmadı ama inşallah çok muhabbet tez ayrılık getirmez
kız bende de aynısı oluyo önce hafiften hafiften yanıyor sonra sanki agzıma mide suyu geliyo öyle kac kere uyandım ahh ahhh...aradan 1 ay gecti yine basladı bu sefer agzımdan kor cıkcak gibi oluyooo midemmm kavruluyooo......gaviscon surubunu komple dikesim geliyor ama sabretmeye calısıyom bebege etki eder diye bende beyaz nohut,cubuk kraker yiyom az da olsa geciriyor sankii midemin yangınını =) hamileligin en kötü yanı midemiz ve kasık agrılarıı di mi ?????
kız bende de aynısı oluyo önce hafiften hafiften yanıyor sonra sanki agzıma mide suyu geliyo öyle kac kere uyandım ahh ahhh...aradan 1 ay gecti yine basladı bu sefer agzımdan kor cıkcak gibi oluyooo midemmm kavruluyooo......gaviscon surubunu komple dikesim geliyor ama sabretmeye calısıyom bebege etki eder diye bende beyaz nohut,cubuk kraker yiyom az da olsa geciriyor sankii midemin yangınını =) hamileligin en kötü yanı midemiz ve kasık agrılarıı di mi ?????
sert bir kütle(kafası oluyor) yukarıda duruyor ve genellikle elinle hissediyorsun canım :) popo az daha yumuşak oluyo kafaya göre. benimkide yukarıda hala dönmeyede pek niyeti yok gibi
Yok canım hiç hissetmedim sadece sağ kaburgamda şişlik vardı kafası ordaydı 1 haftadır eşime diyorydum bu çocuğun kafası yerinde değil diyebirde hıçkırıklarını yukarda hissederdim şimdi kasığımda hıçkırıyor bu arada biri demiş günde2 kere hıçkırıyor diye benimkide bazen kere hıçkırıyor baya uzun sürüyor bana fenalık geliyor üzülüyorum kuzuma yoruldu diye
iyiymiş o zaman ya doktora bi soruyum iç derse bende başlarım şarapçılar gibi takılmayamaşallah de canım nazar değmesin ben de çok uzun süre birlikteliğin ardından şahit olmuştum inceden inceye sokulan laflara o yüzden bu konuda da çok haklısın uzaktan herkes öyle tatlı ki,bende uzun süre anneme değil ama babama katlanamam mesela 3. gün kesin kavga ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?