2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
slm güzel annişler
ptesi günü paşamı sünnet ettirdik.. abi olmadan adam olsun dedik :18: çok stres yaptım sabah 5 de sancılarım bi başladı bütün gün sürdü... ama stres yaptığım kadar değilmiş oğlum maşallah diyim düz duvara tırmanacak kadar hareketliydi meğer benim oğlum ne kadar güçlü kocaman olmuş darısı artık oğluşu olacakların başına...
salı günü lohusa pilamalarımın siparişini verdim.. çarşamba elimdeydi beklediğimden de çok çok güzeller... eğer hala alacaklar varsa kalite ve fiyat konusunda lohusa sepeti.com u tavsiye ederim üstelik kapıda ödeme seçeneğide var... ben çok memnun kaldım... bone ve haluk bayram ın ürünlerinden aldım...
http://www................../urun/lohusa-sabahlikli-pijama-3lu-takim/107 bunun turkuaz rengini aldım,
http://www................../urun/sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/95 bunun da ekru rengini aldım.
inş ekleyebilmişimdir...

bu arada arkadaşlar bebek alışverişi için hangi siteleri tercih ediyosunuz? fiyat ve kalite konusunda hangisi güvenilir...

anane ve babanne saolsun ihtiyaçların büyük kısmını almışlar... abimizden kalan cicilerde var.. fazla eksik yok.. bikaç şey için de çarşıya çıkmak istemiyorum.. internetten alsam diyorum ama nerden hangi siteden alıcam bilmiyorum
bu arada 3-5 gündür çok ağrım oluyo.. sizde durumlar nasıl?? gece uyuyamıyorum.. yatamıyorum kalkamıyorum dönemiyorum :2: daha 45 gün var nasıl geçicek bilmiyorum... ilk hamileliğim de bu kadar değildi.... 2. hamilelik gerçekten daha zor oluyomuş.. hele arası azsa :18: ama doktorum doğumun daha kolay olur diyo inş...

Son düzenleme:
selam kızlar...artık mide yanmalarım daha fazla olmaya basladıı özellikle geceleri...........doktorun verdigi 1 sise gavisconu nerdeyse komple içesim geliyor..........oy oyyyyy oyyyyyy adeta kavruluyorr midem......kızlar sizde de oluyo mu ya daa doguma yakın haftalarda mide yanması daha da fazlalastı mı???? =(

HAyırlı olsun canım

Aldığın pijamaları göremedim pijama dünyası diye bir site var ordada dediğin markanın ürünleri var bu lohusa sepetine bende bakmıştım ama sonra çarşıdan gözümle görüp aldım.

Bebek malzemeleri için 3 site kullandım;

annelutfen
e-bebek
bebekbezi

Al benden de o kadar bende renuu kullanıyorum tüm şişeyi tepeme dikesim var tüm gece yanıyor

saol canım verdiğin adreslere bakıyorum.... ama sanırım kapıda ödeme yok bunlarda... oda olsa daha iyi olacaktı =)

kızlar bu arada benim göbüş hep aşağıda olduğu için bu sefer pek yanma hissetmiyorum... il hamileliğimde 4. aydan sonra doğuma kadar hep yandı.. hiç yatamadım gece gündüz oturarak uyuyordum... şarapçılar gibi şişeyi dikerek içiyodum

evet geçen ben de yazmıştım...duyuyorum ben de.demin gene oldu.. ,,,kontrolde doktora sorucam bakalım ne diyecek...

Hiç anlamıyorum yeni doğurmuş kadının evinde ne isleri var bı rahat bırakın yaaa sınır oluyorum elti falan saten bebeğine alışma donemi kızdığın kadar var ama moralimizi bozmuyoruz

ben hiç kv konusuna girmeyim ..aslında iyi biri her insan gibi diyim.ama..işte bazı şeyler hemen unutulmuyor....ben hiç unutmuyorum bide...ama şimdi annnemin nasihatleri ile işte ..oda annen öle ..gelsin gelmek ister falan diyo bende bişey demiyorum. eşim sen nasıl istiyorsan öle söyleriz dedi ..
gelirsede sonra gelip nolur kısa kalsın nolur...valla işleri benden beklemiyeceğine emin olsam kalsın dicem ama zannetmiyom.

Şu an itibari ile butik bebe de Dr. Browns un cam biberonunu gördüm saçımı başımı yolasım var o kadar aradım yok şu işe bak yaa
bende sana aynı haberi vermek için forumu açmıştım ama fark etmişsin al bence iyi diyolar ona kolik önlüyomuş bulmuşken kaçırma

bende de oluyo hatta bazen ağzıma mide suyu geliyo genelde de ya sabahları kalkmadan önce ya da yatınca oluyo çok nefretlik bişey üstelik ben bişey içmiyorum da doktorum olur öyle dedi ama şunu iç demedi bende zaten korkuyorum ilaç kullanmaya

canm bende 1 aydır var o çıt sesleri bebişim hareket ettikçe çıkıyor anlamadım vallaa çok tuhaf

doktora sormadın mı peki... hamilelerden sorunlar bölümünde konusu var.orda okudum da,doktorlarda farklı şeyler söylemiş,,yok eklem sesi,yok elektriklenme sesi

ben bu kv konusunda biraz şanslıyım sanırım benimki bana hiçbir iş yaptırmaz ta ilk zamanlardan beri öyleydi sağolsun onlardayken otur sen hep yapıyosun keyfine bak diye sokmaz mutfağa buraya geldiğinde de hamilesin ayakta bu kadar uzun kalma diye kovalar ama bi huyu var fazla titiz her yere bakar siler herşeyi bi yerlere tıkar o gidince hiçbişeyi yerinde bulamam buna da şükür Allah razı olsun iyi kadındır vesselam
ama zaman zaman oğlunu kıskanmadığını bazen laf sokmadığını söylesem yalan olur e bu da çok normal bence olur o kadar yani çok takmamak lazım bence insanları yoksa kendi ömründen yiyosun kimseye bişey olduğu yok ya susup kafana takmıycan ya da konuşup cevabını vercen ben genelde susup unutuyorum

doktora sormadın mı peki... hamilelerden sorunlar bölümünde konusu var.orda okudum da,doktorlarda farklı şeyler söylemiş,,yok eklem sesi,yok elektriklenme sesi

evet canm bende bakmıştım oraya o yüzden sormadın daha doğrusu hiç aklıma gelmedi sormak çoğu hamişlerde olduğu için hani normaldir dedim

Canım ben miydem yanıyor deyince doktor verdi sabah öğle akşam birde yanınca iç dedi ben o kadar çok içmeyim diye bir kere içiyordum (yatarken) ama doktor dediki dediğim gibi iç ki faydası olsun hiç bir zararı yok kana karışan bir ilaç değil direk miğdeden atılıyor çocukla hiç ilişkisi olmaz dedi. Gerçi ben yinede sadece yandığında kullanıyorum.
Biberonu alıyım bari

Bende senle birlikte şanslı azınlıktanım sanırım benim kv hamile değilken de bişey yaptırmazdı eve gelirim yemek filan hazır oh temizlik yapılmış mis gibi ama deidğin gibi bende o gidince hiç birşeyi bulamıyorum artık kadın o kadar yaparken bişey sölemeye hakkım yok ne yapayım öle laf filan sokması da yok bizimkinin genelde çok iyidir onlara filan gittiğimizde bi bakarım en sevdiğim yemekleri yapmış ama tabi şimdi çocuğa bakmak için uzun süre kalcak bakalım ne yapcaz bende evde sürekli kendi annem olsa istemem Daha önce 1-2 ay kaldığı olmuştu bir zararı olmadı ama inşallah çok muhabbet tez ayrılık getirmez

kız bende de aynısı oluyo önce hafiften hafiften yanıyor sonra sanki agzıma mide suyu geliyo öyle kac kere uyandım ahh ahhh...aradan 1 ay gecti yine basladı bu sefer agzımdan kor cıkcak gibi oluyooo midemmm kavruluyooo......gaviscon surubunu komple dikesim geliyor ama sabretmeye calısıyom bebege etki eder diye bende beyaz nohut,cubuk kraker yiyom az da olsa geciriyor sankii midemin yangınını =) hamileligin en kötü yanı midemiz ve kasık agrılarıı di mi ?????

iyiymiş o zaman ya doktora bi soruyum iç derse bende başlarım şarapçılar gibi takılmaya maşallah de canım nazar değmesin ben de çok uzun süre birlikteliğin ardından şahit olmuştum inceden inceye sokulan laflara o yüzden bu konuda da çok haklısın uzaktan herkes öyle tatlı ki,bende uzun süre anneme değil ama babama katlanamam mesela 3. gün kesin kavga ederiz

ayy bende aynı sorun var cok kötu oluyorum yaaaaa (

bak bunu hiç düşünememiştim ya beyaz leblebi süper fikir ben petit beurre yoluyla çözmeye çalışıyodum ama o da son derece kilo aldıran bişey bi de salatalık havuç gibi kemirilen şeyler sanki iyi geliyo
bende hamileliğin başında da aynıydı şimdi de o yüzden de feci halde kilo aldım çünkü sürekli deneme halindeyim bi de şunu yiyim bakim geçecek mi diye ne bulursam indiriyorum mideye bu arada senin şu minik avatarına hastayım ya poposunu ısırasım geliyo gördüğümde ister istemez bi gülümseme oluşuyo

sert bir kütle(kafası oluyor) yukarıda duruyor ve genellikle elinle hissediyorsun canım :) popo az daha yumuşak oluyo kafaya göre. benimkide yukarıda hala dönmeyede pek niyeti yok gibi

bende göbek deliğimin üstünde yada sağ tarafımda hissediyorum kafasını.dönmedi yani.bende sağa yatıyım da rahatsız olsun döner belki.

Sor sor mutlaka çekilir çile değil valla bana 3 şişe yazıyor doktor biri mutfakta biri baş ucumda biri de çantamda

Ben babamla 1. günün sonunda dalaşırım sen gene 3 gün sabrediyormuşsun iyi valla Gerçi bu aralar ne kadar tahrik etsemde dalaşmıyor torun hatrına bende damarına bastıkca basıyorum annemin kardeşimin yerine konuşuyorum hiç çıt yok çok eğlenceli

Tabi kv konusuna dönersek çarem yok babam çalışıyor kardeşim var annem gelemez. Ücretsiz izin filan alamam başka birine de küçücük çocuğu emanet edemem mecburum kv ye ne yapayım artık o şekle gelsekte senin yaptığın gibi idare edicez zaman zaman öz anne baba bile laf sokabilir o kadar takmamak lazım galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…