2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bende hissediyorum hareket edince çıt çıt diye ses geliyor:)

evet canım sonuçta bizde mükemmel değiliz bencede olur o kadar belki ben de farkında olmadan neler yapıyorumdur bilemezsin ki babanla aranızdaki iletişime hayran oldum beni anlatmışsın sanki ama biz biraz uzağız şimdi çok sık görüşemiyoruz o yüzden uzaktan o da tatlı görüştüğümüzde de özlemiş oluyo bi sabır çöküyo üstüne

Bizde öyle zaten aynı yerde olsak farklı olurdu kardeşimle sürekli didişiyorlar Ben uzakta olduğumdan tatlı geliyorum sanırım.

Doğru söylüyorsun muhakkak bizimde çekilmez taraflarımız vardır. Öz be öz kardeşim bile kocama sürekli nasıl çekiyorsun ablamı diyip duruyor

Ben biraz nazlı biraz mızmız bir yapıda olmakla beraber sinirlenince de hiç lafını esirgemeden esip gürleyen bir yapıdayım hatta başka bir şeye sinirlenip etrafımdakileri de kırdığım oluyor.. Farkındayım ama huy işte ne yapayım can çıkıyor huy çıkmıyor hiç kimse dört dörtlük olamaz zaten herkesin vardır bir kötü huyu karşılıklı görmezden gelme gerekiyor bazen

biz baya benziyoruz birbirimize:13::13::13:

ahh şu mide yanması son 1 haftadır mahvetti beni.. gavisconu kafaya dikiyorum ben... bana mısın demiyor... su içemiyorum o derece... 3 akşamdır afedersiniz ama çıkarıp duruyorum... o kadar kötü oluyorum yani.. ne yapsam şaştm... offf offf...

senin iyice az kalmış cnm çok normal bende kendimi tutuyorum tutmasam bende kusarım o his geldiğinde kıpırdamadan durup başka şeyler düşünmeye çalışıyorum :2: leblebiyi dene bi bakalım fayda edecek mi

canm benmde çok yanıyo ama soda içiyorum anında geçiriyor valla yoksa dayanamam

evet beklenen doğum tarihlerimiz aynı gibi :) allah analı babalı buyutsun hepimizin kini panik ataklık bende de var dr um gecen gün biraz sakin ol her şey yolunda her soylenen ı net den bakıp da kafa karıstırma her zaman dogru her hamilede dogru diye bir şey yok dedi ama :) işte aynı senin gibi ne duysam net den bakıyorum :)ben senın takvime bir bakayım bu arada :)

canım neden iptalmiş ? ben dışarı çıkmam yasak diye kursa gıdemedım bugun doğum oncesı yapılcaklar anlatılcaktı ..

Canim ebe seminere katılmış 2 gundur yokmus keske olsaydi biraz gaza gelip hareket yapardim hep useniyorum..gecmis olsun canim sana da bu arada..surekli yatmak zorunda olmak cok kotu ve bunalim gibi bende yasamistim 26.haftamda..bende kurs olmayinca zeynep kamilden ciktim bu saate kadar orda burda gezdim durdum..koltuk bulduysam oturdum bulamadiysam yavaşladim simdide kovaya tuzlu ve okaliptuslu su yaptim ayaklarimi koydum oyle cok agridi ki bugun..

Bana da en rahatsizlik veren konu mide yanmalari ejderha gibi yasiyorum..gece oksurerek uyaniyorum bakiyorum midemdekiler bogazima gelmis..gaviskon rennie falan ise yaramıyor. .iki yudum süt iciyorum bazen. .aslinda hamileligin başında gunde iki kez bir cay bardagi havuc suyu icmistim iyi grlmisti..yine denesemdiyorum ama meyve sikacagi cok yuksekte ..birde cok kotu besleniyorum bugun 2 tost 1 simit yedim..ilaclarida icmiyorum..kendime soz veriyorum ama Tutamıyorum. .insallah bir sorun olmaz ileride. .

Kizlar,sizde de kontraksiyon oldugu zaman basinizin icinde boyle bi baski hissediyomusunuz,ne bilim sanki patlayacak gibi ? Ya bilmiyorum anlatabildim mi :44:

Aynı şey bana da oluyor,sanki kafamı aşağı eğmişim gibi basınç hissediyorum kafamda.Acaba neden oluyor?

Kızlar mide bulantisi yaşayan olmuş benimde 33 34 haftalar resmen ağlıyordunm bulantidan ama simdi gecti nedense Dr sordum bebeğin poposu baskı yaparmış ittirirmis mideyi oyuzden olurmuş anneme sordum ananem ebe idi o soylermis hep bebek donuyorsa mide bulantisi olurmuş aslında yakın birbirine bebeğim o hafta dondu bası asaya geldi su an olmuyor çünkü göbeğim cok indi asaya belki bebekleriniz donüyor olabilir gecmis olsun hepinize ne demek iyi bilirim asit cok kötü oluyor

buarada dr hesabına göre 35+4 düm...tahmini doğum 10 mayıs...

Hayırlı olsun canım erkek olmuş tAm dogum zamanı zor olmicak mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…