- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.541
Bende hissediyorum hareket edince çıt çıt diye ses geliyor:)çok acayip birşey yaşıyorum bir kac gündür karnımdan ses gelıyordu çıt çıt diye.böyle kemik sesi gibi parmak kütletmesi gibi...kendimden gelıyordur diyordum ama değilmiş.kızımdan gelıyor sesler bazen kıpırdadığında böyle sesler gelıyor karnımdan.babamızda duydu üstelik.hayretler içindeyim.
yaşayanınız var mı?
Sor sor mutlaka çekilir çile değil valla bana 3 şişe yazıyor doktor biri mutfakta biri baş ucumda biri de çantamda
Ben babamla 1. günün sonunda dalaşırımsen gene 3 gün sabrediyormuşsun iyi valla Gerçi bu aralar ne kadar tahrik etsemde dalaşmıyor torun hatrına bende damarına bastıkca basıyorum annemin kardeşimin yerine konuşuyorum hiç çıt yok çok eğlenceli
Tabi kv konusuna dönersek çarem yok babam çalışıyor kardeşim var annem gelemez. Ücretsiz izin filan alamam başka birine de küçücük çocuğu emanet edemem mecburum kv ye ne yapayım artık o şekle gelsekte senin yaptığın gibi idare edicez zaman zaman öz anne baba bile laf sokabilir o kadar takmamak lazım galiba...
evet canım sonuçta bizde mükemmel değiliz bencede olur o kadar belki ben de farkında olmadan neler yapıyorumdur bilemezsin kibabanla aranızdaki iletişime hayran oldum beni anlatmışsın sanki ama biz biraz uzağız şimdi çok sık görüşemiyoruz o yüzden uzaktan o da tatlı görüştüğümüzde de özlemiş oluyo bi sabır çöküyo üstüne
Bizde öyle zaten aynı yerde olsak farklı olurdu kardeşimle sürekli didişiyorlarBen uzakta olduğumdan tatlı geliyorum sanırım.
Doğru söylüyorsun muhakkak bizimde çekilmez taraflarımız vardır. Öz be öz kardeşim bile kocama sürekli nasıl çekiyorsun ablamı diyip duruyor
Ben biraz nazlı biraz mızmız bir yapıda olmakla beraber sinirlenince de hiç lafını esirgemeden esip gürleyen bir yapıdayım hatta başka bir şeye sinirlenip etrafımdakileri de kırdığım oluyor.. Farkındayım ama huy işte ne yapayım can çıkıyor huy çıkmıyorhiç kimse dört dörtlük olamaz zaten herkesin vardır bir kötü huyu karşılıklı görmezden gelme gerekiyor bazen
ahh şu mide yanması son 1 haftadır mahvetti beni.. gavisconu kafaya dikiyorum ben... bana mısın demiyor... su içemiyorum o derece... 3 akşamdır afedersiniz ama çıkarıp duruyorum... o kadar kötü oluyorum yani.. ne yapsam şaştm... offf offf...
senin iyice az kalmış cnm çok normal bende kendimi tutuyorum tutmasam bende kusarım o his geldiğinde kıpırdamadan durup başka şeyler düşünmeye çalışıyorum :2: leblebiyi dene bi bakalım fayda edecek mi
amin cnm maşallah cnm benle aynı demekki beklenen doğum tarihin benimde bugün 33+3 yani 22 mayıs oluyo tabi muhtemelen daha önce gelecekBizim zilli de tombik o da 2200 kg allah analı babalı büyütsün cnm
ben biraz meraklıyımdır bu tahlildir doktordu olaylarına dr ne dese hemen internetten araştırırdım tabi sonra okuduklarım yüzünden uykularım kaçardı hafiften bir panik atak durumumda söz konusuSonunda dr hafiften kızdı ve internetten araştırmayı yasakladı Bazı insanlar resmen sırf panikletmek için ya da dalga geçmek için bile yazabiliyo o yüzden sen aklına bişey takılırsa doktoruna sor sadece
Bu arada istersen sende bu hamilelik takviminden yap benim takvime tıkla beklenen doğum tarihim kısmına gün-ay-yıl formatında yazacaksın
canım neden iptalmiş ? ben dışarı çıkmam yasak diye kursa gıdemedım bugun doğum oncesı yapılcaklar anlatılcaktı ..
ahh şu mide yanması son 1 haftadır mahvetti beni.. gavisconu kafaya dikiyorum ben... bana mısın demiyor... su içemiyorum o derece... 3 akşamdır afedersiniz ama çıkarıp duruyorum... o kadar kötü oluyorum yani.. ne yapsam şaştm... offf offf...
canım yaa sen döndünğünü hissettin mi yada anladın mı??benimkisi de ters ve sanki hala öyle.1hafta sonra randevum var ama merak ediyorum döndü mü diye..belirtileri nasıl oluyor yanii :)))
Kizlar,sizde de kontraksiyon oldugu zaman basinizin icinde boyle bi baski hissediyomusunuz,ne bilim sanki patlayacak gibi ? Ya bilmiyorum anlatabildim mi :44:
ıyı aksamlar herkeze :)
buarada dr hesabına göre 35+4 düm...tahmini doğum 10 mayıs...
buarada dr hesabına göre 35+4 düm...tahmini doğum 10 mayıs...
slm güzel annişler
ptesi günü paşamı sünnet ettirdik.. abi olmadan adam olsun dedik:18: çok stres yaptım sabah 5 de sancılarım bi başladı bütün gün sürdü... ama stres yaptığım kadar değilmiş oğlum maşallah diyim düz duvara tırmanacak kadar hareketliydi meğer benim oğlum ne kadar güçlü kocaman olmuş darısı artık oğluşu olacakların başına...
salı günü lohusa pilamalarımın siparişini verdim.. çarşamba elimdeydibeklediğimden de çok çok güzeller... eğer hala alacaklar varsa kalite ve fiyat konusunda lohusa sepeti.com u tavsiye ederim üstelik kapıda ödeme seçeneğide var... ben çok memnun kaldım... bone ve haluk bayram ın ürünlerinden aldım...
http://www................../urun/lohusa-sabahlikli-pijama-3lu-takim/107 bunun turkuaz rengini aldım,
http://www................../urun/sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/95 bunun da ekru rengini aldım.
inş ekleyebilmişimdir...
bu arada arkadaşlar bebek alışverişi için hangi siteleri tercih ediyosunuz? fiyat ve kalite konusunda hangisi güvenilir...
anane ve babanne saolsun ihtiyaçların büyük kısmını almışlar... abimizden kalan cicilerde var.. fazla eksik yok.. bikaç şey için de çarşıya çıkmak istemiyorum.. internetten alsam diyorum ama nerden hangi siteden alıcam bilmiyorum
bu arada 3-5 gündür çok ağrım oluyo.. sizde durumlar nasıl?? gece uyuyamıyorum.. yatamıyorum kalkamıyorum dönemiyorum :2: daha 45 gün var nasıl geçicek bilmiyorum... ilk hamileliğim de bu kadar değildi.... 2. hamilelik gerçekten daha zor oluyomuş.. hele arası azsa :18: ama doktorum doğumun daha kolay olur diyoinş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?