- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.561
tatlım kontole gıdecektın naptın
regl agrılarını soracaktın dra
Kızlar mide bulantisi yaşayan olmuş benimde 33 34 haftalar resmen ağlıyordunm bulantidan ama simdi gecti nedense Dr sordum bebeğin poposu baskı yaparmış ittirirmis mideyi oyuzden olurmuş anneme sordum ananem ebe idi o soylermis hep bebek donuyorsa mide bulantisi olurmuş aslında yakın birbirine bebeğim o hafta dondu bası asaya geldi su an olmuyor çünkü göbeğim cok indi asaya belki bebekleriniz donüyor olabilir gecmis olsun hepinize ne demek iyi bilirim asit cok kötü oluyor
kızlar mide yanmanıza süt içmeyi denediniz mi ?
Bana da en rahatsizlik veren konu mide yanmalariejderha gibi yasiyorum..gece oksurerek uyaniyorum bakiyorum midemdekiler bogazima gelmis..gaviskon rennie falan ise yaramıyor. .iki yudum süt iciyorum bazen. .aslinda hamileligin başında gunde iki kez bir cay bardagi havuc suyu icmistim iyi grlmisti..yine denesemdiyorum ama meyve sikacagi cok yuksekte ..birde cok kotu besleniyorum bugun 2 tost 1 simit yedim..ilaclarida icmiyorum..kendime soz veriyorum ama Tutamıyorum. .insallah bir sorun olmaz ileride. .
Cnm sordum "çok güzel, vücut kendini doğuma hazırlıyor, artık doğum yaklaştı olacak böyle şeyler" dedi. Ultrasonda da bir sorun yoktu normalmiş yani sen de takma kafana
Canim ebe seminere katılmış 2 gundur yokmuskeske olsaydi biraz gaza gelip hareket yapardim hep useniyorum..gecmis olsun canim sana da bu arada..surekli yatmak zorunda olmak cok kotu ve bunalim gibi bende yasamistim 26.haftamda..bende kurs olmayinca zeynep kamilden ciktim bu saate kadar orda burda gezdim durdum..koltuk bulduysam oturdum bulamadiysam yavaşladim simdide kovaya tuzlu ve okaliptuslu su yaptim ayaklarimi koydum oyle cok agridi ki bugun..
Canim Dr gitcektin nasıl gecti şişmelere bişey soyledimi
ya nasıl birşey bu ya ayaklarını başını elini hisstmek başlı başına heyecan verici birşeyken bir de ses duymak... ben henüz bir ses duyamadım ama sen anlatınca heyecanlandım valla...
doğum günün kutlu olsun canım iyi ki doğdun
doğum günün kutlu olsun canım...
evet geçen ben de yazmıştım...duyuyorum ben de.demin gene oldu.. ,,,kontrolde doktora sorucam bakalım ne diyecek...
Canim gittim doktora kilosu geride kafa buyuklugu ilerde cikiyor dr hersey normal diyor biliyorum elle olcuyolar yanilma payi var ama agla agla icim cikti zaten giderken de canim sıkkındi. Detayli ultrasona baktim herseyi normalmis asil sonucu o verirmis insallah hicbisey olmayacak iyi dusunmeye calisiyorum. Kalp atislari sanci yok.
Sislikler icin odem dedi. Hamilelerde genelde geceleri yere basmakta zorlaniyoruz diye sikayet geliyo zaten dedi. Onemli olan albumini olmasin dedi sanirim kastettigi sey gebelik zehirlenmesi preeklampsi miydi ondan. Ben dr a sormadan idrar tahlilide yaptirdim ama orda direk albumini diye bisi yazmiyor. Tansiyonu kontrol etmek gerekiyomus bu sisliklerden dolayi benim ellerim ve ayaklarimin alti nadirende yuzum sisiyordu. 3 gunde bir mutlaka tansiyonuna baktir 14-9 ustundeyse hemen gel dedi. Yani sisliklerin yanisira tansiyon cikarsa o sıkıntıymis. Bi dahakini 10 gun sonra cagirdi iyi dedi hareketlerini takip et dedi kafasi zaten asagida artik insallah geri yukari cikmaz ayaklarida tam sag kaburgamin altinda. Ama olcumlere cok kafam takildi. İnternetten de arastirdim ortalamanin ustunde veya altinda ama sinir degerlere de yakin degil. İnsallah bir dahakine daha guzel cikar.
Cok uzuldum ama kendim topac gibi 13 kilo aldim oglum daha 2.538 grbasini da bilmiyorum. Normal diyo baska bisey demiyor dr...
Canim sen neden kendini bu kadar uzuyosun bos yere anlamadim.Bebisinin kilosu gayet iyi,ustelik yanilma payi var yani.Olmasa bile haftana gore gayet iyi...Benimkinin kilosu birazcik az ama takmiyorum,sonucta normalin icinde ya,saglikli olsun yeter bebisler.
Evet canim cok haklisin. Mantikli dusununce oyle yanilma payi var ama heralde canim da sıkkindi biraz ondan bu kadar buyutmezdim gozumde normalde...
Bu arada tahlil sonucunda protein negatif diye yaziyomus. Tansiyonlarinizi kontrol edin aman mutlaka kizlar 3 gunde bir doktor 3 kere tekrarladi.
Benimde bugün öğlen dr. kontrolüm var.
Şu ana kadar her şey iyi gitmişti. Ne bulantı, ne tiksinti, ne uykusuzluk yaşadım. Sanki hamile değilmişim gibi. Sadece sürekli uyudum ama ne uyumak. Bu son haftalar gebelik şekerim çıktı. Diyabet vakfına yönlendirdi beni Dr'um. Onlarda işlerini ciddiye aldıkları için mi, deli oldukları için mi anlayamadım.
Diyete girdim, her yediğimi yazıyorum. Telefonla sürekli bilgi veriyorum evde şekerimi ölçüp. Azıcık yükselse hemen gelin insülin'e başlayalım diyorlar.
mesela sabah açlık 97 ya da 95...
umarım yoktur ama var mı aranızda gebelik şekeri olan, konuşalım istedim:))
( bu hafta biraz arttı çünkü evi taşıdık.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?