2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
tatlım kontole gıdecektın naptın
regl agrılarını soracaktın dra

Cnm sordum "çok güzel, vücut kendini doğuma hazırlıyor, artık doğum yaklaştı olacak böyle şeyler" dedi. Ultrasonda da bir sorun yoktu normalmiş yani sen de takma kafana

kızlar mide yanmanıza süt içmeyi denediniz mi ?

aynen ölüyorum midem yanıyooooo öle böyle değil ne yapsam olmuyo süt denedim gaviscon denedim pulset denedim mide asitini alsın diye devamlı bisküvi yiyorum azda olsa biraz geçiyo gibi benimde gece sağolsun oğlum bi dayanıyo mideme ne varsa ağzımda boğazıma (( geliyo öksürük tutuyo tuvalete öğüre öğüre ne varsa artık malesef gıcık tuttuğu içinde belki 1 saat sürüyo karın kaslarım ağrıyo bu arada bide bebeğim yukarıya ayaklarıyla ittirince gaburgama mideme dayanıyo resmen midemin eski yerinde poposunu kaldırıyo :)) nefes alamıyorum kalp atışlarım yükseliyo ve tansiyonum düşüyo allah yardımcımız olsun kaldı benim 1 ay

Cnm sordum "çok güzel, vücut kendini doğuma hazırlıyor, artık doğum yaklaştı olacak böyle şeyler" dedi. Ultrasonda da bir sorun yoktu normalmiş yani sen de takma kafana

aynı ağrılar bende de var iyi bari ben de korkuyorum erken doğum yapcakmışım gibi geliyo

ay unuttum arkadaş doğum yaptı dun zeynepkamılde ebemız sagolsun telefonda cok destek olmuş ona
bugun olmıcaktı hastanede.. egıtımlere gıdıyor bu ara kendını gelıstırıyor bızden sonrakıler cok sanslı daha donanımlı olucak
bende tahlıl ıcın doktora gıtmıstım cuma pazarının oralardaydım bıleydım gorusurduk :)
yatış kuralını artık yavaş yavaş bozucam arada cıkıcam kendımı yormadan cok sıkılıyorum evde
sanada gecmıs olsun canım umarım tuzlu su ıyı gelmıstır ..

Canim Dr gitcektin nasıl gecti şişmelere bişey soyledimi

Canim gittim doktora kilosu geride kafa buyuklugu ilerde cikiyor dr hersey normal diyor biliyorum elle olcuyolar yanilma payi var ama agla agla icim cikti zaten giderken de canim sıkkındi. Detayli ultrasona baktim herseyi normalmis asil sonucu o verirmis insallah hicbisey olmayacak iyi dusunmeye calisiyorum. Kalp atislari sanci yok.
Sislikler icin odem dedi. Hamilelerde genelde geceleri yere basmakta zorlaniyoruz diye sikayet geliyo zaten dedi. Onemli olan albumini olmasin dedi sanirim kastettigi sey gebelik zehirlenmesi preeklampsi miydi ondan. Ben dr a sormadan idrar tahlilide yaptirdim ama orda direk albumini diye bisi yazmiyor. Tansiyonu kontrol etmek gerekiyomus bu sisliklerden dolayi benim ellerim ve ayaklarimin alti nadirende yuzum sisiyordu. 3 gunde bir mutlaka tansiyonuna baktir 14-9 ustundeyse hemen gel dedi. Yani sisliklerin yanisira tansiyon cikarsa o sıkıntıymis. Bi dahakini 10 gun sonra cagirdi iyi dedi hareketlerini takip et dedi kafasi zaten asagida artik insallah geri yukari cikmaz ayaklarida tam sag kaburgamin altinda. Ama olcumlere cok kafam takildi. İnternetten de arastirdim ortalamanin ustunde veya altinda ama sinir degerlere de yakin degil. İnsallah bir dahakine daha guzel cikar.
Cok uzuldum ama kendim topac gibi 13 kilo aldim oglum daha 2.538 gr basini da bilmiyorum. Normal diyo baska bisey demiyor dr...

ya nasıl birşey bu ya ayaklarını başını elini hisstmek başlı başına heyecan verici birşeyken bir de ses duymak... ben henüz bir ses duyamadım ama sen anlatınca heyecanlandım valla...

aynen çok heyecan verici bende anlam veremiyorum.internette araştırdım.gerçekten böyle sesler duyan varmış.Ama neden olduğu bilinmiyor.ilginç bir durum.
Sağlıklı olsunlarda doğunca o seslerden daha cooook duyucaz..=))

Canim sen neden kendini bu kadar uzuyosun bos yere anlamadim.Bebisinin kilosu gayet iyi,ustelik yanilma payi var yani.Olmasa bile haftana gore gayet iyi...Benimkinin kilosu birazcik az ama takmiyorum,sonucta normalin icinde ya,saglikli olsun yeter bebisler.

Evet canim cok haklisin. Mantikli dusununce oyle yanilma payi var ama heralde canim da sıkkindi biraz ondan bu kadar buyutmezdim gozumde normalde...
Bu arada tahlil sonucunda protein negatif diye yaziyomus. Tansiyonlarinizi kontrol edin aman mutlaka kizlar 3 gunde bir doktor 3 kere tekrarladi.

Bu zamanlarda sanirim hepimiz her seyi kafaya takmaya meyilliyiz.Zaman yaklasiyo.Stres,yasadigimiz fiziksel sikintilar vs. normal.Bebislerimiz icin elimizden geleni yapalim,iyi olmaya calisalim.

kızlar bende dün kontrole gittim baş aşağı dönmüş çok şükür:)) darısı dönmeyenlerin başına hıçkırıklarını kasıkta hissettiğiniz döndüğünü anlayabiliyorsunuz zaten. bu arada biraz tosun gelecek bizimki galiba 35+1de 2714gr. çıktı paşamız:)))

Benimde bugün öğlen dr. kontrolüm var.
Şu ana kadar her şey iyi gitmişti. Ne bulantı, ne tiksinti, ne uykusuzluk yaşadım. Sanki hamile değilmişim gibi. Sadece sürekli uyudum ama ne uyumak. Bu son haftalar gebelik şekerim çıktı. Diyabet vakfına yönlendirdi beni Dr'um. Onlarda işlerini ciddiye aldıkları için mi, deli oldukları için mi anlayamadım.
Diyete girdim, her yediğimi yazıyorum. Telefonla sürekli bilgi veriyorum evde şekerimi ölçüp. Azıcık yükselse hemen gelin insülin'e başlayalım diyorlar.
mesela sabah açlık 97 ya da 95...
umarım yoktur ama var mı aranızda gebelik şekeri olan, konuşalım istedim:))
( bu hafta biraz arttı çünkü evi taşıdık.)

Şeker yüklemesini yaptırmışmıydın peki onda kaç çıkmıştı? Açlık şekeri için 95-97 fazla tedbir alınması gereken bir durum. 130un üstüne çıkarsa tehlikeli diye biliyorum ben onda da zaten insülin yapıyorlar.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......................................................................güneş kendini gösteriyor:)

miss gibi bir güne merhaba :)
dün cok uykusuzdum bugun uykumu aldım
benım gıbı enfeksıyon sorunu yasıyan varmı kızlar yıne lükosıt cıktı ılaclara devam
bebeğe zarar vermeden enfeksıyonu bıtırebıleydık dıyor doktorum ıstısnasız hamılelıgım basından berı 3 lt su
yasaklı ıslenmıs urunlerden uzak duruyorum hormonlu seyler yemıyorum ana ıste bı sansıma enfeksıyon ıle uğraşıyorum ..
yavrum sag salım kucağıma bı gelsınde vaktınde saatınde hepsı geçer gıder.. bugun kuran okuncak eskı mahallemde yakın olduğu ıcın yasağı delıcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…