2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
artık kalabalık bir forumuz anneler ve presler ve presesler yaz ya bitmiyor hay maşşallah hepinize tek tek tek günaydın hava misler gibi yaa evde oturmak işkence ama yürümek daha zor bir işkence neyse prensesim gelsin acısını çıkartıcaz bugun nasılsınız bakalım ben haftada bir kontrollere başladım bu perşembe kontrolum var zaman azaldıkca insan bir garip oluyor:18:

buarada canım şekerden bahsetmişsin benim ilk şeker yüklemem 50 gr açlık 140 çıkmışdı doktorum baya telaşlandı 100gr yaptırdım sonra of çok zor oluyor o test o normal çıktı sorun yok yani. bence az yediklerine dikatet umarım insüline gerek kalmaz.

Ya niye bu kadar takıyorsun bu kilo ve ölçümler tahmini canım daha tutanı hiç görmedim genelde yanılıyorlar benimkinin kilosu 1 hafta öndeydi dün gittim tam haftasında kilosu ama kafa büyüklüğü 1 hafta ilerde gözükğyor ne oluş koca kafalı olacak diyemi üzülüyorsun birşey olmaz Allahın izniyle korkma kafasıda kilosuda normal olacak bak görürsün şahsen ben kafası ilerde diye hiç takmadım dr gayet güzel sonuçlar dedi sonuçta makinayla etrafında döndürerek hesaplıyorlar bebek kıpırdayınca yada pozisyonundan kaynaklı çok değişiyor ölçümler

Herkese güzel hafta sonları arkadaşlar bol bol dinlenin

Canım bende son gittiğimde doktor kafasını ölçüp büyük dedi sonra başka konuya geçti sonra ben dayanamayıp sordum bir sorun mu var büyük dediniz diye sonra bana baktı ve senin kafanda büyük zaten normal bişey yok dedi Sonra 2 hafta önden gidiyor dedi ama ayrıntılı usg de 1 hafta önden çıktı gerçi doktor kendide söylemişti benim ölçümüm kesin değil önemli olan ayrıntılı diye ama ben çıkıp ağladım. Sanırım bizimki artık psikolojik doktor normal diyorsa korkma bence gerçi sana diyorum ama bende gidince hemen her söyleneni kafama takıyorum

Canım bende de var gebelik şekeri

Açlık 95'in altında
1. saat 140'ın altında
2. saat 120'nin altında olmalı değerler

Bende diyete başladım başlarda ne kadar dikkat edersem edeyim açlığım hep yüksek çıkıyordu 100-110 arası ama tokluklar normal insilün verilecek diye deli gibi korkuyorum tabi.. Bir tarafdan çocuk 1 hafta önden gidiyor diye korku gerçi 1,5-2 ayı böyle geçirdim çocuk hep bir hafta öndeydi ilerlemedi büyümesi hatta son gittiğimde normal haftasında dedi doktor. Diyabet doktorumda diğer ölçülerim normal olduğundan sadece açlık yüksek insülin verirse bu sefer de şekerin çok düşeceğini söyleyerek insülin vermekten tamamen vazgeçtiğini söyleyince.. Benim sabah açlıklarımda 90 lı değerlere düştü sanırım benim ki stres kaynaklıymış korku geçti şeker düştü şimdi zaman zaman 100 çıktığı da oluyor 89 dan 98 kadar oynuyor seninki 97 ya da 95 se çok normal hiç korkma bence gerçi bu ay şeker düştü çocuğun kilosu normal diye diyetimi savsakladım inşallah bir sonraki kontrollerde şoka uğramam

slmkızlar ankaradan günlük güneşlik mis gibi bir havadan sesleniyorum hepinize.ogluşum uyudu uyansında parka götüreyim minigimi :))

feci özendim ne güzel bir duygu ya maşallah sıze güzel bır kahvaltı keyfı dılıyorum :)

Saol canım rabbım sızlerede nasıp etsın 9 ay karnında taşıyıp büyüyüp boyuna ulaşması anlatılmaz bı duygu rabbım ısteyen herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın kızlar benden smize tavsıye cocuk yapmaktan kormayın gücünüz yettıgı kadar doğurun memleketın hayırlı salıh evlatlara ıhtıyacı var ben 4. Hamıleyım hıc pısman degılım

kendıme guvenebılsem esım gıbı destek bırı varken isterdim
peygsmber efendımız ümmetimin çokluğu ile övünürüm diye buyurmuşken ..
şimdilik 2 hedefım esımın 4 bakalım orta yol 3 olur belkı ama zaman gosterır neler yasıcaz ..
evlat gıbısı varmı esım 17 kardeşler bız 6 kardeş :)

gecmıs olsun canım kendıne nazar etmısın bence ınsallah sekerın yukselmez stresde onemlı bır neden kendıne bebeıse dıkkat et azcık kaldı dımı surda.....

Canım kendine stres yapma o kadar sonuçta elleriyle öldmüyorlar tahmin yani

En Buyuk kızın kaç yasında canim kaç kiz kaç oğlan merak ettim ??? Birde su an kaç yaşındasiniz mesala ileri yaslarda zor oldunu söylüyorlar onun Icin merak ettim cok merakliyim kusura bakma ben Birinci'yi 19 yasımda aldım simde 25 yaşındayım birinciye göre simdi daha farklı güzel hamileliğim Birinci'de kendimde çocuktum galiba

Kızlar ben 35+0 haftasındayım şu an su ilk başta az az çamaşırımı ıslatıcak şekilde geliyordu geceden beri sabah doktoruma gittim doğum başlıyor dedi bebek 3000 gr engellemeye gerek yok dedi eve git bişey olursa yatırım yoksa Pazartesi tekrar gelirsin dedi ama şimdi bu su paçamdan akmaya başladı ama hiç sancı yok Dr aradım istersen hastaneye git yada birazdaha bekle dedi bazen sancı sudan 48 saat sonra bile gelebiliyormuş neyapmalıyım şimdi kafam çok karışık normalde Mayıs 11 doğumum bugün doğacağını öğrenince afalladım.

doktorumla konuştum,ben epidural oldum dedim o bana spinal dedi.spinalmiş galiba belden iğne.dedim çok korkuyorum dedi 1 gün öncesinden hatırlat en aza indirgeyelim dedi.geneli tavsiye etmedi spinal olacaz bakalım bu defa nasıl olacak.nescafe filan fayda edeceğini sanmıyorum ama:44:

Cnm gorunce resmn heycnlandim hayirlisiyla kurtul iislh suyun geldktn sonra 1gnden fazla bkleme bnce cnm bebek susuz kalabliomus,,yalniz. Merak ettm erken dogum riskin varmiydi

Heycanlandim 4 u bebegimiz geliyor galiba

baş agrısınımı en aza indirgeyecekmiş???? bende doktorumla ve dogum yapacagım hastanenin anestezyeniyle görüşcem bu konuyu dogum yaklaşınca ama şuan tam belli degil dogumu nerde yapacagım o yüzden bekliyorum

allah yardımcın olsun bian önce saglıklı bi şekilde bebegini kucagına alırsın inşallah.ama doktorun bi sorun olsa hemen gel yada hastaneye git derdi bence bekle sancını çünü suni sancı veriyorlar hastanelerde o çok kötü oluyor.benim kaynanam dedigine göre bi hafta önce suyu gelmiş dogumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…