2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım benım Allah yardımcın olsun suprız yapmıs senınkı neysekı kılosuda ıyı ınsallah hayırlısıyla kurtulursun dualarımız senınle.....

Allah yardımcın olsun..Sağlıkla kucağına al inşallah..Açılışı sen yap,biz de sırayla geliriz inşallah..

Kızlar oğlum iki haftadır baş Aşağı dönmüştü dünden önceki gece cok hareketlendi kusacak gibi oldum..o geceden berivhareketleri azaldi ve vurmalarini kasikta hissediyorum sanirim yine ters döndü ayaklarini midemde hissedemiyorum artik

tedırgın oluyorsan kalp atıslarını dınlemeye acıle gıt ıstersen canım ıcını rahatlatmak adına

Canım maşallah 17 tane mı kaç tane elit var
ılk es vefat ettı doğumda ıkıncı estende var yanı tek bı anneden degıl :) esım sadece elıt desem :)

canım 39. haftasında arkadaşım doğum yaptı 2 gun once once suyu geldı evd ebekledı bır gu nsonra nişanı kan geldı yanıyınede bekledıtakı sancıları 5 dk ara ıle gelıp 1 dk surene kadar hataneye gıttı buna rağmen açılma yoktu ama 3 saat sonra doğurdu sunı sancı almadan cok rahatdoktorun bekle dıyorsa bekle canım hastaneye gıdersen sunı sancı verıcekler

Dinleniyodur annesi biraz bekle İstersen morelini bozma hemen
Ara ara kasiklarda tekme hissediyorum canim, ama eski halinden eser yok cok farkli..ya sirtini döndü ayaklarini hissetmiyorum yada ayaklarini kasik bolgeme cevirdi
tedırgın oluyorsan kalp atıslarını dınlemeye acıle gıt ıstersen canım ıcını rahatlatmak adına
Canim cok şükür arada tekme hissediyorum ama eskisi gibi kipir kipir degil..pazartesi dr randevum var beklemesemmi bilmiyorum

Son düzenleme:

bır dınlenıp say bakalım nasıl kac kere hareket edıyor belkı yorulmussundur bugun
sut ıcıp ya da cıkolata yıyıp bak bakalım hareketlerıne canım
rahat edemezsen gıdersın acıle falan
randevuna da az kalmıs

Tossomavisi umarim Hersey yolunda gider, erken gibi aslinda dogum icin keske dr.un biraz daha durudurabilse miydi acaba? Dogarsa da umarim bebisini hemen kollarina alirsin canim. Seni merak ediyoruz...

Kızlar suni sancıdan neden bu kadar korkuyorsunuz ve birbirinizi de korkutuyorsunuz sorabilir miyim acaba?

sence korkulucak bi durum değil mi benim de ilk hamileliğim korkuyorm bende bu suni sancıdan herşeyin normali iyidir ama doğum yolunda gitmezse yapcak bişey yok

Canım suni sancı dediğimiz hormondur,rahiimde oksitosin hormonu sayesinde açılma gerçekleşir,ama bazen kasılmalar olur fakat rahim bir türlü açılmaz.Yada çok geç açılarak devam eder.Çok daha fazla sancı çekersin açılman olmadığı için.Dahası doğumun başlamayabilir ve çektiğin o kadar acıya değmeyerek bir de sezeryana alınabilirsin.Suni sancı vücuttan salınmayan oksitosin hormonunu alarak rahimin daha hızlı ve kolay açılmasını sağlar,sancıların daha belirli ve düzenli gelir,doğum kısa sürede gerçekleşir,sen de az sancı çekersin.Bilmem anlatabildim mi korkulacak birşey yok

Evet canim yorulmus da olabilir iki gun ustuste 8-9 saat gezdim disarda..zorladim galiba kendimi..yarin evden cikmicam bakalım. .

kızlar tossamavisi doğurmuş nisan annelerinde gördüm 3150gr 47cm epidural normal doğum maşallah 4. bebiş te geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…