- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.601
Kızlar ben 35+0 haftasındayım şu an su ilk başta az az çamaşırımı ıslatıcak şekilde geliyordu geceden beri sabah doktoruma gittim doğum başlıyor dedi bebek 3000 gr engellemeye gerek yok dedi eve git bişey olursa yatırım yoksa Pazartesi tekrar gelirsin dedi ama şimdi bu su paçamdan akmaya başladı ama hiç sancı yok Dr aradım istersen hastaneye git yada birazdaha bekle dedi bazen sancı sudan 48 saat sonra bile gelebiliyormuş neyapmalıyım şimdi kafam çok karışık normalde Mayıs 11 doğumum bugün doğacağını öğrenince afalladım.
Kızlar ben 35+0 haftasındayım şu an su ilk başta az az çamaşırımı ıslatıcak şekilde geliyordu geceden beri sabah doktoruma gittim doğum başlıyor dedi bebek 3000 gr engellemeye gerek yok dedi eve git bişey olursa yatırım yoksa Pazartesi tekrar gelirsin dedi ama şimdi bu su paçamdan akmaya başladı ama hiç sancı yok Dr aradım istersen hastaneye git yada birazdaha bekle dedi bazen sancı sudan 48 saat sonra bile gelebiliyormuş neyapmalıyım şimdi kafam çok karışık normalde Mayıs 11 doğumum bugün doğacağını öğrenince afalladım.
Hareketleri azaldi sanki
Kızlar oğlum iki haftadır baş Aşağı dönmüştü dünden önceki gece cok hareketlendi kusacak gibi oldum..o geceden berivhareketleri azaldi ve vurmalarini kasikta hissediyorum sanirim yine ters döndüayaklarini midemde hissedemiyorum artik
ılk es vefat ettı doğumda ıkıncı estende var yanı tek bı anneden degıl :) esım sadece elıt desem :)Canım maşallah 17 tane mı kaç tane elit var
Ara ara kasiklarda tekme hissediyorum canim, ama eski halinden eser yok cok farkli..ya sirtini döndü ayaklarini hissetmiyorum yada ayaklarini kasik bolgeme cevirdiDinleniyodur annesi biraz bekle İstersen morelini bozma hemen
Canim cok şükür arada tekme hissediyorum ama eskisi gibi kipir kipir degil..pazartesi dr randevum var beklemesemmi bilmiyorumtedırgın oluyorsan kalp atıslarını dınlemeye acıle gıt ıstersen canımıcını rahatlatmak adına
Ara ara kasiklarda tekme hissediyorum canim, ama eski halinden eser yok cok farkli..ya sirtini döndü ayaklarini hissetmiyorum yada ayaklarini kasik bolgeme cevirdi
Canim cok şükür arada tekme hissediyorum ama eskisi gibi kipir kipir degil..pazartesi dr randevum var beklemesemmi bilmiyorum[/QUOT. Sen bilirsin ama bence bekle pazartesiyi su an donse bile bişey yaparlar mı bilmiyorum bosuna yorulmuş olursun ama icimi rahatlatiyim diyorsan sen bilirsin
Ara ara kasiklarda tekme hissediyorum canim, ama eski halinden eser yok cok farkli..ya sirtini döndü ayaklarini hissetmiyorum yada ayaklarini kasik bolgeme cevirdi
Canim cok şükür arada tekme hissediyorum ama eskisi gibi kipir kipir degil..pazartesi dr randevum var beklemesemmi bilmiyorum
Kızlar suni sancıdan neden bu kadar korkuyorsunuz ve birbirinizi de korkutuyorsunuz sorabilir miyim acaba?
sence korkulucak bi durum değil mi benim de ilk hamileliğim korkuyorm bende bu suni sancıdan herşeyin normali iyidir ama doğum yolunda gitmezse yapcak bişey yok
bır dınlenıp say bakalım nasıl kac kere hareket edıyorbelkı yorulmussundur bugun
sut ıcıp ya da cıkolata yıyıp bak bakalım hareketlerıne canım
rahat edemezsen gıdersın acıle falan
randevuna da az kalmıs
Canım suni sancı dediğimiz hormondur,rahiimde oksitosin hormonu sayesinde açılma gerçekleşir,ama bazen kasılmalar olur fakat rahim bir türlü açılmaz.Yada çok geç açılarak devam eder.Çok daha fazla sancı çekersin açılman olmadığı için.Dahası doğumun başlamayabilir ve çektiğin o kadar acıya değmeyerek bir de sezeryana alınabilirsin.Suni sancı vücuttan salınmayan oksitosin hormonunu alarak rahimin daha hızlı ve kolay açılmasını sağlar,sancıların daha belirli ve düzenli gelir,doğum kısa sürede gerçekleşir,sen de az sancı çekersin.Bilmem anlatabildim mi korkulacak birşey yok[/QUOTE. :):):)Bazı seyler kulaktan dolmayız pek bilgimiz yok bence bunla alakalı benimde bilgim yok mesela suni sancı nedir aman her acının sonu böyle tatlı olsa hayatımda ilk defa kızımı kucama alimca mutluluk gözyaşı döktüm içten ben pek nasıl doğururum su olsun bu olsun diye düşünmüyorum hangisi doğruysa o an o uygulanır Dr Umuza guvenmekten başka care yok hakkımızda hayırlısı
yine sapır saçma bi saatte uyandım offff ağrıdan uyuyamıyorum artık ya :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?