- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.621
aynen bende uyuyamıyorum mıde agrısımı karın agrısı mı belli degil agrı var ama yatırmıyor bile ben yaklaşık 3 haftadır gece uykularını terk ettim
canım yaa bende öyle bi mideme vuruyo ağzıma getiriyo sıpa bi kalbimi sıkıştırıyo nefes alamıyorum bacaklar desen koparıp atasım geliyo ne olcak böyle bilmiyorum
olacak bir şey yok her şey normalmiş hatta son aylarımız oldugu için hareketleri bebeklerimizin kısıtlı ve daha sert oluyormuş benim iki günüdür aşagıya öyle bir baskısı var ki sanki yanma ıle karısık acıma var dr sordum normal vucut kendini doguma hazırlıyor dogum kanalları açılıyor dedi gerçi benim sezeryan ama allah hepimizi sağlık ile kurtarsın benim ilk doğum ve yaş dan dolayıda biraz sorunlu geciyor hakkımız da hayırlısı artık bebeklerimizi kucahımıza alınca hepsini unuturuz inş :)
bak bunu hiç düşünememiştim ya beyaz leblebi süper fikir ben petit beurre yoluyla çözmeye çalışıyodum ama o da son derece kilo aldıran bişey bi de salatalık havuç gibi kemirilen şeyler sanki iyi geliyo
bende hamileliğin başında da aynıydı şimdi de o yüzden de feci halde kilo aldım çünkü sürekli deneme halindeyim bi de şunu yiyim bakim geçecek mi diye ne bulursam indiriyorum mideyebu arada senin şu minik avatarına hastayım ya poposunu ısırasım geliyo gördüğümde ister istemez bi gülümseme oluşuyo
kendıme guvenebılsem esım gıbı destek bırı varken isterdim
peygsmber efendımız ümmetimin çokluğu ile övünürüm diye buyurmuşken ..
şimdilik 2 hedefım esımın 4 bakalım orta yol 3 olur belkı ama zaman gosterır neler yasıcaz ..
evlat gıbısı varmı esım 17 kardeşler bız 6 kardeş :)
gunydınnnnnnnnnnnnnnn
acaba carsamba dogumum olacak mı merak edıyorum en son oyle konusmustuk yarın randevum var ıns bugun cabuk gecsın sabahın korunde hastaneye gıdıcem
hala tam anlayamıyorum heycan da varla yok delımıyım neyımheralde yarın kesınlesınce tutusucam gıbıme gelıyor
Eşin 17 kardeş mievlat gibisi yok ama oda baya fazla yanlız maşallah diyelim
En Buyuk kızın kaç yasında canim kaç kiz kaç oğlan merak ettim ??? Birde su an kaç yaşındasiniz mesala ileri yaslarda zor oldunu söylüyorlar onun Icin merak ettim cok merakliyim kusura bakma ben Birinci'yi 19 yasımda aldım simde 25 yaşındayım birinciye göre simdi daha farklı güzel hamileliğim Birinci'de kendimde çocuktum galiba
Canım suni sancı dediğimiz hormondur,rahiimde oksitosin hormonu sayesinde açılma gerçekleşir,ama bazen kasılmalar olur fakat rahim bir türlü açılmaz.Yada çok geç açılarak devam eder.Çok daha fazla sancı çekersin açılman olmadığı için.Dahası doğumun başlamayabilir ve çektiğin o kadar acıya değmeyerek bir de sezeryana alınabilirsin.Suni sancı vücuttan salınmayan oksitosin hormonunu alarak rahimin daha hızlı ve kolay açılmasını sağlar,sancıların daha belirli ve düzenli gelir,doğum kısa sürede gerçekleşir,sen de az sancı çekersin.Bilmem anlatabildim mi korkulacak birşey yok
gunydınnnnnnnnnnnnnnn
acaba carsamba dogumum olacak mı merak edıyorum en son oyle konusmustuk yarın randevum var ıns bugun cabuk gecsın sabahın korunde hastaneye gıdıcem
hala tam anlayamıyorum heycan da varla yok delımıyım neyımheralde yarın kesınlesınce tutusucam gıbıme gelıyor
slm güzel annişler
ptesi günü paşamı sünnet ettirdik.. abi olmadan adam olsun dedik:18: çok stres yaptım sabah 5 de sancılarım bi başladı bütün gün sürdü... ama stres yaptığım kadar değilmiş oğlum maşallah diyim düz duvara tırmanacak kadar hareketliydi meğer benim oğlum ne kadar güçlü kocaman olmuş darısı artık oğluşu olacakların başına...
salı günü lohusa pilamalarımın siparişini verdim.. çarşamba elimdeydibeklediğimden de çok çok güzeller... eğer hala alacaklar varsa kalite ve fiyat konusunda lohusa sepeti.com u tavsiye ederim üstelik kapıda ödeme seçeneğide var... ben çok memnun kaldım... bone ve haluk bayram ın ürünlerinden aldım...
http://www................../urun/lohusa-sabahlikli-pijama-3lu-takim/107 bunun turkuaz rengini aldım,
http://www................../urun/sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/95 bunun da ekru rengini aldım.
inş ekleyebilmişimdir...
bu arada arkadaşlar bebek alışverişi için hangi siteleri tercih ediyosunuz? fiyat ve kalite konusunda hangisi güvenilir...
anane ve babanne saolsun ihtiyaçların büyük kısmını almışlar... abimizden kalan cicilerde var.. fazla eksik yok.. bikaç şey için de çarşıya çıkmak istemiyorum.. internetten alsam diyorum ama nerden hangi siteden alıcam bilmiyorum
bu arada 3-5 gündür çok ağrım oluyo.. sizde durumlar nasıl?? gece uyuyamıyorum.. yatamıyorum kalkamıyorum dönemiyorum :2: daha 45 gün var nasıl geçicek bilmiyorum... ilk hamileliğim de bu kadar değildi.... 2. hamilelik gerçekten daha zor oluyomuş.. hele arası azsa :18: ama doktorum doğumun daha kolay olur diyoinş...
yine sapır saçma bi saatte uyandım offff ağrıdan uyuyamıyorum artık ya :18::18:
kızlar tossamavisi doğurmuş nisan annelerinde gördüm 3150gr 47cm epidural normal doğum maşallah 4. bebiş te geldi
rüzgar çağının hıkayesi .. arkadaşımdan dun aksam doğum hıkayesını aldım nıhayet .. bızlere moral verir inşallah :) .. arkadaşım aksam 10 gıbı benı aradı suyum geldi diye bende ona eğitimde bıze anlattıklarını uygulayalım bekle dedım sabah olunca egıtımdekı ebemızı aradı oda aynısını soyledı velhasıl öğlen nişanı kan geldı tekrar ebemızı aradı sancıların sıklaşmasını bekle dedı ve böyle aksam 6 ya kadar bekledı 5 dk ara ıle sancıları gelınce ebe gel dedı bu arada bız konuşuyoruz dans edesım var dıyo evde neşe ıle sancılarını bekledı :) .. sancıları 5 dk ara ıle gelmeye baslayınca hastaneye gıttı muayende yumuşama var ama açılma yok dedıklerınde cok moralı bozulmuş .. yatısı yapıldı sunı sancı verıceklerdı kabul etmedı kendım dogurabılrıım dedı ve dıgerlerı gıbı sancı odasında yatmadı egıtımde gosterılen hareketlerı yapıp sancıyı böyle karşıladı ve 3 saat sonra doğuma gıttı en keyıflı andı cok zevk aldım doğumdan dıyor hemen dogurmus kesık olmasını ıstememıs ama kendınden kesık olursa daha kotu olur ne olur ne olmaz kesmemız gerekiyor demısler tek ona uzulmus bızım tatlı cadı :) velhasıl 3saat hastane macerası sürmüş maşallah ve egıtımdekı herseyı hep uyguladı tansıyon sorunu varkende hareket etmekten kaçmadı yuruyusunu hıc aksatmadı kaynanası evden kovdu moralını bozdu esı ağlattı bunlara rağmen bebegı ıcın gereken herseyı yaptı helal olsun dıyorum ona .. ama ben cok uzuldum cunku maalesef egıtımdekı hıc bıseyı uygulayamıyorum doktorum hareket etme dıyo .. arkadaşım ıcın mutluyum ebemız onunla hep ozel ılgılendı aılevı problemlerı olduğunu bılıyordu .. o hastanenın nasıl ortam oldugunuda bılıyordu ıyıkı 1 gun önceden yatış yapmamış hastanenın olumsuzluklarını pek gormemıs oldu.. darısı böyle kolay doğum hepımızın basına .. ama arkadasın cabalarınıda unutmamak gerek yuruyusler hareketler hıc bırını aksatmadı sancı anındabıle yatmayıp sureklı hareket ederek sancıyı karşıladı kı bu acıyı daha az hıssetmeyı sağlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?