2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
aynen bende uyuyamıyorum mıde agrısımı karın agrısı mı belli degil agrı var ama yatırmıyor bile ben yaklaşık 3 haftadır gece uykularını terk ettim

canım yaa bende öyle bi mideme vuruyo ağzıma getiriyo sıpa bi kalbimi sıkıştırıyo nefes alamıyorum bacaklar desen koparıp atasım geliyo ne olcak böyle bilmiyorum

canım yaa bende öyle bi mideme vuruyo ağzıma getiriyo sıpa bi kalbimi sıkıştırıyo nefes alamıyorum bacaklar desen koparıp atasım geliyo ne olcak böyle bilmiyorum

olacak bir şey yok her şey normalmiş hatta son aylarımız oldugu için hareketleri bebeklerimizin kısıtlı ve daha sert oluyormuş benim iki günüdür aşagıya öyle bir baskısı var ki sanki yanma ıle karısık acıma var dr sordum normal vucut kendini doguma hazırlıyor dogum kanalları açılıyor dedi gerçi benim sezeryan ama allah hepimizi sağlık ile kurtarsın benim ilk doğum ve yaş dan dolayıda biraz sorunlu geciyor hakkımız da hayırlısı artık bebeklerimizi kucahımıza alınca hepsini unuturuz inş :)

bende merak ediyodum sorduğun çok iyi olmuş o yanmayı bende hissediyorum otururken problem yok ta kalkınca acayip bi baskı hissediyorum yanmayla karışık ve direk tuvaletim geliyo sanırım idrar kesesine bası yapıyo benimde çok yüksek ihtimalle sezaryen olacak ve ilk doğum,
dediğin gibi sağsalim gelsinler de herşey unutulur poposunu,göbüşünü ısırıcam sıpanın heyecanla bekliyorum

gunydınnnnnnnnnnnnnnn

acaba carsamba dogumum olacak mı merak edıyorum en son oyle konusmustuk yarın randevum var ıns bugun cabuk gecsın sabahın korunde hastaneye gıdıcem
hala tam anlayamıyorum heycan da varla yok delımıyım neyımheralde yarın kesınlesınce tutusucam gıbıme gelıyor

bendee avatarımı cok seviyommm özellikle koydummm begenmene cok sevindimmmm.........

Eşin 17 kardeş mi evlat gibisi yok ama oda baya fazla yanlız maşallah diyelim

ayyy çok heycanlı ya bence heycanın telaşın merakın hepsi birbirine karıştığı için ayırt edemiyorsun hastaneye gidip doğum hazırlanmak için odana yerleştiğinde eminim elin ayağın birbirine dolaşcak canım benim umarım herşey senin ve bebeğin için en hayırlı şekilde olur sende doğur sıra bana gelsin

rüzgar çağının hıkayesi .. arkadaşımdan dun aksam doğum hıkayesını aldım nıhayet .. bızlere moral verir inşallah :) .. arkadaşım aksam 10 gıbı benı aradı suyum geldi diye bende ona eğitimde bıze anlattıklarını uygulayalım bekle dedım sabah olunca egıtımdekı ebemızı aradı oda aynısını soyledı velhasıl öğlen nişanı kan geldı tekrar ebemızı aradı sancıların sıklaşmasını bekle dedı ve böyle aksam 6 ya kadar bekledı 5 dk ara ıle sancıları gelınce ebe gel dedı bu arada bız konuşuyoruz dans edesım var dıyo evde neşe ıle sancılarını bekledı :) .. sancıları 5 dk ara ıle gelmeye baslayınca hastaneye gıttı muayende yumuşama var ama açılma yok dedıklerınde cok moralı bozulmuş .. yatısı yapıldı sunı sancı verıceklerdı kabul etmedı kendım dogurabılrıım dedı ve dıgerlerı gıbı sancı odasında yatmadı egıtımde gosterılen hareketlerı yapıp sancıyı böyle karşıladı ve 3 saat sonra doğuma gıttı en keyıflı andı cok zevk aldım doğumdan dıyor hemen dogurmus kesık olmasını ıstememıs ama kendınden kesık olursa daha kotu olur ne olur ne olmaz kesmemız gerekiyor demısler tek ona uzulmus bızım tatlı cadı :) velhasıl 3saat hastane macerası sürmüş maşallah ve egıtımdekı herseyı hep uyguladı tansıyon sorunu varkende hareket etmekten kaçmadı yuruyusunu hıc aksatmadı kaynanası evden kovdu moralını bozdu esı ağlattı bunlara rağmen bebegı ıcın gereken herseyı yaptı helal olsun dıyorum ona .. ama ben cok uzuldum cunku maalesef egıtımdekı hıc bıseyı uygulayamıyorum doktorum hareket etme dıyo .. arkadaşım ıcın mutluyum ebemız onunla hep ozel ılgılendı aılevı problemlerı olduğunu bılıyordu .. o hastanenın nasıl ortam oldugunuda bılıyordu ıyıkı 1 gun önceden yatış yapmamış hastanenın olumsuzluklarını pek gormemıs oldu.. darısı böyle kolay doğum hepımızın basına .. ama arkadasın cabalarınıda unutmamak gerek yuruyusler hareketler hıc bırını aksatmadı sancı anındabıle yatmayıp sureklı hareket ederek sancıyı karşıladı kı bu acıyı daha az hıssetmeyı sağlar ..

Canım günaydın en büyüğü 14 10 4 Uç kızım var sımdıkıde kız artık sırtım yere gelmez 36 yaşındayım canım ama bu gebelık çık zorladı hem yas hem 4. Oluşu hayırlısıyla bı doğursak neyse kızlar la eşmi kahvaltıyı hazırlamış herkese guzel bı hafta sonu dılerım

suni sancı adı üstünde suni olması dogal yollu degil korkmak degil ama evde bi sorun olmadıgı sürece son ana kadar beklemek en iyisi.benim kkdaki ocak grubundan bi kaç arkadaşım son ana kadar evinde bekleyip gittiklerinde bi saat olmadan dogumunu yapıp çıktılar fakat ben annemin ve eşimin yüzünden orda 7saat suni sancı yiyip üstünede 6cm açılmayla sezeryana alındım.....yani keşke evde bekleme şansım olsaydı evhamlılar tutmadılar evde yatayım gezeyim banyo edeyim.....burda kaç kişinin ebesi var görüşüyor fakat artık herkez suni sancı olmadan mudehalesiz dogumu savunuyor.keşke biraz daha bilinçli olsaydım zamanında.....

nılosummm
ay sen smdı bıkac gune dogurcanmı kızzz
ınanamıyorummm
ayy valla cok heyecanlı sende hersey bırbırıne karısmstır smdı
bısey hıssetmemen normal
bı an kendımı hayal ettımmmm
ay allah yardımcımız olsun

günaydın kızlar umarım herkes cok ıyıdır bugun ruyamda bır oglan cocugu vardı benım adım emre ama sen oglunun adını ısmail koy dıyodu ruya ıcınde ruya gıbı hayırlara cıksın ınsalllah bı kez daha gormustum ısmaıl adını bılıncaltı olamaz cunku etrafımızda ısmaıl dıye kımse yok benımde kızım olacak 2. dogurmadan 3.hazırlıkmıkı acaba.:) öpt hepınızı...

canım hayırlı olsun damatlıgında gorursun ınsalllah.....

yine sapır saçma bi saatte uyandım offff ağrıdan uyuyamıyorum artık ya :18::18:

bende oyleyım ya uyuyamıyorum nereye yatacagımı sasırdım az kaldı sık dişleriiii:)

kızlar tossamavisi doğurmuş nisan annelerinde gördüm 3150gr 47cm epidural normal doğum maşallah 4. bebiş te geldi

hadı gozumuz aydın saglık durumlarıda ıyıdır ınsalllah....

darısı bızlere ınsallah guzel gunlerde buyusun ınsalllah....

snowflakeN

kız sen carsamba doguracanmı anammm hadı allah kurtarsın:)

Doguma yaklaştım gelcek hafta sonu misafir var öbür hafta var ayın 23 yatılı var şaşırdım iyice bu hafta alışverişler geçecek gözüküyor ikramliklar var bide bügünde alt kat insaatli bitmemişti bugün işçi var heryer pis oldu yemek yapıyorum onlara Allah'tan kızımda bı tık yok Allah'a sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…