2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

gecenlerde lekelenmem olunca gittim doktora ultrasonla bakıcak sandım ama çatala alınca beni şok oldum alttan parmakladı az acıyor sorun yok dedi 5 sn sürdü ama garip bi duygu neyse ki sezeryan olcam korkma canım sıkma kendini de eminim kolay geçer

en fazla spekulum kadar acıtıcağını dusunuorum
kendımı sıkmazsan cok daha az acıyacaktır..sonucta parmakla muayene oluo

Iyi aksamlar arkadaslar uzun zamandir giremiyodum topige ins herkes iyidir yanilmiyosam bir arkadasimiz dogum yapmis tarihleromiz ayniydi nasil iyimi bende cumaya sezeryan tarihi icin hastaneye gidicem hayirlisi ins hepimiz icin dogum hikayemizide yazariz

36. hafta da alırmı aceba bu muayeneye ya çok gerildim şimdi off nasıl baktırcam adama yaa((

Bebegim hickirdigi zaman karnim hafif hafif atiyo gozlede goruluyo 3,4 dk suruyo belki senin bebegin daha kucuk tur ondanda fark etmiyo bilirsin
damar seğirmesi kalbim orda atıomuş gibi bişiler oluo arada sanırım o hıçkırık ama hiç dışardan bakmadım o kadar belli olacağını düşünmemiştim :) evet kızım sanırım biraz minik olacak çarşamba günü kontrolum var bakalım ne kadar oldu 30+3te 1570 kiloydu doktor normal dior ama bana az gibi geldi pekmez kaşıklıyorum umarım ii bi kilo almıştır :s

Bana yapilmistir bi 3-4 kere.Merak etme acitan bisey degil,rahatsizlik veriyo sadece.Icin rahat olsun,kendini kasma.

Evet canım uzun zamandır gozukmuyosun bu hafta iki tane bebis geliyor galiba Çarşamba da var senle iki tabi supriz cikmassa arada hayirlisiyla anlatırsın nasıl gectini Allah yardımcın olsun

yaa kızlar allah aşkına ne kadarda narinsiniz bu mayıs grubunda defalarca okudum ki sonuçta bu bebek bir yolla çıkacak elbet oraya bakacaklar.anlatılanlar karşındakini ürkütmek amaçlı degil hiçkimsenin mantıgı o degildir bence ama gerçekler var ortada.....o çatala çıkmak neki dedirtiyolar en az 10 kişi gelip alttan muane ediyo :) komik demi ama bu böyle bi doktor arkasında bi ton ögrenci öyle parmakla flnmı sanki neyse ya kusura bakmayın ama hayalperest olmamak gerek bu bir dogum süreci benim gördügüm devlet hastanesiydi belkiözelde durum farklıdır.o hemşireler falan degişmişmişşşşşş nerdeee yaparken banamı sordun diyen meşhur hemşireler hala var.bana kızan kızsın ama anlayanda anlayacaktır beni öyle herşeyden ürken korkan bunları anlatanlara kızan bi yaklaşımla doguma kendinizi hazırlayamazsınız.

slm kızlar ya az önce you tube dan doğuma baktımda iyice tırstım off napcam ya walla çok tırsıyorummm:18::18:

kızlar bır kac sayfa ötede yazmıştım yıne parmak muayene sorulmuştu
kım muayene edıcekse cok fark var devlette acilde hayvan gıbı muamele gördüm canım acıdı bağırdım
cunku hayvan gıbı ebe 4 parmak ıle muayene ettı ve hızlıca dırek ..
arada ınce perde dısardan bakan ıcerıyı goruyor 4 5 hemsırede gulusuyor aynı odada ortamda berbattı ..
ama 2 gun sonra yıne acillik olduğumda ozele gıttım ınanın muayene bıttı ebeye ee ne zaman parmak muayene edıcen dedım
kı ıkı kere muayene ettı aynısı doktorum ıcınde gecerlı doğum oncesıde ne zman muayene gıtsem cok rahattım
insan gıbı muamele görünce karsındakı anlayışlı ve tecrubelı olunca ınanın hıc bısey vajinal muayene
korkmayın kızlar ve lütfen doğum videolarına bakmayın ben hıc bakmıyorum herkesın doğum hıkayesı kendıne ozel
agrı eşiğimizde farklı sadece bılınclenelım annelerımız nasıl doğurdu ıse bızde dogurucaz elbet
herkese hayırlı ve yavrularından bol tekmelı bır gece dılıyorum bende yavrumla uyumaya :)

Evet canım uzun zamandır gozukmuyosun bu hafta iki tane bebis geliyor galiba Çarşamba da var senle iki tabi supriz cikmassa arada hayirlisiyla anlatırsın nasıl gectini Allah yardımcın olsun

Sagol canım hepımıze amelıyat hakkında konusacaklar galıba buyuk ıhtımalle genel anestezı ıstıcem hayırlısı ıns

bana bu hafta sonu yapilacak cati muayenesi,37 hafta bitmis olacak ,bakalim ne diyecek dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…