- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.681
Iyi aksamlar arkadaslar uzun zamandir giremiyodum topige ins herkes iyidir yanilmiyosam bir arkadasimiz dogum yapmis tarihleromiz ayniydi nasil iyimi bende cumaya sezeryan tarihi icin hastaneye gidicem hayirlisi ins hepimiz icin dogum hikayemizide yazariz
Aynen ya katılıyorum sana sonuçta bu bı süreç yani beni 9 aydir parmagiyla bakıyorlar bence en sagliklisi diye inanıyorum Tmm bazen biktigim oluyor ama yapcak bişey yok bu aralar haftada 1 bakılıyor tr son ayda yapılmış çokmu cok acımıyor ama insan çekiniyor biraz onada alıştım artık yapcak bişey yok kızlar kaçınılmaz bunlar normal seyler saten bı kadın doguma yaklasip alt muayene yspilmiyosa ben ona şaşıyorum çünkü aynı zamanda enfeksiyon kontrolü rahim kontrolü hersey yapılıyor bazı sorunlara geç kalınmış olmuyor en azından bence kulaktan dolma abartılı şeylerle kasmayın kendinizi benim fikrim kimseyi yargılamak istemem bu konuda ama bazen okuduklarım abartılı geliyor masal da değiliz bu gercek yani yeri gelcek cok aciycak sonuçta doguma hazırlanıyoruzyaa kızlar allah aşkına ne kadarda narinsiniz bu mayıs grubunda defalarca okudum ki sonuçta bu bebek bir yolla çıkacak elbet oraya bakacaklar.anlatılanlar karşındakini ürkütmek amaçlı degil hiçkimsenin mantıgı o degildir bence ama gerçekler var ortada.....o çatala çıkmak neki dedirtiyolar en az 10 kişi gelip alttan muane ediyo :) komik demi ama bu böyle bi doktor arkasında bi ton ögrenci öyle parmakla flnmı sanki neyse ya kusura bakmayın ama hayalperest olmamak gerek bu bir dogum süreci benim gördügüm devlet hastanesiydi belkiözelde durum farklıdır.o hemşireler falan degişmişmişşşşşş nerdeee yaparken banamı sordun diyen meşhur hemşireler hala var.bana kızan kızsın ama anlayanda anlayacaktır beni öyle herşeyden ürken korkan bunları anlatanlara kızan bi yaklaşımla doguma kendinizi hazırlayamazsınız.
günaydın kızlar
gunaydınnnnn şafak gıtgıde azalıyor acaba vaktınde doğarmı bebecıklerımız
kizlar sut geldi gogsumden ilk defa hayret,son ayimdayim diye mi acaba ?
Aynen ya katılıyorum sana sonuçta bu bı süreç yani beni 9 aydir parmagiyla bakıyorlar bence en sagliklisi diye inanıyorum Tmm bazen biktigim oluyor ama yapcak bişey yok bu aralar haftada 1 bakılıyor tr son ayda yapılmış çokmu cok acımıyor ama insan çekiniyor biraz onada alıştım artık yapcak bişey yok kızlar kaçınılmaz bunlar normal seyler saten bı kadın doguma yaklasip alt muayene yspilmiyosa ben ona şaşıyorum çünkü aynı zamanda enfeksiyon kontrolü rahim kontrolü hersey yapılıyor bazı sorunlara geç kalınmış olmuyor en azından bence kulaktan dolma abartılı şeylerle kasmayın kendinizi benim fikrim kimseyi yargılamak istemem bu konuda ama bazen okuduklarım abartılı geliyor masal da değiliz bu gercek yani yeri gelcek cok aciycak sonuçta doguma hazırlanıyoruz
günaydınlar ben zaten sezaryen olacam yapmasa çatı muayenesi ne güzel olur ay
günaydın herkeslere bu arada hava kasvetli ama güzel bi gün sonuçta 1 gün daha yaklaştık
bu aralar içten içe bir korku var bende bakabilecek miyim,yetebilecek miyim,ya hasta olunca nasıl dayanıcam,şöyle mi, böyle mi offf kendime gıcık oluyorum hep en kötüleri düşünmesem olmuyo sanki
Allah hepimize güç,kuvvet versin,meleklerimize de sağlık sıhhat versin inşallah korktuğumuz hiçbişeye uğratmasın
(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?