2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Aynen ya katılıyorum sana sonuçta bu bı süreç yani beni 9 aydir parmagiyla bakıyorlar bence en sagliklisi diye inanıyorum Tmm bazen biktigim oluyor ama yapcak bişey yok bu aralar haftada 1 bakılıyor tr son ayda yapılmış çokmu cok acımıyor ama insan çekiniyor biraz onada alıştım artık yapcak bişey yok kızlar kaçınılmaz bunlar normal seyler saten bı kadın doguma yaklasip alt muayene yspilmiyosa ben ona şaşıyorum çünkü aynı zamanda enfeksiyon kontrolü rahim kontrolü hersey yapılıyor bazı sorunlara geç kalınmış olmuyor en azından bence kulaktan dolma abartılı şeylerle kasmayın kendinizi benim fikrim kimseyi yargılamak istemem bu konuda ama bazen okuduklarım abartılı geliyor masal da değiliz bu gercek yani yeri gelcek cok aciycak sonuçta doguma hazırlanıyoruz

kimsecikler yok topikte kızlar işi bırakınca herkes evde yatısa geçti galiba bu göbeklerle yatmakta zor gerçi ama

Günaydın anneler..
Bugün saat 14:00 da 6 ay dogum izni konuşulacak bakanlar kurulunda inş. bu sefer çıkar da kanun rahat bir nefes alırız...

Günaydın arkadaşlar yine pazartesi ve işe beşledık dışarıda çok yağmur var ben uyukluyorum şimdi evde olup uyumak vardı

kizlar sut geldi gogsumden ilk defa hayret,son ayimdayim diye mi acaba ?

ne güzel canım sütün çok olacak demek ki bi kaç hafta önce hamilelik takviminde yazıyodu süt gelmesinin normal olduğu benimkiler sızlıyo bazen sanki kaşınıyo gibi oluyo ama hala bi hareket yok :18::18::18::18:

Günaydınnnn herkeşlereee

güzel çarçabuk geçecek bi hafta olur inşaallahh

valla şu doğum izni uzatılsın hemencecik çıkıvercem iznime.... inşallah yasalaşırda

günaydın herkeslere bu arada hava kasvetli ama güzel bi gün sonuçta 1 gün daha yaklaştık
bu aralar içten içe bir korku var bende bakabilecek miyim,yetebilecek miyim,ya hasta olunca nasıl dayanıcam,şöyle mi, böyle mi offf kendime gıcık oluyorum hep en kötüleri düşünmesem olmuyo sanki
Allah hepimize güç,kuvvet versin,meleklerimize de sağlık sıhhat versin inşallah korktuğumuz hiçbişeye uğratmasın
(amin)

Ben de ayni fikirdeyim kizlar. Hicbir şeyi kabullenmek gozumuzde buyutmeyelim neticede butun kadınlar bu aşamalardan geçiyor. Kimseye de bir sey olmuyor hamilelik biraz dayaniklilik gerektiriyor.

aynı telaş bendede var heerkeste olduğu gıbı ama benı suan en cok dusunduren çatı muayenesı ve doğummm normAL ISTIYORUM AMA COKTA KORKUYORUM

günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum hepinize...bu hafta son haftam ama bitiremicek gibiyim.belim çok ağrıyo kramp giriyo resmen hareket edemiyorum.bugun geldim işe ama yarın gelir miyim bilmiyorum.haftasonu bebeişin kıyafetlerini yıkadım ütüledim çanta hazırladım.evi süpürdüm falan yoruldum heralde.. hiç bir şeyim yoktu kendi kendime nazar değirdim

günaydın güzel anneler ve tatlı kelebekleri:)

inşallah çok çabuk geçen bir hafta olur bu hafta. hepimizin doğumları yaklaşmaya başladı ve heyecanda artıyor tabiki. allah hepimizin yavrularını zamanında ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Nisan 15-20 sinde sonra forumda doğum haberleri patır patır gelecek gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…