2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar. Geçen hafta hiç gelemedim buraya. Berbat günler geçiriyorum, ev sahibimiz bizi evden çıkarıyor. Doğuma 1 ayım var ve ben ev arıyorum deli gibi. Aslında herkes siz istemedikten sonra çıkaramaz diyor ama ben bu stresi daha aylarca özellikle de lohusalığımda yaşamak istemiyorum. Buz gibi soğudum zaten evden de. Bebeğimin dolabı geldi ama eşyaları bile yerleştiremedim, bi çarşafın içinde sarılı. Kendimi çok mutsuz hissediyorum kızlar lütfen bana dua edin, şu an dualarınıza çok ihtiyacım var.

Canım Allah yardımcın olsun nıye çıkarıyor ınsaffız

Herkese gunaydin kizlar..daha dün gibi cinsiyeti nezaman belli olur diyorduk simdi cati muayenelerini konusuyoruz..zaman nasil gecti..:)
Allah hepimizi o kendine, karsindakine ve isine saygisi olmayan ebe hemsire ve doktorlardan korusun..amin
kizlar sut geldi gogsumden ilk defa hayret son ayim diye mi acaba ?
canim benim erken dogum sancim cikipta nidilat kullandigim hafta hep sutlerim akiyordu..simdi gogsumu sıkıyorum gelmiyor..senin sancin olabilir mi acaba??

aynı telaş bendede var heerkeste olduğu gıbı ama benı suan en cok dusunduren çatı muayenesı ve doğummm normAL ISTIYORUM AMA COKTA KORKUYORUM

Canım korkacak bişey yok bunlar doğumun aşamaları doğum anında zaten sadece bebeğim sağ salim kucağımda olsun da başka bişey istemiyorum diye düşünüyorsun, sağlıklı bir doğum için de çatı muayenesi şart kasmayın kendinizi bu her anne adayına yapılan çok doğal bir şey.

Allah yardımcın olsun canım insafsız bu zamanı mı beklemiş evden çıkaracak, belki böylesi daha hayırlıdır üzme kendini bebiş de üzülür sonra.

allah yardımcın olsun canim tasinmak cok zor.benim annem ablam kayinvalidem herkes yardim etti yinede stres oldum tasinirken..cok sukur iyi kötü yerlestik şimdi. .seninde yardim edecek yakinlarin varsa ve icine sinen bir ev bulursan gecikmeden tasin

ben de bir aya yakin sanci onleyici ilac aliyorum ama ilk defa geldi sutum,bunda da vardir bir hayir insallah

canım bi laf vardır ev sahibinin vicdansızı adamı ev sahibi yapar derler,hiç takma kafana her şerde bi hayır vardır,zaten yardımcı olur etrafındakiler bebeğin yepyeni bi evde dünyaya gelecek güzel olur herşey Allah'ın izniyle

Günaydınlar...
Sizlerin sıkıntılarını okudukça yalnız olmadığımı görüyorum, rahatlıyorum bir yerde.Hepimizde farklı kaygılar ve endişeler var.Ve sanırım bundan sonra doğuma kadar bu hep böyle devam edecek.
Anne karnında bilmediğimiz görmediğimiz bir dünyada yaşıyor minik melekler.Herkesin bilinmezliği de kendine özel.Kimimiz için normal olan bazı ağrılar şikayetler, kimimiz için önemli bir durumun habercisi olabiliyor.Yapılabilecekler sınırlı.Sabır, tevekkül ve duadan ötesi yok sanırım...Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Elle muayene ile ilgili kaygılar konuşulmuş.Erken doğum riskimden dolayı ikidir bu muayeneyi yaşıyorum.Bugün de kontrolüm var ve muhtemelen yine doktorum muayene etmek durumunda kalacak.Çünkü ağrılar ve sancılar var. Muayenede kendinizi kasmadığınız sürece can acıtıcı bir şey yok.ilkinde kastım biraz, abartılı bir acı olmasa da canım yandı, ikincide daha rahattım çok hissetmedim bile.Muayenenin tek rahatsız edici tarafı bir kadın olarak o çatalda olmak herhalde...Ama hamilelik hatta kadınlık süreci bizlere o kadar farklı deneyimler yaşatıyor ki, bazen bir sonrakini yaşayınca bu da neymiş diyor insan...

Forumda doğum haberlerini okudum bazı üyelerin.Allah hayırlı etsin inş... 35.haftasında doğum yapan arkadaşın durumu erken doğumla ilgili korkuları olan biri olarak beni çok rahatlattı...Allah hepimize sağlıkla, sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.İyi, işinin ehli ve duyarlı doktor ve hemşirelerle karşılaştırsın.Doğumdan sonra da kimseye muhtaç halde bırakmasın...
Hamilenin duası kabuldür derler...Birde hamilenin hamileye duası olunca daha bir kabul olsa gerek...
Birbirimizden duamızı esirgemeyelim....

günaydın anneler çalışanlara allah kolaylık versin evde olanlara son günlerinin tadını çıkarma fırsatı

zaman geçtikçe heyecan doruklara çıkıyor bu hafta doğumlarımız başlıycak hayırlısıyla birer birer atlatalım inşallah

bende yarın oğluşumu görmeye gidicem okadar özledim ki bakalım ne kadar büyümüş tombik tospağam benimm

selam kızlar nasılsını bana kızan olmuştur belki ama kızmayın lütfe çokta düşünmeyin....ne ilk ne sonuncuyuz:))

Canım Allah yardımcın olsun nıye çıkarıyor ınsaffız

Allah yardımcın olsun canım insafsız bu zamanı mı beklemiş evden çıkaracak, belki böylesi daha hayırlıdır üzme kendini bebiş de üzülür sonra.

Teşekkür ederim kızlar. Ev sahibimiz kendi oturduğu evi satmış bizim oturduğumuza taşınacakmış. 2 yıldır da satılıkmış evi, bizim haberimiz yok apartmandaki bi komşu söyledi ve kadın şok oldu tabii. 3 kuruş kiradan olmayayım diye böyle bi günde bizi mağdur etti. Allah'a havale ediyorum onu.

Ne kadar insafsız insanlar var ya alsın evini bi tarafına tövbe tövbe... sen sıkma canını bebeğin etkilenmesin Allah yardımcınız olsun

Biz bu ürünü alalı 2 ay falan oldu.Kurmak dün nasip oldu.Güzel,kullanışlı bir ürüne benziyor.Oğlum doğmadan yorum yapmak doğru olmaz sanırım.Bende araştırmalarım sonucunda karar verdim Tiny Love'a.

dün bebişimin odasını temizledim dolaplarını sildik babasıyla birlikte :) sonra cicilerimizi yerleştirdik bi güzel :) sadece perdemizin gelmesi kaldı, birde henüz halı alamadık ama onlarda bitince inşallah paylaşırım resimlerimizi... çok heyecanlıyım çok.. zaman kısaldıkça heyecanım artıyor

kızlar aranızda gebelik sürecinde saç boyatan oldu mu? hamilelik sürecinde bekledim kesin kanıtlanmış bi zararı yok yazıyo internette ama emin olamadım emzirirken de risk var mı merak ediyorum doktoruna danışan oldu mu? sabrediyorum ama bu 2 hatta 3 renk halimden de çok rahatsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…