- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.701
Günaydın kızlar. Geçen hafta hiç gelemedim buraya. Berbat günler geçiriyorum, ev sahibimiz bizi evden çıkarıyor. Doğuma 1 ayım var ve ben ev arıyorum deli gibi. Aslında herkes siz istemedikten sonra çıkaramaz diyor ama ben bu stresi daha aylarca özellikle de lohusalığımda yaşamak istemiyorum. Buz gibi soğudum zaten evden de. Bebeğimin dolabı geldi ama eşyaları bile yerleştiremedim, bi çarşafın içinde sarılı. Kendimi çok mutsuz hissediyorum kızlar lütfen bana dua edin, şu an dualarınıza çok ihtiyacım var.
Allah hepimizi o kendine, karsindakine ve isine saygisi olmayan ebe hemsire ve doktorlardan korusun..aminkızlar bır kac sayfa ötede yazmıştım yıne parmak muayene sorulmuştu
kım muayene edıcekse cok fark var devlette acilde hayvan gıbı muamele gördüm canım acıdı bağırdım
cunku hayvan gıbı ebe 4 parmak ıle muayene ettı ve hızlıca dırek ..
arada ınce perde dısardan bakan ıcerıyı goruyor 4 5 hemsırede gulusuyor aynı odada ortamda berbattı ..
ama 2 gun sonra yıne acillik olduğumda ozele gıttım ınanın muayene bıttı ebeye ee ne zaman parmak muayene edıcen dedım
kı ıkı kere muayene ettı aynısı doktorum ıcınde gecerlı doğum oncesıde ne zman muayene gıtsem cok rahattım
insan gıbı muamele görünce karsındakı anlayışlı ve tecrubelı olunca ınanın hıc bısey vajinal muayene
korkmayın kızlar ve lütfen doğum videolarına bakmayın ben hıc bakmıyorum herkesın doğum hıkayesı kendıne ozel
agrı eşiğimizde farklı sadece bılınclenelım annelerımız nasıl doğurdu ıse bızde dogurucaz elbet
herkese hayırlı ve yavrularından bol tekmelı bır gece dılıyorum bende yavrumla uyumaya :)
canim benim erken dogum sancim cikipta nidilat kullandigim hafta hep sutlerim akiyordu..simdi gogsumu sıkıyorum gelmiyor..senin sancin olabilir mi acaba??kizlar sut geldi gogsumden ilk defa hayret son ayim diye mi acaba ?
aynı telaş bendede var heerkeste olduğu gıbı ama benı suan en cok dusunduren çatı muayenesı ve doğummm normAL ISTIYORUM AMA COKTA KORKUYORUM
Günaydın kızlar. Geçen hafta hiç gelemedim buraya. Berbat günler geçiriyorum, ev sahibimiz bizi evden çıkarıyor. Doğuma 1 ayım var ve ben ev arıyorum deli gibi. Aslında herkes siz istemedikten sonra çıkaramaz diyor ama ben bu stresi daha aylarca özellikle de lohusalığımda yaşamak istemiyorum. Buz gibi soğudum zaten evden de. Bebeğimin dolabı geldi ama eşyaları bile yerleştiremedim, bi çarşafın içinde sarılı. Kendimi çok mutsuz hissediyorum kızlar lütfen bana dua edin, şu an dualarınıza çok ihtiyacım var.
Herkese gunaydin kizlar..daha dün gibi cinsiyeti nezaman belli olur diyorduk simdi cati muayenelerini konusuyoruz..zaman nasil gecti..:)
Allah hepimizi o kendine, karsindakine ve isine saygisi olmayan ebe hemsire ve doktorlardan korusun..amin
canim benim erken dogum sancim cikipta nidilat kullandigim hafta hep sutlerim akiyordu..simdi gogsumu sıkıyorum gelmiyor..senin sancin olabilir mi acaba??
Canım Allah yardımcın olsun nıye çıkarıyor ınsaffız
Allah yardımcın olsun canım insafsız bu zamanı mı beklemiş evden çıkaracak, belki böylesi daha hayırlıdır üzme kendini bebiş de üzülür sonra.
allah yardımcın olsun canim tasinmak cok zor.benim annem ablam kayinvalidem herkes yardim etti yinede stres oldum tasinirken..cok sukur iyi kötü yerlestik şimdi. .seninde yardim edecek yakinlarin varsa ve icine sinen bir ev bulursan gecikmeden tasin
canım bi laf vardır ev sahibinin vicdansızı adamı ev sahibi yapar derler,hiç takma kafana her şerde bi hayır vardır,zaten yardımcı olur etrafındakiler bebeğin yepyeni bi evde dünyaya gelecek güzel olur herşey Allah'ın izniyle
canım bende de öyle olmuştu sonra döndü büyük ihtimalle seninki de döner bence yakındaya kıslar benim bebiş 2-3 gündür yan duruyo sanki. dönmeyemi çalışıyo acaba anlayamadım
:44:
Kızlar tiny love 3 ü bir arada ana kucağını alan yada çevrenizde kullanan var mı?
Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
kardeşim bana hediye almak istiyor ama ben kullanışlı olup olmadığını bilmiyorum. fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?