- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.721
kimsecikler yok topikte kızlar işi bırakınca herkes evde yatısa geçti galiba bu göbeklerle yatmakta zor gerçi ama
kizlar sut geldi gogsumden ilk defa hayret,son ayimdayim diye mi acaba ?
Günaydın arkadaşlar yine pazartesi ve işe beşledık dışarıda çok yağmur var ben uyukluyorum şimdi evde olup uyumak vardı
Günaydın kızlar. Geçen hafta hiç gelemedim buraya. Berbat günler geçiriyorum, ev sahibimiz bizi evden çıkarıyor. Doğuma 1 ayım var ve ben ev arıyorum deli gibi. Aslında herkes siz istemedikten sonra çıkaramaz diyor ama ben bu stresi daha aylarca özellikle de lohusalığımda yaşamak istemiyorum. Buz gibi soğudum zaten evden de. Bebeğimin dolabı geldi ama eşyaları bile yerleştiremedim, bi çarşafın içinde sarılı. Kendimi çok mutsuz hissediyorum kızlar lütfen bana dua edin, şu an dualarınıza çok ihtiyacım var.
kızlar aranızda gebelik sürecinde saç boyatan oldu mu? hamilelik sürecinde bekledim kesin kanıtlanmış bi zararı yok yazıyo internette ama emin olamadım emzirirken de risk var mı merak ediyorum doktoruna danışan oldu mu? sabrediyorum ama bu 2 hatta 3 renk halimden de çok rahatsızım
sağol canım bende 3. ayımda kestirdim biraz bu kestirme konusunda söylenenler bana saçma geliyo onu takmıyorum açıkçası ama boya kimyasal diye cesaret edemedim,doğurduktan sonra en azından boyatmak istiyorum biraz araştırdım internetten ama çok açıklayıcı gelmedi bi de size sorayım dedim :44::44::44::44:valla canım ben haftasonu kuaföre gittim..saç kestirilmez diyorlar ama 3. kez saçlarımı kestirdim çünkü çok hızlı uzamaya başladı dayanamadım artık. ağdamı falan da yaptırdım tabi çok zor olsa da... bebek içimde tepiş tepiş oldu kuaför kız gözleri kocaman bakakaldı karnım inip kalktıkça.. ama boyama konusunu bilmiyorum ben boyatmadım lakin kestirince boyalı kısımlardan baya bir kurtuldum..
sağol canım bende 3. ayımda kestirdim biraz bu kestirme konusunda söylenenler bana saçma geliyo onu takmıyorum açıkçası ama boya kimyasal diye cesaret edemedim,doğurduktan sonra en azından boyatmak istiyorum biraz araştırdım internetten ama çok açıklayıcı gelmedi bi de size sorayım dedim :44::44::44::44:
kızlar aranızda gebelik sürecinde saç boyatan oldu mu? hamilelik sürecinde bekledim kesin kanıtlanmış bi zararı yok yazıyo internette ama emin olamadım emzirirken de risk var mı merak ediyorum doktoruna danışan oldu mu? sabrediyorum ama bu 2 hatta 3 renk halimden de çok rahatsızım
Canım bizim katıldığımız eğitimde doktorlar hamilelik süresince etkileri tam olarak bilinmediği için saç boyatmayı tavsiye etmediler. Köklere temas etmediği için röfle olabilir dediler. Lohusalıkta sakıncası yokmuş ama, süte geçmiyor dediler. Yani biraz daha sabretmekte fayda var.
walla ben boyattım canım.. organik boya ile boyattım ama anne karnındaki fetusa geçmiyormuş zaten boya.... ben ebeyim doktor arkadaşlarımda hep bişi olmaz dediler.. gittim güzelleştim :)
.kızlar dün gece başıma bişey geldi size anlatmak istiyorum.gece uykumda bişeyler olduğunu hissettim ama ne olduğunu anlamadan geri uyumuşum.sonra heralde çok geçmedi tuvalete kalktım.bi baktım çamaşırım ıpıslak.ter olamaz çünkü çok ıslaktı.altıma kaçırdım desem oda olamaz çünkü 12 de tuvalete gitmiştim ikinci gidişim 1.30 du.o kadarcık zamanda kaçırmam.sizce suyum biraz gelmiş olabilirmi kızlar ne yapmalıyım
.
canım ben doktoruma sormştm suyun gelip gelmedgni nasıl anlarım dieo da bana al-sense die amniyotik sızıntı test pedini önerdi istersen alıp kontrl edeblrsn
Biz bu ürünü alalı 2 ay falan oldu.Kurmak dün nasip oldu.Güzel,kullanışlı bir ürüne benziyor.Oğlum doğmadan yorum yapmak doğru olmaz sanırım.Bende araştırmalarım sonucunda karar verdim Tiny Love'a.
eczanede satılıyodur demi.sen kullandınmı
evet eczanede satılıo ben henüz kullanmadm ama aldım tedbr amaçlı pembe beyaz kutulu içinde 3 adet var alıp istrsen kntrl et bi
selammmmm
bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn
fiyatı ne kadar canım
selammmmm
bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn
:118:Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin canım maşallah doğumdan sonra en kısa zamanda yaşadıklarını ve duygularını anlat bize
maşaallah baya buyumuşş oğluşun sezaryanmı olucaksın rabbım yardımcın olsun saglıcakla doğsun bebegınnn
selammmmm
selammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?