2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar suann 33+4 günlük hamışım dr 15 gunde bır cagırdı sızce erken degılmı bu önce 3 hafta sonra dedı sonra degıstırdı sızce napmalıyımm

Merhaba canim bende 33+4 teyim 1 hafta sonra ozelde kontrolum var az hareket ediyo diye dayanamayip devlete gittim yeri daraldi artik cok dogal dedi doktor :) bugun devlet hastanesindeki doktorum 15 gun sonra gel nst ye baslayalim dedi ozeldeki doktorum bu konuda biraz daha rahat sorun yoksa nstye gerek yok erken diyor 1 hafta sonra onda randevum var gideyim bakalim o ne diyecek :)

Bu arada kizlar benim bebis yan duruyordu donmus sonunda artik basi asagida cok sevindim :)))) darisi hepinizin basina

Su evden cikaran ev sahibinede cok kizdim su ara yapilcak seymi ama neyse herseyde vardir bir hayir cok daha guzel ve sicacik bir yuvaniz olur insallah

Bakalim 1 hafta sonra bebisim ne alemde olacak devlettekinde pek goremiyorum ozelde iki ekran oluyor bakalim gorebilecekmiyim prensesimi

selammmmm

bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn

of nekadar heyecanlı yaaa darısı bana inşallah tatlım allah sağlıcakla kucağına almak nasipetsin bebişini inşallah işte bitti artık ailenizin yeni üyesi aranıza katılmak üzere eminim oda çok heyecanlıdır

aynıyız senınlee :))) bebeşin dönmüş sevındım bıse sorucam özele ayda bır gıdıyosunnn bıde kc kğ bebışınn

canım inanırmısın şu anda bizdede aynı sorun var, bizim ev sahibi de kızını evlendiriyomuş bize çıkın diyoo,,bnde çok stresliyim ama takmamaya çalışıyorum bebeğim içinn, çok doğru söylemişler bizde araştrdık çıkaramaz, biz çıkmıycaz mesela anlamıyolar ama kabul etmek zorundalar yapcak bişi yok doğuma biray kalmış riske atamam ben, haziran sonundan öncede çıkamayz dedik, en azından bebiş doğmş birazda ele gelmiş olur, o zaman kafa rahat çıkarız

aynıyız senınlee :))) bebeşin dönmüş sevındım bıse sorucam özele ayda bır gıdıyosunnn bıde kc kğ bebışınn

kızlar ben de sizler ile aynı haftayım ben 33+6 bugun beni de dr artık 15 gun de bir çağırmaya başladı ve artık nts de başlayacakmış :) benim bebişin boyu uc gun once gitmiştim 44 cm dedı kılo da 2300 gr çıktı dr normal dedi ve gelişi iyi dedi çok sevindim uzuldugum ise eşi yaşlanmaya başlamıs dedi ama araştırdım o da zaten son aylarda oluyormuş korkulacak bir şey degilmiş sizler de de yaşlanma var falan gibi bir şey soyle dimi dr.? Allah sağlık ile kucagımıza almayı nasip etsin hepimize

kızlar allah yardımcınız olsun uzuldum insana cocugunun sevincini bile yaşatmıyorlar ama her şey de vardır bir hayır çıkmayın hemen zaten bebekleriniz doğsun kırkı çıksın öyle sokaga atacak halleri yok allah buyuk elbet o ev sahibi de bu durum u yaşattıgı için zor duruma düşecek ama görürüsünüz ama görmez orasını allah bilir fakat heemn çıkmayın can sıkar gelir gider belki ama yapacak birşey yoksa da elden ne gelir ki fakat kendimi siizn yerinize koyunca çok uzuldum allah yardımcınız olsun..

kızlar suann 33+4 günlük hamışım dr 15 gunde bır cagırdı sızce erken degılmı bu önce 3 hafta sonra dedı sonra degıstırdı sızce napmalıyımm

ben de sen ile aynıyım ben bugun33+6 yım beni de bir kere 3 hafta sonra demişti sonra 15 gunde bir oldu en son kontrolum geçen hafta idi nisan 19 da tekrar randevu var bu kez nst ye bağlayacak ::) heyecanlıyım açıkcası benim bebeişin boyu 44 cm kilo 2300 gr ıdı dr herşey normal gelişim de iyi dedi nst ye artık başlayalım dedi :) bu arada bende eş yaşlanmaya başlamış bile bu da normalmiş son ayda olurmuş boyle dr rahat ol korkacak bir durum yok dedi allah sağlık ile kucagımız almayı nasip etsin hepimizin kini

15 gun de bir çagırması erken değil normal cunku benim dr artık çocuklar neden bilmiyoruz ama pek ayını gununu bekleyen yok son bir senedir 9.ayına giren de başlıyoruz nst takiplerine dedi ebnim kızım donmuş bile ustelik :)

selammmmm

Bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn

allah kurtarsın canım :) darısı başımıza :) güzel haberlerini bekliyoruz senin ve oğluşunun :)

bana öyle eşi yaslanmış fılan demedı bende gecen hafta gıttım kontrele 2.300 grm benımkıde önce 3 hafta sonra gel dedı hemen degıstırdı 15 olsun dedı ben 3 hafta sonra gıtcem yanı 2 hafta sonra bana nts fılan demedı dr bebegın dönmüşmü senınn

ben boyattım 12. Haftadan sonra dr a sordum bitkisel olmak şartı ile dedi ve hamilelik süresince ve emzirme suresince normal de 1.5 ay da bir boyatıyorsan 2 ayı gec oyle boyat dedi ben 12 hafta dan sonr abir kere boyattım şimdi tekrar ihtiyacım var ama nisan 15 ı geceyim kontrol um var cunku nst ye gireyim oyle baoyatacagım :) biraz da doğuma yakın olsun ki beni belli sure ıdar e etsin diye fakat yine de karar senin buna en iyi sen karar verceksın iyi dusun iyi olsun

evet benim bebegin başı aşagıda dr un 15 gun de çagırması çok normal benim başı aşagıda oldugu ıcın mı nst dedim yok dedi dr artık nst olacak çunku buyudukce hareket azalır bunu da nst ile takip ederiz dedi sen sıkma canını dr un her şey normal diyorsa sen içini ferah tut..

Evet ayniyiz ozele ayda bir gittim hep aralarada devlette gittim aslinda kilo olayi biraz degisik devlettekiyle ozeldeki arasinda fark cikiyo hep ozelde biraz daha tontis cikiyor su an 33+ 4 devletteki bugun 2300 kg dedi (masallah bebisime) ama hep arada 400 gr a kadar fark cikiyor pazartesi ozele gidecegim simdi zamanda yakin bakalim ne kadar fark cikacak :) ozeldeki doktorum sorun gormedikce siklastirmiyor kontrolu benden iki hafta buyuk tanidigim var onuda en son gene bir ay sonra cagirmis problem hissetmezsen demis :)

kızlar 36. haftama girdim bugün çok şükür, işyerimde de son haftam:) sabah kilosuna bakıldı oğluşumun, 2900 çıktı, haftaya da doğum muayenesi yapılacak normal mi sezeryan mı karar verilecek, çok heyecanlıyım çok..

Bana esi gayet iyi yaslanma yok simdilik dedi suyu iyi dedi 15 gun sonra nst ye baslayalim dedi devletteki bide bugun 33+4 2300 kg dedi sukur hersey yolunda ama benimde duydugum yaslanma normalmis problem yok yani

bana esi gayet iyi yaslanma yok simdilik dedi suyu iyi dedi 15 gun sonra nst ye baslayalim dedi devletteki bide bugun 33+4 2300 kg dedi sukur hersey yolunda ama benimde duydugum yaslanma normalmis problem yok yani

benim yaslanma biraz da yas dan benim yaş 37 ve ilk doğum sanırım ondan dr da sordum yaşın çok etkisi var dedi ama sorun yok dediyse de bir kaç gün araştrıdım inan kafama çok takmıştım da şimdi daha rahatım bu konuda senin de bebeiş iyi maşallah :)allah sağlık versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…