- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.741
tesekkur ederımm evetr sezeryan olucak
kızlar suann 33+4 günlük hamışım dr 15 gunde bır cagırdı sızce erken degılmı bu önce 3 hafta sonra dedı sonra degıstırdı sızce napmalıyımm
selammmmm
bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn
Merhaba canim bende 33+4 teyim 1 hafta sonra ozelde kontrolum var az hareket ediyo diye dayanamayip devlete gittim yeri daraldi artik cok dogal dedi doktor :) bugun devlet hastanesindeki doktorum 15 gun sonra gel nst ye baslayalim dedi ozeldeki doktorum bu konuda biraz daha rahat sorun yoksa nstye gerek yok erken diyor 1 hafta sonra onda randevum var gideyim bakalim o ne diyecek :)
Bu arada kizlar benim bebis yan duruyordu donmus sonunda artik basi asagida cok sevindim :)))) darisi hepinizin basina
Su evden cikaran ev sahibinede cok kizdim su ara yapilcak seymi ama neyse herseyde vardir bir hayir cok daha guzel ve sicacik bir yuvaniz olur insallah
Bakalim 1 hafta sonra bebisim ne alemde olacak devlettekinde pek goremiyorum ozelde iki ekran oluyor bakalim gorebilecekmiyim prensesimi
Günaydın kızlar. Geçen hafta hiç gelemedim buraya. Berbat günler geçiriyorum, ev sahibimiz bizi evden çıkarıyor. Doğuma 1 ayım var ve ben ev arıyorum deli gibi. Aslında herkes siz istemedikten sonra çıkaramaz diyor ama ben bu stresi daha aylarca özellikle de lohusalığımda yaşamak istemiyorum. Buz gibi soğudum zaten evden de. Bebeğimin dolabı geldi ama eşyaları bile yerleştiremedim, bi çarşafın içinde sarılı. Kendimi çok mutsuz hissediyorum kızlar lütfen bana dua edin, şu an dualarınıza çok ihtiyacım var.
aynıyız senınlee :))) bebeşin dönmüş sevındım bıse sorucam özele ayda bır gıdıyosunnn bıde kc kğ bebışınn
canım inanırmısın şu anda bizdede aynı sorun var, bizim ev sahibi de kızını evlendiriyomuş bize çıkın diyoo,,bnde çok stresliyim ama takmamaya çalışıyorum bebeğim içinn, çok doğru söylemişler bizde araştrdık çıkaramaz, biz çıkmıycaz mesela anlamıyolar ama kabul etmek zorundalar yapcak bişi yok doğuma biray kalmış riske atamam ben, haziran sonundan öncede çıkamayz dedik, en azından bebiş doğmş birazda ele gelmiş olur, o zaman kafa rahat çıkarız
kızlar suann 33+4 günlük hamışım dr 15 gunde bır cagırdı sızce erken degılmı bu önce 3 hafta sonra dedı sonra degıstırdı sızce napmalıyımm
selam kızlaaaarr
Son haftalar heyecan doruktaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
selammmmm
Bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn
ben de sen ile aynıyım ben bugun33+6 yım beni de bir kere 3 hafta sonra demişti sonra 15 gunde bir oldu en son kontrolum geçen hafta idi nisan 19 da tekrar randevu var bu kez nst ye bağlayacak ::) heyecanlıyım açıkcası benim bebeişin boyu 44 cm kilo 2300 gr ıdı dr herşey normal gelişim de iyi dedi nst ye artık başlayalım dedi :) bu arada bende eş yaşlanmaya başlamış bile bu da normalmiş son ayda olurmuş boyle dr rahat ol korkacak bir durum yok dedi allah sağlık ile kucagımız almayı nasip etsin hepimizin kini
15 gun de bir çagırması erken değil normal cunku benim dr artık çocuklar neden bilmiyoruz ama pek ayını gununu bekleyen yok son bir senedir 9.ayına giren de başlıyoruz nst takiplerine dedi ebnim kızım donmuş bile ustelik :)
kızlar aranızda gebelik sürecinde saç boyatan oldu mu? Hamilelik sürecinde bekledim kesin kanıtlanmış bi zararı yok yazıyo internette ama emin olamadım emzirirken de risk var mı merak ediyorum doktoruna danışan oldu mu? Sabrediyorum ama bu 2 hatta 3 renk halimden de çok rahatsızım
bana öyle eşi yaslanmış fılan demedı bende gecen hafta gıttım kontrele 2.300 grm benımkıde önce 3 hafta sonra gel dedı hemen degıstırdı 15 olsun dedı ben 3 hafta sonra gıtcem yanı 2 hafta sonra bana nts fılan demedı dr bebegın dönmüşmü senınn
aynıyız senınlee :))) bebeşin dönmüş sevındım bıse sorucam özele ayda bır gıdıyosunnn bıde kc kğ bebışınn
kızlar ben de sizler ile aynı haftayım ben 33+6 bugun beni de dr artık 15 gun de bir çağırmaya başladı ve artık nts de başlayacakmış :) benim bebişin boyu uc gun once gitmiştim 44 cm dedı kılo da 2300 gr çıktı dr normal dedi ve gelişi iyi dedi çok sevindim uzuldugum ise eşi yaşlanmaya başlamıs dedi ama araştırdım o da zaten son aylarda oluyormuş korkulacak bir şey degilmiş sizler de de yaşlanma var falan gibi bir şey soyle dimi dr.? Allah sağlık ile kucagımıza almayı nasip etsin hepimize
bana esi gayet iyi yaslanma yok simdilik dedi suyu iyi dedi 15 gun sonra nst ye baslayalim dedi devletteki bide bugun 33+4 2300 kg dedi sukur hersey yolunda ama benimde duydugum yaslanma normalmis problem yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?