- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.801
yok canım benim eşim nerdeyse hiçbişeyime karışmaz bana bırakır 3 tane olmasının sebebi düzeni seviyorum biraz titizim
aradığımı hemen bulmam lazım birine bebişin kıyafetlerini birine kendi kıyafetlerimi birine de bakım ürünlerini (prima,göğüs pedi,ıslak mendiller,havlu mendiller kendi kişisel bakım ürünlerim) doldurdum. Bende pijama alırken 4 mevsim olanlardan aldım ikitane, iki tane de kısa kollu aldım sonuçta emzirirken de lazım olcak bikaç ay sonra sonbaharda kışa da giyeriz.Birde doğumdan sonra kan kaybından dolayı çok üşüme de oluyormuş mutlaka uzun kollu bir sabahlık ya da pijamaların birirnin uzun kollu olması gerek diye düşünüyorum.
umarım yarın güzel haberlerle geliriz bebişler büyümüştür çok özledim ben oğlumu
RABBİM hepimizede hayırlısı ile evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin benm ilk çocuğum normaldi bu gebeliğim sıkıntılı olduğu için sezeryan olacak doktorlar doğumda bebeğimi kaybedebileceğimi söylediler inş. böyle bişi olmaz dualarınızı bekliyorum arkadaşlar RABBİM kimseye evlat acısı yasatmasın hastaneden kucağımızda yavrularımızla çıkmayı nasip etsin inş.
Kayinvalidemle konustuk bebek 2200 gr olmus dedim biraz abur cubur yede kilo alsin dedi..bi de her gorustugumuzde cocugu ac birakiyosun diyo..kaynimda gecen bize g e ldiginde sakın kilo almamak için az yiyor olmayasin dedi..artik iyice kizmaya alinmaya basladimkilo almak istemesem surekli tatli cikolata dondurma niye yeyim..canim ne cekerse onu yiyorum..yedigim yemek bogazima geliyor siskinlikten nefes alamiyorum..her boyle oldugumda kendi annem kizim niye böyle yapiyosun az ve sık ye sonra kötü oluyosun derken , kayinvalidem cok sistim nefesim daraliyo desemde hadi şunu ye bunu ye bişey olmaz alisirsin deyip duruyor..normalde boyle olsaydi kizmazdim ama o hamileligimde yapti bunu..yani beni degil sadece bebegi düşünüyor benim cekecegim eziyet umurunda degil gorumcemin kizinada cok uzun sure o bakti, her hafta cocugu zayiflattiniz, hasta ettiniz deyip duruyor..cocugun iyi seylerine ananrsine cekti deyip kotu huylara kime cektiyse bu cocuk bizde boyle yoktur diyor..acikcasi dogum sonrasindan cok korkuyorum gerekirsr mesafeli davranip uzak kalmak istiyorum..normalde evime yilda 3-4 kez gelen esimin ailesi hamileligimde ayda 1-2 kez geldiler..demekki bebek olunca hic burdan cikmicaklar icim sıkıldı valla
merhaba kızlar 35+6 günlük hamileyim ve dogum yaklastıkca korku sardı sezeryanı daha mantıklı ve rahat buluyorum ama korkuyorum normal dogumdanda aynı sekılde siz dogumunuzu nasıl dusunuyosunuz ve bebegım cok zayıf 2 hafta once 2 kg dı yarın kontolum var bakalım ne kadar olmus sizin bebekleriniz kaç kilo ve karın şişkinliğiniz çok oluomu nefes alamıcak gıbı hıssedıyorum kendımı
merhaba kızlar 35+6 günlük hamileyim ve dogum yaklastıkca korku sardı sezeryanı daha mantıklı ve rahat buluyorum ama korkuyorum normal dogumdanda aynı sekılde siz dogumunuzu nasıl dusunuyosunuz ve bebegım cok zayıf 2 hafta once 2 kg dı yarın kontolum var bakalım ne kadar olmus sizin bebekleriniz kaç kilo ve karın şişkinliğiniz çok oluomu nefes alamıcak gıbı hıssedıyorum kendımı
gunaydin sevgili anneler ,ben de sabir kalmadi desem inanirmisiniz ?dr haftaya alicam dese sezeryan dese evet yapalim diyecek durumdayim suan birtanemi gormeyi kucagim almayi cok istiyorum
Nasılsınız bebişler ve anneleri ? Bu son zamanlar gerçekten hamileliğin en meşakkatli dönemiymiş bu günlerimize de şükür tabi. Biz bugün 34+2 olduk cuma günü kontrolümüz var bebişim henüz dönmedi kafasını çok bet hissediyorum zaten duşardan bakıncada görüyorlar o derece ortadayız yani:) Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ben hep normal doğum düşünmüştüm ama bebeğim nasıl sağlıklı sıhhatli doğacaksa öyle olsun kısmet artık:)
Hayırlısı tabi canım. Zaten bebişler nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor doğum anında dönen de varmış hiç dönmeyende benim Doktorumun kızı da dönmemiş ilk hamileliğinde sezeryan olmuş ben çok memnunum demişti mesela:)Canim benimde ters duruyor bebegim en son kontrolumde donmemisti haftaya da donmezse sezeryan planlanacak hayirlisi diyorum napayim bebislerimiz saglikli olsun da...
herkese günaydın ..... Ben bebeğimin hareketlerini daha az hissediyorum sizlerdede böylemî
Kayinvalidemle konustuk bebek 2200 gr olmus dedim biraz abur cubur yede kilo alsin dedi..bi de her gorustugumuzde cocugu ac birakiyosun diyo..kaynimda gecen bize g e ldiginde sakın kilo almamak için az yiyor olmayasin dedi..artik iyice kizmaya alinmaya basladimkilo almak istemesem surekli tatli cikolata dondurma niye yeyim..canim ne cekerse onu yiyorum..yedigim yemek bogazima geliyor siskinlikten nefes alamiyorum..her boyle oldugumda kendi annem kizim niye böyle yapiyosun az ve sık ye sonra kötü oluyosun derken , kayinvalidem cok sistim nefesim daraliyo desemde hadi şunu ye bunu ye bişey olmaz alisirsin deyip duruyor..normalde boyle olsaydi kizmazdim ama o hamileligimde yapti bunu..yani beni degil sadece bebegi düşünüyor benim cekecegim eziyet umurunda degil gorumcemin kizinada cok uzun sure o bakti, her hafta cocugu zayiflattiniz, hasta ettiniz deyip duruyor..cocugun iyi seylerine ananrsine cekti deyip kotu huylara kime cektiyse bu cocuk bizde boyle yoktur diyor..acikcasi dogum sonrasindan cok korkuyorum gerekirsr mesafeli davranip uzak kalmak istiyorum..normalde evime yilda 3-4 kez gelen esimin ailesi hamileligimde ayda 1-2 kez geldiler..demekki bebek olunca hic burdan cikmicaklar icim sıkıldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?