2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ben de bebek kıyafetlerini ayrı kendi kıyafetlerimi ayrı koydum,e yanımda eşim kalacak eşimin de kıyafetlerini düzenlemem lazım artık aslında,güya akşam işten gelince yapacaktım halim kalmadı artık yarına kaldı Bence yanına çok fazla şey almamanı tavsiye ederim canım gerçekten yük oluyor insana,uzun kollu konusuna gelince ben oğlumu haziranda doğurduğum için bilemiyorum o zaman hava sıcaktı üşüme gelmedi,ama şimdi havalar bir soğuk bir sıcak tam mevsim geçişi bebişlere de dikkat etmemiz lazım hasta olmasınlar

Valla ben doktor konusunda biraz endişeliyim yarın oğlumu da doktora götürücez anne kalbim atıyor diyip duruyor çarpıntısı oluyor zaman zaman tabii o küçük olduğu anlatamıyor ama kalbim çok hızlı atıyor anne diyor koltuğa uzanıyor hemen normalde çok hareketlidir aslında...Dua edin kızlar inşallah birşeyi yoktur oğlumun profesöre götürücez yarın.Öğleden sonra da benim doktor kontrolüm var ben son 3 muayenedir nstye giriyorum zaten 2si normaldi ama sonuncusunda sancı çıktı,şimdikinde girersem yine sancı çıkacak eminim kasılmalar çok oluyor karnımda rahatsız oluyorum yatamıyorum,ya bir de durup durup kafamı basınç basıyor sanki kafa aşağı duruyormuşum gibi oluyor böyle olan var mı aranızda?

canım kötu dusunme iyi dusun iyi olsun inş hepimiz sağlık ile kucagımıza lır buyuturuz cocuklarımızı allah hepimizin yardımcısı olsun..

sen canını sıkma ve çok da aldırma yanlarında evet oyle de fakat sonra yine kendi bildiğini yap hemen hemen hepimizde aynı durum var oyle yada boyle fakat onemli olan eşının sana tavrı ve davranısı bana da şimdiden yok anne olunca anlarsın ben gece uyuyamıyorum dıyorum anın da cevap geliyo yok anne olmak kolay mı şu mu bu mu baktım konu uzayıp gidecek ve ustelik surekli bizim zamanımız da hazır bez yoktu yok bu kadar hazırlık yokdu falan derken artık dayanamadım dedim ki önce den öyle idi ama şimdi böyle senın zamnında da olsa idi emin ol babamı asla rahat bırakmazdın isteklerinden diye soylendim kayınvalideye biraz bozuldu sonra baktım ki sustu asıl sustugu konu ise bana sürekli birilerinin yanında yok bizim zamnımız da bebek oynadı bile diyemezdik çok ayıp şu bu dedi baktım ki çok konuşuyor en sonunda anne ayıp dedim önce ki zaamn ile şimdiki zaman arasında çok fark var konuşmayalım çok ayıp dedim artık tamamen sustu eşimde tersleyince artık aman kızım oldum o yüzzden çok da takma gerekli cvp ı ver çocuk senin tabiki saygı çerçevesinde olacak ama fazla mudahaleye de tatlı sert olarak cvp verirsen her kez yerini bilir sen son gunlerinin heyecanını ve tadınıçıkar bebeişinle :)

benim dğum sezeryan olacak baştan bu yana öyle idi rahim çok dönük normal doğum da rsik olur dediler o yuz den ben hiç ormali düsünmedim fakat gunler geçtikçe hepimizi korku sarıyor sanırım bu da çok normal inş saglık ile kucagımıza aldıgımız da bunları unuturuz hepimiz :)
ben şu an 33+6 dayım 3 gun once kontrol egittiğimde dr bana 23oo gr dedi ve herşey yolunda dedı kilosu evet önemli, ebbeklerin ama
o kadar sıkıntı yapma kendine bazı çocuk zayıf doğar ama doğduk dan sonra kendini kilolu doğan dan daha çabuk toparlar merak etme senin ki zayfı da olsa kucagına alınca toparlar :) baktırı kendini hem bazı anne ne yse bebk kilo almaz ki mi de benim gibi 6 ay ne yesem çıkardım yarım st bile midem de kalmadı ama her kont de dr bana çok iyi bakmıssın dedi nasıl oldu inan bend e anlamadım :)
şişkinlik ellerim de var o da yeni yeni olmaya başladı sabahları bileklerim ve parmaklarım şişmiş hareket bile edemiyroum fakat onun dışında hiç bir yerimde şişlik yok aksıne karnımda sadce top var gibi ne kalça ne basen var arkadan gören hamile olduguma inanmıyor :) şişkinlik kişilerin bunyelerine bağlı biraz da sanırım..

gunaydin sevgili anneler ,ben de sabir kalmadi desem inanirmisiniz ?dr haftaya alicam dese sezeryan dese evet yapalim diyecek durumdayim suan birtanemi gormeyi kucagim almayi cok istiyorum

mrb cnm bende 34+5 gunluk olduk sonunda bende aslında normnal doğumu ıstıyorum sezeryanın gecmısıde gelecegı de kotu gozukuyor sonrasıda sıkıntılı ama normal doğuma dayanabılırmıyım onuda bılmıyorum allah hakkımıza hayırlısını versın ama adı ustunde normal ya sonucta bır gun sabır etcez melegımıze kavusucagz sonrasnda rahatıuz...

Herkese günaydın ..... Ben bebeğimin hareketlerini daha az hissediyorum sizlerdede böylemî

gunaydin sevgili anneler ,ben de sabir kalmadi desem inanirmisiniz ?dr haftaya alicam dese sezeryan dese evet yapalim diyecek durumdayim suan birtanemi gormeyi kucagim almayi cok istiyorum

Al benden de o kadar :) senin yine iyi dogsa kuvezsiz yasar masallah, Ben bugun itibariyle tammm 35 oldum, 37 yi bi doldursaydim daha garanti olacak, hayirlisiyla o kadar istiyorum ki bebegimi kucagima saglikla almayi buyuk oglum, bebisim, kocam ve Ben 4 kisi olmayi ozledim :) gece uykusuzlugundan Falan da korkmuyorum zaten uyumuyorum ki, offffff gecsin su haftalar saglikla kavusalim bebislerimize.....

Nasılsınız bebişler ve anneleri ? Bu son zamanlar gerçekten hamileliğin en meşakkatli dönemiymiş bu günlerimize de şükür tabi. Biz bugün 34+2 olduk cuma günü kontrolümüz var bebişim henüz dönmedi kafasını çok bet hissediyorum zaten duşardan bakıncada görüyorlar o derece ortadayız yani:) Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ben hep normal doğum düşünmüştüm ama bebeğim nasıl sağlıklı sıhhatli doğacaksa öyle olsun kısmet artık:)

Canim benimde ters duruyor bebegim en son kontrolumde donmemisti haftaya da donmezse sezeryan planlanacak hayirlisi diyorum napayim bebislerimiz saglikli olsun da...

Canim benimde ters duruyor bebegim en son kontrolumde donmemisti haftaya da donmezse sezeryan planlanacak hayirlisi diyorum napayim bebislerimiz saglikli olsun da...
Hayırlısı tabi canım. Zaten bebişler nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor doğum anında dönen de varmış hiç dönmeyende benim Doktorumun kızı da dönmemiş ilk hamileliğinde sezeryan olmuş ben çok memnunum demişti mesela:)

Günaydın arkadaşlar gün azaldıkça hepimiz sabırsızlanmaya başladık, biraz daha sabır bebişlerimiz karnımızda biraz daha gelişsin onlarla geçireceğimiz uzun günler, geceler bizi bekliyor

herkese günaydın ..... Ben bebeğimin hareketlerini daha az hissediyorum sizlerdede böylemî

gunaydın canım bazen ben de az hissediyorum fakat bunlar bebek büyüdüğünden olsa gerek dr sormuştum çünkü yeri daraldıkça hareket eder faakt günde en az 10 kez hissetmen gerek demişti az da olsa ben gunde 10 geçiyorum çok takma kafana fakat takarım diyorsan da dr un ile bir görüş yine de bu konuda karar senin..

günaydın kızlar nasılsınız
benim sağ tarafımdaki kaburga kemiklerimin uç kısmında felaket bi acı oluyor. bu acı bazen uykudan uyandırıyor bazen uyanıkken aniden oluyor. 5 dakika önce tekrar oldu. bebeğim sağlıklı olsun da inş. dayanırım dayanılmayacak bişey değil ama acaba diyorum bebeğimin ayağı felan mı sıkıştı ya da bu kemik keseye rahime felan zarar mı veriyor. ya da sadece büyümeye devam ettiği için normal bir durum mu :26:

günaydın güzel anneler..bel ağrısından topallıyorum resmen.zar zor geldim işe.bu haftayı bitircem sanırım ama işkence oldu bana ((
sizler iyisinizdir umarım.nasıl geçer ki bu bel ağrısı bilen var mı?yatış pozisyonumdan mı? yoksa bebek sağda ondan mı.daha dönmemişti çunku.off ne biliyim yaaa.ve sanırım bu saatten sonra doktorumu değiştircem.cunku bu doktorla doğum yaparsam cebimden ekstra 2bin tl.çıkıcak.başka hastanenin doktoruna gidersem para ödemicem banka karsılıyor.

canım sen canını hiç sıkma kayınvaliden için. Karnındaki yavrunu en iyi düşünen emin ol ki senden başkası değildir. Seni de en çok düşünen tabiki annendir. Sen kayınvalidenin dediklerini kafana takarsan bebişin daha çok üzülür. her bebek bir olcak değil kimi zayıf oluyor kimisi tombik. Önemli olan sağlıklı olmaları. Ben 40. haftada 2800 gr doğmuşum ama bebekliğim ve çocukluğum tombik geçmiş. Yeterki sağlık olsun yani.
Bebeğin kilo alması sadece senin yemene bağlı değilki. Mesela ben son yaklaşık 2,5 aydır şeker yüzünden diyetteyim inan yediklerime bakarsan bebeğim için üzülüyorum kilo alamayacak diye. Ama doktor yemene daha dikkat et sendeki şeker sebebiyle bebeğin iri olabilir diyo bu da beni çok şaşırtıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…