- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.841
walla canım benim daha ev temizlencek halılar perdeler yıkancak bebeğin yatagını ikeadan aldık onlar monte olcak.avizesi takılcak...ve daha bir sürü işim var ve ben hala çalışıyorum. bu hafta son neyse ki.
annemler de gelir yardıma hallederim inşallah doğumdan önce.bebek bi süpriz yapmazsa.gecen gun kuafore gittim orda hamile bi arkadas calısıyordu.doğuma 25 gün kala normal doğum yapmış.o yuzden beni de telaş sardı :18::18:
walla canım benim daha ev temizlencek halılar perdeler yıkancak bebeğin yatagını ikeadan aldık onlar monte olcak.avizesi takılcak...ve daha bir sürü işim var ve ben hala çalışıyorum. bu hafta son neyse ki.
annemler de gelir yardıma hallederim inşallah doğumdan önce.bebek bi süpriz yapmazsa.gecen gun kuafore gittim orda hamile bi arkadas calısıyordu.doğuma 25 gün kala normal doğum yapmış.o yuzden beni de telaş sardı :18::18:
kızlarrrrr yaaa bebşlerinzn kıyafetlerini neyle yıkadınız???
kızlarrrrr yaaa bebşlerinzn kıyafetlerini neyle yıkadınız???
Günaydın guzel anneler ve melekleri,
Herkes iyidir umarim..tabi bu haftalarda eller ayaklar sismis mide yanmalari kramplar uyku kacmalari (kaynanalar:)) hepimiz yaklasik ayni sıkıntılardayiz :)
Kizlar dun kuafore gittim agda icin.herzamanki kız yoktu suratsiz bi kadin vardi oyle canimi acittiki..sanki cansız birseye agda yapiyor gibiydi..aciyor falan desemde sallamadi pek..bende cikinca bi guzel dua ettim insallah o da benim gibi hamileyken kendi yapamaz ve biri ona ayni sekilde agda yapar diye :)
Dün aksam ve gece de cok fazla yalanci kasilma oldu uykudan uyandirdi beni..karnim surekli tas gibi sert oldu ama pozisyon degistirince bir sure sonra gecti..korktum bende agdanin agrisi dogumu falan mi tetikledi diyesimdi bekliyorum iki kez falan yine aynisi olursa gidip nst ye gircem..bu arada alt katta siginakta sabahtan beri çalışma var inanilmaz yuksek sesler çıkıyor. .sicrayip duruyoruz cocukla
Gecmis olsun canım ama baya bi rahatlamissindir kendini sıktığın Icin kasilman ondan oluyodur korkma....dogum un yakin di sanki ben mi Yanlis halirliyorum ..... benimde dün rdv vardı gittim herzamanki gittiğim estetik merkezi vardı şansıma gicik birisi vardı iptal ettim Perşembe sabaha aldım rdv inşallah doğurmam iki günde aslında anlayisli olmaları lazım sonuçta son. Ayımız iste ınsanına göre yapcak bişey yok
Kızlar bu arada hepimizin doğumu yakın artık meme yarasından korkmuyormusunuz biz önlemleri almaya başladık sizin de var mı önlemleriniiiiiiizzz??????
Günaydın guzel anneler ve melekleri,
Herkes iyidir umarim..tabi bu haftalarda eller ayaklar sismis mide yanmalari kramplar uyku kacmalari (kaynanalar:)) hepimiz yaklasik ayni sıkıntılardayiz :)
Kizlar dun kuafore gittim agda icin.herzamanki kız yoktu suratsiz bi kadin vardi oyle canimi acittiki..sanki cansız birseye agda yapiyor gibiydi..aciyor falan desemde sallamadi pek..bende cikinca bi guzel dua ettim insallah o da benim gibi hamileyken kendi yapamaz ve biri ona ayni sekilde agda yapar diye :)
Dün aksam ve gece de cok fazla yalanci kasilma oldu uykudan uyandirdi beni..karnim surekli tas gibi sert oldu ama pozisyon degistirince bir sure sonra gecti..korktum bende agdanin agrisi dogumu falan mi tetikledi diyesimdi bekliyorum iki kez falan yine aynisi olursa gidip nst ye gircem..bu arada alt katta siginakta sabahtan beri çalışma var inanilmaz yuksek sesler çıkıyor. .sicrayip duruyoruz cocukla
Gecmis olsun canım ama baya bi rahatlamissindir kendini sıktığın Icin kasilman ondan oluyodur korkma....dogum un yakin di sanki ben mi Yanlis halirliyorum ..... benimde dün rdv vardı gittim herzamanki gittiğim estetik merkezi vardı şansıma gicik birisi vardı iptal ettim Perşembe sabaha aldım rdv inşallah doğurmam iki günde aslında anlayisli olmaları lazım sonuçta son. Ayımız iste ınsanına göre yapcak bişey yok
Kesje bende iptal etseydimde o kadar acimasaydi hala yeri aciyoraslinda dogum cantamiza birde jilet koyalim sonradan cikanlar icin yada aldiramadan pat diye olursa diye :)
benim doguma daha var canim eski dr.uma gore 35+ lardayim ama yeni dr a göre 34+lardayim..sat.ima gore gec dollenme olmus o yüzden sadece ultrasonda çıkana bakiyorum
gunaydin sevgili anneler ,ben de sabir kalmadi desem inanirmisiniz ?dr haftaya alicam dese sezeryan dese evet yapalim diyecek durumdayim suan birtanemi gormeyi kucagim almayi cok istiyorum
Birinci de olmadi canim dogum yapinca hastaneden bi crème verdiler sur bebeği emzir dediler bilmiyorum belkide onun faydası oldu onun Icin hiç bişey almadım inşallah yine olmaz
ozBen de bebek kıyafetlerini ayrı kendi kıyafetlerimi ayrı koydum,e yanımda eşim kalacak eşimin de kıyafetlerini düzenlemem lazım artık aslında,güya akşam işten gelince yapacaktım halim kalmadı artık yarına kaldıBence yanına çok fazla şey almamanı tavsiye ederim canım gerçekten yük oluyor insana,uzun kollu konusuna gelince ben oğlumu haziranda doğurduğum için bilemiyorum o zaman hava sıcaktı üşüme gelmedi,ama şimdi havalar bir soğuk bir sıcak tam mevsim geçişi bebişlere de dikkat etmemiz lazım hasta olmasınlar
Valla ben doktor konusunda biraz endişeliyim yarın oğlumu da doktora götürücez anne kalbim atıyor diyip duruyor çarpıntısı oluyor zaman zaman tabii o küçük olduğu anlatamıyor ama kalbim çok hızlı atıyor anne diyor koltuğa uzanıyor hemen normalde çok hareketlidir aslında...Dua edin kızlar inşallah birşeyi yoktur oğlumun profesöre götürücez yarın.Öğleden sonra da benim doktor kontrolüm var ben son 3 muayenedir nstye giriyorum zaten 2si normaldi ama sonuncusunda sancı çıktı,şimdikinde girersem yine sancı çıkacak eminim kasılmalar çok oluyor karnımda rahatsız oluyorum yatamıyorum,ya bir de durup durup kafamı basınç basıyor sanki kafa aşağı duruyormuşum gibi oluyor böyle olan var mı aranızda?
kızlar geceleri çok terliyor musunuz ateş basıyor beni su içinde kalıyorum ya
Kızlar bu arada hepimizin doğumu yakın artık meme yarasından korkmuyormusunuz biz önlemleri almaya başladık sizin de var mı önlemleriniiiiiiizzz??????
Kızlar dogum tarihinizi sat göre mı hesapliyosunuz yoksa ulturasyon mü benim sat 27 Nisan ulturasyon 11 Mayıs baya bı fark var arada anlamadım :/:/:/
Kesje bende iptal etseydimde o kadar acimasaydi hala yeri aciyoraslinda dogum cantamiza birde jilet koyalim sonradan cikanlar icin yada aldiramadan pat diye olursa diye :)
benim doguma daha var canim eski dr.uma gore 35+ lardayim ama yeni dr a göre 34+lardayim..sat.ima gore gec dollenme olmus o yüzden sadece ultrasonda çıkana bakiyorum
Eve aldım bende jilet aman önce falan gelirde ama sonrası hemen çıkmaz 3 ay gidiyor bana bende ulturasyona göre 36 4 bugün sat hesaplarsam 38 4 düm iki hafta geç olmuş keske 38 olsaydım simdi geçmiyor artık zaman bide mayıs 11 diyorlar drum 41 hafta yapıyor o zaman karışık biraz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?