2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Kolay gelsin ttlım benimde herşeyim duruyooooor allah yardımcımız olsun ...

Aynen öyle bende annemi çağırdım kadıncağız çalışıyor bir de kıyamıyorum ama napıyım mağdurum bende canımmm Allah'tan bebeğimin bütün kıyafetlerini halası yıkayıp utuleyip getirecek ondan yırttımmmm ama 29 gunüm kaldı karnım hala yukarıda hiç inmiyor sanırım seninkinde varmı bir inmeeee

ıkeanın hangı yatagını aldınn bende alcamda oyunparkı ıle kararsız kaldımm bende daha temızlık yapmadım ama benım 40 gunu var dahaaa

günaydın kızlarrr,, uykusuzluk bendede başaladı yaa uyuyamıyorum,,koca göbekle hareket etmek ne kadar zormuşşş

Kızlar bu arada hepimizin doğumu yakın artık meme yarasından korkmuyormusunuz biz önlemleri almaya başladık sizin de var mı önlemleriniiiiiiizzz??????

Kizlar dun uyudum uyandim bebegimi gordum Ruyamda upuzun saclari vardi toka takmisim cok Tatil sarisindi sabaha kadar emzirdim Ruyamda hayir olsun ruyalarimda bi tuaf oldu artik

Kızlar bu arada hepimizin doğumu yakın artık meme yarasından korkmuyormusunuz biz önlemleri almaya başladık sizin de var mı önlemleriniiiiiiizzz??????

Birinci de olmadi canim dogum yapinca hastaneden bi crème verdiler sur bebeği emzir dediler bilmiyorum belkide onun faydası oldu onun Icin hiç bişey almadım inşallah yine olmaz

Kızlar dogum tarihinizi sat göre mı hesapliyosunuz yoksa ulturasyon mü benim sat 27 Nisan ulturasyon 11 Mayıs baya bı fark var arada anlamadım :/:/:/

:)) hepimiz öyleyiz hele son haftalar son günler insan iyice kötü oluyo gelsin artık diye

gunaydin sevgili anneler ,ben de sabir kalmadi desem inanirmisiniz ?dr haftaya alicam dese sezeryan dese evet yapalim diyecek durumdayim suan birtanemi gormeyi kucagim almayi cok istiyorum

selam kızlar nasılsınız ben çantamı tam olarak hazırladım sayılır bi kaç alacagım var sonraaaa hoppp bebeişimi almaya inşallah.....neler koydunuz sizler ?

ya kızlar benim bebişinde hareketleri azaldı sanki dünden beri korkuyorum inşallah iyidir içeride kuzucuk

bişi sorucam kızlar ya :44: şimdi bebeğim hareket ederken karnım sağa sola yamuluyor bunda sorun yok da fena canım acıyor ya bazen öle hareket ediyor ki kasıklarıma bıcaklar saplanıyor resmen oluyormu sizde böle şeler normalmi yani ??

oz

canım gecmıs olsun ınsallah bıseycıgı yoktur oglunun bızım kızda yenı yenı hıssettı kalp atıslarını anne ben hasta oldum kalbım atıyo dıyo guzel haberlerını beklıyoruzzz...
kızlar geceleri çok terliyor musunuz ateş basıyor beni su içinde kalıyorum ya

benede de aynı sey var allah tan tam sıcakların ortasında degılız yoksa ne yapardık....

ben 1. cok cektıgım ıcın korkuyorum dogumu sezeryen olacak herlade 1 hafta once krem kullanacam bıe sogan sur dedıler onu denıyecem ınsallah bısey olmaz canımdan can kopuyodu emzırırken cok zor...

Kızlar dogum tarihinizi sat göre mı hesapliyosunuz yoksa ulturasyon mü benim sat 27 Nisan ulturasyon 11 Mayıs baya bı fark var arada anlamadım :/:/:/

canım sata gore bakacaksın ultrosyonda bebek gelısımıne gore tarıh degısıyo..

snowflakeN kullanıcısından alıntı
selammmmm

bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn

masallah Rabbın yardımcın olsun ayy cok heyacanlısındır sımdı hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp etsın bakalım bızımkılıerının tarıhı ne zman bellı olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…