- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.881
bebeği makat gelişi olan ne kadar çok varmış doğuma kadar dönecekler mi bakalım benim oğlandan bekliyorum ama kısmet bakalım canları nasıl isterse
ya kıslar bu yalancı kasılmalar nası bişeyki bende olmuyo galiba hiç. buda normal değil sanki di mi ? :44:
Bebegi ters duran mayis anneleri topigi oldu burasi :)
bişi sorucam kızlar ya :44: şimdi bebeğim hareket ederken karnım sağa sola yamuluyor bunda sorun yok da fena canım acıyor yabazen öle hareket ediyor ki kasıklarıma bıcaklar saplanıyor resmen oluyormu sizde böle şeler normalmi yani ??
Canim bende kasilmada karnim tas gibi oluyor sanki bebek icerden sirtini falan yaslayip butun gücüyle itiyor gibi icten disa baskı hissediyorum, bir de kasilma sirasinda göğüs kafesimde itiliyor gibi bir rahatsizlik sicaklama ve ic sıkıntısı hissediyorum..ben bebek icten itiyor beni saniyordum doktora tesadufen söyledim kasilma oldugunu söyledi
O zaman 3 hafta kalana kadar beklemeden erken izne çıkmak daha mantıklı. Ben 32 haftamı doldurduğum gün izne ayrıldım. Sezeryanla olacağı için isabet olmuş
oz
canım gecmıs olsun ınsallah bıseycıgı yoktur oglunun bızım kızda yenı yenı hıssettı kalp atıslarını anne ben hasta oldum kalbım atıyo dıyo guzel haberlerını beklıyoruzzz...
benede de aynı sey var allah tan tam sıcakların ortasında degılız yoksa ne yapardık....
ben 1. cok cektıgım ıcın korkuyorum dogumu sezeryen olacak herlade 1 hafta once krem kullanacam bıe sogan sur dedıler onu denıyecem ınsallah bısey olmaz canımdan can kopuyodu emzırırken cok zor...
canım sata gore bakacaksın ultrosyonda bebek gelısımıne gore tarıh
......o zaman 38 4 dün bugün ah keske yaaaaa 2 haftamı kaldı heyecanlandim bir an
şimdi sata göremi doğum oluyo genelde.yoksa usg hesabına göremi.....benimkafam karıştı.sat agöre 35+3 üm usg ye göre 36+1 5günlük fark var gibi...ddoğumdan ziyade artık izne ayrılmak istiyorum...benn...sata göre 1 hafta daha beklemem lazım oluyor....olamazzzzz(
merhabaa annecikler =)) kızlar geceleri bende uyuyamıyom...evi turluyom tabiiii bu arada tuvaletle cok hasır nesirim.......bi de bogazım cok kuruyor........anne olmak zormus ya simdidennn ayaktayız geceleri......kızlar bu arada alez den bahsetmisiniz o cok ses cıkarmaz mı uyurken.......bu persembe A101 e bebekle ilgili bi kac bişiler gelcekmiş haber vereyim ddedim alez de gelcekmiş.....bende nette gezinirken farkettim...size de söyleyeyim dedim. bende banyo takımını almayı düsünüyom aslında bebek arabası da hesaplı güzel görünüyo ama kararsızım...kızlar sizce alsam mı A101 den bebek arabası...????
şimdi sata göremi doğum oluyo genelde.yoksa usg hesabına göremi.....benimkafam karıştı.sat agöre 35+3 üm usg ye göre 36+1 5günlük fark var gibi...ddoğumdan ziyade artık izne ayrılmak istiyorum...benn...sata göre 1 hafta daha beklemem lazım oluyor....olamazzzzz(
canım sata göre oluyo doğum ama sezaryen ise 10 gün öncesi oluyo,bence sen çalışma yeter artık birazda dinlen baksana hem izin doğum sonrasına aktarılamıyo diyolar erken gelirse bebiş hem iznin yanar hem de dinlenmemiş olursun
Kızlaaaaaar göz mikrobu olan var mı aranızdaaaaaaa 5. Gün oldu ve hala gözlerim görmüyor yarım yamalak offfff nasıl geçecek buuuuu
günaydın kızlar nasılsınız
benim sağ tarafımdaki kaburga kemiklerimin uç kısmında felaket bi acı oluyor. bu acı bazen uykudan uyandırıyor bazen uyanıkken aniden oluyor. 5 dakika önce tekrar oldu. bebeğim sağlıklı olsun da inş. dayanırım dayanılmayacak bişey değil ama acaba diyorum bebeğimin ayağı felan mı sıkıştı ya da bu kemik keseye rahime felan zarar mı veriyor. ya da sadece büyümeye devam ettiği için normal bir durum mu :26:
yaa arkadaşlar ben sgkda çalışıyorum daha evvelde söylemiştim burada şu doğum öncesi 3 hafta aktarılmıyor diyorsunuz yanlış bilgi veriyorsunuz... 3 hafta aktarılmıyorsa niye 5 hafta çalışıyorsunuz ki değil mi ama
5 hafta çalışıyorsun sonra izin alıyorsun o 3 haftalık dönemde bebek ne zaman doğarsa atıyorum 10 gün kala doğdu o 10 gün sonraya aktarılıyor senin aktarılan süren 5 hafta + 10 gün oluyor
yaa arkadaşlar ben sgkda çalışıyorum daha evvelde söylemiştim burada şu doğum öncesi 3 hafta aktarılmıyor diyorsunuz yanlış bilgi veriyorsunuz... 3 hafta aktarılmıyorsa niye 5 hafta çalışıyorsunuz ki değil mi ama
5 hafta çalışıyorsun sonra izin alıyorsun o 3 haftalık dönemde bebek ne zaman doğarsa atıyorum 10 gün kala doğdu o 10 gün sonraya aktarılıyor senin aktarılan süren 5 hafta + 10 gün oluyor
senin kafan baya karışmış, sata göre hesaplanır ama her zaman ondan önce ya da sonra gelir bebiş, sen son adet tarihine göre hesapla kaçıncı haftada olduğunu, 38. haftadan itibaren de başla beklemeye, en temizi bu:)
ilk emzirmeden önde soğanı kesip sürersen yara olmaz diyorlar ama bilemedim bende[/QUO
doğuma 1 hafta kala en iyisi doktorun vereceği kremi sürmek ama bi arkadaşım doğumdan önce tahin yağı sürmeye başlamış, yani tahinin üzerinde biriken suyu. hem yara olmuyomuş hem de kolay emiyomuş, denicem ben bilginiz olsun
canım benim için söylüyosan ben bilmiyorum zaten öyle söylüyolar diye yazdımburda biri aktarılıyo dedi biri kesinlikle aktarılmıyo dedi tamamen çelişki yani :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?