2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bebeği makat gelişi olan ne kadar çok varmış doğuma kadar dönecekler mi bakalım benim oğlandan bekliyorum ama kısmet bakalım canları nasıl isterse

benimki geçen kontrolde dönmüştü baş aşağı idi. o zamanlar hıçkırmaları kasıklarımda hissediyordum. bu hafta hıçkırmalar hep göbeğimin hizasında yada biraz üstünde oluyor. yoksa tekrar döndü mü ki?

ya kıslar bu yalancı kasılmalar nası bişeyki bende olmuyo galiba hiç. buda normal değil sanki di mi ? :44:

Canim bende kasilmada karnim tas gibi oluyor sanki bebek icerden sirtini falan yaslayip butun gücüyle itiyor gibi icten disa baskı hissediyorum, bir de kasilma sirasinda göğüs kafesimde itiliyor gibi bir rahatsizlik sicaklama ve ic sıkıntısı hissediyorum..ben bebek icten itiyor beni saniyordum doktora tesadufen söyledim kasilma oldugunu söyledi

merhabaa annecikler =)) kızlar geceleri bende uyuyamıyom...evi turluyom tabiiii bu arada tuvaletle cok hasır nesirim.......bi de bogazım cok kuruyor........anne olmak zormus ya simdidennn ayaktayız geceleri......kızlar bu arada alez den bahsetmisiniz o cok ses cıkarmaz mı uyurken.......bu persembe A101 e bebekle ilgili bi kac bişiler gelcekmiş haber vereyim ddedim alez de gelcekmiş.....bende nette gezinirken farkettim...size de söyleyeyim dedim. bende banyo takımını almayı düsünüyom aslında bebek arabası da hesaplı güzel görünüyo ama kararsızım...kızlar sizce alsam mı A101 den bebek arabası...????

Bebegi ters duran mayis anneleri topigi oldu burasi :)

kızlar benim bebikte 2 hafta önceki kontrolde ters ti hatta kendimi sezeryana hazırlamıştım psikolojik olarak cumartesi gittik normal doğum pozisyonunu almış şmdi işin yoksa normal doğuma hazırla kendini bir daha:):):):):)

aynısı bana da oluyor cnm bu kasılma mı yoksa bebek mi acıtıyor bilmiyorum ama benim ki normal pozisyonda yani başı aşağıda duruyo ve aynı anda hem göğüs kafesimi hem kasıklarımı nasıl acıtabiliyo anlamadım :44:

tam olarak yaşadığım şeyi tarif etmişsizn vala çok teşekkür ederim:) ben de huzursuz oluyordum öyle kasılınca karnım taş gibi olunca:)
bi de bende ara ara ter basması gibi sıkıntı geliyo nefes alamıycak gibi oluyorum onun nedenini anlayamadım ama:S

bence A 101 den bebek arabası alınmaz diye bişey yok canım eğer içine siniyorsa al ama nacizane fikrim hantal bişey olmasın hafif bişey al
şu tuvalet olayı da gerçekten çok sıkıntılı ben gece uyanınca bi daha uyuyamıyorum akşam içmeyim diyorum ama duramıyorum sanki günlerdir içmemişim gibi kuruyo içim yine de belli bi saatten sonra dikkat ediyorum gece kalkmayım diye tabiki fayda etmiyo geçen eşime de dedim ben hasta bezini şimdiden alıyım en iyisi,kızımı daha iyi anlarım böylece

yaa arkadaşlar ben sgkda çalışıyorum daha evvelde söylemiştim burada şu doğum öncesi 3 hafta aktarılmıyor diyorsunuz yanlış bilgi veriyorsunuz... 3 hafta aktarılmıyorsa niye 5 hafta çalışıyorsunuz ki değil mi ama

5 hafta çalışıyorsun sonra izin alıyorsun o 3 haftalık dönemde bebek ne zaman doğarsa atıyorum 10 gün kala doğdu o 10 gün sonraya aktarılıyor senin aktarılan süren 5 hafta + 10 gün oluyor

Kızlaaaaaar göz mikrobu olan var mı aranızdaaaaaaa 5. Gün oldu ve hala gözlerim görmüyor yarım yamalak offfff nasıl geçecek buuuuu

bana oğlumdan bulaştı, 2 tane damla kullanıyorum. Sen ilaç kullanmıyor musun? Kullandığın halde geçmiyorsa tekrar git doktora ilaçlarını değiştirsin. ilaçtan önce kaşıntıdan duramıyordum 2 gündür rahatladım çok şükür

selam anneler biz doktor teyzemizden geldikkk 2.200 gr olmuşuz oğlumu parmağını emerken yakaladık keyfi yerindeydi maşallah

nst ye bağlandım ilk kez şükür sancı çıkmadı suyumuz pozisyonumuz herşeyimiz güzel 28. haftadan beri baş aşağı oğlum inşallah da bundan sonra dönmez

30 nisanda 35. haftada çatı muayenem yapılcak zaman geçtikçe heyecan artıyorr

aynı şey bende de oluyor, bebişin dizleri ayakları o tarafta olduğu için sıkışıyo, sağa yatamıyorum o yüzden hatta, rahimle alakası yok yani normal bi durum

canım benim için söylüyosan ben bilmiyorum zaten öyle söylüyolar diye yazdım burda biri aktarılıyo dedi biri kesinlikle aktarılmıyo dedi tamamen çelişki yani :44::44:

aynen öyle, ne zmn doğurursan 40. haftaya kalan günün kadarı aktarılıyor, ztn en iyi sen bilirsin:))

Canım ben de geçen hastane kontrolümde hasta hizmetlerindeki kızlara sormuştum, 40. haftadan erken olursa kalan günlerimi doğum sonrasına aktarabiliyormuyuz diye. Onlar aktarılıyor dedi. Dediğin gibi ben 36. haftam bitince izne çıkacağım, doğum sonrasına 4 hafta + kaç gün erken doğrasa onların eklenmesi gerekiyor. İnşallah bir aksilik çıkmaz da planladığımız gibi olur.

[SUB][/SUB]
canım benim için söylüyosan ben bilmiyorum zaten öyle söylüyolar diye yazdım burda biri aktarılıyo dedi biri kesinlikle aktarılmıyo dedi tamamen çelişki yani :44::44:

yok arkadaşım birini suçlamak için yazmadım bilgilenelim şimdi arkadaş çalışmak ister nasıl olsa aktarılmıyormuş der erken çıkar izne yada ne bilim o sıra rapor alması gerekir almaz.... ben söyleyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…