2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlaaaaaar göz mikrobu olan var mı aranızdaaaaaaa 5. Gün oldu ve hala gözlerim görmüyor yarım yamalak offfff nasıl geçecek buuuuu

ıkeanın hangı yatagını aldınn bende alcamda oyunparkı ıle kararsız kaldımm bende daha temızlık yapmadım ama benım 40 gunu var dahaaa

ben kenarları parmaklıklı,başı ve ayak ucu duz olan modelını aldım canım. bi arkadasım da park yatak verdi.yatağını yatak odasına kurcam.park yatagı da salona...planımız bu

walla canım top gibi benim karnım hala..bide ters durdugu için de inmemiş olabilir.ama yine de gögsumun altı biraz boşalmıs gibi.bakalım yarın yeni bi doktora gidicem sabah 9da dönmüş mü dönmemiş mi görcez..

Kızlaaaaaar göz mikrobu olan var mı aranızdaaaaaaa 5. Gün oldu ve hala gözlerim görmüyor yarım yamalak offfff nasıl geçecek buuuuu

1tane çıtçıtlı
1tane iç zıbın
1takım kıyafet
1kundak
1tane bez
eldiven çorap şapkası bunlar bir bohça ilk hemşireye verilecekler......

bebek için :

3 takım kıyafet (hepsinin içinde iç zıbını çorabı eldiveni ıvırı zıvırı var )
2 tane kundak
1 paket bez
1 yelek 1 patik ( mayıs sonunda dogacak fakat bebekler dogduklarında vücut ısılarını ayarlayamadıkları için sıcak tutmak gerekebilir tedbir amaçlı )
3 4 yedek çorap
portbebesinide hazırlayıp bavulun yanına koydum.onun içinede bi kundak serdim

kendim için :

1 takım uzun kollu gecelik takımı
1 takım kısa kollu gecelik takımı
1 tane boydan gecelik ( ilk anda giydiriyorlar )
1 emzirme atleti ( sütyenden kullanışlı oluyor )
1 emzirme sütyeni
1 normal atlet
5 6 tane külot
1 tane yelek
2 çorap
1 terlik
bi paket orkid
5 6 tane gögüs pedi
gögüs kremi

süt sagma pompası
biberon
silikon gögüs başlıgı
kirli poşeti
peçete
sabun
ıslak mendil.
doguma giderkende bi şişe incir hoşafı yapcam kendim.hem süt yapıyo hem hastanenin verdigi çok kötü oluyo

bide bi iki tane minik havlu koyun bence....çünkü emzirirken çok terliyor insan sonra teri soguyup hasta oluyo sırtınıza hemen koymak için minik havlu bi iki tane...... aklınıza gelen eklenecek birşey varsa yazarmısınız kızlar

Kızlar bu arada hepimizin doğumu yakın artık meme yarasından korkmuyormusunuz biz önlemleri almaya başladık sizin de var mı önlemleriniiiiiiizzz??????

valla ben hiç önlem almadım ama birçok doğum yapandan aldığım tavsiyeyle kapsül şeklinde gögüs ucu için ilaç aldım kapsülü iğneyle patlatıyorsun içindeki sıvıyı gögüs uçlarına sürüyormussun çok memnun herkez bakalım denicem görcem

Kızlar dogum tarihinizi sat göre mı hesapliyosunuz yoksa ulturasyon mü benim sat 27 Nisan ulturasyon 11 Mayıs baya bı fark var arada anlamadım :/:/:/

vlaa canım benim 23 nisan görünüyor ultrasona göre sat 1 mayıs :44: ama doktorum 1 mayısı beklemez bebek dedi zaten sezeryan olcam mecburen ama kimi doktor usg ye bakıyor. bence dogru olan bebegin sata göre bakılması çünküü nekadar tontiş olursa olun o gelişimini sata göre tamamlıyor gibi :44:bilmem gerçi doktorlar bilir

Selam kizlar...Resmen gece kusu oldum,uyumak imkansiz,gunduzleri ise surekli uykum var

gece sağa sola dönmek için harcadığım enerji ile inan bana kilometrelerce koşa bilirim genelde gece uyuyamadığımdan oturup ağlıyorum su iç wc ye git of puf derken sabah oluyor gelip koltukda uyuyorum neyse azkaldı

selam kızlar nasılsınız ben çantamı tam olarak hazırladım sayılır bi kaç alacagım var sonraaaa hoppp bebeişimi almaya inşallah.....neler koydunuz sizler ?

ben daha tam hazırlamadım bile yaa :18: 2 pijama bebeğe 2 takım battaniye penye ve normal bebişe bana çorap ağız mendili gögüs pedi peçete biberon neolur neolmaz diye terlik fotorafmakinesi ped iç çamaşırı saydım ama benim daha koymadıklarım var

Kızlar bu arada hepimizin doğumu yakın artık meme yarasından korkmuyormusunuz biz önlemleri almaya başladık sizin de var mı önlemleriniiiiiiizzz??????

benim ilkinde çok yara olmuştu kanıyordu resmen bunda lolmaz inşallah önceden lansinoh sürmeye başlıcam ya bakalım inşallah olmaz

aynen canım suyum sınırda dönmedi benimkide :)

bebeği makat gelişi olan ne kadar çok varmış doğuma kadar dönecekler mi bakalım benim oğlandan bekliyorum ama kısmet bakalım canları nasıl isterse

Selam kizlar...Resmen gece kusu oldum,uyumak imkansiz,gunduzleri ise surekli uykum var

off benımde uykusuzluk başladı gunduzde gözlerim fal taşı gibi açık nasıl yaşıyorum ben ya :)

ya kızlar benim bebişinde hareketleri azaldı sanki dünden beri korkuyorum inşallah iyidir içeride kuzucuk

ben de dün doktora gittim merak etme normal dedi yeri daraldı dedi hiç hareket etmezse problemmiş canım

bende bazen acı hissediyorum ama surekli değil belki günde 1 kere oluyordur cok fazlaysa sor bir doktoruna

aldık yemegimizi geçtik pc başına okuyoruz geçmişi bu arada bakıyorum da takipçiler çogalmış ne zaman baksam uyeler oldugu kadar dışardanda okuyucu var ne güzel böyle hisleri yaşadıgımız şeyleri paylaşıp aaa ondada aynısı varmış deyip rahatlamak

hava gene garipleşti ben anlamıyorum bu nisanı :) çantaları attık arabaya bakalım bebiş ne zaman gelecek bana kalsa söyle 1 yada 2 hafta once gelse cokkkk guzel olacak bakalım bizimki ne yapacak

selam kızlar nasılsınız ben çantamı tam olarak hazırladım sayılır bi kaç alacagım var sonraaaa hoppp bebeişimi almaya inşallah.....neler koydunuz sizler ?
ben daha hazırlamadım çantamı benmi rahatım nedir koymaya bile üşeniyorum bide uyku demişsiniz bi benmiyim çok uyuyan acaba gecede tuvalete bile zorla kalkıyorum dönmek benim içinde zor belim ağrıyor ama genede uyuyorum

hava çok can sıkıcı. allahtan yavrum kıpır kıpır.şimdiden dünyamı aydınlatıyor.

Son düzenleme:
Merhaba, ben de 34 haftalık hamileyim, bebeğim halen ters duruyor, bu nedenle diyaframa baskısından dolayı nefes alma güçlüğüm var, bir de bebeğin aşağıya baskısı çok. Öyle ki bazen çıkıverecek diye ödüm patlıyor. Kendi isteğimle genel anestezi altında sezeryan olacağım. İlk doğumum da sezeryandı yine kendi isteğimle. Normal doğumdan çok korkuyorum. Ben de nefes darlığından dolayı geceleri uyuyamayanlardanım. Herkese sağlıklı doğumlar dilerim

37 hafta sonrası izinle tam olarak neyi kastediyorsunuz anlayamadım. Ama torba yasa ile doğum izinlerindki hak kayıpları ortadan kalktı diye biliyorum.

bende öyle biliyordum ama maalesef öyle olmadığını anladım sadece 37. haftaya kadar olanlar aktarılabiliyor sonrası sezeryen doğumlar için bahsediyorum 38. hafta sonunda olacağı için oradaki 2 hafta aktarılmıyor

maşallah diyeyim bende geceleri 1-2 kere uyanıyorum ama genellikle uyumada pek sorun yaşamıyorum. herhalde işe gelmek için sabah çok erken kalktığıım ve gün içinde çok yorulduğumdan olabilir diye düşünüyorum. senin gibi bende dönmede sorun yaşıyorum. sağdan sola dinlene dinlene dönmeye çalışıyorum. bazen eşime sırtımdan ittirsene diyorum o kadar yani

O zaman 3 hafta kalana kadar beklemeden erken izne çıkmak daha mantıklı. Ben 32 haftamı doldurduğum gün izne ayrıldım. Sezeryanla olacağı için isabet olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…