- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.861
oz
canım gecmıs olsun ınsallah bıseycıgı yoktur oglunun bızım kızda yenı yenı hıssettı kalp atıslarını anne ben hasta oldum kalbım atıyo dıyo guzel haberlerını beklıyoruzzz...
benede de aynı sey var allah tan tam sıcakların ortasında degılız yoksa ne yapardık....
ben 1. cok cektıgım ıcın korkuyorum dogumu sezeryen olacak herlade 1 hafta once krem kullanacam bıe sogan sur dedıler onu denıyecem ınsallah bısey olmaz canımdan can kopuyodu emzırırken cok zor...
canım sata gore bakacaksın ultrosyonda bebek gelısımıne gore tarıh
......o zaman 38 4 dün bugün ah keske yaaaaa 2 haftamı kaldı heyecanlandim bir an
ıkeanın hangı yatagını aldınn bende alcamda oyunparkı ıle kararsız kaldımm bende daha temızlık yapmadım ama benım 40 gunu var dahaaa
Kolay gelsin ttlım benimde herşeyim duruyooooorallah yardımcımız olsun ...
Aynen öyle bende annemi çağırdım kadıncağız çalışıyor bir de kıyamıyorum ama napıyım mağdurum bende canımmm Allah'tan bebeğimin bütün kıyafetlerini halası yıkayıp utuleyip getirecek ondan yırttımmmm ama 29 gunüm kaldı karnım hala yukarıda hiç inmiyor sanırım seninkinde varmı bir inmeeee
Kızlar bu arada hepimizin doğumu yakın artık meme yarasından korkmuyormusunuz biz önlemleri almaya başladık sizin de var mı önlemleriniiiiiiizzz??????
Kızlar dogum tarihinizi sat göre mı hesapliyosunuz yoksa ulturasyon mü benim sat 27 Nisan ulturasyon 11 Mayıs baya bı fark var arada anlamadım :/:/:/
Selam kizlar...Resmen gece kusu oldum,uyumak imkansiz,gunduzleri ise surekli uykum var
selam kızlar nasılsınız ben çantamı tam olarak hazırladım sayılır bi kaç alacagım var sonraaaa hoppp bebeişimi almaya inşallah.....neler koydunuz sizler ?
günaydın annecikler biz de bebeği ters duranlar kervanına katıldık 28.haftadan sonra suyumuz da az.ne olacak bakalım başka var mı bizimle aynı durumda olan?
kızlarrrrr yaaa bebşlerinzn kıyafetlerini neyle yıkadınız???
Kızlar bu arada hepimizin doğumu yakın artık meme yarasından korkmuyormusunuz biz önlemleri almaya başladık sizin de var mı önlemleriniiiiiiizzz??????
Ben varım:)) Kızçem sol tarafımda ki pozisyonunu hiç bozmadı maşallah başından beri istikrarla kafa yukarda ayaklar aşağıda:) Burda bizim gibi bebeği henüz dönmeyen çok arkadaş var canım hayırlısı versin Allahım hepimize inşallah:)
aynen canım suyum sınırda dönmedi benimkide :)
Selam kizlar...Resmen gece kusu oldum,uyumak imkansiz,gunduzleri ise surekli uykum var
ya kızlar benim bebişinde hareketleri azaldı sanki dünden beri korkuyorum inşallah iyidir içeride kuzucuk
bişi sorucam kızlar ya :44: şimdi bebeğim hareket ederken karnım sağa sola yamuluyor bunda sorun yok da fena canım acıyor yabazen öle hareket ediyor ki kasıklarıma bıcaklar saplanıyor resmen oluyormu sizde böle şeler normalmi yani ??
ben daha hazırlamadım çantamı benmi rahatım nedir koymaya bile üşeniyorumselam kızlar nasılsınız ben çantamı tam olarak hazırladım sayılır bi kaç alacagım var sonraaaa hoppp bebeişimi almaya inşallah.....neler koydunuz sizler ?
kesinlikle eminim 37 hafta sonrası izinler doğum sonrasına aktarılamıyor
37 hafta sonrası izinle tam olarak neyi kastediyorsunuz anlayamadım. Ama torba yasa ile doğum izinlerindki hak kayıpları ortadan kalktı diye biliyorum.
ben daha hazırlamadım çantamı benmi rahatım nedir koymaya bile üşeniyorumbide uyku demişsiniz bi benmiyim çok uyuyan acaba gecede tuvalete bile zorla kalkıyorum dönmek benim içinde zor belim ağrıyor ama genede uyuyorum
bende öyle biliyordum ama maalesef öyle olmadığını anladım sadece 37. haftaya kadar olanlar aktarılabiliyor sonrası sezeryen doğumlar için bahsediyorum 38. hafta sonunda olacağı için oradaki 2 hafta aktarılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?