- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.901
benimki geçen kontrolde dönmüştü baş aşağı idi. o zamanlar hıçkırmaları kasıklarımda hissediyordum. bu hafta hıçkırmalar hep göbeğimin hizasında yada biraz üstünde oluyor. yoksa tekrar döndü mü ki?
yaa arkadaşlar ben sgkda çalışıyorum daha evvelde söylemiştim burada şu doğum öncesi 3 hafta aktarılmıyor diyorsunuz yanlış bilgi veriyorsunuz... 3 hafta aktarılmıyorsa niye 5 hafta çalışıyorsunuz ki değil mi ama
5 hafta çalışıyorsun sonra izin alıyorsun o 3 haftalık dönemde bebek ne zaman doğarsa atıyorum 10 gün kala doğdu o 10 gün sonraya aktarılıyor senin aktarılan süren 5 hafta + 10 gün oluyor
hsos cnm öğle arasında kısa vadeli serviste çalışan yani bu rapor işleri ile uğraşan arkadaşa bi iki soru sorduydum o da bana elindeki örnek raporlardan gösterdi.
elindeki örnekte 15/02/2013 tahmini doğum tarihi doktorda ona göre yazmış raporu neyse bebekte 05/02/2013 te doğmuş kalan 10 gün doğum sonrasına aktarılması uygundur yazıyordu raporda...
yaa arkadaşlar ben sgkda çalışıyorum daha evvelde söylemiştim burada şu doğum öncesi 3 hafta aktarılmıyor diyorsunuz yanlış bilgi veriyorsunuz... 3 hafta aktarılmıyorsa niye 5 hafta çalışıyorsunuz ki değil mi ama
5 hafta çalışıyorsun sonra izin alıyorsun o 3 haftalık dönemde bebek ne zaman doğarsa atıyorum 10 gün kala doğdu o 10 gün sonraya aktarılıyor senin aktarılan süren 5 hafta + 10 gün oluyor
kızlar benim bebikte 2 hafta önceki kontrolde ters ti hatta kendimi sezeryana hazırlamıştım psikolojik olarak cumartesi gittik normal doğum pozisyonunu almış şmdi işin yoksa normal doğuma hazırla kendini bir daha:):):):):)
merhabaa annecikler =)) kızlar geceleri bende uyuyamıyom...evi turluyom tabiiii bu arada tuvaletle cok hasır nesirim.......bi de bogazım cok kuruyor........anne olmak zormus ya simdidennn ayaktayız geceleri......kızlar bu arada alez den bahsetmisiniz o cok ses cıkarmaz mı uyurken.......bu persembe A101 e bebekle ilgili bi kac bişiler gelcekmiş haber vereyim ddedim alez de gelcekmiş.....bende nette gezinirken farkettim...size de söyleyeyim dedim. bende banyo takımını almayı düsünüyom aslında bebek arabası da hesaplı güzel görünüyo ama kararsızım...kızlar sizce alsam mı A101 den bebek arabası...????
merhabaa annecikler =)) kızlar geceleri bende uyuyamıyom...evi turluyom tabiiii bu arada tuvaletle cok hasır nesirim.......bi de bogazım cok kuruyor........anne olmak zormus ya simdidennn ayaktayız geceleri......kızlar bu arada alez den bahsetmisiniz o cok ses cıkarmaz mı uyurken.......bu persembe A101 e bebekle ilgili bi kac bişiler gelcekmiş haber vereyim ddedim alez de gelcekmiş.....bende nette gezinirken farkettim...size de söyleyeyim dedim. bende banyo takımını almayı düsünüyom aslında bebek arabası da hesaplı güzel görünüyo ama kararsızım...kızlar sizce alsam mı A101 den bebek arabası...????
[SUB][/SUB]
yok arkadaşım birini suçlamak için yazmadım bilgilenelim şimdi arkadaş çalışmak ister nasıl olsa aktarılmıyormuş der erken çıkar izne yada ne bilim o sıra rapor alması gerekir almaz.... ben söyleyim de[/QUOTE
anlamadığım yadaanlatamadığım şu: zaten 37. haftaya kadar çalışmak istersen çalışıyosun ki orda çalıştığın fazladan 32-37 arası 5 hafta sonrasına aktarılıyor bunda sorun yokki istesende 37. haftadan sonra çalışamıyorsun zaten benim söylemek istediğim lşuuu 37. haftadan sonraki süreçte 38-39-40 bu aralarda doğum gerçekleşirse aktarılmıyor bunda kişinin çalışıp çalışmaması nasıl etkileniyor anlamadım
kızlar benim bebikte 2 hafta önceki kontrolde ters ti hatta kendimi sezeryana hazırlamıştım psikolojik olarak cumartesi gittik normal doğum pozisyonunu almış şmdi işin yoksa normal doğuma hazırla kendini bir daha:):):):):)
kızlar çok canım sıkkın ne zamandır içim içimi yiyorbenim doğum tarihimden 1 gün önce eşimin doktora sınavı var ve mecbur gitmek zorunda hemde başka bir şehire sınava girmezse doktorası yanıyor , çok korkuyorum doğuma onsuz gitmek zorunda kalmaktan şimdi aklıma geldi gene başladım aglamaya zaman yaklaştıkça korkum arttı sanırım başıma gelecek ve ben onsuz gidecegim doguma çok sinirim bozuk ona birşey demiyorum belli etmemeye çalışıyorum ama aklıma geldikçe ağlıyorum off offf (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?