2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ben de bazen kasıklarda bazen daha yukarıda hissediyorum, ve benimki hep başaşağı, daha dün doktordaydım maşallah hep aşağıda duruyo yani seninki de dönmemiştir tekrar, hala başaşağıdır, heryerde hissedebilirsin merak etme bence

valla ben de senin söylediğin gibi olduğunu sanıyordum ama herkes bir şey söylüyor kafam döndü. bakanı arıycam walla zaten bi halledemediler şu izni artırmayı halimize bak üçün beşin hesabını yapıyoruz.

iş kanunu
MADDE 74.
- Kadın işçilerin doğumdan önce sekiz ve doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı haftalık süre için çalıştırılmamaları esastır. Çoğul gebelik halinde doğumdan önce çalıştırılmayacak sekiz haftalık süreye iki hafta süre eklenir. Ancak, sağlık durumu uygun olduğu takdirde, doktorun onayı ile kadın işçi isterse doğumdan önceki üç haftaya kadar işyerinde çalışabilir. Bu durumda, kadın işçinin çalıştığı süreler doğum sonrası sürelere eklenir.
...
İsteği halinde kadın işçiye, onaltı haftalık sürenin tamamlanmasından veya çoğul gebelik halinde onsekiz haftalık süreden sonra altı aya kadar ücretsiz izin verilir. Bu süre, yıllık ücretli izin hakkının hesabında dikkate alınmaz.
...

hsos cnm öğle arasında kısa vadeli serviste çalışan yani bu rapor işleri ile uğraşan arkadaşa bi iki soru sorduydum o da bana elindeki örnek raporlardan gösterdi.

elindeki örnekte 15/02/2013 tahmini doğum tarihi doktorda ona göre yazmış raporu neyse bebekte 05/02/2013 te doğmuş kalan 10 gün doğum sonrasına aktarılması uygundur yazıyordu raporda...

meltemmmmmmmmmm müjde aldım senden o zaman ohh be kafam rahatlar artık ahh bir de şu 16 hafta 24 hafta olaydı :18:

Bende aynen bu şekilde olduğunu biliyorum geçen yul işyerinden 7 tane arkadaşım doğum yaptı ve gepsi kalan günlerini aktardı çok güzel açıklamışsın canım :) Korkmayın kızlar rahat olun aktarılıyor 1 gün bile çok değerli biz çalışan anneler için:)

kac hafatlıksın canım..bir de hissettin mi döndüğünü.benim göbeğimde sertlik var başı orda sanki ama hıckırıklarını kasıkta hissediyorum.yarın kontrolum var meraaak içindeyim..:18:

a101den bende banyo takımı ve alez alacağım bebek arabasıda fena değil gibi gözüküyor ama tekerliklerinin performansı nasıl onu denemek lazım ona göre kararını ver bence

yegenıme burdan
Babyhope Baston Bebek Arabas - SA-7 ( % 40 ndirimli.. ) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
bebek arabası aldık çokta memnun yengem kullanımından bu tarz dusunuyorsan hem daha uygun hem evıne kadar getırıyorlar taksıtte var

ift Ynl Bebek Arabas Modelleri, fiyatlar ve zellikleri, en uygun ift Ynl Bebek Arabas

çift yönlülerde 139 tlden başlıyor

kızlar bebegin dönüp dönmemesine çok takılmayın çünkü bebek dogum anındada dönebiliyor önemli olan sizin vücudunuzun doguma müsaitligi.tabi bebegin dönmeside gerek ama son haftada hatta son andada gerçekleşebilir

:)) bende kendimi once normale sonra sezeryana alistirsim hatta bu gece uyumadan epiduralle bebegimim dogdunu hayal ettim baya etkisinde kalmisim bu bebisler oyun oynuyor reamen bizimle:)))

SGK da çalışan birini bulmuşken şunu sormak istiyorum. biz henüz izindeyken bu 24 haftalık doğum izni olayı kesinleşirse bizler de yararlanabilecek miyiz acaba? Yani 8 hafta kalan iznimize ilave edilir mi?

meltem bende bısey sorabılırmıyım arkadaş doğum yaptı devletten bırkereye mahsus sut parası galıba ödeniyor ya
90 tl bunu nerden alabılırler ? esımde ısyerıne sormus belediyeye aıt ısyerı onlar 110 tl verıyo o ayrı bı ucretmı oluyo ?

kızlar çok canım sıkkın ne zamandır içim içimi yiyor benim doğum tarihimden 1 gün önce eşimin doktora sınavı var ve mecbur gitmek zorunda hemde başka bir şehire sınava girmezse doktorası yanıyor , çok korkuyorum doğuma onsuz gitmek zorunda kalmaktan şimdi aklıma geldi gene başladım aglamaya zaman yaklaştıkça korkum arttı sanırım başıma gelecek ve ben onsuz gidecegim doguma çok sinirim bozuk ona birşey demiyorum belli etmemeye çalışıyorum ama aklıma geldikçe ağlıyorum off offf (((

sıkma canını bebiş babasını bekler inşallah bigün daha

kızlar,galiba sinüslerim azdı, kafamın içi sallanıyo sanki eğildikçe hareket ettikçe beynim akıyoo gibii hissediyorum,,bu nasıl geçer bi bileniniz var mı, bide oğlum bundan etkilenirmi acaba?

kızlar bebegının karın cevresı gelısımı gerıden gelen var mı ?

benımkı gıttıkce gerıledı su an cok gerıde hatta genel gelısımı de etkılıyor 11 gun gerıden gelıyoruz
son gunelrde oldu bu nedne bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…