- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.921
kızlar,galiba sinüslerim azdı, kafamın içi sallanıyo sanki eğildikçe hareket ettikçe beynim akıyoo gibii hissediyorum,,bu nasıl geçer bi bileniniz var mı, bide oğlum bundan etkilenirmi acaba?
kızlar çok canım sıkkın ne zamandır içim içimi yiyorbenim doğum tarihimden 1 gün önce eşimin doktora sınavı var ve mecbur gitmek zorunda hemde başka bir şehire sınava girmezse doktorası yanıyor , çok korkuyorum doğuma onsuz gitmek zorunda kalmaktan şimdi aklıma geldi gene başladım aglamaya zaman yaklaştıkça korkum arttı sanırım başıma gelecek ve ben onsuz gidecegim doguma çok sinirim bozuk ona birşey demiyorum belli etmemeye çalışıyorum ama aklıma geldikçe ağlıyorum off offf (((
kızlar rgl agrısı oluyo bendede bu aralar normalmı 34 haftalık oldukkk
kızlar,galiba sinüslerim azdı, kafamın içi sallanıyo sanki eğildikçe hareket ettikçe beynim akıyoo gibii hissediyorum,,bu nasıl geçer bi bileniniz var mı, bide oğlum bundan etkilenirmi acaba?
kızlar çok canım sıkkın ne zamandır içim içimi yiyorbenim doğum tarihimden 1 gün önce eşimin doktora sınavı var ve mecbur gitmek zorunda hemde başka bir şehire sınava girmezse doktorası yanıyor , çok korkuyorum doğuma onsuz gitmek zorunda kalmaktan şimdi aklıma geldi gene başladım aglamaya zaman yaklaştıkça korkum arttı sanırım başıma gelecek ve ben onsuz gidecegim doguma çok sinirim bozuk ona birşey demiyorum belli etmemeye çalışıyorum ama aklıma geldikçe ağlıyorum off offf (((
kızlar bebegının karın cevresı gelısımı gerıden gelen var mı ?
benımkı gıttıkce gerıledı su an cok gerıde hatta genel gelısımı de etkılıyor 11 gun gerıden gelıyoruz
son gunelrde oldu bu nedne bılmıyorum
sıkma canını bebiş babasını bekler inşallah bigün daha
canım hamilelik duygusallığı seninki bence endişe edecek bişey yok zaten doğumun günü saati kesin değil ki erken de gelebilir geç te illa o gün gelecek diye birşey yok ki ayrıca velev ki o gün oldu baba uçakla gidip gelir hemencecik size de yetişir sen hiç sorun yapma bunları şimdiden
Canım icini rahatlatmak Icin sana ilk doğumumu anlatayım morel olur doğumumu na 2 hafta vardı esim uzakta çalışıyordu hep 15 saat yol gittimi haftadan haftaya geliyordu ama sözde o hafta bitirip donecekti annem vardı yanımda annemle aksam 12 yattık hiç bişeyim yok esimle görüştüm falan gece 3 te kalktım uykum kaçtı ütü yaptım vücudumu temizledim duş aldım derken 7 oldu esim aradı dedim adet sancım var ama anlamadim oda bana sürpriz yapacakmış sabah yola çıkmış söylemiyor benim ağrılar siklasti 11 acil gittim Dr dedi 3 de doğar esimi aradım hemen dedim 3 te Olcak yesisemessin mümkünu yok oda söylemiyor geldini kızım babasını bekledi aksam 6 oldu ağlıyorum yesisemez diye içeri bı girdi yani o an elimde kolumdaki aletleri atıp sarılcam resmen 6 15 başladılar 6 33 gece kuzumın sesini duydum yani nasipte yetişir nasip degilse yanında bile olsa sorun olur gelemez hiç üzülme bol bol dua et esinede yansıtma sonuçta is gereği bbebeginin gelecegi Icin imkanlarınız daha iyi olur
Anlamadim simdi tam bebek gec mi doguyor kucuk falan mi yada gunnu Yanlis mi hesaplandi once
ordaki 5 hafta aktarılıyordu aslında ama kalan 3 hafta aktarılamıyor
yaa arkadaşlar ben sgkda çalışıyorum daha evvelde söylemiştim burada şu doğum öncesi 3 hafta aktarılmıyor diyorsunuz yanlış bilgi veriyorsunuz... 3 hafta aktarılmıyorsa niye 5 hafta çalışıyorsunuz ki değil mi ama
5 hafta çalışıyorsun sonra izin alıyorsun o 3 haftalık dönemde bebek ne zaman doğarsa atıyorum 10 gün kala doğdu o 10 gün sonraya aktarılıyor senin aktarılan süren 5 hafta + 10 gün oluyor
huzurlu
üzülme lütfen yanlız değilsin
9. ayıma girmiş bulunuyorum ve en başından beri yanlızımm
özellıkle bu donemler benıde stres sarmaya basladı elbette.
aama eslerımız bızler ve bebıslerımz ıcın cabalıyorlar ıslerı bu sonucta uzak olmaları gerekıyorsa hayırlısını dılemekten baska caremız yok sonucta.
benım muhtemel dogum tarıhım 3 mayıs gorunuyor ama hıc bır bebıs okadar gec zamanı beklemıcene gore 37 haftamdayım ve hergecen gun o buyulu gune bır adım daha atıyorum aılem 20sınde gelıcek esım gorevde oda yok evde yanlız kalıyorum bugun dogum baslasa tek basımayım anlayacagın.
gönül istiyorki yanımızda olsunlar daha güçlü olalım dıye ama kısmetten otesı yok.
bakalım esımın bu hafta sonu gelmesini bekliyorum ama hep bı problem cıkıyor ve gelemıyor onunla dogum ıcın kavusacaktık sözde ve gun sayar olduk annemlerde 20sınde demıstım bebısın 20sınden sonra gelecegının garantısı varmıs daha 11 gun var. olsun dıyorum napalım rabbım evladımı kucagıma saglıkla sıhatle kavustursunda hepsı olucagına varacaktır nasılsa.gecelerı cok koyuyor yanlız olmak koca evde bı basına sonra yaradanım var dıyorum ona sıgınıyorum vede evladıma gucumu oyle toparlıyorum herkez yasadıgını bılır.senın yanlızlıgında zor o gun yanında olmasını ıstemek en buyuk hakkın ınsallah hersey yolunda gıder vee melegıne babasıyla bırlıkteyken kavusursun ama strese sokma sımdıden canına yazık akısına bırak.
huzurlu
üzülme lütfen yanlız değilsin
9. ayıma girmiş bulunuyorum ve en başından beri yanlızımm
özellıkle bu donemler benıde stres sarmaya basladı elbette.
aama eslerımız bızler ve bebıslerımz ıcın cabalıyorlar ıslerı bu sonucta uzak olmaları gerekıyorsa hayırlısını dılemekten baska caremız yok sonucta.
benım muhtemel dogum tarıhım 3 mayıs gorunuyor ama hıc bır bebıs okadar gec zamanı beklemıcene gore 37 haftamdayım ve hergecen gun o buyulu gune bır adım daha atıyorum aılem 20sınde gelıcek esım gorevde oda yok evde yanlız kalıyorum bugun dogum baslasa tek basımayım anlayacagın.
gönül istiyorki yanımızda olsunlar daha güçlü olalım dıye ama kısmetten otesı yok.
bakalım esımın bu hafta sonu gelmesini bekliyorum ama hep bı problem cıkıyor ve gelemıyor onunla dogum ıcın kavusacaktık sözde ve gun sayar olduk annemlerde 20sınde demıstım bebısın 20sınden sonra gelecegının garantısı varmıs daha 11 gun var. olsun dıyorum napalım rabbım evladımı kucagıma saglıkla sıhatle kavustursunda hepsı olucagına varacaktır nasılsa.gecelerı cok koyuyor yanlız olmak koca evde bı basına sonra yaradanım var dıyorum ona sıgınıyorum vede evladıma gucumu oyle toparlıyorum herkez yasadıgını bılır.senın yanlızlıgında zor o gun yanında olmasını ıstemek en buyuk hakkın ınsallah hersey yolunda gıder vee melegıne babasıyla bırlıkteyken kavusursun ama strese sokma sımdıden canına yazık akısına bırak.
Canım bende sana 3. Dogum hıkayemı anlatayım gece uç gıbıbsancılandım hastaneye gıttık esın yanımda uç saat sancı cektım sabah ezanı okundu Dr gel bı bakayım açılma varmı dedı esımde Dr sordu ne zaman doğar dıye daha var demıs benımkıde daha vakti var dıye namaza gıtmış o gıttı benım dogum başladı eşmi gelene kadar ben doğurdum yanı arkadasın dedıgı gıbı kısmet son ana kadar yanımdaydı ama doguma yetısemedı bakalım bua yetısecekmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?