2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar,galiba sinüslerim azdı, kafamın içi sallanıyo sanki eğildikçe hareket ettikçe beynim akıyoo gibii hissediyorum,,bu nasıl geçer bi bileniniz var mı, bide oğlum bundan etkilenirmi acaba?

ben de gunlerdır nezleyım ve tıkalıyım
sınuzıt gıbı benım de cok tıkalı
bırsye olmaz bebeklerımıze ama bız toparlanmalıyız bır an ocne dogumdan once kı ıyı olalım
gecmiş olsun

Son düzenleme:
grip olan arkadaşlar çok geçmiş olsun lütfen dikkat edin bol meyve bol sıvı tüketin

canım hamilelik duygusallığı seninki bence endişe edecek bişey yok zaten doğumun günü saati kesin değil ki erken de gelebilir geç te illa o gün gelecek diye birşey yok ki ayrıca velev ki o gün oldu baba uçakla gidip gelir hemencecik size de yetişir sen hiç sorun yapma bunları şimdiden

kızlar,galiba sinüslerim azdı, kafamın içi sallanıyo sanki eğildikçe hareket ettikçe beynim akıyoo gibii hissediyorum,,bu nasıl geçer bi bileniniz var mı, bide oğlum bundan etkilenirmi acaba?

canım ben 2 ay önce çok ağır bi grip geçirdim ateşlendim falan hatta 3 gün kendimi bilmeden yattım ve 1 hafta sürdü tamamen iyileşmem bu arada bebeğe hiçbişey olmadı olmazmış ta bu sadece seni hırpalıyo o korunaklı merak etme ama mutlaka doktora git ateşini kontrol et çünkü o sakıncalı olabiliyo geçmiş olsun every cnm sana da geçmiş olsun

slm mayıs anneleri bizim de yarın kontrolümüz var..doğum yöntemine karar vericez sanırım..çok korkuyorum..

Canım icini rahatlatmak Icin sana ilk doğumumu anlatayım morel olur doğumumu na 2 hafta vardı esim uzakta çalışıyordu hep 15 saat yol gittimi haftadan haftaya geliyordu ama sözde o hafta bitirip donecekti annem vardı yanımda annemle aksam 12 yattık hiç bişeyim yok esimle görüştüm falan gece 3 te kalktım uykum kaçtı ütü yaptım vücudumu temizledim duş aldım derken 7 oldu esim aradı dedim adet sancım var ama anlamadim oda bana sürpriz yapacakmış sabah yola çıkmış söylemiyor benim ağrılar siklasti 11 acil gittim Dr dedi 3 de doğar esimi aradım hemen dedim 3 te Olcak yesisemessin mümkünu yok oda söylemiyor geldini kızım babasını bekledi aksam 6 oldu ağlıyorum yesisemez diye içeri bı girdi yani o an elimde kolumdaki aletleri atıp sarılcam resmen 6 15 başladılar 6 33 gece kuzumın sesini duydum yani nasipte yetişir nasip degilse yanında bile olsa sorun olur gelemez hiç üzülme bol bol dua et esinede yansıtma sonuçta is gereği bbebeginin gelecegi Icin imkanlarınız daha iyi olur

Anlamadim simdi tam bebek gec mi doguyor kucuk falan mi yada gunnu Yanlis mi hesaplandi once

Ole tabi gunu saati belli degil ama tamda o siralar olmasi geriyor beni sagol destek icin canim

Sagol canim destek icin insallah bekler babasini yani ole garip garip yanimda baskalariyla kalmak istemiyorum ne mutlu yetismis babasi insallah benimkide yanimda olur opuyorum

huzurlu
üzülme lütfen yanlız değilsin
9. ayıma girmiş bulunuyorum ve en başından beri yanlızımm
özellıkle bu donemler benıde stres sarmaya basladı elbette.
aama eslerımız bızler ve bebıslerımz ıcın cabalıyorlar ıslerı bu sonucta uzak olmaları gerekıyorsa hayırlısını dılemekten baska caremız yok sonucta.
benım muhtemel dogum tarıhım 3 mayıs gorunuyor ama hıc bır bebıs okadar gec zamanı beklemıcene gore 37 haftamdayım ve hergecen gun o buyulu gune bır adım daha atıyorum aılem 20sınde gelıcek esım gorevde oda yok evde yanlız kalıyorum bugun dogum baslasa tek basımayım anlayacagın.
gönül istiyorki yanımızda olsunlar daha güçlü olalım dıye ama kısmetten otesı yok.
bakalım esımın bu hafta sonu gelmesini bekliyorum ama hep bı problem cıkıyor ve gelemıyor onunla dogum ıcın kavusacaktık sözde ve gun sayar olduk annemlerde 20sınde demıstım bebısın 20sınden sonra gelecegının garantısı varmıs daha 11 gun var. olsun dıyorum napalım rabbım evladımı kucagıma saglıkla sıhatle kavustursunda hepsı olucagına varacaktır nasılsa.gecelerı cok koyuyor yanlız olmak koca evde bı basına sonra yaradanım var dıyorum ona sıgınıyorum vede evladıma gucumu oyle toparlıyorum herkez yasadıgını bılır.senın yanlızlıgında zor o gun yanında olmasını ıstemek en buyuk hakkın ınsallah hersey yolunda gıder vee melegıne babasıyla bırlıkteyken kavusursun ama strese sokma sımdıden canına yazık akısına bırak.

Anlamadim simdi tam bebek gec mi doguyor kucuk falan mi yada gunnu Yanlis mi hesaplandi once

hayır eskıden boyle bır durum yoktu
bebegım hep onden gıdıyordu. haftası 2 hafta ondeydı
30. haftadan sonra bu problem cıktı ve sımdı haftası gerıden gelıyor karın cevresı gelısımınde
bu bebegın erken ya da gec dogmasını etkıleyen bırsey degıl ama dusuk kılolu dogabılır tabı

ordaki 5 hafta aktarılıyordu aslında ama kalan 3 hafta aktarılamıyor

37. haftada izne ayrılmak zorunlu olduğu için malesef kalan son üç hafta dan diyelimki 38de veya 39 doğum yaptın.kalan 1 yada 2 hafta aktarılamıyor...
dediğin gibide erken ayrılmadıysan 37. haftandan öncekileri 5 haftayı aktarabiliyorsun..keşke olsaydı....

işallah dediğin gibidir.ama ben öle bilmiyorum..aktarırsam yazcam burdannnn.:))..ama hep yandığını duydum

Sagol canim senin yerine koydum kendimi allah saglik sabir guc versin cok zor hele bu duygusallikla icim cikti ya insallah hepimizin esleri yaninda olur ve o zor ama bir okadar da guzel anlari birlikte yasariz

Canım bende sana 3. Dogum hıkayemı anlatayım gece uç gıbıbsancılandım hastaneye gıttık esın yanımda uç saat sancı cektım sabah ezanı okundu Dr gel bı bakayım açılma varmı dedı esımde Dr sordu ne zaman doğar dıye daha var demıs benımkıde daha vakti var dıye namaza gıtmış o gıttı benım dogum başladı eşmi gelene kadar ben doğurdum yanı arkadasın dedıgı gıbı kısmet son ana kadar yanımdaydı ama doguma yetısemedı bakalım bua yetısecekmı ?

Canım ya Allah yardımcın olsun ınsallah esın en kısa zamanda yanına gelır yalnızlık zor sana ve tüm gebıslere dua edıyorum rabbım dualarımızı kabul etsın

Ay kiyamam ole tabi hayirlisi nasip ama ayni sehirde olmayacagi ha deyince gelemeyecegi ihtimali beni uzuyor , insallah bu sefer yaninda olur allah saglikla kurtarsin hepimizi ya aslinda gucluyumdur ole takmam kafama herseyi korkmuyorumda dogumdan ama bu duygusallik oldurcek beni bu aralar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…