- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.941
kızlarrrrr yaaa bebşlerinzn kıyafetlerini neyle yıkadınız???
Kızlar dogum tarihinizi sat göre mı hesapliyosunuz yoksa ulturasyon mü benim sat 27 Nisan ulturasyon 11 Mayıs baya bı fark var arada anlamadım :/:/:/
Ay kiyamam ole tabi hayirlisi nasip ama ayni sehirde olmayacagi ha deyince gelemeyecegi ihtimali beni uzuyor , insallah bu sefer yaninda olur allah saglikla kurtarsin hepimizi ya aslinda gucluyumdur ole takmam kafama herseyi korkmuyorumda dogumdan ama bu duygusallik oldurcek beni bu aralar :)
yaa arkadaşlar ben sgkda çalışıyorum daha evvelde söylemiştim burada şu doğum öncesi 3 hafta aktarılmıyor diyorsunuz yanlış bilgi veriyorsunuz... 3 hafta aktarılmıyorsa niye 5 hafta çalışıyorsunuz ki değil mi ama
5 hafta çalışıyorsun sonra izin alıyorsun o 3 haftalık dönemde bebek ne zaman doğarsa atıyorum 10 gün kala doğdu o 10 gün sonraya aktarılıyor senin aktarılan süren 5 hafta + 10 gün oluyor
canım sata göre oluyo doğum ama sezaryen ise 10 gün öncesi oluyo,bence sen çalışma yeter artık birazda dinlen baksana hem izin doğum sonrasına aktarılamıyo diyolar erken gelirse bebiş hem iznin yanar hem de dinlenmemiş olursun
şafakk 15 nisan :))
işalah yanında olur..moralini bozma...kızlar çok canım sıkkın ne zamandır içim içimi yiyorbenim doğum tarihimden 1 gün önce eşimin doktora sınavı var ve mecbur gitmek zorunda hemde başka bir şehire sınava girmezse doktorası yanıyor , çok korkuyorum doğuma onsuz gitmek zorunda kalmaktan şimdi aklıma geldi gene başladım aglamaya zaman yaklaştıkça korkum arttı sanırım başıma gelecek ve ben onsuz gidecegim doguma çok sinirim bozuk ona birşey demiyorum belli etmemeye çalışıyorum ama aklıma geldikçe ağlıyorum off offf (((
hayır eskıden boyle bır durum yoktu
bebegım hep onden gıdıyordu. haftası 2 hafta ondeydı
30. haftadan sonra bu problem cıktı ve sımdı haftası gerıden gelıyor karın cevresı gelısımınde
bu bebegın erken ya da gec dogmasını etkıleyen bırsey degıl ama dusuk kılolu dogabılır tabı
ben sata göre hesaplanıyor diye biliyorum ama gerçekten çok fazla fark var ultrasondaki bebeğin gelişimiyle alakalı olabilir mi acaba
Hic bi fikrim yok dr lar basta 6 mayis ddiler sonra iki kere ultrason gectim 2 side 11 dediler adet tarihim 21 Temmuz bide 11 Mayıs 41 hafta gün alıyor anlamadım sınır oluyorum nasıl hesapliyolarsa artık
merhaba güzel anneler ve melekleri size bişey sorucam benim oğluşum mayısın sonunda olcak sizce kıyafetlerini uzun kollu mu alayım kısa kollu mu karar veremedim haziranda temmuzda üşür mü acaba?
bide beşik konusunda karasız kaldım bana yardım edin park beşik mi mobilya mı fikirlerinizi bekliyorum güzel anneler
Eki Görüntüle 681025 Eki Görüntüle 681026 hangisi sizce?
. Aynen katılıyorum hemen hemen hazırım saten bide benim açıklık var beklemez tahminim 38 nbile38. haftadan sonra bebeğini beklemeye başla bence canım şahsen ben öyle yapıyorum şuan 36 haftayım 2 hafta sonra tetikte olmaya başlicam artık
merhaba güzel anneler ve melekleri size bişey sorucam benim oğluşum mayısın sonunda olcak sizce kıyafetlerini uzun kollu mu alayım kısa kollu mu karar veremedim haziranda temmuzda üşür mü acaba?
bide beşik konusunda karasız kaldım bana yardım edin park beşik mi mobilya mı fikirlerinizi bekliyorum güzel anneler
kızlar,galiba sinüslerim azdı, kafamın içi sallanıyo sanki eğildikçe hareket ettikçe beynim akıyoo gibii hissediyorum,,bu nasıl geçer bi bileniniz var mı, bide oğlum bundan etkilenirmi acaba?
oz
canım gecmıs olsun ınsallah bıseycıgı yoktur oglunun bızım kızda yenı yenı hıssettı kalp atıslarını anne ben hasta oldum kalbım atıyo dıyo guzel haberlerını beklıyoruzzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?