2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Aynen canım ınsan çok duygusal oluyor hele bı doğur kucağına al herseyı unutuyorsun Allahım böle bı guzel duygu yok evlat bambaşka ben böle konusunda arkadaslar bana takılıyor sen bu gıdısle 5. Doğurursun dıyolar valla yasım vücudum ızın verse yapardım ama sağolsun bu cımcıme benı çok yordu

B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. haftalar arasında yapılabilir.

takvimde yazıyor neki bu test?

Canim saglikli olsun da kilo onemli degil ben ilk defa duydum anlamadim onun Icin sordum

ben sata göre hesaplanıyor diye biliyorum ama gerçekten çok fazla fark var ultrasondaki bebeğin gelişimiyle alakalı olabilir mi acaba

Hic bi fikrim yok dr lar basta 6 mayis ddiler sonra iki kere ultrason gectim 2 side 11 dediler adet tarihim 21 Temmuz bide 11 Mayıs 41 hafta gün alıyor anlamadım sınır oluyorum nasıl hesapliyolarsa artık

Kızlar eğer usutmediysem cok soğuk burası ....... Aksam 4 ten beri hafif sancım var beklemeyi düşünüyorum devam ederse ağda günümü bekliyemuycem galiba Allah'tan jilet almıştım temizlenip ben kaçar gibi geliyor çünkü hiç durmadı 4 ten bu yana bakalım artık

merhaba güzel anneler ve melekleri size bişey sorucam benim oğluşum mayısın sonunda olcak sizce kıyafetlerini uzun kollu mu alayım kısa kollu mu karar veremedim haziranda temmuzda üşür mü acaba?
bide beşik konusunda karasız kaldım bana yardım edin park beşik mi mobilya mı fikirlerinizi bekliyorum güzel anneler

hangisi sizce?

Hic bi fikrim yok dr lar basta 6 mayis ddiler sonra iki kere ultrason gectim 2 side 11 dediler adet tarihim 21 Temmuz bide 11 Mayıs 41 hafta gün alıyor anlamadım sınır oluyorum nasıl hesapliyolarsa artık

38. haftadan sonra bebeğini beklemeye başla bence canım şahsen ben öyle yapıyorum şuan 36 haftayım 2 hafta sonra tetikte olmaya başlicam artık

Beşik cok hoş dürüyor :):) kıyafete gelince hava şartlarını daha iyi bilirsin bulunduğun yer ben buraya gire uzun kollu alırdım cok soğuk burası daha mantolari cikaramadik

Benim hastane çıkışlarım uzun kollu ama diğerleri kısa kollu aldım adana çok sıcak oluyor beşikde almadım park yatak aldık

kızlar,galiba sinüslerim azdı, kafamın içi sallanıyo sanki eğildikçe hareket ettikçe beynim akıyoo gibii hissediyorum,,bu nasıl geçer bi bileniniz var mı, bide oğlum bundan etkilenirmi acaba?

Öncelikle geçmiş olsun.Forumu sessiz takip edenlerden olsamda aynı dertten bende müzdaribim bu yüzden yazma ihtiyacı hissettim. 2 kez sinüzit ameliyatı oldum ama ne çare maalesef evde uygulanabilecek bir yöntem yok. Eğer çok rahatsiz edici boyuttaysa bi dr.a gidin derim. Bende mayıs annesi olucam inş. İlaçlarla geçiriyorum bu süreci ve bebeğimede bir zararı olmadığını biliyorum dr. kontrolünde. Allah acil şifalar versin

ben mobilya beşik aldım çok rahat kullanamadım ama arkadaşlarım hep park yatak aldı ve çok kullanışlı diyor.bende şimdi kıza paark yatak aldım denicem bakalım...kıyafet içinde bulundugun yer önemli ama yani dogmuşada pek kısa kollu olmaz ince uzun kollu our eger çok sıcaksa yaşadıgın yer.

oz

canım gecmıs olsun ınsallah bıseycıgı yoktur oglunun bızım kızda yenı yenı hıssettı kalp atıslarını anne ben hasta oldum kalbım atıyo dıyo guzel haberlerını beklıyoruzzz....

Canımm sağolasın bir tek sen merak etmişsin kızın kaç yaşındaydı bu arada?İşin aslı oğlum ben hastayım da demiyor,yani onu oyun gibi görüyor ama biz ciddiye aldık bugün holter takıldı işte çantası filan da var cihazın bizimki taşımak istemedi filan sonra da düğmelerine basmak istedi biraz teknoloji meraklısıyızdır da Doktor kan tahlili falan da yazdı işte bakalım sonuç ne çıkacak bugün de aksi gibi o çarpıntıdan 1 kere olmuş yani hazır cihaz takılıyken olsaydı doktor da görürdü,zaten doktor bir değişik oğlumun ekosunu çekiyordu diyor ki "Senin kalp hastalığın yok" yahu karşında koca adam yok,çocuk da sana sol ventrikülümde bir sorun olduğunu düşünüyorum falan demedi ki Empati yoksunluğu diye bir rahatsızlık var,doktorumuz sanırım biraz öyle yada hiç çocuğu yok yada çocuklardan bıkmış,bilemiyorum.Allah'a şükür kalp yapısında vsde herhangi birşey yokmuş diğerlerinin sonuçlarını yarın alacağız.

Bugün bizim de kontrolümüz vardı bizim de çarpıntı problemimiz vardı,hem bebekte hem bende.Hem de kasılma da çıktı nstde,2 kere nstye girdim.Kasılmalarım 70 filan çıktı,doktor da 5 dkda bire düşerse hemen gel dedi,yarın yine çağırdı sanırım alttan muayene edecek,şimdi doğuruyor muyum neler oluyor çözemiyorum?Nstye girdiğimde daha az kasılmam oluyor ama,normalde daha fazla aslında.Şimdi bile var mesela,ha bir de akşam tuvalete gittim geri dönüşte altım ıslak gibi geldi,tayt vardı üstümde taytım da hafiften ıslanmış kilodum daAma ben daha yeni tuvalete girmiştim bir d ehiç çiş kaçırmam ki.Ne olduğunu anlayamadım hafiften suyum gelmiş olabilir mi,hani şöyle diyim amniyo sıvısı yavaş yavaş akabilir mi acaba?Giderek azalır filan mesela?Bir de doktorum bugün doğum öncesi yapılan tahlilleri de yaptı yarın sonuçlar alınacak yarın dediğime bakmayın saat farkı ile bugün alınacak tabiiUyku gözümden akıyor ama yatamıyorum yatak hiç rahat değil,kızım da uyumadı zatenBirşeyler daha yazacaktım ama,unuttum gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…