2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım kızım 3 yasın daha bence telas yapma ınsallah bısey cıkmayacak yarın kontrolunde suyuna baktırd dr neysekı 36 haftasındaymıssın bıseycıkler olmaz ınsallahhh....
ında

Ay allAh yardimcin olsun canim hayirli haberlerini bekliyoruz allaha emanet

canım kızım 3 yasın daha bence telas yapma ınsallah bısey cıkmayacak yarın kontrolunde suyuna baktırd dr neysekı 36 haftasındaymıssın bıseycıkler olmaz ınsallahhh....
ında

Maaşallah Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün 2 saat uyudum ama karın ağrısına uyandım midem de çok kötü,karnım çok ağrıyor

Canım benimmde midem+bugün nstde sancım çıkmıştı doktor bebek sabaha kadar gelmezse yarın mutlaka görmek istiyorum sizi demişti karnım çok ağrıyor acaba yalancı doğum sancısı mı yoksa geliyor mu bebek?

Gecmis olsun senlenmeye basliyor sanki topic :) bugun snow gidecek doguma kucukmeleleklerimdede sanci var sendede bakalim bebisler ne zaman gelecek :)

benim 7 haftadır sancılaırm çıkıyor nst de, ama tık yok:)
oğlum kanala girmediğinden mideme baskı yapıyormuş yukarıdan aşağıya ittiresim var...

sende çok telaş yapma kadın doğumcular çok pinpirikli oluyor 2 ayda bunu daha çok ii anladım.

yarın görün bakalım ne diyecek hiç birşeyi riske atmak istemiyor
ama içimden birses yalancı sancı diyor

Amma cok nobetci var gun :))) gecen hemsirenin bana yaptigi seranat misali uykusuz her gece nasil korkutuyolar beni 2 yasina kadar huzur yokmus poff )

şimdiden böyleler doğunca ne olacak acep

Gecmis olsun senlenmeye basliyor sanki topic :) bugun snow gidecek doguma kucukmeleleklerimdede sanci var sendede bakalim bebisler ne zaman gelecek :)

bir durun yadoğurmayın kaç haftadır ben bekliyorum erken doğacak diye alıtırmıştım kendimi... (erken doğmasın diye sürekli ilaç ve serum kullandım)
şimdide doktorum bu çocuk miyadını dolduracak gibi duruyor dedi...
bir doğuraydım iyiyiydi iyi..

Biz ne yaparsak yapalim onlar istedigi zaman gelecekler :)) nisan annelerinde 41. Haftada olanlar var onlar ne yapsin bekle bekle ne cektik be

Hadi bakalim hayirlisi AMA dogarsa da sorun yok bence, bende merak ettim ne olacak acaba :)

Guzel anneler, benim cok sukur agrim sancim yok ki Dr.um bebegin iri erken gelebilir demisti AMA tam kasıklarımda çok sık kasılmalar başladı dünden beri, kasilip kasilip duruyor, dogum hazirligi mi acaba yoksa bu kasılmalar sonrası birden sancıda gelebilir mi? Bu yazıyı yazarken bile 3 kere hissettim.

Ayni sanci devam ritminde ne azalma ne hizlan ma yok 2 dogum olmasin à ramène bu kiz bı tuaf ya şaşırttı beni :):):):)bekleyelim bakalım inşallah Cumartesi yı bekler 37 dolar en azından ay kızlar ben ne diycemi şaşırdım bı yanım doğsun diyor hemen diğer yanım korkuyorum ikİ cocuk nasıl olcak duye benim devreler koptu yaaaa ya bide anlamıyorum bizim toplumumuzu misafirliğe gelen cok ya ev görmeye geliyor herkez ya bı bekleyin bende hazırlık yapcak hal mı var bı doğurayım kırkım çıksın gelin iste ne aceleleri var anlamıyorum bugün kızımın aktiviteleri var 2 30 kadar 9 dan sonra gel evi topla hazırlık yap bu ne ya ufffffff sıkıldım valla yanlış anlamayın eski oturduğum yerde cok lüzumsuz insan vardı taşındım özellikle uzağa hiç turk yok sadece yakın arkadaslarım gelir dedim yok nerdeeeeee adamlar meraklarından nereye gitsen geliyorlar : dolmuşum yine hormonlar sagolsun

Son düzenleme:
gunaydin bugun melegimi gormeye gidicem cok mutluyum ,cati muayenesi olucam

Umarım iyi haberlerle gelirsin, senin ki gibi hamilelik takvimini görünce kıskanıyorum :) bende görseydim 36. Haftanın sonlarını :) çatı muayenesinden çok bahsedildi korkulacak hiçbir şey yok saniyeler sürüyor. Kolay gelsin

Bugün snow Sezeyan günüydü demi kızlar yanlış hatirlanmiyosam Allah yardımcısı olsun inşallah :):)dogum yapan anneler çıkmadılar mı ki hastaneden kimse bişey paylaşmıyor nasıl gectini ????

Bugün snow Sezeyan günüydü demi kızlar yanlış hatirlanmiyosam Allah yardımcısı olsun inşallah :):)dogum yapan anneler çıkmadılar mı ki hastaneden kimse bişey paylaşmıyor nasıl gectini ????

canımm cumaya alındı dogum merak ettıgın ıcın tesekkur ederım mutlaka haber verıcem allahınıznıyle

gunaydınnnnnnnnnnnnn

bendekı telaş bıtmyıor sanırım dogurana kadar bıtmıcek hep bı ugras zaten sabah kahvaltıdan snra anneme gıdıyorum aksam yemegınden sonra gelıyorum eve dogru duzgun dınlenemıyorum bıleoglususmm sımdıden alıs dıyor sankı bende heyecan ve korku basladı yavastan yarın gece hıc uyuyamıcam sanırım eısm benden heyecanlı resmen kac saat kaldı onu sayıyıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…