- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.961
Canımm sağolasın bir tek sen merak etmişsin kızın kaç yaşındaydı bu arada?İşin aslı oğlum ben hastayım da demiyor,yani onu oyun gibi görüyor ama biz ciddiye aldık bugün holter takıldı işte çantası filan da var cihazın bizimki taşımak istemedi filan sonra da düğmelerine basmak istedi biraz teknoloji meraklısıyızdır daDoktor kan tahlili falan da yazdı işte bakalım sonuç ne çıkacak bugün de aksi gibi o çarpıntıdan 1 kere olmuş yani hazır cihaz takılıyken olsaydı doktor da görürdü,zaten doktor bir değişik oğlumun ekosunu çekiyordu diyor ki "Senin kalp hastalığın yok" yahu karşında koca adam yok,çocuk da sana sol ventrikülümde bir sorun olduğunu düşünüyorum falan demedi ki Empati yoksunluğu diye bir rahatsızlık var,doktorumuz sanırım biraz öyle yada hiç çocuğu yok yada çocuklardan bıkmış,bilemiyorum.Allah'a şükür kalp yapısında vsde herhangi birşey yokmuş diğerlerinin sonuçlarını yarın alacağız.
Bugün bizim de kontrolümüz vardı bizim de çarpıntı problemimiz vardı,hem bebekte hem bende.Hem de kasılma da çıktı nstde,2 kere nstye girdim.Kasılmalarım 70 filan çıktı,doktor da 5 dkda bire düşerse hemen gel dedi,yarın yine çağırdı sanırım alttan muayene edecek,şimdi doğuruyor muyum neler oluyor çözemiyorum?Nstye girdiğimde daha az kasılmam oluyor ama,normalde daha fazla aslında.Şimdi bile var mesela,ha bir de akşam tuvalete gittim geri dönüşte altım ıslak gibi geldi,tayt vardı üstümde taytım da hafiften ıslanmış kilodum da Ama ben daha yeni tuvalete girmiştim bir d ehiç çiş kaçırmam ki.Ne olduğunu anlayamadım hafiften suyum gelmiş olabilir mi,hani şöyle diyim amniyo sıvısı yavaş yavaş akabilir mi acaba?Giderek azalır filan mesela?Bir de doktorum bugün doğum öncesi yapılan tahlilleri de yaptı yarın sonuçlar alınacak yarın dediğime bakmayın saat farkı ile bugün alınacak tabii Uyku gözümden akıyor ama yatamıyorum yatak hiç rahat değil,kızım da uyumadı zaten Birşeyler daha yazacaktım ama,unuttum gitti
Kızlar eğer usutmediysem cok soğuk burası ....... Aksam 4 ten beri hafif sancım var beklemeyi düşünüyorum devam ederse ağda günümü bekliyemuycem galiba Allah'tan jilet almıştım temizlenip ben kaçar gibi geliyor çünkü hiç durmadı 4 ten bu yana bakalım artık
canım kızım 3 yasın daha bence telas yapma ınsallah bısey cıkmayacak yarın kontrolunde suyuna baktırd dr neysekı 36 haftasındaymıssın bıseycıkler olmaz ınsallahhh....
ında
Uyuyamıyorummmm :122:
bende yatağımı,ya deliksiz uyumayı özledim
bende uyuyamıyorummm......
uykuya hasretkaldım midem beni mahvediyor.
Canım benimmde midem+bugün nstde sancım çıkmıştı doktor bebek sabaha kadar gelmezse yarın mutlaka görmek istiyorum sizi demişti karnım çok ağrıyor acaba yalancı doğum sancısı mı yoksa geliyor mu bebek?
Amma cok nobetci var gun :))) gecen hemsirenin bana yaptigi seranat misali uykusuz her gece nasil korkutuyolar beni 2 yasina kadar huzur yokmus poff)
Gecmis olsun senlenmeye basliyor sanki topic :) bugun snow gidecek doguma kucukmeleleklerimdede sanci var sendede bakalim bebisler ne zaman gelecek :)
şimdiden böyleler doğunca ne olacak acep
bir durun yadoğurmayın kaç haftadır ben bekliyorum erken doğacak diye alıtırmıştım kendimi... (erken doğmasın diye sürekli ilaç ve serum kullandım)
şimdide doktorum bu çocuk miyadını dolduracak gibi duruyor dedi...
bir doğuraydım iyiyiydi iyi..
Canım benimmde midem+bugün nstde sancım çıkmıştı doktor bebek sabaha kadar gelmezse yarın mutlaka görmek istiyorum sizi demişti karnım çok ağrıyor acaba yalancı doğum sancısı mı yoksa geliyor mu bebek?
gunaydin bugun melegimi gormeye gidicem cok mutluyum ,cati muayenesi olucam
gunaydin bugun melegimi gormeye gidicem cok mutluyum ,cati muayenesi olucam
Bugün snow Sezeyan günüydü demi kızlar yanlış hatirlanmiyosam Allah yardımcısı olsun inşallah :):)dogum yapan anneler çıkmadılar mı ki hastaneden kimse bişey paylaşmıyor nasıl gectini ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?