- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.981
gunaydınnnnnnnnnnnnn
bendekı telaş bıtmyıor sanırım dogurana kadar bıtmıcek hep bı ugras zaten sabah kahvaltıdan snra anneme gıdıyorum aksam yemegınden sonra gelıyorum eve dogru duzgun dınlenemıyorum bıleoglususmm sımdıden alıs dıyor sankı bende heyecan ve korku basladı yavastan yarın gece hıc uyuyamıcam sanırım eısm benden heyecanlı resmen kac saat kaldı onu sayıyıor
anlamadığım yadaanlatamadığım şu: zaten 37. haftaya kadar çalışmak istersen çalışıyosun ki orda çalıştığın fazladan 32-37 arası 5 hafta sonrasına aktarılıyor bunda sorun yokki istesende 37. haftadan sonra çalışamıyorsun zaten benim söylemek istediğim lşuuu 37. haftadan sonraki süreçte 38-39-40 bu aralarda doğum gerçekleşirse aktarılmıyor bunda kişinin çalışıp çalışmaması nasıl etkileniyor anlamadım
SGK da çalışan birini bulmuşken şunu sormak istiyorum. biz henüz izindeyken bu 24 haftalık doğum izni olayı kesinleşirse bizler de yararlanabilecek miyiz acaba? Yani 8 hafta kalan iznimize ilave edilir mi?
meltem bende bısey sorabılırmıyım arkadaş doğum yaptı devletten bırkereye mahsus sut parası galıba ödeniyor ya
90 tl bunu nerden alabılırler ? esımde ısyerıne sormus belediyeye aıt ısyerı onlar 110 tl verıyo o ayrı bı ucretmı oluyo ?
işallah dediğin gibidir.ama ben öle bilmiyorum..aktarırsam yazcam burdannnn.:))..ama hep yandığını duydum
ben de gunlerdır nezleyım ve tıkalıyım
sınuzıt gıbı benım de cok tıkalı
bırsye olmaz bebeklerımıze ama bız toparlanmalıyız bır an ocne dogumdan once kı ıyı olalım
gecmiş olsun
kızlar bebegının karın cevresı gelısımı gerıden gelen var mı ?
benımkı gıttıkce gerıledı su an cok gerıde hatta genel gelısımı de etkılıyor 11 gun gerıden gelıyoruz
son gunelrde oldu bu nedne bılmıyorum
Ben de seninle aynı fikirdeyim canım mümkün olduğunca bebeğimizi kimyasallardan uzak tutmamız gerekiyor. Ben mesela oğluma hiç bebek yağı kullanmadım çünkü cildi kuru değildi pişiği için senin dediğin gibi kantoron birebir tecrübeyle sabittir. Bizim evde biryerimiz yansa, yaralansa ilk iş kantoron sürmek oluyor. Karnıma ve göğüs uölarına da sürüyorum çatlamadı çok şükür ayrıca bebeğin gaz sancısı olduğu zaman karnına ve ayaklarının altına sürmeliyiz oğlumda çok faydasını gördüm zaten kantoron yağının özü zeytin yağı Kur'anda bile geçiyor zeytin yağıyla yağlanın diye kızmın cildi kuru olursa kantoron yağıyla yağlayacağım, hem gelişimi açısından da çok iyiymiş. Banyodan yarım saat önce yağlayıp yıkamak gerekiyormuş.günaydın..
hamd olsun bizim uyku problemimiz fazla yok. belki de diyorum işe devam ettiğim için uyku sorunum olmuyor. çünkü gündüzleri arazide çalıştırdılar geçen hafta. e yorgunluktan nasıl uykuya daldığımı bile anlamadım. inş. önümüzdeki hafta bırakıcam . iş arkadaşlarım dahi uyarmaya başladılar. bak yoğun çalışıyorsun erken doğum yaparsın Allah korusun diye. ben de 35 te bırakmış olacam inş.
evde de işlerim var. hamd olsun hemen hemen tüm eksikleri tamamladık ama henüz yıkamadım. yarın inş. kızkardeşim geliyor o gelsin beraber yıkarız. ben dalanın sabun tozunu aldım onla yıkayacam kıyafetleri. doğru düzgün bi kokusu dahi yok. mümkün olduğunca bitkisel ürünlere kaçıyorum. şampuan olarak da ersağ diye bitkisel bir marka var onu alacam. vücudunu da dalanın bildiğimiz yeşil sabunuyla yıkayacam inş. bir de bebe yağı olarak kantaron yağı kullanacam. hem gaz sancısına hem pişiklere çok iyi geliyormuş. bir de kantaron yağını göğüs uçlarıma sürmeye başlayacam. çatlak oluşumuna karşı birebir diye duydum. mübarek bir zat tarafından çok övülüyor kantaron yağı. geçenlerde ender saraç üstüne basa basa uyardı lütfen bebe yağı kullanmayın bütün bebe yağları içerisinde bi madde var dedi ismini unuttum. bebekler için çok zararlı bir maddeymiş.
gunaydınnnnnnnnnnnnn
bendekı telaş bıtmyıor sanırım dogurana kadar bıtmıcek hep bı ugras zaten sabah kahvaltıdan snra anneme gıdıyorum aksam yemegınden sonra gelıyorum eve dogru duzgun dınlenemıyorum bıleoglususmm sımdıden alıs dıyor sankı bende heyecan ve korku basladı yavastan yarın gece hıc uyuyamıcam sanırım eısm benden heyecanlı resmen kac saat kaldı onu sayıyıor
gunaydınnnnnnnnnnnnn
sızın neden sezeryan ??
Kızlar tiny love 3 ü bir arada ana kucağını alan yada çevrenizde kullanan var mı?
Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
kardeşim bana hediye almak istiyor ama ben kullanışlı olup olmadığını bilmiyorum. fikirlerinizi bekliyorum
merhabaa annecikler =)) kızlar geceleri bende uyuyamıyom...evi turluyom tabiiii bu arada tuvaletle cok hasır nesirim.......bi de bogazım cok kuruyor........anne olmak zormus ya simdidennn ayaktayız geceleri......kızlar bu arada alez den bahsetmisiniz o cok ses cıkarmaz mı uyurken.......bu persembe A101 e bebekle ilgili bi kac bişiler gelcekmiş haber vereyim ddedim alez de gelcekmiş.....bende nette gezinirken farkettim...size de söyleyeyim dedim. bende banyo takımını almayı düsünüyom aslında bebek arabası da hesaplı güzel görünüyo ama kararsızım...kızlar sizce alsam mı A101 den bebek arabası...????
merhaba güzel anneler ve melekleri size bişey sorucam benim oğluşum mayısın sonunda olcak sizce kıyafetlerini uzun kollu mu alayım kısa kollu mu karar veremedim haziranda temmuzda üşür mü acaba?
bide beşik konusunda karasız kaldım bana yardım edin park beşik mi mobilya mı fikirlerinizi bekliyorum güzel anneler
Eki Görüntüle 681025 Eki Görüntüle 681026 hangisi sizce?
Ben de seninle aynı fikirdeyim canım mümkün olduğunca bebeğimizi kimyasallardan uzak tutmamız gerekiyor. Ben mesela oğluma hiç bebek yağı kullanmadım çünkü cildi kuru değildi pişiği için senin dediğin gibi kantoron birebir tecrübeyle sabittir. Bizim evde biryerimiz yansa, yaralansa ilk iş kantoron sürmek oluyor. Karnıma ve göğüs uölarına da sürüyorum çatlamadı çok şükür ayrıca bebeğin gaz sancısı olduğu zaman karnına ve ayaklarının altına sürmeliyiz oğlumda çok faydasını gördüm zaten kantoron yağının özü zeytin yağı Kur'anda bile geçiyor zeytin yağıyla yağlanın diye kızmın cildi kuru olursa kantoron yağıyla yağlayacağım, hem gelişimi açısından da çok iyiymiş. Banyodan yarım saat önce yağlayıp yıkamak gerekiyormuş.
ben kenarları parmaklıklı,başı ve ayak ucu duz olan modelını aldım canım. bi arkadasım da park yatak verdi.yatağını yatak odasına kurcam.park yatagı da salona...planımız bu
walla canım top gibi benim karnım hala..bide ters durdugu için de inmemiş olabilir.ama yine de gögsumun altı biraz boşalmıs gibi.bakalım yarın yeni bi doktora gidicem sabah 9da dönmüş mü dönmemiş mi görcez..
bana oğlumdan bulaştı, 2 tane damla kullanıyorum. Sen ilaç kullanmıyor musun? Kullandığın halde geçmiyorsa tekrar git doktora ilaçlarını değiştirsin. ilaçtan önce kaşıntıdan duramıyordum 2 gündür rahatladım çok şükür
merhaba güzel anneler ve melekleri size bişey sorucam benim oğluşum mayısın sonunda olcak sizce kıyafetlerini uzun kollu mu alayım kısa kollu mu karar veremedim haziranda temmuzda üşür mü acaba?
bide beşik konusunda karasız kaldım bana yardım edin park beşik mi mobilya mı fikirlerinizi bekliyorum güzel anneler
Eki Görüntüle 681025 Eki Görüntüle 681026 hangisi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?