2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. haftalar arasında yapılabilir.

takvimde yazıyor neki bu test?

bende takvimden görüp araştırdım doğum sırasında bebek vajinadan geçerken orda ki bakterilerin bebeğe bulaşması sepsis ve menenjit gibi hastalıklara yol açabiliyormuş. Bunun önüne geçmek için Grup B streptokok bakterileri tespit edilen hamilelere antibiyotik proflaksisi verilmesi önerilmekteymiş. Forumda hiç yaptıran yok mu acaba????

Benim hastane çıkışlarım uzun kollu ama diğerleri kısa kollu aldım adana çok sıcak oluyor beşikde almadım park yatak aldık

Park yatak alırken içindeki yatağının visco olmamasına özen gösterin derim. Zira visco ürünlerin beyin üzerinde olumsuz etkileri olduğuna ilişkin araştırmalar varmış. Aynı durum visco yastıklar için de geçerli. En iyisi klasik tip yaylı yataklar.

Anladığım kadarıyla normal doğumda gerekiyor bu test

ama park yatakların özellikle üst kısımları için malesef yaylı yatak yokki alt kata inince sorun yokta üst katta viskoleks yada sünger dışında alternatif yok. Araştırdımda malesef başka bir alternatif bulamadım

canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın:) hangi hastanede doğum olucak

Tunaydin annecikler,herkes iyidir umarim.Gece,kuyruk sokumunun sag tarafindaki kemikler yuzunden iskence cektim biraz.Ayagimi kaldiramiyodum resmen yururken,tabi yatakta o aciyla pozisyon degistirmek ayri bi dert.Napalim,dayaniriz...Bugun 35.haftamiza giriyoruz cok sukur. MUCUK herkese

tünaydın karındaşlar herkes uykusuzluktan muzdarip ben tam tersi izne ayrıldığım günden beri sürekli uyuyorum, ne gece ne gündüz fark etmiyor, hiç bir iş yapamıyorum o yüzden...zorla kaldırıyorum kendimi yemek yemek için falan.. cumartesi günü kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diycek... bebeğim hala çok hareketli ve beni çok yoruyor ondan uyuyorum sanırım... mide yanması falan benim de oluyor ama o kadar çok uykum oluyor ki önemsemiyorum artık... gözlerim açılmıyor...

Yok canım yumuşama açılma falan yok şükür sancım falanda geçti şimdilik rahatım bakalım inşallah vakitli gelir bebişler,

Ya cumartesi başladı kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi oldu gecede devam etti biraz sonra uyumuşum pazar günü kalktığımda da devam ediyordu ağrı aslında doğumu başlatacak bir ağrı değil dedi dr ama artabilir diye yatırdı hastaneye çünkü yatınca geçmiyordu ağrı

Canım benimki 2 haftadır sağda yada solda toplanıyor sağa toplanınca sol tarafım boş kalıyor eşim çok gülüyor ama benim nefesimi kesiyor toplanırken hissediyorum dr sordum normalmiş korkma yani geziyor içerde

işte merak ettıgım bu emzırme parasını nasıl alıcaz yanı nereye başvurmak gerekiyor ?bebegın nüfus kâğıdı çıkması gerekiyor almak ıcın onu bılıyorumda gerısı :) arkadaş doğum yapalı 1 hafta olucak gec kalmadı inşallah durumlarıda hıc ıyı degıl

maxsimo ricco aldım park besık ust katı ıcındelı gııb araştırdım alt kata ınınce yaylı yatak alıcam ınsallah yarı ortopedik ama ust kat ıcın böyle seçenek olmayınca yataklar arasında tercıhım Massimo Ricco Y102 Letto Viscotone Yatak (60x100 cm) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com dıgerlerı gıbı yumuşak degıl sert gibi artık 7 8 ay bununla ıdare edıcez ..

suyu gelen arkadaşlar ıhmal etmeyın doktorunuza bı gorunun ne olur ne olmaz
snacı kasılma hıssedenlerde e ger kuvvetlyıse sık sık gelıyorsa doktora gıtmekte fayda var
erken haftalarımızdayız normal doğum zamanına gelınce sancı sıklaşması beklenır ama erken doğum rıskıne karşılık
ne olur ne olmaz doktorlar gorup sancı varsa onu kesıcek serum verırler su azalmışsa takıbe alırlar
rekor kırıcaz bu gıdısle mayıs annelerı nısana taşınıyor mayısa kım kalıcak merak edıyorum :)

Ruyamda kuzucum kollarimdaydi,emzirmeye calisiyodum.Allahim o nasil guzel bir duyguydu.Ruyada boyleyse gercegi kim bilir nasil hissettirir ! Hayir olsun.

günler yaklaştıkça bendede bir paniklik başladı sanki heran doğurcakmışım gibi daha zamanımız var ama beklesin bebişler iişalah tombulaşsınlar öle gelsinler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…