- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.001
canımm cumaya alındı dogum merak ettıgın ıcın tesekkur ederım mutlaka haber verıcem allahınıznıyle
B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. haftalar arasında yapılabilir.
takvimde yazıyor neki bu test?
Benim hastane çıkışlarım uzun kollu ama diğerleri kısa kollu aldım adana çok sıcak oluyor beşikde almadım park yatak aldık
bende takvimden görüp araştırdım doğum sırasında bebek vajinadan geçerken orda ki bakterilerin bebeğe bulaşması sepsis ve menenjit gibi hastalıklara yol açabiliyormuş. Bunun önüne geçmek için Grup B streptokok bakterileri tespit edilen hamilelere antibiyotik proflaksisi verilmesi önerilmekteymiş. Forumda hiç yaptıran yok mu acaba????
Park yatak alırken içindeki yatağının visco olmamasına özen gösterin derim. Zira visco ürünlerin beyin üzerinde olumsuz etkileri olduğuna ilişkin araştırmalar varmış. Aynı durum visco yastıklar için de geçerli. En iyisi klasik tip yaylı yataklar.
canımm cumaya alındı dogum merak ettıgın ıcın tesekkur ederım mutlaka haber verıcem allahınıznıyle
gunaydınnnnnnnnnnnnn
bendekı telaş bıtmyıor sanırım dogurana kadar bıtmıcek hep bı ugras zaten sabah kahvaltıdan snra anneme gıdıyorum aksam yemegınden sonra gelıyorum eve dogru duzgun dınlenemıyorum bıleoglususmm sımdıden alıs dıyor sankı bende heyecan ve korku basladı yavastan yarın gece hıc uyuyamıcam sanırım eısm benden heyecanlı resmen kac saat kaldı onu sayıyıor
rahimde yumuşama varmı canım ?
bende 1 gun yattım hıc uyumadan kaçarak çıktım hastanedencok gecmıs olsun
kendıne dıkkat et sana bakıcak bırı olması ıyı inşallah vaktı saatınde gelsın bu yumurcaklar bızı korkutmasınlar
Selam kızlarGeçmişi okudum az biraz smone geçmiş olsun canım sancın nasıl oluyordu ne tarz yani?Yatınca sancıların azalıyor mu durumun nasıl?
nurray Rbbim yar ve yardımcın olsun inşallah sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına...
snowflakeN ne güzel darısı bizlerin de başına inşallahDuyması bile insanı heyecanlandırıyor.
ashanur sütünüzü sıkmayın ilk gelen süt çok değerli
Bizim de yarın randevumuz var bakalım doktor ne diyecek.Sanki kızım yan döndü gibi sağdan ve soldan ama en çok sağ taraftan gerdiriyor,ama bazen de bakıyorum hıçkırıklar üst taraftan geliyor gibi,bazen de göbek deliğimin aşağısından,karar veremedim bi türlü anlayamıyorumOnun haricinde dün akşam hemen hemen 10 dkda bir karnım gerildi 3-4 kere oldu böyle kasılmam vardı Allah'ım dedim yoksa miniğim geliyor mu Tuvalete gittim geldim mekik dokudum yanlış alarmmış Ama kasılmalarım son günlerde daha da arttı ve dha da ağırlaştım yatamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum çok sık acıkıyorum sabah karnımın kıyılmasına uyanıyorum ne diyim
bişi sorucam kızlar ya :44: şimdi bebeğim hareket ederken karnım sağa sola yamuluyor bunda sorun yok da fena canım acıyor yabazen öle hareket ediyor ki kasıklarıma bıcaklar saplanıyor resmen oluyormu sizde böle şeler normalmi yani ??
işte merak ettıgım bu emzırme parasını nasıl alıcaz yanı nereye başvurmak gerekiyor ?bebegın nüfus kâğıdı çıkması gerekiyor almak ıcın onu bılıyorumda gerısı :) arkadaş doğum yapalı 1 hafta olucak gec kalmadı inşallah durumlarıda hıc ıyı degılemzirme yardımı sabittir ama tutar her yıl belli oranda artar 2013 yılında doğum olduysa emzirme yardımı 95 TL, 2012 yılında ise bu tutar 89 TL bu parayı da ziraat bankalarından alabilirsiniz. senin 110 tllik tutarın çocuk yardımı olabilir bu da işverenle alakalı cnmm
...
maxsimo ricco aldım park besık ust katı ıcındelı gııb araştırdım alt kata ınınce yaylı yatak alıcam ınsallah yarı ortopedik ama ust kat ıcın böyle seçenek olmayınca yataklar arasında tercıhım Massimo Ricco Y102 Letto Viscotone Yatak (60x100 cm) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com dıgerlerı gıbı yumuşak degıl sert gibi artık 7 8 ay bununla ıdare edıcez ..ama park yatakların özellikle üst kısımları için malesef yaylı yatak yokkialt kata inince sorun yokta üst katta viskoleks yada sünger dışında alternatif yok. Araştırdımda malesef başka bir alternatif bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?