- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.021
Bastırmadan hafifçe masaj yapıyorsun canımcanım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim bu kadarını duymamıştım çünkü. peki bebeğin karnını nasıl yağlıyorsun. geçenlerde bi arkadaş sakın kafana göre yağlama bebeklerin bağırsakları kıl gibidir Allah korusun düğümlenir dedi. yağlamanın bi tekniği varmış
işte merak ettıgım bu emzırme parasını nasıl alıcaz yanı nereye başvurmak gerekiyor ?bebegın nüfus kâğıdı çıkması gerekiyor almak ıcın onu bılıyorumda gerısı :) arkadaş doğum yapalı 1 hafta olucak gec kalmadı inşallah durumlarıda hıc ıyı degıl.
Benim gibi korkudan olabilir mi acaba? :)))
tünaydın karındaşlarherkes uykusuzluktan muzdarip ben tam tersi izne ayrıldığım günden beri sürekli uyuyorum, ne gece ne gündüz fark etmiyor, hiç bir iş yapamıyorum o yüzden...zorla kaldırıyorum kendimi yemek yemek için falan.. cumartesi günü kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diycek... bebeğim hala çok hareketli ve beni çok yoruyor ondan uyuyorum sanırım... mide yanması falan benim de oluyor ama o kadar çok uykum oluyor ki önemsemiyorum artık... gözlerim açılmıyor...
günler yaklaştıkça bendede bir paniklik başladı sanki heran doğurcakmışım gibi daha zamanımız var ama beklesin bebişler iişalah tombulaşsınlar öle gelsinler:)
kızlar bu arada iki hafta önce kontrole gittiğimde doktorum doğumunuzu sanırım ben gerçekleştiremeyecem dedi. ben şok oldum ama memleketime gidecektim psikolojik olarak size güvendim gitmekten vazgeçtim dedim. haklısınız ama inanın elimden bişey gelmiyor dedi. kızmadım hiç çünkü çok iyi bi adam. çok da kafaya takmıyorum şimdi Rabbime emanetiz.
doktor bana bi ebe tavsiye etti. gittim ebeyle yarım saat sohbet ettim sizlere de anlatayım. diyorki haftada en az 3 gün yumurta ye. bu aralar kendini koru ama 37. haftadan itibaren kendine acıma. bol bol yürü merdiven çık. pekmez ye bal ye. öyle demir ilacıymış vitamin hapıymış yüklenme. taze taze yeşillik ye. bi de son ayında eşinle sık sık ilişkiye gir. hiç korkma açılman kolay olur yasak masak yok dedi :26:
kızlar bu arada iki hafta önce kontrole gittiğimde doktorum doğumunuzu sanırım ben gerçekleştiremeyecem dedi. ben şok oldum ama memleketime gidecektim psikolojik olarak size güvendim gitmekten vazgeçtim dedim. haklısınız ama inanın elimden bişey gelmiyor dedi. kızmadım hiç çünkü çok iyi bi adam. çok da kafaya takmıyorum şimdi Rabbime emanetiz.
doktor bana bi ebe tavsiye etti. gittim ebeyle yarım saat sohbet ettim sizlere de anlatayım. diyorki haftada en az 3 gün yumurta ye. bu aralar kendini koru ama 37. haftadan itibaren kendine acıma. bol bol yürü merdiven çık. pekmez ye bal ye. öyle demir ilacıymış vitamin hapıymış yüklenme. taze taze yeşillik ye. bi de son ayında eşinle sık sık ilişkiye gir. hiç korkma açılman kolay olur yasak masak yok dedi :26:
bel ağrısından yürümek imkansız. eşim korktuğu için ilişkiye girmek imkansız..ben sadeve bal pekmez yiyiyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?