2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bastırmadan hafifçe masaj yapıyorsun canım

Sosyal Güvenlik Kurumuna rapor servisine gidiyorsun anne çalışıyor ise annenin kimliği baba çalışıyor ise babanın kimliği ile başvurmak yeterli cnmmm

Benim gibi korkudan olabilir mi acaba? :)))

ayyy bende hem normal dogum sancısından korkuyorum parmagıma dıken batsa ıkı gun oflarım yaaa nasıl dayancam bılmıyorum ama sezeryan sonrasnda da cok sıkıntı yasayan var .....sasırdım artık allah hakkımıza hayırlısını versın
bırde hastanede calısıyorum ıkı ebe var sezeryanla dogurmus:)

CANIM MASALLAH DE KENDINE NAZAR DEGDIRECEKSIN vaala uykusuzluk cok kotu uykun var ama bır saga bır sola don dur dogduktan sonra uykudan gozumuzu acamayacaz ıns uslu olurlarda ....anne olama cok zorrr...

günler yaklaştıkça bendede bir paniklik başladı sanki heran doğurcakmışım gibi daha zamanımız var ama beklesin bebişler iişalah tombulaşsınlar öle gelsinler:)

herkes aynı demekkı bende hemen korkup heyec<ana kapılıyorum esımde her seferınde dayanamıyor heyecana yıne elın bos cıktın odadan ne zaman doguracaksın dıye soylenıyor:)))hayırlısı olsun bu arada usg de gorunen dogum tarıhlerımız aynı ama bakalım kım ne zaman doğuracak:))

herkese merhaba
bugün moralım çok bozuk bir haftada 1300 gr.almışım böyle gidersem top gibi olacağım hiç hareket etmeden yatmaktan oluyor ama nasıl vereceğim bilmiyorum.acayip mide yanmamda var.midemdem boğazıma kadar cayır cayır yanıyorum.
yarın yardımcımızda işten ayrılıyor ben ne yapacağım bilmyorum,yemekleri yapabilirim umarım iki hafta sonra annem gelecek dayanmam lazım kızım olmasa sorun yapmayacağım ama hadi hayırlısı...

bende her an dogurcakmısım gbı panık ve heycan ıcındeyım hazırlıkları bıtırmeye calısıyorum agırlastım ıyıce zor oluyor keske 20 lı haftalarımda yapmıs olsaydım

kızlar bu arada iki hafta önce kontrole gittiğimde doktorum doğumunuzu sanırım ben gerçekleştiremeyecem dedi. ben şok oldum ama memleketime gidecektim psikolojik olarak size güvendim gitmekten vazgeçtim dedim. haklısınız ama inanın elimden bişey gelmiyor dedi. kızmadım hiç çünkü çok iyi bi adam. çok da kafaya takmıyorum şimdi Rabbime emanetiz.
doktor bana bi ebe tavsiye etti. gittim ebeyle yarım saat sohbet ettim sizlere de anlatayım. diyorki haftada en az 3 gün yumurta ye. bu aralar kendini koru ama 37. haftadan itibaren kendine acıma. bol bol yürü merdiven çık. pekmez ye bal ye. öyle demir ilacıymış vitamin hapıymış yüklenme. taze taze yeşillik ye. bi de son ayında eşinle sık sık ilişkiye gir. hiç korkma açılman kolay olur yasak masak yok dedi :26:

Ya benim bebis ne guzel donmustu dogum pozisyonundaydi ama suan cok action hareketler yapiyor ters donuyor sanirim ya poposunu isirasim var essek ya

bel ağrısından yürümek imkansız. eşim korktuğu için ilişkiye girmek imkansız..ben sadeve bal pekmez yiyiyim en iyisi

Aynilarini duymustum.Valla ben yapmayi dusunuyorum hepsini,ah bi gelebilsem hayirlisiyla 37.haftaya

slm kızlar,
izine ayrıldım,ev deki 2. haftam :) bu sebepten pek takılamıyorum forumunuza..oğlumla evde takılıyoruz :) ama artık çok zor geçiyor,bakalım ne zaman doğum olacak :) sanırım 19 nisan gibi :))

banada ebem bunları tavsıye etmıstı sımdılık erken doğum olasılığı yüzünden yeme ıcme harıcı yasak
ama doktoruma dedım böyle yatıp doğumu beklemek ıstemıyorum bebısım bıraz kg alsın 25 nısanı bı gec ondan sonra
ne yaparsan yap dedı :) bende o günden sonra yuruyuuse baslıcam ve ilişki kesınlıkle tavsıye edılıyor doğumu cok kolaylaştırıyormuş
sımdılık yasak dıye esımde kacıyo ama ozman doktora onun yanında sorup yasağı kaldırıcam rahatlasın
yumurta pekmez tahın bunlar olmazsa olmazım kansızlık vardı bende cok sukur yukseldı
bebısler acele etmesınde 37. haftamızı bı gorelım uygularız inşallah herseyı :)

bu mayıs bebişlerinin hepsi mi erkenci acaba erken dogum riskim var suyum azalmış ve azar azar suyum geliyor doktor şimdilik tehlikeli değil dedi serumla yatıyorum kalkmak yasak çok zor böyle yatıp beklemek

Selamlar kızlar,
Gün içerisinde giremedim,hastanedeydim hep,2 saatlik uykuyla ayakta duruyorum,öğleden sonra duş alıp kendimi yatağa bir attım ki sormayın gitsin,acayip uyumuşum

Sabaha doğru sancılarım iyice arttı karnımda,acayip bir karın ağrısı.Eşimi uyandırmak zorunda kaldım.Yazık o da benimle telef oldu kıyamamHastaneye gittik işte,başka bi nöbetçi doktor vardı,sancımın olduğunu ama doğum için daha erken olduğunu,geciktirmek için hastaneye yatış yapacağımı serum bağlayacağını eğer işe yaramazsa da doğuma alınacağımı öğrendim.Bu arada biliyorsunuz oğluma da holter takılmıştı başka bir hastanede hem tahlil sonuçları alınacaktı hem de holterin değerlerine bakılacaktı,kalp için.Allah'ıma şükürler olsun oğlumun birşeyi yokmuş,ufak çocuklarda böyle arada bir olabilirmiş,kan değerleri vs herşeyi normal maaşallah Aklım oğlumda kalacağı için hastanede yatmayı reddettim.Tedaviyi red belgesi falan imzalattılar birşey olursa mesulü biz değiliz diye.Biz her tarafa imzamızı basıyoruz da,onların tedavisinin gerçekten gerekli olup olmadığını bilemiyoruz ve biz onlardan imza almıyoruz hiç???Zaten uykusuzdum bir de genç bir hemşire mi artık neydi onu bile bilemedim parmakla muayene ederken o kadar çok acıttı ki canımı anlatamamİnşallah o da başka birinden bana yaptığı saygısız muamelenin aynısını görür.Hani erkek olsa diyeceğim anlamıyor acıyacağını vs,ama sen de bayansın doğurmamış olsan bile azıcık empati yapsan olmaz mı...Hani desem ki yorulmuşlar bütün gün uğraşmaktan desem e günün ilk saatleri,sabahleyin böylelerse geceleyin karşılaşmak istemem.Neyse,daha sonra babası ve oğlum çocuk kardiyolojisine gitmek üzere başka bir hastaneye gittiler,bense kendi doktorumu görmek üzere bir daha hastaneye gittim.Nstye aldılar zaten hemen sancı çıktı tabii geceki gibi sancılarım 78e vuruyor ve hissediyorum sancılarımı daha da kötüsü karnım adet olacakmışım gibi her zaman ağrıyor yani sancı mesela gelince hissediliyor sadece kısa zamanda geçiyor ama karında adet sancısı gibi sancı olduğu zaman her zaman hissediliyor berbat birşey:26:

Bu sefer doktorum da aynı şeyleri söyledi doğum için erken dedi daha büyüsün dedi 36yı doldursun en azından dedi,e dedim 36yı doldurmaya 3 gün var 3 gün içince doğuracak mıyım birşey yapmazsak diye sordum,muhtemelen evet demez miBebeğimin ciğerlerinde herhangi bir sorun olmasın diye 2 tane iğne vuruldum,yarın da 2 tane daha vurulucam,onun harici kasılma önleyici ilaç kullanacağım aslında hastaneye yatışım yapılacaktı serumdan verilecekti doktorum yalnız biraz baş ağrısı yaapr bu dedi,bende de migren var maalesef Doktoruma söylediğimde aa o zaman serum olmaz dedi,ilaçlarla idare etmeye çalışacağım hem belim hem karnım acayip ağrıyor kızlar Rahimde kısalma mı incelme mi ne başlamış

Oğlumda bir kere sancım oldu onda da gittim 5 cm açılma vardı hastaneye bir kere gittim doğurdum geldim Ama bu kız çok nazlı çıktı gerçekten,iyi dilekleriniz için teşekkürler.Astirid canım onlar akıntı da olabilir,dikkat et kendine.Teyzesi oğlum iyi çok şükürHa,bu arada kızım dönmüşşşş kızlarrrDarısı dönmeyenlerin başına.

smone demek sancılarımız aynı tarzda e peki hastaneye yattın serumu yedikten sonra devam etti mi?Yada ne zaman geçti?Baş ağrısı vs birşey yaptı mı??

Ayy amma uzattım canım haa,özlemişim sizi

Arkadaşlar 31+1 günlük hamileyim,adet ağrısı gibi ara ara 1 haftadır yokluyordu ama önemsemedim geçtiği için, ama bugün resmen karnımın içi acıyo sanki biri etimi ikiye ayırmak istiyo gibi.bu nedir yaşayanınız var mı? lütfen yardım

ya kızlar bişey diycem ya çok afedersiniz de şeyim yanındaki kemiklerim ağırıyor yürüyemiyorum geceleri sağa sola dönemiyorum sizde varmı böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…