2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sızın neden sezeryan ??

Zman gecmek bilmez senin Icin sağlıklı kucama alırsın inşallah en kısa zamanda bekliyoruz senden dogum hikayeni

Allah yardımcın olsun.

canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın:) hangi hastanede doğum olucak
aminn cok tesekkur ederımm
hepınızeeee

bırazcık korkuyorum onun ıcın sezeryan olucam

PEKBİCİCİ bugun oglusu ruzgarı kucagına aldı cok hazırlıksız yakalandı erken dogdu paşamız ama ıksıının de saglık durumu ıyıymıs duyduguma gore

Son düzenleme:
bu mayıs bebişlerinin hepsi mi erkenci acaba erken dogum riskim var suyum azalmış ve azar azar suyum geliyor doktor şimdilik tehlikeli değil dedi serumla yatıyorum kalkmak yasak çok zor böyle yatıp beklemek

gemıs oolsun canım ınsallah serumlar ıse yarar bu gıdısle mayısa kımse kalmayacak:)

ya kızlar bişey diycem ya çok afedersiniz de şeyim yanındaki kemiklerim ağırıyor yürüyemiyorum geceleri sağa sola dönemiyorum sizde varmı böyle bişey

valla bende banyo yaptıktan sonra daha cok oluyo bebekler artık buyudu kolaymı tasımak benedee var aynı agrılar... ya kızlar benım akıntımda cok fazla dr suyuna bakmıstı bısey demedı mıkrop falanmı kaptımmıkı acaba....

Canım Allah sıfa versın oğlunun ıyı olmasına çok sevındım rabbım hepsimizin evlatlarını korusun hepimıze hayırlı kolay dogum nasıp etsın rabbım

slm kızlar :) mayıs bebekleri aceleci çıktı... 1 nisanda doğurdum kızımı aldım kucağıma .. 36 haftalık doğdu.. usg ye 38 di ama bebeğim adet tarihime göre doğdu.. allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

gözün aydın Allah analı babalı büyütüsün :) geçmiş olsun her ikiniz de iyi olunda varsın erken gelsin :) ben de mayıs on dan sonra bekliyorum fakat buraları okudukça dediğin gibi Mayıs bebekleri pek bir aceleci :) Allah sağlık ile kucagımıza almayı nasip etsin hepimize..

Canım hayırlı olsun normalmı oldu nasıl geçitı hıkayenı beklıyoruz darısı bızlere Allah sağlıkla buyutmeyı nasıl etsın

Canım hayırlı olsun normalmı oldu nasıl geçitı hıkayenı beklıyoruz darısı bızlere Allah sağlıkla buyutmeyı nasıl etsın

yok canım sezeryan oldu acil oldu anlamadım bile hangi ara doğurdum spinal sezeryan oldum.. müsait bir zamanda yazacam inşallah :)

PEKBİCİCİ bugun oglusu ruzgarı kucagına aldı cok hazırlıksız yakalandı erken dogdu paşamız ama ıksıının de saglık durumu ıyıymıs duyduguma gore
Pekbicici uzun zamandır gözükmüyordu nasıl haber aldın cnm hayırlısı olsunn çok sevindim:)kaç haftalık doğmuş
bebeğinle size mutluluklar canım :)

gemıs oolsun canım ınsallah serumlar ıse yarar bu gıdısle mayısa kımse .
Ben kalıcam galiba bende tık yok daha hareket kısıtlamam yok günümüzü doldurcaz galiba :) bebeğimizde ters zaten hala dönsünde o zamn inş

Son düzenleme:

Gecmis olsun sevindim olgusun haberine seninde stresten oldu galiba sancin

Slm kizlar bugun kontrolum vardi cati muayenesi oldum hic korkmayin karsinizdaki anlayisli sorunsuz atlatirsiniz doktorum bana cok kolay dogurcan sen dedi ama sevinemedim bile cunku tansiyonum 16/9 cikti idrarda protein 25 cikti bebegime yeterli protein veremiyorum cunku idrarla atiliyormus ayrica boyle giderse gebelik zehirlenmesi ysni preeklempsi olur dedi coraspirin verdi dinlen dedi ne yapcam ben simdi moralim cok bozuldu yaaaa

1 nisan sakası gıbı ha canım gözünaydın saglıcakla kucagına almıssın ya darısı bıze ınsallah....

Allah analı babalı büyütsün canım, onlan biteni ayrıntılarıyla bekliyoruz

uzun zamandır aklımda ya sorucam hep unutuyorum resmen içime doğmuş beni aldı bir panik şimdi ya :18:

tiramisu yazdıklarını üzülerek okudum
bır yandan dıger evladın ıcın uzulurken bırde hamılelıgınde sorun yasaman
Rabbım yardımcın olsun yavruna sıfa versın inşallah .. acılde yasadıklarını cok ıyı anlıyorum yasamıs bırı olarak..
inşallah 37 38. haftaya kadar bebısın uslu durur gelısımı ıyı ıse sımdıde doğsa sorun olmaz pekbicici benden 4 gun gerıdeydı
ama bebısı ıyı gelıstıgı ıcn kuveze bıle almamışlar ..

ağrı ceken arkadaşlar ıhmal etmeyın doktora gıdın bende ağrıdan gıttım ama sancı falan hıc aklıma gelmemıstı
sonrası malum 1 hafta felaket gectı evde yatmaktan artık krızdeyım bunalıyorum ama yapıcak bısey yok bebısler sag salım
kucaklarımıza gelene kadar sabredıcez sonrasıda annelık başlıyor ıste:)

Rabbım hepımızın evlatlarını korusun gelısımlerını tamamlayıp oyle kucaklarımıza gelsinler inşallah ..
herkese hayırlı huzurlu rahat bır gece dılıyorum

fazlasıyla uykum ve aynı zamanda da ağrım var ne olcek şimdi? :44: bacaklarımı çıkarıp atmak istiyorum
bütün gün uyuyup beni meraklandıran kızım yatağa yattığım an tepinmeye başladı ve bişey daha var karnım sanki yere düşecek bariz aşağıya inmiş ama benim midemde en ufak bi rahatlama yok bu ne şimdi? ooooffffffffff cahillik ne kötü şey :44::44::44:

Yok canım sancılarımız aynı değil benim 25 lerde falanmış sancı ama dr artabilir belki diye tedbir amaçlı yatırdı gün sancıları olurmuş bu ayda ama biz biraz heyecan yaptık ve serum çok çarpıntı ve baş ağrısı yaptı içine başka bir ilaç daha enjekte ettiler ama dakikada 5 damlaya ayarladılar sabah olduğunda serum yarısına bile gelmemişti ama ben çıkmak istedim zaten ağrım falan kalmamıştı yumuşama yada açılma yokmuş bu arada çatı muaynesi banada yapıldı ve inanılmaz kötü bir şey yok acımıyor falan diyenlerin nasıl acımamış anlamadım hazırlıklı gitsin gidecekler canım insanın canı gerçekten acıyor hatta ben vazgeçtim kalkıcam dedim ebe rahat durmassan daha canın yanar dedi ama ben çok zorlandım.Çok geçmiş olsun bu arada sana üzüldüm Allah vakitli doğum nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
benim kızımda okadar hareketliki şuanda karnımdan fırlıcak sanki bide hıçkırıo kıyamam:) bende karnımı birazdaha aşağıda hissediorum sanki oturunca bacağım sıkıştırıo ama ben büyüdüğüne veriorum aşaa indiine değil,uykum geldi ama abur cubur yediim için birazdaha oturmaya çalışıorum...:)

buarada PEKBİCİCİ yi tebrik ederim duyunca heycanlandım öünkü benden gerideydi die hatırlıorum, Allah uzun ömürler versin evladına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…