2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bozma moralını ıyı dusun iyi olsun henüz preeklempsi degilsin sadece dr un olabilirsin demiş ve redbir almış dua et ki bu haftalarda sın ya daha erken risk taşısaydın o zaman daha kötü sonuc olurdu allah korusun şu an kaçıncı hafta da ve bebek kaç kilo ? zaten dr un kontrol altına almıs birşey olmaz içini ferah tut sağlık ike kucagında göstersin allah senin bebişi de bizlerin bebişi de..
benim arkadaşım preeklempsi ye uc aylık iken yakalandı ve 6.5 aylık iken doğum yapmak zorunda kaldı çok şükür zor günlerdi ama geçti o yuz den içini ferah tut daha değilsin bile bebeğini kucagına alacagın gunu hatırla keyfini çıkar hamileliğinin çünkü bu gunlerde çok özel hepimiz için sen moralını dusurusen bebeginde uzulur onun ile sürekli konuş aranozdaki bağınız çok güçlü olsun ki ikiniz de sağlık ile bir birinize kavusun :) tabi bizlerde allah hepimizin yardımcısı olsun..

:)cahillik değil benım kızda butun gun uyuyor gece ayaklanıyor demekki kızlarımız geldiğinde gece kuşu olmaya devam edecegiz :) razıyım aslında sağlıklı olsunlar da bu arada benimde karnım yavaş yavaş aşağıya dusmeye başladı ama midem de benim de rahatlama yok buyulere göre son aylarda son gunlerde bebekler mide ustunde ayaklarını oynatırlarmıs mıde ve kaburga agrısı çkermısız ki bunu yaşıypruz da bariz belli :) benim artık bacak ağrılarım sürekli kramplara dönüştü hareketlerim o kadar kısıtlandı ki her hareket benim için ızdırap gibi oluyor fakat yapacak birşey de yok gün saymaya başladık artık az kaldı buyuk buluşmaya:) burada okuduguma göre de mayıs ebekleri aceleci biraz nisan ı gören çıkıyor :)hayırlısı artık bekleyip görecegiz :)

bebegının buyudukçe yeri daralıyor merak etme bol bol catlak kremlerini kullanmayı ıhmal etme içten yırtılmalar oluyor bende de oldu dr bana karnını yumuşak tut demişti adet sancısı gibi sancılarım yeni basladı dr um olabişlir bunlar ay agrıları yalancı sancılar dedi dinlen bol bol 15 dk ara ile olursa gel dedi diğer turlu bu tarz agrılar olcak dedi senin ki de böyle birşey olabilir tabi yine de dr una danışırsan da için daha çok rahat eder diye düşünüyorum..

ya kızlar bişey diycem ya çok afedersiniz de şeyim yanındaki kemiklerim ağırıyor yürüyemiyorum geceleri sağa sola dönemiyorum sizde varmı böyle bişey

evet bende de var dakat normalmiş bunlar bebeklerimiz doğum yoluna giriyormuş bizi ve catılarımızı doğuma hazırlıyormus bırak sağa sola donmeyi ben şu an uc yastık ile yatıyorum ama az kaldı allah hepimizin yardımcısı olsun ...

İyi geceler uykusuzlarrDün gecenin ardından hepimiz o kadar yıprandık ki 10 gibi filan uykuya daldık,ama gel gör ki midem ayağa kalkmış durumda sanki süt içtim fayda etmedi,bir tane mide ilacı var aslında onu da ben almak istemiyorum bebeğe zararı olabilir diye prospektüsünden rahatsız oldum biraz hiç kullanamadım,gaviscon'u çok okuyoyrum burda sizden ama doktor onu yazmadı,neyse ki çok az kaldı hayırlısıyla

Canım sağol valla serumun tadına bakmadık teyzesi Migrenli halim çok kötüdür benim,artı bir de hamileyim nazlıyım zaten,ikisi birleşse herhalde ortaya çok felaket birşey çıkarŞaka bir tarafı normalde çok güçlü ağrı kesiciler işe yaramzken şu anda kullanabileceğim güvenli ağrı kesicileri kullanarak o baş ağrısını atlatmam mümkün değil diye düşünüyorum,doktorum da sanırım böyle düşünüyor ki yatışım yapılmadı,akşam yine o tarz ağrılarım oldu hemen yattım,benden de akıntı geliyor canım mikrop kapmaz bebiş merak etme.İdrar tahlilinde filan bakteri çıkabilir en fazla iltihaplanma yada enfeksiyondan dolayı,o da hemen bebeği etkilemez zaten antibiyotik tedavisine başlıyor doktorlar.Bir de ben kum döküyorum biliyor musunuz kaç oldu çıkıyor idrarımda artık ne alakaysa

Canım Allah sıfa versın oğlunun ıyı olmasına çok sevındım rabbım hepsimizin evlatlarını korusun hepimıze hayırlı kolay dogum nasıp etsın rabbım

Gecmis olsun sevindim olgusun haberine seninde stresten oldu galiba sancin

Kızlarr teşekkür ederim Bugün itibariyle 35+5teyim,oğlumu da 36+5'te doğurmuştum zatenOğlumu doğurtan doktor şu anda doğum izninde ona gidemiyorum maalesef,ama o bana demişti zaten senin doğumların hep erken olacak rahim bebek ağırlaştıkça kaldırmıyor diye.Bazı kadınların böyle olurmuş hep 8 aylık civarında doğum yaparlarmış,yapısal birşey ne kadar engellemeye çalışsa da insan bilemiyor ki,kucukmeleklerim oğluma üzüldüm tabii önce holter cihazı filan bağlanınca,tabii test amaçlı sonuçta hemen birşeyi var çocuğun demediler ama,yani ne biliyim yüreği dayanmıyor insanın,bakın şimdi topuk kanı alınacağı zaman bebeklerinizden göreceksiniz,ufacık iğne bebeğe batınca nasıl ağlıyor,içiniz öyle parçalanıyor ki siz de iğneyi yapan kişiye saldırmak istiyorsunuz:26: Tabii onalr da görevlerini yapıyorlar ama her aşı ne biliyim her sağlık ocağı kontrolü bile benim için hep külfet oldu sanki insan bebeğim acı çekecek diye hep kaçmak istiyor oralardan.Allah'ıma şükür oğlum sağlıklı ya evde çok sıkılıyor aslında teyzeleri tipik apartman çocuğu bazen bakıyorum pencerenin kenarına oturmuş yoldan geçenleri izliyor,kıyamam.Elimden geldiğince dışarı çıkarmaya çalışıyorum tabii ama yine de beyefendinin istediği kadar kalmıyormuşuz parkta filananne34 sende şu anda 3 tane var yanlış hatırlamıyorsam ne güzel birbirleriyle oynarlar arkadaşlık ederler işte

Hım... Demek herkes uyuyor ben yalnız kalmışımAcaba kalkıp kurabiye mi yapsam sabaha yoksa çok mu takırtı olur?Bir de uyuyamıyorum diyorsunuz,nerdesiniz o zaman?Aşk olsun

tiramisuu burdayımm.....bel agrısıyla uyandım eee bebiş acıkmıs bir elma yedim suan evin içinde cirit atıyom........benim adam horul horul uyuyor........sinir oluyom yaa ...uykumuzun en tatlı saatlerinde uyuyamıyozzz..oyy pasam sen bi doğ hele o zaman hepten uykusuz günlere merhaba diyecez............oy oy oyyyyyyyyyyyyy..........sayılı günler kaldıı gecmiyorrr bi türlü.........neyse bi daha gidem şu yataga bu sefer belki uyurum..........deliksiz uyumayı özledim yaaaaaaaaa

kubsen yakalayamadık birbirimizi,ben de uyuyamadım halaMutfaktayım birşeyler yapıyorum,hatta birkaç malzeme eksik olmasa yemeği bile yapasım var o derece hamaratım yani nerden çıktıysa artık

Bi tuvalete kalktim,bi daha uyuyamadim yaa

Gecmis olsun canim,insallah azcik daha sabreder icerde,bisey kalmamis zaten.Benim de 60 a vuran sancilarim cikmisti ama hissetmiyodum neredeyse...Hayirlisiyla bi dogsalar da su stresler bitse :18:

Amiiiiiiin ! Rabbim onu korusun.Mutluluk,huzur versin ailenize

29 gunüm kalmış 2 gördüm artık az kaldı hayirlisiyla ama iki gündür sanncim geçmiyor anlamadım hafif olduğu icinde gıtmıyorum biraz hızlansa hemen gitcem dr ama tık yok bu ne ya anlamadım

PEKBİCİCİ bugun oglusu ruzgarı kucagına aldı cok hazırlıksız yakalandı erken dogdu paşamız ama ıksıının de saglık durumu ıyıymıs duyduguma gore

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin PEKBİCİCİ nin mayıs ortasıydı sanırım beklenen doğum tarihi ben iyice tırsmaya başladım daha çantam bile hazır değil ne kadar rahatsam artıkın....

Cnmm hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...

darısı bizlere artık arkadaşlar (ama benim kız az daha beklesin yawww daha hiçbişeyi hazır değil)

günaydın kızlar herkese pekbiciciye de hayır olsun bebişi şaşırdım walla kaçıncı haftadaydılar?

Tiramisu canım oğlunun iyi olmasına sevindim. Ama sende baya bişeyler yaşamışsın bu arada.. O hemşireye sinir oldum bazı hemşireler gerçekten çok gıcık oluyorlar (hemşire arkadaş varsa alınmasın benim teyzemde hemşire çok akın bir arkadaşımda ) ama bazıları gerçekten bu mesleği sevdiklerinden değil sırf mecburiyetten istemeyerek yaptıkları için.. Her meslekte var işini sevmeyerek yapan ama en kötüsü tıp sektöründe olanlar maalesef... Sanki hınç çıkarıyorlar. Çok kızıyorum böylelerine.

Canım doğum yaklaştı demek tabi kızımızın dönmesi iyi olmuş ama valla korkmaya başladım şimdi bi kaç gün yerinden kalkmadan yat bari

bana da dün karnım sanki aşşağı sarkmış gibi geldi bugünde çarşıya gitmeyi planlıyordum (izin aldım 3 gün) Dün bütün gün temizlik yatım çok yoruldum. Sonrada karnım sarkmış gibi hissettim senin yazıyı okuyunca da acaba bende de yaklaştı mı diyorum sabah beri karnım ağrıyor çünkü..

Gece gece yemek mi yaptın Allah iyiliğini versin oturup dinlensene uyumuyorsan bile Bende sabah 6 ya kadar yatakta dönemeye dayanabildim kalktım film filan izliyordum bu saate kadar.

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büytsün darısı başımıza

Bende senin gibi hissediyorum dünden beri.. karnım aşağı inmiş gibi ama mide rahatlaması nefes rahatlaması yok... Ne oldu acep ya 3 günlüğüne şehir dışına kaçmayı düşünüyorum gezmeye umarım oğlum doğmaya kalkmaz gerçi yolum 2 saat hemen dönerim ama doktorum da izinde aksi gibi Pazartesi döncek izinden.

Herneyse konuya dönelim 2. çocuğunu bekleyen arkadaşlar bizi bu cahillikten kurtarın nasıl anlıycaz bu aceleci bebişler aşağı inmiş mi ne yapcaz bişeyler söleyin

PEKBİCİCİ bugun oglusu ruzgarı kucagına aldı cok hazırlıksız yakalandı erken dogdu paşamız ama ıksıının de saglık durumu ıyıymıs duyduguma gore

Ayy artık bomba haberler gelmeye başladı, PEKBİCİCİ'nin muhtemel doğum tarihi 19 mayıstı, oğlu bayağı aceleciymiş Allah analı babalı büyütsün. Tabi bebek geldikten sonra onlarla ilgilenmekten buraya uğramak zor oluyordur ama doğuum yapanlar bizleri unutmasa keşke, tecrübelerinden faydalanalım azcık

günaydıııınnnnnnnnnnn...geceyi uykusz geçirenler arasında bnde varm bu bacak agrıları beni hiç uyutmuo:s gerçi bacak napsın böle bi kiloyu ilk defa görüo.)))
valla maşallah yavaş yavaş bebşlermzde gelmeye başladı Allah hepimize sağlıklıca yavrularmızı kucagmıza almayı nasip etsin doğan bebşlerede Allah hayrlı ömürler versinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…