2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm geçmiş olsun ama sanırımsenin doktor biraz abartmış
bende aynılarını yaşadım 4 hafta boyunca sürekli serum ve nidilat kullandım 4 saat ara ile. iki gece hastanede kaldım.
bu zmn zarfında sgkda da muayene oldum kendi özel doktorumda da ikiside 34+1 de ilaçları 6 saatte 1 e indirdiler 35+1 de tamamen kestiler bu saatten sonra doğumu durdurmak doğru değil dediler (iki hastanede birbirinden haberleri yoktu haftada 2 ayrı doktora gidiyordum) Benimde sancım 30.haftada 80lerdeydi.

37+4 oldum hala gelmedi oğlum :)))
şimdide gelsin diye uğraşıyorum gideyim bari temizlik yapayım...

Kızlar birşey soracağım benim 37. haftamın dolduğu tarih 24 nisan çarşamba, ama o sırada eşim yanımda olamayacak daha önce gidip rapor alacağım, bir önceki cumartesi gitsem hastane rapor verir mi, haftasonu olduğu için soruyorum ya da birkaç gün ilerisi için rapor yazar mı?

sanırım olmuyor canım.ben dün gittim doktora.ptesi gel rapor verelim dedi..bilgisyardan çıktığı için veremiyorlar sanırım (

ben 5 hafta çalışabilir raporunu cumartesi aldım canım. ama zamanında aldım tabi doğuma 8 hafta vardı.

Sağol cnm daha da tam karar veremedim eşim buradayken getirir götürür diye düşünüyorum diğer taraftan da 37'yi tamamlıyım diyorum bilemedim doğum haberlerini alınca tırsıyorum da bir taraftan :18:

37.haftan hangi gün doluyor??benim ptesi doluyordu.ptesi gel dedi...sorarsın belki oluyordur canım..

Çarşamba doluyor 24'ünde aslında daha vakit var ama drun randevuları çabuk doluyor ve şefime bildirmem lazım ne zaman izin alacağımı o yüzden şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapsam diye

Günaydın uykusuz anneler kızlar uyumaya çalışın bebıslerın gelınce bollll enerjıye ıhtıyac olacak tramısu benım kızlar beraber oynamıyorlar ablalar büyük küçüğüm uç yasında ama sağolsun bana ellerınden gelınce yardımcı olmaya çalışıyorlar herkes erken doğurmaya başladı bende acayıp bı heyacan korku bı tuhafım ılk bebegı olacak arkadaslar ılk uç bes fark etmıyor her gebelık ayrı heyacan sanık ılk bebek gıbı Alah hepsimizin yardımcısıolsun tramısu gülüm nerde oturuyor üzüldüm sana canım yalnızımısın yardımcın falan varmı arkadasın yokmu yakınlarda canım

Arkadaslar bisey sormak istiyorum, hastane odasinin suslenmesinden bahsedilmis daha once, herkes susleyecek mi acaba? Ve neler yapiliyor susleme icin? Birtek kapi susunden haberim var... Siz neler yapacaksiniz?

günaydın kızlarrrr nasılsınız... cumartesi kntrolümüz var 34. haftamızdayız..nts ye gircez..doğumun ne zaman olacağı az çok belli olurmu acaba..

PEKBİCİCİ bugun oglusu ruzgarı kucagına aldı cok hazırlıksız yakalandı erken dogdu paşamız ama ıksıının de saglık durumu ıyıymıs duyduguma gore

Aaa çok şaşırdım bizin onunla aynı tarih çıkıyordu cetvelimizde gözü aydın hayırlı uğurlu evlat olsun inşallah:) Darısı başımıza snowcum sana da yarın Allahım yardım etsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:))

günaydın kızlarrrr nasılsınız... cumartesi kntrolümüz var 34. haftamızdayız..nts ye gircez..doğumun ne zaman olacağı az çok belli olurmu acaba..

bence daha erken canım.36 da falan belli olur heralde.bide normal olcaksa hiiiç belli olmaz..ama sezeryan için bana 38+3 yada 38+4te alabiliriz dedi..tabii kızım dönmezse, dönerse normal yapıcam.

Gunaydin canım arkadaslarim, sabah sabah pekbicici nin dogum yaptigini okudum bi tuhaf oldum.rabbim hepimize saglikki hayirli dogumlar nasip etsin..duygusallastim ya bende gittikce yaslastigini hissediyorum hatta annemler ablamlar beni hep yalniz bırakıyor gibi düşünüyorum icten ice kiriliyorum onlara. .bebegimi beklemek yerine eve hali perde dolap bakip duruyorum malum yeni tasindik evin cok eksigi var..hicbir ise yetisemiyorum.umarim bebegim beni sasirtmaz hayirli ve dogru zamanda gelir..optum sizi

Günaydııın kızlarr6'da yattım 8 gibi filan kalktım 8:30'da da tamamen yataktan kalkktım,ama midem hala kötü,uykusuzluk neyse ne de

Bi tuvalete kalktim,bi daha uyuyamadim yaa

.
.
Gecmis olsun canim,insallah azcik daha sabreder icerde,bisey kalmamis zaten.Benim de 60 a vuran sancilarim cikmisti ama hissetmiyodum neredeyse...Hayirlisiyla bi dogsalar da su stresler bitse :18:.....

Bence doğsa fena olmazdı hani ama suyum da gelmedi açılmam da yok sadece sancılar var bakalım görücezYa kıyamam eşim de çok stres yapıyor adamcağız bana yat diyor sürekli e yatılmıyor ki ama:26::26:Oyalanmak için örgü örüyorum ben bitsin diye uğraşıyorum annem kızıyor sökücem o örgüleri bırak artık elinden diyeE napiyim oğlum film falan izlettirmiyor ki sağolsun,yat yat nereye kadar canım

Astirid teyzesi oğlum ellerinden öperValla hemşire-doktor meselelerinde haklısın amacı insanlara hizmet vermek olan kişilerin daha özverili daha merhametli olması lazım,iyilik yapmayı seven insanlar olması lazım bazıları oluyor ki nerdeyse geldin diye dövecekler,sancıdan hafif bükülü şekilde yürüyorum hala kahkahalarla birşeyler anlatıyorlar birbirlerine,bi insaf yahu.

Kızımın dönmesine ben de çok sevindim yoksa sezeryan olacaktım yani hoş epudral sezeryan olsa ne spinal olsa ne tamam avantajları vardır mutlaka ötekinin diğerinden ama sonuçta insanın karnı yarılıyor ne biliyim ben korkuyordum ama şimdi de kızımın başına 1 kere kordon dolanmış doktor herhalde dönerken oldu 1 tane sorun yaratmaz büyük ihtimal dedi,inşallah olmaz da:18:

Temizlik yapmayı ben de istiyorum ama artık yorma kendini bak karnın ağrıyormuş böyle adet sancısı gibi mi oluyor?Bak öyleyse sonradan çok şiddetleniyor bugün sen de dinlen yorma kendini.Benim de belim de ağrımaya başladı öff ayrılcak gibi:26: Karın konusuna gelince canım nacizane fikrim bebek hafiften pozisyon değiştirmiştir çünkü karın aşağı indiğinde midede ve nefes almada rahatlık oluyor teyzenin teki de benim için aynı şeyi söylemişti ama doktora gittiğimde işte öğrendim ki daha bebek doğum kanalına yerleşmemiş tam olarak.2. doğumlarda genelde doğum anında yerleşiyormuş,ama ilk doğumlarda daha önceden yerleşiyormuş.

Canım valla ben de anlamadım işin garibi bebeğimin gelişimi öyle geri falan da değil yani maaşallah,ama ben de 2 ayrı hastanede 2 doktora göründüm,hatta anlattım ya bir sürü tedaviyi red belgesi falan imzalattılar,sonra kendi doktoruma gideyim dedim o da aynısını söyledi,bugün de aradım doktorumu dedim doktor hanım ilaç kaşıntı yaptı verdiğiniz dedim tamam o zaman keselim ilacı dedi E 1 gün için mi bana ilacı aldırdı yani???Bana da enteresan gelen şeyler var tabii ama,neyse şu ciğer geliştirici iğneden de vurulayım 2.sini bugün hatta birazdan sağlık ocağına gidicem işte,zaten kasılmalarım falan kesilmedi ki 3 gün için bence de boşu boşuna telaş yaptırdılar,gelsin bebişim hayırlısıyla

Maaşallah pekbicicinin bebeği kaç kilo doğmuş,kuvöze alınmış mı bilen var mı???

Ay ne güzel Allah bağışlasın yavrularını.Olsun oynamasalar bile oyalarlar ne biliyim birbirlerini,sana yardımcı olurlar filan.Ne güzel valla.Darısı benim başıma ben de 3-4 tane çocuğum olsun isterim eşim gerçi 2 tane yeter dese de inşallah ilerde aklını çelerim :) Canım sağolasın annem var yanımda ama işte herşeyi söyleyemiyorum li o da tansiyon hastası şeker hastası bir de nebiliyim ben çok titiizim temizlik konularında filan annem de pis değildir aslında ama ne biliyim pek içime sinmez benim kendim temizlemem yapmam lazım içime sinmiyor başka türlü ona da pek enerjim yok yine de idare ediyoruz işte :)

Son düzenleme:
Arkadaslar bisey sormak istiyorum, hastane odasinin suslenmesinden bahsedilmis daha once, herkes susleyecek mi acaba? Ve neler yapiliyor susleme icin? Birtek kapi susunden haberim var... Siz neler yapacaksiniz?

Valla canım aklımda çok sey var ama yapamıcam herhalde kurabıye yapmak ıstıyodum malzemelerde aldım ama sımdı zor gelıyo hastane oda ıcın süsler aldım fakat kım ılgılencek aman bosverdım sımdıntek düşündüğüm hayırlısıyla bı doğursam

bence daha erken canım.36 da falan belli olur heralde.bide normal olcaksa hiiiç belli olmaz..ama sezeryan için bana 38+3 yada 38+4te alabiliriz dedi..tabii kızım dönmezse, dönerse normal yapıcam.
anladım canım sağoalsın bakalımm nolacak..

cnm oelden gorusuyorduk bız sanıyorumkı 34 haftalık oldu dogumu

aminnn ınsallahhh yarın belkıd e bu saatlerde oglum kucagımda olucak off kalbım carpıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…