2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrr. nasılsınız bakalım..benim iş yerinde yarın son günüm.o yüzden çok mutlu ve enerjiğim bugun

Ahh keşke benimde öle olsa ama son 1 haftadayım sayılı gün kaldı

Sağol cnm daha da tam karar veremedim eşim buradayken getirir götürür diye düşünüyorum diğer taraftan da 37'yi tamamlıyım diyorum bilemedim doğum haberlerini alınca tırsıyorum da bir taraftan :18:

Canım eziyet ve stres çekeceğine bir kaç gün erken ayrıl izne rahat et bence.

Tiramisu canım bende oğluşunu yanaklarından öpüyorum

Valla bu saate kadar ayaklarımı uzatıp dinlendim ama çarşıya gitmezsem içimde kalır bebiş doğduktan sonra kolay kolay gidemem bidaha bu son şansım

Adet sancısı gibi ama az benim daha sancılı olur normade de.. Ama dediğin mantıklı pozisyon değiştirmiş olması muhtemel karnımın altı hala boş gibi hissediyorum çünkü..

Ama dediğin gibi ilk doğumda önce iniyorsa aaman iyicene kafam karıştı doktorada daha teeee perşembe randevum var. Gerçi belki cumartesi 3 boyutlu ultrasona git diyor eşim eğer gidersem o zaman öğrenirim herhalde

Ama ard arda doğum haberleri gelmeye başlayınca :18::18::18:

tiramisu35 canım yaa bebeğin ters dururken döndü mü anlamadım.benimki de saf makat duruşunda.ve 2 hafta içinde dönmezse sezeryan olmak zorunda kalıcam.. dönmesi için bişey yaptın mı?yada hissettin mi döndüğünü..ben çok taktım kafayı bu olaya...:18:

Günaydın arkadaşlar ne güzel doğum haberleri almaya başladık ben de pekbiciciyi merek ediyordum nerede hiç yazmıyor bir sorunmu var diye. Bebeklerimiz ne güzel sağlıklılarmış. Ds de ve pekbicici tebrik ederim ikinizide Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı.

cnm oelden gorusuyorduk bız sanıyorumkı 34 haftalık oldu dogumu

aminnn ınsallahhh yarın belkıd e bu saatlerde oglum kucagımda olucak off kalbım carpıyorrr

Canım hayırlı olsun ınsallah sag sağlım yavrunu kucağına alırsın acızane tavsıye uç tane acve hurmasın bırer yasın okuyup bırıncıyı anne doguma görmeden yer ıkıncı doğumdan sonra üçüncü bebeğe damağına tahnıkedılır yanı azıcık damağına sürülür efendımızın sunnetı ılk dünya nımetı hurma olsun tatlı dıllı olsun ınsallah ve ınsıkak süresı de okunmalı kolay dogum ıcın hayırlı haberlerını beklıyoruz canım

i) Doğumda Anne-Baba İzinleri
Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere
toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz
haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta
öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen
kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu
durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık
izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin
kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya
doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan
babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir.

657 de böyle yzıyor arkadaşlar, aktarılıyor diyor.

Pekbicici doğum mu yapmış erken doğum değil mi umarım ikisi de iyidir benim de yalancı sancılarım başladı galiba yarın nst belli olacak bakalım inşallah kasılmalarm yoktur daha 1 ayım var

slm kizlar doguum yapanlara hayirli olsun darisi hayirli bir zamanda bizim de basimiza saglikli hayirli bir sekilde kolay dogum olur insAllah ben 33 +1 deyim ara ara kasik agrilarim oluyor cok heycanlaniyorum o an cok ama cok merak ediyorum kizimi ilk bakisini sesini bile:) az kaldii sukur ki :)

canım bence hiç korkma benim 31. haftamda idrarda 300 üstü çıktı protein kaçağı doktorlar o kadar telaş yaptı ki hemen nefrolojiye git diye. neyse gittim idrar kültürü, 2 tane idrar testi, 2 kere kan testi, ve 24 saatlik idrar takibi istediler bir hafta hastaneye taşındım sonra nefrolojideki doktor senin mi protein kaçağın varmış diye güldü bile. enfeksiyona bağlı protein sızdırması olabiliyormuş bana dedikleri tansiyonunu sürekli ölçtür yükselince gel hemen demişlerdi. yani sen içini ferah tut tansiyonunu ölçtür her gün mutlaka

günaydıııınnn anneler çok şükür bende hiç uyku problemi olmadı arasıra regl sancıları oluyor o kadar sabah 11 lere kadar uyuyabiliyorum:)))bizde bugün 36+1 gün olduk kızımla benim çantam hazır evimiz mis gibi oldu tüm temizliğimiz bitti erzak alışverişimizi yapıcaz bugün de beşiğimiz gelicek bir tek kızım kaldı o da gelirse herşey tamam çok sabırsızlanıyorum artık doğsun diye biz hazırız bebişimde aramıza teşvik ederse benden mutlusu yokkkk

slm kızlar doguma 40 gün var bebegın kıyafetlerını daha yıkamadım cantam hazır deıl besıgını almadım evımı temızlemedım daha nısanın sonunda yapayım dıyorum temızlıgı cantamıda 2 hafta sonraya hazır edeyım cokmu gec kalırım yaa kararsız kaldımm yardımcı olun banaaa

pekbicici kuzum doğum yapmışsın çok güzel bi sürpriz olmuştur sana rabbim hayırlı uğurlu evlat eylesin inşallah bahtı şansı açık olsun inşallah

snowflaken canım sende yarın doğuma giriyormuşsun rabbim sağsağlim kucağına

almaya nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

biraz önce doktorumu aradım kızlar,bu haftalarda bebeğin kanala yerleşmesi gerekiyo bu normal bişey bu sende yürüme bozukluğu yapar,kasıklarına baskı artar,kemiklerini ağrıtır bu normal bişey dedi cumartesi günü gidicem bakıcaz bakalım ne yapıyomuş kuzucuk size de söylerim gelince

Hım... Demek herkes uyuyor ben yalnız kalmışımAcaba kalkıp kurabiye mi yapsam sabaha yoksa çok mu takırtı olur?Bir de uyuyamıyorum diyorsunuz,nerdesiniz o zaman?Aşk olsun

canım baktım dün kimse online değildi haber okuyodum elimde mouse la uyuyakalmışım eşim geldi 3 te yerime götürdü yatakta 1,5 saatlik bir mücadeleden sonra uyudum sonra da sabahın 7 sinde kalktım tekrardan ama maşallah sen acayip hamaratmışsın değil kurabiye yapmak hastane çantamı bile hazırlamadım öyle yorgun ve öyla ağır hissediyorum ki kendimi

esaydu senden tek farkım kıyafetleri yıkayıp ütülemiş olmam ama onun dışında bende de bi atraksiyon yok mobilyalar geldi silinecek,kadın çağırıcam camlar silinecek,tüller perdeler yıkanıp asılacak,storlar silinecek,hastane çantası hazırlanacak,bebişin kıyafetleri yerleştirilecek,halılar yıkamaya gidecek,koltuklar silinecek ve ben hala burda oturmuş forum okuyorum harikayım di mi rahatlığın böylesi görülmedi

canım ben nette böyle bir şey okumuştum. doktoruna konuşup belki bir şeyler uygulayabilirsin.
http://pozitifdogumhikayeleri.wordpress.com/2010/12/29/bir-bebegin-donme-oykusu/

PEKBİCİCİ gözün aydın canım, inşallah yolundadır her şey. Allah beraberinizde olsun.

SNOW cum bitiyor inşallah senin serüveninde. sağlıkla al inşallah bebişini kucağına. Allah yardımcın olsun.

yıne ıyı sen yıkamışsın nıye beklıyorum bılmıyorum :)temızlık okadar zor deıl halı yıkamaya verıcem camlar sılınıcek mutfagamı fılan temızledım salon kalıyo oda simdi erken dıye yapmıyorum nısanın sonuna kadar bıtırecem ınş hepsını

PEKBİCİCİ bugun oglusu ruzgarı kucagına aldı cok hazırlıksız yakalandı erken dogdu paşamız ama ıksıının de saglık durumu ıyıymıs duyduguma gore

PEKBİCİCİ de doğurdu demek . ay kızlar bebekler yavaş yavaş geliyor demek çok heyecan verici ya

PEKBİCİCİ nin oğlu da ismi gibi rüzgar gibi geldi. Allah Rüzgar bebeği analı babalı büyütsün inşallah. Annesinden doğum hikayesini o esprili anlatımıyla bekliyorum artık

bu arada kaç haftalık doğdu rüzgar bebek :44::44:

allah analı babalı büyütsün canım yavrunu:) nasılsın? nasıl alışabildiniz mi kızınızla birbirinize. Zeynep bebek 1 nisan şakası yapmış size

Kızımın adaşı geldi inşallah bende Zeynep 'imi hayırlısı ile zamanında kucağıma alırım

benim de öyle bi ümidim var evet yapabilirim sanırım yaw kadın gelince ne kadar iş yaptırabilirsem o kadar kar yoksa zor anacım benim popo kanepeye birleşti kalkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…