- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.101
günaydın kızlarrr. nasılsınız bakalım..benim iş yerinde yarın son günüm.o yüzden çok mutlu ve enerjiğim bugun
Sağol cnm daha da tam karar veremedim eşim buradayken getirir götürür diye düşünüyorum diğer taraftan da 37'yi tamamlıyım diyorum bilemedim doğum haberlerini alınca tırsıyorum da bir taraftan :18:
cnm oelden gorusuyorduk bız sanıyorumkı 34 haftalık oldu dogumu
aminnn ınsallahhh yarın belkıd e bu saatlerde oglum kucagımda olucak off kalbım carpıyorrr
Slm kizlar bugun kontrolum vardi cati muayenesi oldum hic korkmayin karsinizdaki anlayisli sorunsuz atlatirsiniz doktorum bana cok kolay dogurcan sen dedi ama sevinemedim bile cunku tansiyonum 16/9 cikti idrarda protein 25 cikti bebegime yeterli protein veremiyorum cunku idrarla atiliyormus ayrica boyle giderse gebelik zehirlenmesi ysni preeklempsi olur dedi coraspirin verdi dinlen dedi ne yapcam ben simdi moralim cok bozuldu yaaaa
:)cahillik değil benım kızda butun gun uyuyor gece ayaklanıyor demekki kızlarımız geldiğinde gece kuşu olmaya devam edecegiz :) razıyım aslında sağlıklı olsunlar da bu arada benimde karnım yavaş yavaş aşağıya dusmeye başladı ama midem de benim de rahatlama yok buyulere göre son aylarda son gunlerde bebekler mide ustunde ayaklarını oynatırlarmıs mıde ve kaburga agrısı çkermısız ki bunu yaşıypruz da bariz belli :) benim artık bacak ağrılarım sürekli kramplara dönüştü hareketlerim o kadar kısıtlandı ki her hareket benim için ızdırap gibi oluyor fakat yapacak birşey de yok gün saymaya başladık artık az kaldı buyuk buluşmaya:) burada okuduguma göre de mayıs ebekleri aceleci biraz nisan ı gören çıkıyor :)hayırlısı artık bekleyip görecegiz :)
Bende senin gibi hissediyorum dünden beri.. karnım aşağı inmiş gibi ama mide rahatlaması nefes rahatlaması yok... Ne oldu acep ya 3 günlüğüne şehir dışına kaçmayı düşünüyorum gezmeye umarım oğlum doğmaya kalkmazgerçi yolum 2 saat hemen dönerim ama doktorum da izinde aksi gibi Pazartesi döncek izinden.
Herneyse konuya dönelim 2. çocuğunu bekleyen arkadaşlar bizi bu cahillikten kurtarın nasıl anlıycaz bu aceleci bebişler aşağı inmiş mi ne yapcaz bişeyler söleyin
Hım... Demek herkes uyuyor ben yalnız kalmışımAcaba kalkıp kurabiye mi yapsam sabaha yoksa çok mu takırtı olur?Bir de uyuyamıyorum diyorsunuz,nerdesiniz o zaman?Aşk olsun
slm kızlar doguma 40 gün var bebegın kıyafetlerını daha yıkamadım cantam hazır deılbesıgını almadım evımı temızlemedım daha nısanın sonunda yapayım dıyorum temızlıgı cantamıda 2 hafta sonraya hazır edeyım cokmu gec kalırım yaa kararsız kaldımm yardımcı olun banaaa
tiramisu35 canım yaa bebeğin ters dururken döndü mü anlamadım.benimki de saf makat duruşunda.ve 2 hafta içinde dönmezse sezeryan olmak zorunda kalıcam.. dönmesi için bişey yaptın mı?yada hissettin mi döndüğünü..ben çok taktım kafayı bu olaya...:18:
esaydu senden tek farkım kıyafetleri yıkayıp ütülemiş olmam ama onun dışında bende de bi atraksiyon yok mobilyalar geldi silinecek,kadın çağırıcam camlar silinecek,tüller perdeler yıkanıp asılacak,storlar silinecek,hastane çantası hazırlanacak,bebişin kıyafetleri yerleştirilecek,halılar yıkamaya gidecek,koltuklar silinecek ve ben hala burda oturmuş forum okuyorumharikayım di mi rahatlığın böylesi görülmedi
PEKBİCİCİ bugun oglusu ruzgarı kucagına aldı cok hazırlıksız yakalandı erken dogdu paşamız ama ıksıının de saglık durumu ıyıymıs duyduguma gore
slm kızlar :) mayıs bebekleri aceleci çıktı... 1 nisanda doğurdum kızımı aldım kucağıma .. 36 haftalık doğdu.. usg ye 38 di ama bebeğim adet tarihime göre doğdu.. allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
yıne ıyı sen yıkamışsın nıye beklıyorum bılmıyorum :)temızlık okadar zor deıl halı yıkamaya verıcem camlar sılınıcek mutfagamı fılan temızledım salon kalıyo oda simdi erken dıye yapmıyorum nısanın sonuna kadar bıtırecem ınş hepsını
benim de öyle bi ümidim var evet yapabilirim sanırımyaw kadın gelince ne kadar iş yaptırabilirsem o kadar kar yoksa zor anacım benim popo kanepeye birleşti kalkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?