2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım evın suankı halıde senı bu ruh durumuna ıtıyor bı bıtırsen sonrası cok rahat edıcen
bende temızlık stresınde aynı seylerı yasadım ...

tramısu aılem yakınımda ama kırgınlığım cok var .. zavallı annem babama baktığından gelıp kalamıyor
esım gececiyken 12 1 e kadar bende kalıp eve donuyordu yemegımı sagolsun yollar ama onunda yuku agır
ablalarım var güya bırı harıc dıger ıkısıne kırgınım.. esım sagolsun herseyıme koşturuyor ama ona acıyorum
hem calıs hem ev yuku bugun bulaşık makınasını bosaltcaktım hemen o çıkardı egılmıym dıye
evın tozu alınması lazım genel rutın temızlık yapılcak ablam bı adım otemde çağıramıyorum esım yapıcak
baskasına muhtaç donemı bı atlatsam .. Allahtan buyuk temızlıkte ablam gelıp yaptı esımle beraber bıtırdıler..
bı onda yardım aldım sagolsunlar .. benım es bı hafta gece bı hafta gunduz gececı olunca tek kalmaktan artık korkar oldum ..
hayırlısı .. senın ısın bendende zor ama annelık kolay dıye kım demıskı :)
2 hafta daha rısklı donem ınsallah bu donemıde bı atlatsam gerısı Allah Kerim ...
yarın nts gırcem doktorumla daha detaylı umarım gorusebılırım cok yoğun bu ara doğuran doğurana sureklı doğuma gıdıyor:)
bugun dayanamayıp dışarı cıkıcam cok bunaldım kendımı yormadan esımle bı cafe keyfı yapayım

bugün dr.a gittik nstye girdim sancım çıkmadı çok şükür ama bebeğimin kikosu düşük çıktı moralim bozuldu.
progestana 2 hafta daha devam edeceğim sonrası allah kerim ama inşallah 2 hafta içinde doğurmayacağım.

masalllah kızlar sayfaları oku oku bitmedi.... RÜZGARRRR arkadsların dedıgı gıbı adına cekmıs anıden gelmıss sefa gelmıs hos gelmıs....

kızlar hamıleleıgın son ayına gırdık benı kızmla yenı asermeye basladık bıraz gec kaldık ama olsun asırı turk kahvesı cekıyo canım kokusuna dayanamıyorum valla bu gıdısle kızım kapkara dogacak:) hepınızı opuyoruzzz....

SNOWWW haberlı dogum yapan ılk sen oldun Allah yardımcın olsun canım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın Rabbım...

Bu kilo konusu hep konusuluyo,kesinlikle can sikmamak lazim canim,her bebek ayri,onemli olan saglikli olmasi.Ustelik ultrasonda kesinlikle oynamalar oluyo hesaplarda.Icini ferah tut,strese gerek yok Benimki de cok azcik zayif,ama napalim,sagliklari yerinde olsuun !

neden progestan kullanıyonkı canım dusuk tehlıkesınde kullanılır benım bıldıgım bebek kac kılo cıktı morallını bozma saglıklı dogsunlarda yeter bıze....

benim durumumda seninle aynı canım.ve ben hala çalısıyorum.haftaya kadın alıcam ama yine yardıma birilerinin gelmesi lazım annemler gelir de o da yaşlı 65 yaşında..kayınvalidem gelir inşallah..

PEKBİCİCİ gözün aymış bebiş biraz erken gelmiş ama olsun hoşgelmiş umarım sağlığınız keyfiniz yerindedir

SNOW cum senin adına da çok heyecanlıyım hayırlısı ile kucağına alıcaksın yavrunu inşallah

selam kızlar nasılsınız ya geçmişi okudum da harika haberler var pekbicici canım hayırlı ugurlu olsun en başda allah saglıklı sıhatlı kucagına almak nasip etsin dsde canım zeynebin yanında artık eminimm çokda tatlıdır allah sana mutluluklar nasip etsin bebişinle

sancılanan arkadaşlarda baya çok sanırım biz mayıs annesi gibi görünen nisan anneleriyiz bence topiğin adınımı değiştirsek napsak bende dün kontrole gittim kızlar sata göre doğumum 1 mayıs bebeğim tersti makat gelişli sezeryan için gün almışdık herşey belirlendi doktorum 1 hafta sonra kontrole gel demişdi dün gittim bide ne görüm kızım dönmüş yerleşmiş doktor teyzemiz bile şaşırdı ee artık sezeryan iptal normal ddoğum beklicez nst ye bağlandım sancım sık değil ama 60 ları görüyor doktorum acil bişey yok dedi ağrın sıklasırsa sakın bekleme gel dedi bakalım haftaya tekrar kontrolum var kızım süpriz yapmasa bari hareketleri azaldı sanırım yerleştiği için artık önceden daha rahat oynuyordu makat gelişli olursa bebeğiniz üzülmeyin kızlar bu minnikler çok süprizci

darısı da benim bebişimin yerleşmesine inşallah

cok sevındım canım ya ne güzel donmus bebegın
donus beklıyenlere umut oldun :) kendım gıbı sevındım inşallah hayırlsıyla yavrunu normal doğumla kucağına al

ayy kızlar ya doğum yapanlar var aramızda inanamıorum:):):)dsde ve pekbicici hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz,güle güle büyütün kızlar...darısı başımıza,benim de yarın dr kontrolüm var 35+0 ız yarın inş:)beni her yanım agrıo kızlar hele dizlerim felaket ağırlığı taşıyamıo sanırım.sonowflaken allah yardımcın olsun arkadaşım,dularımız seninle...

merhaba kizlar dr dan geldik cati muayene mi olduk normal dogum oluak insallah ,suyum fazla oldugu icin dr 1 hafta bekleticek 38+1 den sonra dogum baslamadiysa suni sanciyla dogurtacakmis beni yani haftaya dogumum olablir benimde

Benim durumumu özetlemişsin canım yazsam kelime farketmez yani:) Ama bu haftasonu başlıyorum artık herşeyi bitirmeye karar verdim. Zaten çalıştığım için geç kaldım önümüzdeki hafta son inşallah 25 inde doğum iznim başlıyor ama o zamana kadar tüm hazırlıklarımı bitirmeye karar verdim hele ki burda sürpriz doğum haberlerini aldıa korktum açıkcası aniden gelse durumum feci:) En azından bitirip rahatca doğumu beklemek güzel olur canım.

darısı başımıza o zaman benimki de makat gelişi.. hayırlısı olsun canım.çok sevindim

ne güzel dönmüş maşallah bizimki de 28. haftadan beri baş aşağı doğum pozisyonunda çok hareket edemiyorum değiştirmesin pozisyonunu diye...yalnız erken dönmesi de çok ağrı yaptı bende kasıklarım çatı kemiğim baskıdan dolayı çok ağırıyor yatakta dönmek bile işkence şu çatı muayenesi olsa da rahatlasam en azından çektiğim ağrılara değsin normal doğum yapacağım kesinleşsin istiyorum seninki kesinleştimi canım ?

Son düzenleme:
merhaba kizlar dr dan geldik cati muayene mi olduk normal dogum oluak insallah ,suyum fazla oldugu icin dr 1 hafta bekleticek 38+1 den sonra dogum baslamadiysa suni sanciyla dogurtacakmis beni yani haftaya dogumum olablir benimde

canım su çok olduğu için mi erken başlatılcak doğumun ?

hayırlısı olsun canım. fazla su olması zararlımıymış ki??neden suni sancıyla doğurtcaklar onu anlamadım???

canım su çok olduğu için mi erken başlatılcak doğumun ?

evet su fazla oldugu icin bebegin kafasi kanala inmemis,hala yuzuyor icerde benimki,1 hafta sonra hala inmediyse riske atmayalim dedi,kordonun bebekten once gelme ihtimali olabiliyormus su fazlaliginda o da tehlikeli imis,dr kendi kontrolunde olsun birsey olacaksa diye dusunuyor.aslinda erken degil 38 hafta bitmis 39 hafta icinde olacagiz.

oku oku bitiremedim geçmişi :))))

PEKBİCİCİ bugun oglusu ruzgarı kucagına aldı cok hazırlıksız yakalandı erken dogdu paşamız ama ıksıının de saglık durumu ıyıymıs duyduguma gore

ayyyy çok sevindim allah analı babalı büyütsün çok büyük süpriz oldu benden 4 gün önceydi doğumu sata göre tırstım birden ama maşallah liseteye baktım kilosu gayet süper 2800 lerde allah sağlık versin rüzgar bebege ve annesine

senin kızın birşeyler yapacagı belliydi zaten maşallah ikinizde gayet iyisiniz artık daha çok maceran olur paylaşırsın bizlerle maşallah sağlıkla büyüsün zeynebin

sters yapma canım dinlen bol bol iç ilacını tehlikede olsaydınız doktor eve yollamazdı allahın izniyle sağlıkla gelir bebeişin geçmiş olsun

29 gunüm kalmış 2 gördüm artık az kaldı hayirlisiyla ama iki gündür sanncim geçmiyor anlamadım hafif olduğu icinde gıtmıyorum biraz hızlansa hemen gitcem dr ama tık yok bu ne ya anlamadım

seninki nazlı çıktı doğum haberi çıkınca sensin diye düşünüyorum bi bakıyorum hala yok bence bu gidişle en son senin bıcırık gelecek :))) sağlıkla gelsin annesi çok takma gününü saatini

canım çok az kaldı bu işleri daha sonra yapsan aslında daha iyi olur çünkü zor günler geçirdin allah korusun tekrarlamasın hiçbirşey senden ve evladının sağlıgından önemli değil sana gelende ayıplıyorsa kendini ayıplasın gelip tutmadıgı için bir işin ucundan , son gunlerini stresiz geçirirsin inşallah sağlıkla gelsin bebişin

canım gözünü korkutmayayım ama o minik minik şeyleri yıkaması bişey değil makine yıkıyo ama utulemek zor bence ayır renklere göre at makinaya zaman buldukça yavaş yavaş utule çünkü zor oluyor bir gunde bitmesin de 1 haftada bitsin ama başla bence kolay gelsin , beşigi de takma minicik şey en kötü bi yatak yaparsın yatar geldikten sonra bile alabilirsin temizlikte yavaş yavaş olur zaten toplasan gene dagılıyo şu aralar , kolay gelsin

hadi sağlıkla gelsin inşallah bebişin

yaz yaz bitiremedim bugun a101 den yorgan takımı nevresim takımı alez bide kova ve masrafayla kucuk patiklerden aldım hepside gayet güzel görünüyor onlarıda yıkadım şimdi kuruyorlar amma çok sıra vardı herkes bebek eşyalarına saldırdı çok komikti ama hamile olmak iyi çok yanaşamıyolar benim yanım boştu hep
biz iyiyiz bebişle pazartesi nasipse kontrolumuz var bakalım nasılmış bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…