- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.141
evet su fazla oldugu icin bebegin kafasi kanala inmemis,hala yuzuyor icerde benimki,1 hafta sonra hala inmediyse riske atmayalim dedi,kordonun bebekten once gelme ihtimali olabiliyormus su fazlaliginda o da tehlikeli imis,dr kendi kontrolunde olsun birsey olacaksa diye dusunuyor.aslinda erken degil 38 hafta bitmis 39 hafta icinde olacagiz.
tiramisu35 canım yaa bebeğin ters dururken döndü mü anlamadım.benimki de saf makat duruşunda.ve 2 hafta içinde dönmezse sezeryan olmak zorunda kalıcam.. dönmesi için bişey yaptın mı?yada hissettin mi döndüğünü..ben çok taktım kafayı bu olaya...:18:
biraz önce doktorumu aradım kızlar,bu haftalarda bebeğin kanala yerleşmesi gerekiyo bu normal bişey bu sende yürüme bozukluğu yapar,kasıklarına baskı artar,kemiklerini ağrıtır bu normal bişey dedi cumartesi günü gidicem bakıcaz bakalım ne yapıyomuş kuzucuk size de söylerim gelince
canım baktım dün kimse online değildi haber okuyodum elimde mouse la uyuyakalmışım eşim geldi 3 te yerime götürdü yatakta 1,5 saatlik bir mücadeleden sonra uyudum sonra da sabahın 7 sinde kalktım tekrardan ama maşallah sen acayip hamaratmışsın değil kurabiye yapmak hastane çantamı bile hazırlamadım öyle yorgun ve öyla ağır hissediyorum ki kendimi
neden progestan kullanıyonkı canım dusuk tehlıkesınde kullanılır benım bıldıgım bebek kac kılo cıktı morallını bozma saglıklı dogsunlarda yeter bıze....
ben kullanıyorum cnmPekbicici hanım hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle bebeğiniz büyüsün inş:) darısı biz diğer hamilelerin başına olsun sağ salim bebeklerimizi alalım kucağımıza inş :)
Hanımlar lanolin göğüs kremi kullanan yada kullanmayı düşünen varmı acaba ?
selam kızlar nasılsınızya geçmişi okudum da harika haberler var pekbicici canım hayırlı ugurlu olsun en başda allah saglıklı sıhatlı kucagına almak nasip etsin dsde canım zeynebin yanında artık eminimm çokda tatlıdır allah sana mutluluklar nasip etsin bebişinle
sancılanan arkadaşlarda baya çok sanırım biz mayıs annesi gibi görünen nisan anneleriyiz bencetopiğin adınımı değiştirsek napsak bende dün kontrole gittim kızlar sata göre doğumum 1 mayıs bebeğim tersti makat gelişli sezeryan için gün almışdık herşey belirlendi doktorum 1 hafta sonra kontrole gel demişdi dün gittim bide ne görüm kızım dönmüş yerleşmiş doktor teyzemiz bile şaşırdı ee artık sezeryan iptal normal ddoğum beklicez nst ye bağlandım sancım sık değil ama 60 ları görüyor doktorum acil bişey yok dedi ağrın sıklasırsa sakın bekleme gel dedi bakalım haftaya tekrar kontrolum var kızım süpriz yapmasa bari hareketleri azaldı sanırım yerleştiği için artık önceden daha rahat oynuyordu makat gelişli olursa bebeğiniz üzülmeyin kızlar bu minnikler çok süprizci
kzlar bugün sabah kalktıgım zaman gögsümde hafif bir ıslaklık vardı galiba sütüm gelmiş....sasırdım.....bende a101 den bebişime fıstık yesili banyo takımı aldım...ayyy bi sevdim bi sevdim kuzumu bunlarla yıkıcam diye.......inş.. bıcı bıcı yaptırcammm özel küvetinde............
Ben izlersem doğuma kadar kafayı bozarım bilmemek daha iyi:)Hay ben kafamakizlar sakin ama sakin nette dogum videosuymus resimiymis bakmayin ben baktim ve su an tirstim :)) allah verir gucunu kuvvetini ama sanki o ani yasadim size tavsiye ole merak felan etmeyin gidelim hastaneye olsun bitsin biz gormeden :))
kzlar bugün sabah kalktıgım zaman gögsümde hafif bir ıslaklık vardı galiba sütüm gelmiş....sasırdım.....bende a101 den bebişime fıstık yesili banyo takımı aldım...ayyy bi sevdim bi sevdim kuzumu bunlarla yıkıcam diye.......inş.. bıcı bıcı yaptırcammm özel küvetinde............
Hay ben kafamakizlar sakin ama sakin nette dogum videosuymus resimiymis bakmayin ben baktim ve su an tirstim :)) allah verir gucunu kuvvetini ama sanki o ani yasadim size tavsiye ole merak felan etmeyin gidelim hastaneye olsun bitsin biz gormeden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?