2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Sorma canım ya 3 gündür sancım var ama tık yok sertlesmelerim de hızlandı bilmiyorum anlamıyorum birinci doğumumda böyle. Sanciyla gidip dogum yapmıştım ama bu cadı cadı :/

hayırlı olsun iyi günlerde kullansın inş. bizde aldık bugün sırf o yüzden 3 tane a101 gezdim kalmamış sonra babası buldu nevresim takımı,alez, banyo takımı aldık fiyatlarda çok uyguna geldi

tesekkür ederim...canım o kadar güzel ki bebişe bişiler almak....bir an hayal ettim bu almıs oldugum banyo takımında bebegi yıkadıgımı..ayyyyi içim bi hos oldu......biraz önce ilk nefes programından dogum anını izledim ayy mucize yaa küçücük karından büyük bir bebiş cıktı masallah...kendi göbişime bakıyom küçücük....acep dogdugunda tombiş bişi mi cıkcek =) az kaldıııı sabır sabırr bebişlerimize kavusmamıza

ne demek rica ederim. Aynen ya insan sürekli bir şey almak istiyor bir de ilk bebek onun etkisi de büyük sanırım. Heyecanla bekliyoruz miniklerimizi sağlıkla sıhhatle gelirler inş...

Hata yapmissin Malesef geç artık ordaki videolar insanı doğumdan tiksindirir

kızlare bugün kasıkla karnımın alt kısmı arasında bıçak keser gibi ağrılar oluo, sanırım normal ağrılar bunlar sizlerdede oluomu

canım kaçıncı haftasında bebeğin??

<
bence bir an evvel yıkamaya başla işler bitmiyorr bebişler erken gelmeye başlıyor..

Valla en güzeli rahat olmak lazım ama ben diğer işleri yapmasamda hastane çantasını hazırladım ne olur ne olmaz

Canım sıkma canını her bebeğin genetiği ve dolayısı ile kg su farklı olabiliyor bende kg su fazla çıkacak diye korkuyorum açıkcası kg az olması iyi doğunca sen bi güzel emzirirsin alır o kilocukları merak etme

benimde bu aralar canım hep türk kahvesi istiyor önceden içemiyordum şimdi sütlü içmeye başladım

ben aldım hatta sürmeye bile başladım.,

Tiramisu canım bende senin gibi çok kg almamıştım 4 kg almıştım kimse hamile olduğumu bile anlamıyordu son bir ayda 5 kg aldım bir anda şiştim karnım kocaman oldu. İş yapınca edince benimde ellerim ayaklarım heryerim şişti. şimdi birde burnum tıkanıyor iyicene çürük oldum

ben tek çocuktan korkuyorum 2 olsa hiç dışarı çıkamam valla Allah sana kolaylık versin canım :18:

buraya nasıl ekliyoruzzz??

amin kızlar cok tesekkur edrım darısı saglıkla zamanında basınıza ınsallah duanıza cok ıhtıyacım var

çok ama çok heyecanlıyımmm haıle oldugumu ogrendıgım gun yazdım buaraya heyecanla sımdı aynı heyecanla doguma gıdecegım gunu yazıyorum yarın sabah ınsallah oglum hayırlısıyla kucagımda olur dualwrınızda bu gece benı de unutmayın ollurmu bıracık korkuyorum sankı

Snowcum yarın inşallah hayırlısıyla, sorunsuz bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin Allah'ımBu gece minik meleğinin karnındaki misafirliğinin son günü şansı bahtı yolu açık olsun Allahım kaderine güzel yazılar yazsın talihini açık etsin inşallah canım:)

Uzunnnnnn zamandır buradayım ama listede yokum, benide listeye ekleseniz sevinirim... Beklenen doğum tarihi 14 Mayıs, yaş 36, 2. Cocuğum olacak nasipse, erkek bebek METEHAN... SAT 7 Ağustos

Son düzenleme:
benim daha başlamadı yalancı sancılarım. ama normalmiş bu ağrılar. daha tecrübeli olanlar cevap verirse sana:))))

canım allah hayırlı uzun ömür versin inş bebeğin tombişti kaç gram oldu merak ettim bide fotorafını koyarmısın teyzeleri ona nazar değirmez okuruz merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…